Moc zajímavé.....



Řazení:
10.02.2011 - 10:43 | Filtr
(Býk) balboa
Ta baba je podle me uplne blba :D Ale on vi...
Neco k tematu: http://www.ceskatelevize.cz/porady/…
10.02.2011 - 10:49 | Filtr
(Lev) Eva » balboa
Koukala jsem na ten pořad hodně mě to zaujalo.... :27:
10.02.2011 - 11:04 | Filtr
(Býk) balboa
Na 99,9% se ztotoznuju s tim co ten typek rika, zazil sem to same, ikdyz s mene ucinyma prostredkama. Nejuzasnejsi je, ze nemusite jezdit nikam do amazonie, u nas taky rostou posvatne rostliny a houby a sou tady pro cloveka - pro koho jineho? Aby se probudil a nechal se poucit. Muzete si ten ritual udelat podle sebe, s vlastnimi pisnemi nebo hudbou, ve vlastnim prostredi, ne podle nejakych indianu, zalezi na kazdem, co mu vyhovuje. Opravdu je rozdil, tohle si poslechnout a zazit to... myslim, ze s technikama meditace se to neda srovnat. Byl bych rad, kdyby nekdo napsal svoji zkusenost a pokusil se to nejak zhodnotit.
10.02.2011 - 13:03 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
až bude víc času, mrknu, mám moc ráda jeho články, byl v Meduňce. A taky natočil dobré filmy o Indii.
11.02.2011 - 12:31 | Filtr
(Rak) nemoomen » balboa
ahoj
souhlasím s tebou ta baba na videu s Chaunem neví nic nemá nic prožito akorát papouškuje názory jiných svůj názor nemá a snaží se to zamaskovat shodou okolností jsem to video s Igorem včera viděl a dnes jsem o tom psal před chvílí v diskuzi a pět minut po tom narazím na tvůj odkaz ne ne náhoda neexistuje :27:
11.02.2011 - 12:36 | Filtr
(Rak) nemoomen » balboa
ahoj taky se s tím co zažil a co říká naprosto ztotožnuji sice jsem to nezažil tak intenzivně a za tak krátký čas, mě to bylo dávkováno pomalu během posledních 20 let zato jsem se obešel bez jakýchkoliv prostředků které by to urychlovaly proto ten delší čas ale toje na každémz nás jakou cestu zvolí a i to je na životě to nádherné ta možnost volby:27:
11.02.2011 - 13:44 | Filtr
(Býk) balboa » nemoomen
Hodne lidi toho Chauna nema rada, protoze se tim zivi, ze jezdi a vyklada porad to stejne dokola. Ale ja myslim, ze nehlede na to, ze v tom budou nejake sobecke duvody, ma to obrovskou hodnotu, jen malo kdo se k necemu takovemu odvaze. Ja napriklad se neboj o tom vykladat lidem v hospode, ve skole, kdekoli... ale nejde to tak jednoduse, nikdo nechce nic slyset :( Kdyz nekdo vyklada jak se hrozne ozral a zblil, jak to bylo super tak ja zacnu o svych zazitcich s houbama a lsd a vetsinou to nepadne na urodnou, ale uz to beru jako soucast svoji prirozenosti a odpovednosti. Pokud jen jeden jediny clovek se diky mym slovum nekam dostane, tak mi to za to stoji...
Ted jsme se s kamaradem divali na dalsi jeho prednasku a dostali sme chut se na ni nekdy zajit podivat hehe :) U me ma navic velke + za praci na Ceske sode, coz byl naprosto genialni porad.
Doufam, ze se tyhle veci zacnou rozvijet, hlavne vyzkum psychedelickych drog, ale zalezi to vsechno na mocenskem zajmu no :(
11.02.2011 - 17:08 | Filtr
(Rak) nemoomen » balboa
ahoj
no já třeba taky lsd ani houby nemusím ani nejsem jejich propagátorem ale je podle mého soudu na každém z nás jakou cestu zvolí to že lidi obecně tyto věci nechtějí moc slyšet myslím ty věci jak o nich Igor mluví to mě nechává chladným protože i to je jen jejich problém důležitý je pro mne že to co on říká tak to chápu i já a kdo na to nechce slyšet tak toje taky jedno je to právo každého z nás jít svoji cestou pokud touto cestou neubližujeme ostatním bytostem jak to říká on a nejen on každý se bude zodpovídat sám za sebe :27:
11.02.2011 - 18:24 | Filtr
(Býk) balboa
Nojo, ja jsem presvedceny, ze ty nahody nekdo ridi, v jedne knize (John Lily - Vedec) jsem cetl, ze psychonaut se dostal do nejakeho intergalaktickeho centra pro rizeni nahod na zemi :D, kde resili individualni vyvoj ruznych jedincu a staraji se o to, aby takovi jedinci se dostali k sobe a mohli se tak dal rozvijet. Protoze je to opravdu tezke, pokud clovek nema nekoho sobe rovneho - pak nemuze fungovat efekt zrcadla a vsechno ho tahne dolu. To, ze jsem v zivote potkal nektere lidi, od kterych se mam co ucit rozhodne nahoda byt nemuze... spis nejaka synchronicita nebo karmicka souvislost.
Ja uz taky nechapu problemy lidi... proste v tom nevidim zadny problem, nic takoveho neexistuje :) Existuji jen reseni a vyzvy
11.02.2011 - 19:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ak skutočne ten muž študoval predtým budhizmus, potom ho neštudoval správne. Keby áno, tak by vedel, že mystické vnemy a "čarovné nápoje" nie sú dôležité :3:
11.02.2011 - 19:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » balboa
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ako mne tá žena tiež príde ako prinajmenšom málo "vzdelaná", má trošku hlúpe otázky, ako napríklad to, že sa vôbec opýtala, či si ten pán myslí, že karma českého národa už skončila? :63:
11.02.2011 - 20:34 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j » nemoomen
Ahoj,tá baba má skvělé informace co se týka přechodu do 4 D Jinak je každého vůle jakou cestu si vybere. Znám plno lidiček ktery se setkávají s jemnohmotnými bytostmi a znají svůj minuly život,nebo životy které jsou důležité pro ně. Odváděj duše zemřelých tunelem.budou dělat průvodce duším do 4 d atd. Toto vše dělají bez použití podpůrnych prostředků, drog a jiného zamlžování vědomí. J sou to šamanské duše na vysokém stupni vývoje. Janka
11.02.2011 - 20:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » bimbulka.j
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
a nemal to byť prechod z 3D do 5D? :25: aspoň ja mám také informácie o týchto "prechodoch".
11.02.2011 - 22:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dora, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
hmm, opravdu moc zajímavé (ale proč se ta paní pořád hihňá a skáče mu do řeči :41:).
Díky, jsem ráda, že jsem to viděla :1:
12.02.2011 - 02:09 | Filtr
(Býk) balboa » bimbulka.j
Takove lidicky by me fakt zajimaly, skoda ze jsem zadneho nepotkal. Pokud jsou to samanske duse, tak se do sveho stupne vyvoje dostaly take diky podpurnym prostredkum. Zni to divne, zamlzovani vedomi si spojim spis s alkoholem, je to presne, prave jsem se vratil s plesu... Clovek v ma v mozku urcite receptory, ktere jsou tam specialne pro molekuly na bazi DMT (lsd, psylocibin...) Proc by tam jinak byly? Proc by jinak v lese rostly tyhle zvlastni houby? Proc je DMT obsazene skoro ve vsech rostlinach a organismech? Mame to v sisince mozkove a vylucije se to v malych davkach ve spanku a v masivni davce pred smrti. Smrt je proto hlavni podpurny prostredek, nejdulezitejsi zkusenost.
Kazdy ma asi jinou cestu, ale verim, ze tyhle veci muzou cloveku pomoct udelat obrovsky pokrok. Schvalne se tech samanskych dusi zeptej.
12.02.2011 - 02:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » balboa
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
to máš síce pravdu...ale fakt je, že kým takéto "stavy" človek nedosiahne vedome a bez tých podporných prostriedkov, tak nebude nezávislý a voľný a o to predsa ide, dosiahnuť stav osvietenia vedome a tiež si ho vedome udržať..inak ti je to celé chvíľkové osvietenie nanič...lebo sa stávaš závislý na podporných prostriedkoch, ktoré ťa do tohto stavu dostali. a to je ako prejsť z dažďa pod odkvap. :32:
12.02.2011 - 12:19 | Filtr
(Vodnář) mitea
Díki,Evi :74:
12.02.2011 - 14:22 | Filtr
(Lev) Eva » mitea
Poslouchala jsem jedním dechem..... :76: :3:
12.02.2011 - 15:02 | Filtr
(Rak) nemoomen » bimbulka.j
ahoj jenom jsem reagoval na to co tam říkala a na mě to udělalo dojem jaký to udělalo navíc já taky drogy ani jiné "pomůcky" nepoužívám jak jsi se tady letmo zmínila jsem empatik dokážu hodně vycítit a tak jsem přidal svůj souhlasný komentář toje vše tím ji nijak neodsuzuji k tomu tady není oprávněn nikdo , každý má nějaké schopnosti i omezení tak to je já vím že jsi tady psala že taky převádíš duše tak ji znáš asi líp a ona to dělá také za peníze jako ty? :27:
12.02.2011 - 18:42 | Filtr
(Býk) balboa » Iza23
Na tom rozhodne neco je, ja si to uvedomuju. Z pocatku jsem se nechal unest tou blazenosti a fascinujicimi zazitky, ze to ve mne vyvolavalo pocit melancholie (osviceni a nasledny pad) trochu jsem to prehanel a samo mi to reklo svoje, varovalo mne to. Pochopil jsem, ze mi to chtelo ukazat, ze obycejny zivot je taky hrozne krasny a porad je co zazivat pokud otevru oci - a tohle je ten hlavni vyznam, clovek pak zacne brat samozrejme veci jako vyjimecene a je vdecny za kazdy moment zivota, citim se mnohem vic pritomny, vnimavejsi.
Nejsem na takovych stavech zavisly, ale nevidim duvod, proc se jich vzdat. Je to pro mne takova vesmirna horska draha, vylet do nekonecna, jsem proste takovy vesmirny turista. Zivot je taky takovy vylet, proc si v tom vyletu neudelat dalsi vylet trochu vic do hloubky - tedy zpatky tam, odkud pochazeji vsechny vylety :) A rozhodne takovy prozitek ovlivni cloveka na cely zivot, neni to jen docasny ucinek... stupnuje se to.
Jeste bych dodal, ze ta zmena v cloveku nenastane pri takovem zazitku, ale az pri aplikaci a integraci toho ´uciva´ v beznem zivote, projevi se to v jednani s lidmi, v rozhodnutich apd...
12.02.2011 - 19:20 | Filtr
(Kozoroh) daditzz » balboa
Nezbývá mi, než souhlasit, ale hodnotit si netroufám, protože tyhle zážitky jsou u každýho člověka velmi specifický a individuální. Největší rozdíl prožitku je v tom, jestli člověk odjede do pralesa za šamanem, a tam pozře nějakou kouzelnou bylinku a je si plně vědom toho co dělá, nebo jestli mu někdo bez jeho vědomí podá cosi, co funguje stejně - jedno s jakým záměrem, ať už dotyčný touží pomoci, nebo po Moci. Ve výsledku stejně člověk dospěje k Jednotě. Dodnes nevím, co to bylo za drogu, jestli vůbec, ale změnilo to můj mozek a celkové vnímání, otevřelo takové ty věci, co se rozumem pobrat nedají, ale nemůžu je popřít, fungují:3: Jen se tak ptám, kdy už to odejde a k čemu to všechno je, jestli to vůbec je :3:... když v podstatě toužím jen Být v přítomnosti, v klidu naslouchat věčnosti a ne vídat a slýchat kdovíco........ Mimochodem, velice inspirující odkaz, díky
12.02.2011 - 23:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele apetito, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pěkný dokument... ale ta ženská musela být totálně ožralá, jinak si to neumím vysvětlit :23:. Myslím, že i ten Igor už jí měl plné zuby. Řekla bych slepice, ale to bych ty slípky urazila.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »