Moje trápení


16.02.2011 - 12:37
(Ryby) samantha12345i
Moje trápení
Ahojky lidičky mám jedno velké trápení a to s láskou.Měla jsem od svých 9 let nosit brýle ale nenosila jsem je kašlala jsem na to a styděla jsem se za ně.Ted´ je mi 24 a za tu dobu co jsem brýle nenosila se mi zvýšily dioptrie až na -9.Ted´ už brýle musím nosit bez nich narážím do věcí a padám ale mám takové škaredé brýle z tlustými skly jak popelníky vypadám v nich děsně a čočky mít nemohu a operace laserem u mé vady nelze použít takže budu muset ty brýle nosit už na pořád.Vypadám hrozně v těch brýlích hodně lidí se mi posmívá a žádný chlap o mě nemá zájem nikdo mě nechce mám deprese porad´te mi co mám dělat jsem zoufalá.

Stránka: 1 2
Řazení:
16.02.2011 - 13:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Kavenka2, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahojky,
napadlo mě - co zkusit léčitelku? Ono se říká, že člověku se zhoršuje zrak proto, že něco nechce vidět...jednak by možná přišla na to, kde je chyba a nebo by aspoň poradila něco alternativního...bylinky, homeopatii...doktoři kolikrát nevědí a přitom řešení existuje ...držim palečky :15: :3: :27:
16.02.2011 - 13:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aneicul, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Samantho, operaci nedoporučuji nikomu, na mezinárodních kongresech přednášejících lékařů měli všichni brýle a na mou otázku proč zde mluví o operacích a sami nosí brýle, se jen pousmáli :-) Skla musíš mít broušená, drahá, aby vypadala tence, investice do brýlí se ti vyplatí. U mě je to tedy asi jako 2x za rok si koupit ojetý auto, ale nikdy nelituji. Mrkni se na Grand Optical, mají super nabídky a slevy a dobře ti poradí! Mám i černé sluneční, ty nosím když svítí slunce, nikdo nepozná, že jsou dioptrické a nebolí mě oči! Čočky jsem vyzkoušela mnoho druhů, měla jsem i tórické, ale bolí mě z nich oči a dostávala jsem stále nějké lehké záněty, takže už nikdy více. Mám snad všechny oční vady (kromě šilhání :61:) a vždycky šlo vybrat rámečky + skla, tak aby seděla. Kdybych mohla, koupím si všechny barvy obrouček, abych je mohla střídat. Teď mám asi jen troje brýle a to pro případ, kdyby se mi náhodou jedny poškodily, tak abych mohla třeba odjet autem domů :61: Je škoda, že jsi to zanedbala. Jediné co na brýlích je blbé, že se s nimi špatně sportuje, a když jdeš ze zimy do tepla nebo koukáš do trouby, když vaříš, tak nemají stěrače :61: :61: :61: Hlavu vzhůru, přeci je mnohem důležitější vidět než mžourat a mít bolesti hlavy! Pozn. nosím je už odmalička, takže bych ti mohla vyprávět třeba i to, kolikrát mi zachránily oko před úrazem! *** A s klukama nebude problém ve tvých brýlích, ale někde jinde, bohužel... Měj se. A. :27:
16.02.2011 - 13:04 | Filtr
(Beran) Lloret
Ahoj, chápu Tvoje pocity...když člověk,nemá rád sám sebe-problém...Zkus knížku Jak se zbavit brýlí od Norbekova....kamarádce se podařilo snížit dioptrie o dost. Přeji Ti hodně štěstí a Lásku nejdřív hlavně k sobě samé...
16.02.2011 - 13:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Lloret
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aneicul, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj, kdyby něco takového existovalo, tak to sem napište, nevěřím, že se zbavíš dioptrií (cvičení jsem zkoušela dost poctivě), když máš od narození např zkřivenou rohovku jako já a další vady... a když snížíš dioptrie (třeba i operativně) tak stejně brýle nosit musíš, protože stejně nevidíš jako zdravý člověk. Ale pokud máte někdo nápady tak pište, ráda se poučím :27:
16.02.2011 - 13:10 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j
Ahoj, netrap se dnes již exisrují i v tvém případě slka které nejsou tak tlusté a můžes si vybrat i slušivé rámečky. Pravda stojí to dost ,ale nezoufej a šetři. Pak je budeš nosit jako doplněk a spraví se ti i tvé sebevědomí. Přeji ti at je brzo máš. Janka
16.02.2011 - 13:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele A., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no to je teda problém :4: si pořiď moderní fešné obroučky a ztenčená skla, jo stojí to balík, ale pokud tě to tolik trápí tak je to dobrá investice, já jsem za svoje brýle dala přes 5 litrů, ale ještě se mi nestalo, že by se mi kvůli nim někdo posmíval, spíš naopak :5: :3:
16.02.2011 - 13:49 | Filtr
(Beran) Háňa*
Je spousta chlapů, které brýlaté holky vyloženě berou. Stačilo by asi ušetřit na nějaké hezké a odlehčené. Spousta lidí nosí brýle jen se skly, bez dioptrií, jen jako módní doplněk, protože to může být velmi efektní módní doplněk - je třeba je sladit s obličejem, se stylem.... v tom ti poradí každá vizážistka.

Takže klídek, v brýlích to není :27:
16.02.2011 - 14:47 | Filtr
(Štír) Svá štírka
Co blázníš? Já si v životě nejvíc zamilovala chlapa s brýlema, byl v nich okouzlující a měl smysl pro humor. Strašně se mi líbil, když se usmíval :12:.....Tak se taky usmívej a uvidíš, že to bude všechno dobré :3: :44: :17:
16.02.2011 - 14:53 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
nechápu, proč bys měla mít škaredý brýle, když jich je tolik krásných. Já mám cylindry, tzn. oči různě zakřivené(čočky), tudíž mi operace taky nejde udělat. Mám 6,5. Mám ale krásné brýle bez obrouček, jen nožičky a plastová skla normálně tenká. Jo stály mě 6,5 tisíce, ale je to jako kabát na zimu, taky do něj investujeme, navíc to nosíme pořád, tak ať nám sluší.
No a když si brýle sundám, tak mě to taky nevadí, neboť se mi zdá každý krásný, i ten chlap, co vedle mě tolik chrápe. :30:
16.02.2011 - 15:03 | Filtr
(Lev) Marhon
ti nevim, ale dneska brýle asi nejsou zase až takový problém, ne? někde sem četla že hodně silný brýle nosí i třeba julia roberts.
a zpěvačka anastacia, má prý tak silný brýle, že bez nich by netrefila na podium. a mě osobně se víc líbí v brýlích, než bez nich.
asi je důležitý se je naučit nosit. :15:
16.02.2011 - 15:50 | Filtr
(Ryby) samantha12345i » bimbulka.j
Na pěkné slušivé brýle se stenčenými skly bohužel nemám a ještě dlouho mít nebudu jsem bez práce a ted´ jsem musela dát všechny peníze za pohřeb mého tatínka ale doufám že tak do roka bych snad něco ušetřit mohla ted´ jsem si bohužel musela koupit nejlevnější brýle a skla a i tak to bylo pro mě moc drahé ale za chyby se platí kdybych brýle nosila už před tím tak jsem nemusela mít tolik dioptrií.Ted´ bez brýlí neudělám ani krok jsem na ně bohužel zcela odkázaná ráno je nasadím a až jdu spát sundám a nejhorší je když se sprchuju to nevidím skoro nic a mám strach abych nespadla ve vaně bydlím sama v rodiném domku po rodičích jsou už oba mrtví byli nemocní sourozence nemám jsem na dně dala jsem si inzerát a nikdo se mi neozval nikdo nemám zájem chodit s holkou co má brýle jak popelníky.
16.02.2011 - 15:58 | Filtr
(Blíženci) Brid Hopki
Zlato, tak zkus najít někoho, co má taky nějakou menší závadu na vozítku, který ví, :62:jaký to je a bude Tě mít rád i s rozštelovanými světly...na druhou stranu se na Tebe aspoň nelepí kdejakej blbec, což je taky značná výhoda...Brid Ti kdyžtak zapůjčit svá nová hladová mazlíček a zbraň na skalpovat bledá zlobivá mužmut... :44:
16.02.2011 - 18:26 | Filtr
(Ryby) Drnda1
Samantha,ja som podobný prípad ako Ty,tiež som nechcela nosiť brýle a teraz mám -5.Ale dnes sa daju kupiť odlahčené sklá,špeciálne rámy,si myslím,že v optike by Ti poradili,poprípade si zober nejaku kamarátku.Popýtaj sa na to a ak Ti neporadia v jednej optike,vyber druhu.Dnes ich je veľa.Ja mám dokonca iba polovičný rám s tmavšími sklami a vyzerá dobre aj ked su sklá hrubšie.
16.02.2011 - 18:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dvorda, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak si tu dej inzerát...třeba tady najdeš toho pravého....brýlema to není..to říkám za chlapi.... :74:
16.02.2011 - 19:41 | Filtr
(Ryby) samantha12345i » Dvorda
Před tím když jsem ještě neměla tolik dioptrií a viděla jsem ještě celkem dobře a brýle jsem tedy ještě nenosila tak o mě mělo hodně chlapů zájem hodně jich chtělo semnou chodit a ten poslední se semnou rozešel právě kvůli brýlím řekl že s holkou která má tak tlusté skla chodit nebude že by se za mě styděl.A ti co se mi ted´ posmívají jsou bohužel samý chlapi ženské se mi neposmívají.Ale já až na to budu mít tak si koupím hezčí brýle ve kterých nebudu vypadat tak děsně jak v těch co má ted´ a možná nějakého chlapa který má taky tolik dioptrií jako já ulovím a při nejhorším budu navžy sama no co se dá dělat.
17.02.2011 - 10:04 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » samantha12345i
co to bylo za chlapa, když s tebou přestal chodit kvůli tlustým sklům, to byl spíš vůl. Napadlo mě, sice skoro nic moc nemám, ale myslím, že kdyby se nás pár tady složilo....Já bych ti poslala 500,-, napiš do vzkazu adresu. :27:
17.02.2011 - 10:08 | Filtr
(Býk) player » miluška medvídková
To seš teda frajerka.

Já bych jí zase pomiloval i s brejlema. :61:
17.02.2011 - 10:22 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » player
no vidíš, taky dobrý :30:
17.02.2011 - 10:23 | Filtr
(Býk) player » miluška medvídková
2 spřízněné duše a je po skepsi...jak je ten svět jednoduchej,nemýlím-li se? :27:
17.02.2011 - 10:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aneicul, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Samantho, pláža je samaritán, ale jeho návrhem lépe neuvidíš :27: *** :61:právě tam mají super akci, obroučky za 2,- Kč (výběr z 20ti tisíc druhů), ale podmínkou jsou tenčený skla, což ty stejně musíš mít. Myslím, že by ti stačila ta sada Optima, hm to ti poradí, možná, že spíš Hitech, ceník jsem vyhodila, ale něco to stojí, ale obroučky bys měla zdarma, což je super!!!
***
http://www.grandoptical.cz/specialn…
***
Mrkni se na prodejny, nevím odkud jsi. Zatím ahoj a hezký den.
17.02.2011 - 10:24 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » player
já si to taky myslím, jsou-li problémem jen brejle, je to směšné! Jen kdyby se šla podívat do stacionáře na postižené, viděla by, jak jsou vděční za všechno a nějaký brejle vůbec neřeší!
17.02.2011 - 10:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele A., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
by ti zahrála přísnou paní učitelku :20: a hned by z brýlí byla naopak výhoda :4: :61:
17.02.2011 - 10:29 | Filtr
(Býk) player » A.
Týýýýýýý jo,to chci. :12: :18:
17.02.2011 - 11:28 | Filtr
(Ryby) samantha12345i » aneicul
Děkuju vám všem za vaše rady jste hodní asi zajdu do toho grandoptical a koupím si tam pěknější brýle ty co mám ted´ to je jen dočasné řešení to že jsem si o tom mohla takhle s vámi psát mě celkem uklidnilo už z toho nemám zas takovou depku myslím že časem se s tím vyrovnám úplně a nebudu to už vůbec řešit nejsem jediná na světě kdo má takové problémy co nejdřív si koupím cenově přijatelné pěkné brýle a budu šetřit na další abych jich měla třeba i víc a mohla je střídat musím se s tím prostě vyrovnat a brát to jako součást sebe a udělat s toho spíš přednost než handicap aspon´ budu taková trochu jiná ne jako každá druhá ženská a možná že časem potkám toho pravého který mě bude mít rád takovou jaká jsem.Všem moc děkuju podpořily jste mě cítím se líp a sebevědoměji.
17.02.2011 - 12:05 | Filtr
(Rak) ardente » samantha12345i
A prečo nemôžeš ísť na operáciu laserom?diop.9 nieje až tak moc vela,na 2x by ti to vyrovnali na 0..je to investícia väčšia na jeden raz,ale máš to na celý život.
Ja som nikdy nenosila okuliare prišlo mi to nepraktické,od začiatku som nosila šošovky,okuliare len na doma,začínala som s -0,5 a za pár rokov sa mi zhoršil zrak na -5,tak som postúpila operáciu laserom pred 4mi rokmi a pohoda,úžastný pocit keď človek vidí :27:
Příspěvky: 1-25 26-45
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »