Duševní rovnováha po setkání s lidmi


03.02.2011 - 21:04
(Váhy) sereina
Duševní rovnováha po setkání s lidmi
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, co děláte pro to, aby jste zůstali v rovnováze, hlavně při setkání s lidma. Teda nevím, jestli to píšu dobře. Ale mně třeba některá setkání s muži na několik dní rozhodí, že prostě normálně funguju, ale myšlenkama jsem někde jinde. A nevím, jak se vůči tomu obrnit. Jako, že potkám někoho nového, který se o mně zajímá (jako ve stylu, že si mě všimne a bavíme se, někdy v tom ani víc neni) a já jsem asi tak překvapená, že se o mně nějakej chlap zajímá, že následujících pár dní jsem uplně mimo. Už jsem si říkala, že nebudu vylejzat, protože je to hrozné. Nemůžu se soustředit, na józe, kde si normálně hlavu pročistim jsem naposled pořád padala a nemohla se prostě uklidnit. Jsem roztěkaná. Prostě jako bych byla z každého chlapa paf. Přitom někteří ani nejsou lidi, se kterými bych si uměla představit být. Jen tan večer, kdy někde venku kecáme, je zajímavý. (Tak nějak se snažím se od všech lidi něco dozvědět, brát je jako učitele, takže se hrozně zajímám a všichni mi přijdou něčím zajímavý). Jenže pak nad tím následující dny furt přemýšlím, přitom někdy jde opravdu o setkání, která se dějou jen jednou. Jenže já bych toho člověka třeba ještě ráda potkala a víc poznala, protože mě něčím zaujal. No a prostě jsem jak zaseklá na tom jednom setkání. Znáte to někdo? Nebo prostě jak zůstáváte vyrovnaní. Tohle je fakt hrozně otravné, když má člověk pocit, že má v těle tornádo, jak se to v něm všechno mele, a přitom jsem reálně na místě.

Řazení:
03.02.2011 - 21:23 | Filtr
(Beran) prdlik
ahoj,snad jsem te pochopila........obcas to mivam a v tu chvili,kdyz si uvedomim,ze mama v hlave chaos se proste jen snazim na to nemyslet,zamestnat se,zamestnat myslenky necim jinym.parkrat se to vrati behem chvile a vetsinou na potreti uz mam hlavu cistou.drive se mi to stavalo casto.a nejdejen o chlapy.jsem typ cloveka,kterej se pro vsechno v tu chvili nadchne a srotuje a zmatkuje.dnes uz ne,dnes se prave nejdriv takhle rozdycham :3:.protoze kdyz se tomu chaosu oddas,totalne to dokaze zblbnout hlavu
03.02.2011 - 21:29 | Filtr
(Váhy) sereina » prdlik
pochopila...no právě taková ta vnitřní roztěkanost. No tak to zkusim pocvičit, třeba se mi zadaří. Ale je to nepříjemný, mě to teďka trvalo pár dní než jsem si vyčistila hlavu a zase se dostala do nějaké takové rovnováhy.
03.02.2011 - 21:51 | Filtr
(Beran) prdlik » sereina
neboj jde se to naucit.pak v klidu se nad tim zamyslet a vklidu si probrat,proc na to myslis a proc na to bud myslet nemas nebo jaky s tim mas problem.jak to bude to same,zase s tim pockat. :3:
04.02.2011 - 10:30 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
mám to taky tak, někdo se o mě zajímá, nebo se na mě usměje, baví se se mnou, já pak na něj musím myslet a přesně jako ty, říkám si, že bych o něm ráda věděla víc. Nebo se mi i zdá sen o někom, koho jsem nikdy neviděla a tak krásně se na mě usmíval. :3:
04.02.2011 - 12:20 | Filtr
(Býk) Bé át
Jojo, teď už mě takhle dokáže zničit jen jeden člověk, ale díkybohu se už nepotkáváme.

Poprvý jsem to rozcházela asi tři roky, podruhý už jen rok. :6:

No a dneska každýho beru jen jako člověka.Měla jsem tendence fantazírovat, vymejšlet a imaginárně ty lidi zlepšovat. Už to nedělám a je to dobrý :15:

Ovšem potkat znovu výše zmiňovaného člověka, tak jsem zase zaseklá někde mezi. A nadlouho :39:
04.02.2011 - 12:22 | Filtr
(Beran) Háňa*
"Ale mně třeba některá setkání s muži na několik dní rozhodí, že prostě normálně funguju, ale myšlenkama jsem někde jinde."

To jsi na tom ještě dobře. Mě občas takhle rozhodí i některá setkání se ženami :4:

Co poradit ? Užívej si to :3:
04.02.2011 - 12:46 | Filtr
(Beran) prdlik » Háňa*
uzivat si to? me to tedy zabijelo a donutilo k jednani,ktere nebylo nejlepsi....chce to zvladnout sama sebe.to si myslim,byt v klidu a v klidu jednat
04.02.2011 - 13:00 | Filtr
(Beran) Háňa* » prdlik
A třeba ani nejednat - třeba si pustit jen tak fantazii na špacír, a ono to časem přejde
04.02.2011 - 14:30 | Filtr
(Beran) prdlik » Háňa*
jo takhle.... :4:.tak to uz radeji vubec ne.neumim pak proste nejednat......radeji si vsechno vysvetlim,jak to proste je v realite a hotovo...... :3:
04.02.2011 - 14:33 | Filtr
(Beran) Háňa* » prdlik
Ale potom nedáš prostor tomu druhému, když hned letíš jednat. Třeba, kdybys chvíli vydržela, jednal by on a tobě si to potom móc líbilo.
Takhle musíš mít pořád pocit, že co si nevymůžeš, to nemáš
04.02.2011 - 14:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nehledal bych rovnováhu jen v sobě,ale v souladu..s Ním :) Nejspíš tě čeká prolomení ledu a vstup za rámec tvé současné reality :29:
08.02.2011 - 10:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Paaaa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
to máš alespon pozitivní :75: to já se zase stále nechám rozhodit nedorozuměním nebo prostě špatné vztahy a špatná komunikace a je fuk jestli to jsou chlapi nebo ženský :25: neumím to vyhnat z hlavy :43: :27:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »