Pravá láska


12.02.2011 - 18:25
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dejvidovka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Pravá láska
Tudle jsem šla domů a na druhé straně chodníku šla babička s dědečkem, držíc se za ruce...a musím Vám říct, že tohle byla jedna z nejvíce vzrušujících sil, jaké jsem kdy zažila...Na začátku byli dva mladí lidé, kteří se nevinně zamilovali, táhlo je to k sobě a netušili, co je čeká...vzali se, měli děti, možná se i podvedli a rozešli, ale...jsou stále spolu. Když hormony odpluli, rozhodli se jít dál a překonávat překážky společně. Už nejsou zamilovaní, jsou přátelé.Každá láska jednou končí. Ale pokud byli lidé i přáteli, myslím, že dokáží mnoho. :74:Chtěla bych jednou říct manželovi: ,,Dědku, byl to krásněj život..." To musí být pecka :16:, chtěla bych to zažít. Je to síla, co mě žene vpřed.Pravá láska? To je ta co zůstává a stále se k ní rádi vracíme. :74:

Řazení:
12.02.2011 - 19:20 | Filtr
(Štír) Svá štírka
Promiň, ale nějak si odporuješ.....je vidět, že jsi ještě mladá.
...nevinně zamilovaní,vzali se, podvedli se, rozešli se, jsou stále spolu....hormony odpluly, láska jednou skončila a najednou se drží za ruce a pravá láska zůstává??? :25: :63:
Bzum, bzum...nejde mi to na rozum..... :2:
Takže si celý život dělali každý co chtěl a na stáří si nějak tak zbyli??? Nebo jak jsi to myslela? Co by je tak asi na stáří spojilo, kdyby ne láska, která neskončila a důvěra, která zůstala? Ty bys mohla věřit někomu, kdo tě celý život podváděl, dělal si co chce a na stáří najednou prohlédl? Tomu fakt nerozumím.... :63:
12.02.2011 - 19:42 | Filtr
(Ryby) honzík...tvrdý oříšek :) » Svá štírka

Bzum , bzum...nejde mi to na rozum :61:
či ky ááá...

:13: :5:

To je na batlle :61:
12.02.2011 - 21:40 | Filtr
(Ryby) honzík...tvrdý oříšek :) » honzík...tvrdý oříšek :)
:24: myslel jsem že bude pravý batlle o pravé lásce a ono nic :24: :3:
12.02.2011 - 21:49 | Filtr
(Štír) Svá štírka » honzík...tvrdý oříšek :)
No nevím, co ještě příjde od koho jiného, ale já k tomu musím dodat jen tolik, že to, co popisuje Dejvidovka jsem prožívala 11 let s bývalým manželem a úplně mi to stačilo....jsme přátelé kvůli dětem, ale držet za ruce se už nikdy nebudeme a říkat mu Dědku, to byl krásnej život, to bych fakt nedala :2: :4:
Prostě z vlastní zkušenosti tomu moc nerozumím, třeba je chyba ve mně??? :25: :63:
12.02.2011 - 22:33 | Filtr
(Ryby) honzík...tvrdý oříšek :) » Svá štírka
V Tobě chyba není, odporuje si v tom. No třeba se jen přepsala.
:74:
12.02.2011 - 22:59 | Filtr
(Štír) Svá štírka » honzík...tvrdý oříšek :)
Asi to nemyslela tak, jak to napsala, popletla to. Asi myslela na ty různé životní situace, které člověka potkají, na to, že si dokázali všechno odpustit a spolu zůstat.... :3: :27: :18:Hodně záleží na tom, zda-li odpouštěli oba navzájem nebo stále jen ten jeden....Taky záleží na tom, co odpouštěli. kolik toho bylo, záleží na spoustě věcí....
Je ještě příliš mladá a kdoví, co by říkala tomu svému příspěvku třeba za 20let??? :61: :3:
13.02.2011 - 18:26 | Filtr
(Ryby) Tedy » Svá štírka
Tak já si také všímám toho, že pro mnohé mládežníky (moje vrstevníky) nevěra nehraje nijak zásadní a rozodující roli, prostě je to něco nepřijemného, co se ale dá pochopit a překousnout. Samozřejmě z tvého štířího pohledu a z tvé doby to možná může být jako něco absurdního. Abych řekl pravdu, já bych asi taky nedokázal tolerovat nevěru. Hold každej to má trošku jinak a té nevěry je už teď v dnešní době tolik, že mnozí mládežníci si snad myslí, že nevěra do vztahu dokonce patří. :49:
13.02.2011 - 19:49 | Filtr
(Ryby) refugee.butterfly
Nevím, jsem dost mladá na to, abych něco takového mohla posuzovat, ale rozhodně nesouhlasím s tím, že láska na stáří vyprchá a je to pouze přátelství. Znám několik párů, jsou to už babičky a dědečkové a do téhle doby se milují. Ano, asi je to jiná láska než když se poznali, ale stále se milují a ví, že k sobě patří.
A tohle mi nikdo nevymluví, věřím na opravdovou a věčnou lásku. :18:
13.02.2011 - 21:20 | Filtr
(Blíženci) markix
pravá láska existuje. :1:
ale samotná nedokáže uspokojit po celém životě.
k tomu je třeba snáha z obou stran aby ta láska vydržela.
k tomu ještě pochopení že každý z obou pohlaví má svuj kritický věk takže třeba ho podporovat a pomoct.
láska je spoluprace zachování toho výjimečného soucitu. (to je kruh :2:)
13.02.2011 - 21:40 | Filtr
(Kozoroh) Dádulka3
Ráda bych něco takového taky prožívala, ale po 18-ti letech manželství bylo vše zpřetrháno.

Ať někteří chápe nebo ne co Devidovka měla na mysli, tak Vám můžu z vlastní zkušenosti potvrdit, že něčo takového opravdu existuje.

Mí rodiče si prošli spolu různými krušnými situacemi ve svém životě a přesto loni oslavili 50. výročí a chovají se k sobě po těch letech mnohokrát krásnějším způsobem než vidím u mladých lidí.

Závidím jim, že se mají pořád tak úžasně k sobě.

PS: Babička by byla schopna klidně říct ve svých 71-letech dědovi "Dědku..." a ten by to vůbec nebral jako urážku. Ba naopak by se zvedl ze židle ve svých 80-letech a ještě by ji laškovně dal pusu na líce.
13.02.2011 - 22:04 | Filtr
(Kozoroh) Dádulka3 » markix
:15:
13.02.2011 - 22:16 | Filtr
(Kozoroh) Dádulka3 » Tedy
Máš pravdu Tedy, ale vem si manžele v 60.- 70.-tých letech.... byli vedeni k tomu, aby se snažili více udržet rodinu pohromadě.

Podle jednoho pána, který mi dával loni rady do života a kterému je nyní přes 65-let, se kdysi manželé více snažili spolu mluvit než současné manželské páry.... komunikací se dá mnoho věcí objasnit, pochopit a taky následně vyřešit. Nejen veškeré problémy zametat pod koberec a pak konstatovat KONEC.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »