Můj brácha je a není šťastný..


13.02.2011 - 13:46
(Kozoroh) Mirijamka
Můj brácha je a není šťastný..
Když si před 6 lety bral můj brácha svou manželku nebyli jsme nijak nadšení,ale zvykli jsme si na jeho manželku..a musím říct že je i skvělá matka mých synovců.Jako ségra můžu říct že nebyl šťastný,raděj je v práci,ani nikam nechodí s kamarádama jelikož mu to nestojí za ty řeči doma..brácha je veselá povaha,nebo spíš býval.Je to asi půl roku co k nim do práce přišla nová kolegyně..a brácha ožil..je jeho krevní skupina,myslím že se mu i líbí,a má jí hodně rád brácha je úplně někde jinde...ale,má dva malé synky když odejde bude šťastný víme to všichni,ale co bude dál.Já bych mu přála aby byl zase jako řív ale zase jsou tu ty malé děti...co by jste Vy poradili svému bráchovi??Mimochodem včera si brácha zašel na pivo a musel spát u mě,švagrová ho domů nepustila... :48:

Řazení:
13.02.2011 - 13:54 | Filtr
(Býk) player
Já nic.
Tady se ani nedá radit.položit se na vlny,ony ho někam zanesou.Ale ať udělá tak či onak,vždycky zbudou na chodníku mrtvoly.
13.02.2011 - 13:58 | Filtr
(Štír) Firemix
Za kazdym vztahem palis mosty a kdyz prijdes o manzelstvi,tak deti ti vzit nemuze,at si jde za vlastnim stestim...Proc se uzirat,zadna zenska ani chlap za to nestoji
13.02.2011 - 14:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele libišek-, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vůbec nic bych taky neradila,oni dva se nakonec domluví a vy budete za nejhorší, když se budete plést,raději se neplést,co bude dál,to je na nich
13.02.2011 - 14:06 | Filtr
(Kozoroh) Kačka-Helča
rozhodnout se stejně musí on, ne??? :76:

musí sám poznat, jestli je lepší být sám sebou a spokojený, nebo jestli chce dětem ukázat, že vztahy jsou jen o přežívání vedle sebe :8: - jednou si budou myslet, že musí i oni žít podle tohoto vzoru :41:

bratrovi jen ukaž nebo řekni, že ať udělá cokoli, jsi tu pro něj a že tě těší vidět ho i spokojeného. Přijde čas, kdy na správné řešení přijde sám :62: :17:
13.02.2011 - 15:22 | Filtr
(Ryby) Sulla
Všechno má svůj čas.
Tvýho brášky je mi upřímně líto i dětí, ale sama píšeš, zašel si i na pivko.
Myslím, že se v něm, díky nově příchozí kolegyňce, začíná kumulovat jiná energie... a až příjde čas - bouchne - zkrátka nastane zlom.
Člověk nějakou dobu vydrží ve vztahu, ve kterém je mu ubírán kyslík, ale když se začne dusit, musí ven, a začne hledat skulinky k čerstvému vzduchu, ať vědomě či podvědomě...
Tady se radit nedá, každý jsme jiný.
Každopádně nebude to první ani poslední manželství, které se rozdělí a zůstanou děti... :8: ...pak už vždy záleží na domluvě a rozumu dospělých, aby děti tolik netrpěly...
13.02.2011 - 15:37 | Filtr
(Lev) kolacek1x » Kačka-Helča
:30: :30: :15: :17:
13.02.2011 - 20:58 | Filtr
(Beran) Háňa*
Já bych mu nic neradila. Myslím, že vztah a věci kolem něj, jsou výhradně záležitost těch dvou lidí. Jsou dosplí, svéprávní a žijí svůj život
13.02.2011 - 21:42 | Filtr
(Ryby) Miryko Miryková
:74: :74: :74: :74:Abych mohla posoudit,musela bych si přečíst v diskuzi,co píše o své sestře třeba bratr tvé švagrové.možná by příspěvek v diskuzi začínal takto:Má sestra je nešťastná.Pžed 6ti lety se vdala z velké lásky a brala si chlapa,který jí měl hodně,hodně rád a proto krátce po sobě zplodili dva syny.Mateřství dalo mé sestře dost zabrat a už jí nezbývalo tolik času,věnovat se manželovi.Ten místo toho aby si se sestrou posadil a pohovořil,zda by nebylo dobré najít nějaké řešení aby vše bylo tak jako kdysi,si našel raději novou lásku,která má pro něho to pravé pochopení.....Pokud je tvůj bratr s novou láskou tak nadšený,ať s ní začne žít co nejdříve a ať co nejdříve plodí další děti aby jsi za pár mohla zase psát do diskuze:Můj bratr je nešťastný........ :8: :8: :8: :8: :8:
13.02.2011 - 22:02 | Filtr
(Blíženci) Mi.Str.
Kdyby člověk věděl, co je správně, to by se nám žilo, ale nikdo neví, co je to to správné rozhodnutí, nyní si může myslet, že odchod od rodiny a za rok se bude bít do hlavi, jakou udělal blbost. V takové situaci není rady...
14.02.2011 - 21:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Kavenka2, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
já si myslím, že by měl odejít a jít za svým štěstím. Je lepší odejít ze vztahu,když člověk není šťastný - copak tohle je pro bráchu nějakej život? Děti bude vídat i potom...A děti vycítí atmosféru doma, nervozitu, stres, ani pro ně to není dobré. Přeci brácha neprožije život takhle? V trápení...já bych radila, aby odešel.
14.02.2011 - 22:04 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Ahoj.
Možná se ti to nebude líbit, ale já nebudu přitakávat. Ono nic není tak jednobarevné.
Ano, jistě, pokud to je tak, jak píšeš, pak máš pravdu naprostou, to by mi ho bylo taky líto. Jenže ono v životě to skutečně není tak jednoduché a moje zkušenost (i vlastní) říká něco jiného. Ani rodiče nevidí nikdy zcela do vztahů svých dětí s jejich partnery, rovněž tak ne sourozenci... A v naprosté většině případů si idealizuje každý toho sobě bližšího před partnerem.
Asi bych to normálně nenapsal, ale nějak mě to napadlo už na počátku, jak píšeš: "...nebyli jsme nijak nadšení,ale zvykli jsme si na jeho manželku..." Je jasné, že komunikace mezi ní a vaší částí rodiny nebude asi ideální. A pro nezasvěceného člověka je těžko hodnotit, na které straně je chyba, ale umím si představit, že její názor je zcela opačný oproti názoru tvé rodiny. Ovšem pokud ona to "nenadšení" z vaší strany vycítila, a to zpravidla vycítí většina lidí, pak se nelze divit, že je problém, který se následovně může přenášet i do jejich vztahu. Není nic příjemného vědět, že partnerova rodina tě nemá ráda. (Pozor, nepíšu "mít nerad", ono stačí i jen "nemít rád"!)
Pokud k tomuto dojde, nejhůře pak na tom je právě ten, v jehož pozici je tvůj brácha. Má rád všechny a nechce si to rozházet u nikoho. Většinou si to však trochu rozhodí u všech a zůstane na všechno sám.

Dobrá, dost už! Napsal jsem to spíše pro zamyšlení, fakt nemohu tvrdit, že to je váš případ, nemám na to jediný argument, jen smutné zkušenosti. Taky mám dva sourozence, taky jsem si nějakým vztahem prošel, taky umím koukat kolem sebe...
Avšak i pokud je všechno právě tak, jak píšeš, mohu poradit jedinou věc: Měj bráchu ráda a nešťourej v tom!!! Nikdo v tom nešťourejte, to je velký nátlak a ne pomoc. On si na to musí přijít sám. A přijde tehdy, když v zádech ucítí podporu, ne kibice. Pak možná najde sílu přijít a zařvat si, ukázat, že je rovnoceným partnerem a ne poskokem. Ale to všechno musí udělat sám.
A možná se pak manželství zlepší. A možná ne. A možná skončí. Tak už to na světě chodí, ale všechno nám vždy něco dá, jen někdy platíme životu velkou daň.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »