Reiky = prokletí ???


29.01.2011 - 18:00
(Štír) milca333
Reiky = prokletí ???
:25: :43: :63:...tak z toho jsem zmatená. Někdo sem dal do jedné diskuse odkaz na stránky jedné indigové holčiny, která mi přijde velmi vyspělá v názorech a vůbec tam má zajímavé příspěvky, tak jsem si jí dala do oblíbených. Jenže co mě zarazilo, nazývá zasvědcení reiky prokletím a doporučuje spíše se toho zbavit...sice neví jak. Tak mě zajímá váš názor. Jelikož mám reiky 1 už snad 10 let, ale nepoužívala jsem to. Byla to taková rychlokvaška. Chtěla bych jít teď na jaře na pořádný víkendový seminář, kde budou i práce s čakrami, kyvadlem apod. Se vším, co s prací s energiemi souvisí. Jenže teď mi to vrtá v hlavince a nevím co s tím..... :22: :41: :25: :43: :63:

Stránka: 1 2 3
Řazení:
29.01.2011 - 18:01 | Filtr
(Štír) milca333
Jo ještě ten odkaz pro úplnost... http://karolinaloskotova.blog.cz/
29.01.2011 - 18:07 | Filtr
(Štír) Freja » milca333
Jsem asi slepá,ale o Reiki tu nic nevidím.Nicméně,setkala jsem se u svých přátel už s názorem,že pokud je někdo na duchovně vyšší úrovni,může ho Reiki ,jakožto druh nižší energie brzdit.
29.01.2011 - 18:08 | Filtr
(Štír) milca333 » Freja
...tady je přímo to prohlášení...v pátém odstavečku....
http://karolinaloskotova.blog.cz/09…

29.01.2011 - 18:08 | Filtr
(Ryby) erin
každý má právo na svuj názor,taky sem to od ní četla a překvapilo mě to stejně,ale ono záleží hlavně na tom kdo to zasvědcení provádí,tedy na jeho duchovní urovni,řekla bych,takže podle mě to opravdu muže někdy ublížit ale to je idividuální
mě spíš vadí jiná věc a to že lidi často vyhodí za kurzy reiki plno peněz zbytečně,protože když na to nejsou připravení tak jim jakoby ta energie nevydrží a stejně jí nemají
jinak nechápu proč utrácet za něco co je pro nás přirozené a muže si jí každý stáhnout,jen sme na to zapoměli
spoustu lidí v sobě reiki má a používá ji a neví o tom,to jsou ti co jsou už na nějaké té urovni...
29.01.2011 - 18:16 | Filtr
(Štír) Freja » milca333
Aha,ano,už to vidím...řekla bych,že je to nesmysl.Znám plno lidí,kteří zasvěcením Reiki prošli a pracují s jemnohmonými energiemi.Můj kamarád,co mi občas čistí čakry,se od Reiki dostal úplně jinam a dneska dokáže pomáhat na opravdu profesionální úrovni... :3:
29.01.2011 - 18:19 | Filtr
(Štír) milca333 » erin
To máš určitě pravdu...jen jde o tu cestičku. Všechny věci jsou v podstatě jednoduché a ty nejdůležitější úplně nejjednodušší. Jde o to se jen naučit, jak s tím pracovat. Třeba já jsem teď zažila jednu věc. Dlouhé roky mám problémy s trávením.ˇŘešila jsem to různě chlorelou, různé detoxikace a očistné kůry a kdovíco všechno ještě. No a teď jsem se teprve po tolika letech doszvěděla, že je potřeba čistit a dobíjet meridiány (energetické dráhy) jednotlivých orgánů. Zjistila jsem, že dráha jater, žlučníku mi šla jen na 50% a dráha tlustého střeva dokonce jen na 30%. Naštvalo mě, že mi to nikdo neřekl a vůbec, že mě to nenapadlo. Já mám v sobě velkou vnitřní touhu dělat si diagnostiky sama a pak i pomáhat v tom druhým. Jen mě naštvalo, že jsem se to tak dlouho nedozvěděla, ačkoliv se po tom roky pídim a teď tohle....tak jsem z toho zmatená. Já to prohlášení tak půl na půl respektuji, protože indigáči znají PRAVDU sami od sebe. Tak mě zajímají názory tady vás.... :16: :74:
29.01.2011 - 18:26 | Filtr
(Ryby) erin » milca333
třeba si tomu měla dojít sama,věř víc své intuici každý má své zkušenosti které nemusí odpovídat tem tvým,ona má i nemá pravdu,hlavně nesmí hned všechno odsuzovat a vidět jen svojí pravdu
ano energie ti muže pomoct pokud to máš na jemnohmotné urovni,ale bez toho aby si chtěla něco řešit na sobě se stejně těch problému nezbavíš :3:
29.01.2011 - 18:35 | Filtr
(Kozoroh) Qantipa
http://karolinaloskotova.blog.cz/10…

Tady je celý článek o tom, proč se nenechat zasvětit do reiki.
29.01.2011 - 19:00 | Filtr
(Štír) milca333 » Qantipa
Tak to je tedy síla...co na to říct...??? :25:...cítím, že má pravdu. Opravdu mám dlouholeté problémy s energtickými bloky....a taky s temnými bytostmi....Sice jsem zasvědcení dostala od dobrého člověka...tedy alespoň tak na mě působil...je to pan Ernest - mistr reiky....majitel centra Harmonie v Bystřici pod Hostýnem. http://www.harmonie-regencentrum.cz/…. Dostal se k tomu tak, že mu postupně manželka i dcera zemřely na rakovinu a on tomu chtěl přijít na kloub. Nechal si udělat zasvědcení reiky a výsledkem bylo založení tohoto centra. Byla jsem tam na relaxačním pobytu a zasvědcení reiky bylo v nabídce jako možnost sebeléčení. Možná už to dneska ani nedělá. Už je to asi těch 10 let.
.................
Ale souhlasím s tím, že člověk musí být na věci připraven přirozenou cestou...., protože pak se mu dějí věci, kterým nerozumí a neví co s tím. To se právě dělo mě. Jenže všechno má svůj důvod a smysl. Tak jsem si tím asi měla projít, abych pochopila problémy druhých. Akorát teď moc nevím, co s tím....
Budu po tom pátrat....i když teď cítím, že na to připravená jsem. Už to, že jsem sice dlouhé roky to zasvědcení měla, ale necítila jsem se oprávněná to používat...... :20:
29.01.2011 - 19:05 | Filtr
(Panna) Clanci » milca333
Každému co jeho jest,záleží na citu,koho si vybrat :61: Já mám zasvědcení od mistra Hodka,což byl prezident reiki na Slovensku a v Čechách a skvělé :1: Je v tom také dost "karma",nebo chcete-li osud,cesta života včetně zkoušek.......Nelze zatracovat něco,co většinově dělá dobro :4:
29.01.2011 - 19:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Elave, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jen pro upřesnění Alue není indigo sama to v jednom ze svých článků píše. :1:
29.01.2011 - 19:46 | Filtr
(Kozoroh) Qantipa » milca333
Já jsem se nechala zasvětit letos v létě, no a pak na netu najdete takový článek a začnete si říkat, sakra neuděla jsem blbost? faktem je, že před několika lety jsem měla náběh na vidění aury, ale pak jsem si to sama nějak zablokovala (docela mě vyděsilo vzbudit se ve 4 ráno a uvidět u postele ducha). po zasvěcení se mi ta schopnost zase vrátila. tak že sleduju sem tam barevný čmouhy kolem lidí a podobně...
29.01.2011 - 21:08 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j
AHOJ,JE JEDNO JESTLI TĚ MISTR ZASVĚTÍ A VŠE TI VYSVĚTLÍ ZA JEDNO ODOLEDNE NEBO ZA 2 HODINY. ZASVĚCENÍ FUNGUJE. MĚ SPÍŠE UDIVUJE ŽES ENRGI REIKI VŮBEC NEPOUŽÍVALA. ZPOČÁTKU JI VŮBEC NECÍTÍŠ, ALE DO TEBE PROUDÍ A POMÁHA TI.Cit V RUKOU SE ROZVÍJI POSTUPNĚ. PODLE MNĚ KDYBYS REIKI POUŽÍVALA, SAMA BYS VĚDĚLA JAKÁ JE TO ENERGIE A NEMĚLA BYS POCHYB. REIKI VŮBEC NENÍ PROKLETÍ ,JE TO DAR KTERÝ SE NÁM DOSTAL A SPOUSTA LIDÍ SI HO NEVÁŽÍ.
29.01.2011 - 21:13 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j » milca333
jAK TADY ČTU DISKUSI, SAMOZŘEJME ŽE TĚ BUDOU TEMNÉ BYTOSTI LÁKAT Z CESTY SVĚTLA A DOBRA K NIM, TO JE VĚČNY BOJ MEZI DOBREMA ZLEM.pŘEJI TI ABYS TO ZVLÁDLA
29.01.2011 - 21:31 | Filtr
(Štír) milca333 » bimbulka.j
Oni už mě otravujou roky....hlavně v noci...už jsem si na to zvykla...a poznám to..., ne vždycky se tomu ubráním a vysajou mě a naplněj hnusem...pak se z toho třeba 2 dny očisťuju...jenže zatím nevím co s tím...různé ochrany atp. mi nefungují..., oni když chtěj, tak si cestu najdou.... :20:
29.01.2011 - 21:41 | Filtr
(Štír) oligopolie
Přesně něco takového jsem řešila nedávno. Přemýšlela jsem, jestli si mám udělat ten první stupeň, moc se mi to líbilo, než jsem narazila na nějaké ty negativní články a pohledy. Už ze začátku jsem měla divný pocit z toho, že je to jakoby "uměle" navozené.. Do teď nevím. Tak nějak cítím, že to nebude pro mě to pravé ořechové. A přitom pořád hledám nějakou cestu, jak pomáhat lidem. Mám takové nutkání čím dál tím víc. :25:
29.01.2011 - 21:51 | Filtr
(Štír) milca333 » oligopolie
...Já jsem k pomoci druhým taky tlačená už od malička...v životě mi prošlo "rukama" hodně lidí... nějak vidím příčinu problémů lidí...a hodně těžko tu pravdu přijímali...., naučila jsem se časem taktu a diplomacie..., prostě to neříkat na "plnou hubu", napřímo, ale tak nějak opatrně....Jeden čas jsem toužila po tom mít duchovní centrum...., ale na rodinných konstelacích mi vyšlo, že pomoc potřebuju hlavně já sama...no a když jsem se roky snažila pečovat hlavně o sebe, stejně mě to k pomoci druhým pořád táhne..., ale už to není taková "posedlost" a není to tak ve velkém, jak jsem to měla dřív....opravdu si nejdříve potřebuje člověk pomoct sám sobě a potom může pomáhat druhým...pořád mi vstupují do života další a další lidé, kteří mou pomoc potřebují a tak nějak to už beru jako normálka a myslím, že si brzy otevřu poradnu...postupně jsem začala malovat automatickou kresbou..., k tomu se mi otevřelo automatické písmo..., mohu tak komunikovat s duší druhých nebo i svojí nebo s anděli a jinými bytostmi...., ale tak nějak se pořád necítím dostatečně fundovaná.. :6: :16:
29.01.2011 - 22:05 | Filtr
(Štír) oligopolie » milca333
Jj, úplně chápu. :-) Já se teď taky snažím pomáhat sobě, ale ono to jde celkem hůř. Na ty ostatní má člověk odhad. :)
Právě já nevím, na co se mám vrhnout, je tolik směrů a možností, že prostě nevím a u ničeho necítím, že to by mělo být právě ono. Možná mám prostě zůstat vrbou .-)
Na tu automatickou kresbu jsem zrovna dneska znovu narazila. No nevím. I u tarotových karet zřejmě nemám tu správnou intuici z toho vyčíst, co mi to chce říct, moc si to zkresluju. A přitom takovou tu intuici do života mám výbornou.
Poradnu? Tak to se někdy přijdu poradit. :30: :4:
29.01.2011 - 22:09 | Filtr
(Štír) milca333 » oligopolie
...nehroť to, ochutnávej..., nech se vést...také jsem zkoušela všechno možné a pořád jsem měla pocit, že tomu chybí celistvost..., nakonec jsem došla k závěru, že si poskládám svoje vlastní střípky do skládačky.... :3:...mám pocit, že už jsem blízko...ale ještě to není úplně ono :1: :20:
29.01.2011 - 22:12 | Filtr
(Štír) oligopolie » milca333
Já to nehrotím.. času mám dost (snad :75:) jen to nutkání pomáhat mě ze zadu šťouchá do zad, ať s tím něco dělám :4:
Tak ať se daří :15:, držím palce ať to vyjde. :3:
29.01.2011 - 22:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bard Moe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nejdříve - projížděl jsem nějaké odpovědi tady, tak snad nic nebudu opakovat.

Teď jsem to od ní četl a co se týče jejího prohlášení, že jakmile má člověk zasvěcení do energií Reiki, nemůže pracovat s energiemi - jakoukoli jinou energií?
Je to zajímavý názor, ale z vlastní praxe spíše vyvracím. Nebo jsem snad vyjímka? Snad. Třeba má ona jiné zkušenosti. Ale pracovat s energiemi mi jde spíše lépe po zasvěcení, než před ním - zvýšilo mi citlivost.
Šel jsem na zasvěcení s tím, že jsem si začal všímat pocitů a něco jsem četl a po něm se mi to akorát rozšířilo. Pro mě bylo reiki startér. Už ho moc nepoužívám, ale rozhodně to není blok. Je to jedna z mnoha energií. (Nekonečně mnoha - každá věc má svoji energii, každé vše má svoji energii - individuální, s kterou je nutno individuálně zacházet.)

Jenom mi přijde zvláštní názor, že po zasvěcení do této energie (Mimochodem proč jenom do této?) nelze pracovat s energiemi, však při zasvěcení se nám otevírá korunní čakra, nikoli že by nám na ni házeli nějaký obal.. :25:

O slečně už jsem slyšel, někdy už jsem na její stránky myslim narazil. Má zajímavé názory, ale.. jsou odproštěné od sebe sama? Tak neumí psát každý, ani já ne, máme v hlavě všichni jakési koncepty, které omýláme dokola a podporujeme je. Je možné, že slečna más reiki nějaké horší zkušenosti, nebo je jenom proti, že někde něco slyšela, je to taky člověk. :1:
29.01.2011 - 22:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bard Moe
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bard Moe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mimochodem člověk pracuje s energiemi stále, aniž by o tom věděl. Pokud bychom nemohli pracovat s energiemi, co by se stalo? :44:
29.01.2011 - 23:00 | Filtr
(Kozoroh) Qantipa » Bard Moe
ona slečna, se v článku, na který jsem sem dávala odkaz, vyjadřuje, že prý při zasvěcení do reiki se člověku naopak koruní čakra zavře a pak k tomu má ještě nějaké vysávání od temných bytostí, no nevím kde to vzala. ale když jsem googlovala, tak jsem zjistila, že podobné názory prosazují i v časopise Pretorian (přišel mi takový militantně křesťanský, za vším jsou démoni atd.).
29.01.2011 - 23:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Qantipa
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bard Moe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mmm, zajímavé,

nevím, když se teď zaměřím na svoji korunní čakru a na napojení reiki, tak je to jakoby byla připojena jakási "trubka" (nepředstavovat si prosím deseticentimetrovou tvárnolitinovou trubku jak trčí z hlavy do nebes.. Je bezrozměrná.. :o))..) Ale že by mi omezovala nějak funkci korunní čakry, to bych neřekl. Korunní čakra v tomhle funguje jako oceán do kterého se vlévají tyhle deseticentimetrové trubky.
Nakonec pokud by se někomu ta trubka nelíbila.. :o)) (Zpětně se ale montuje špatně. Zdroj vody je těžké najít, i když jsou i takoví, kdo k němu naleznou cestu sami. Jsou to takoví ti lidé průkopníci - proutkaři kteří hledají vodu.. A Reiki je zdroj který nám někdo ukázal. )
29.01.2011 - 23:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele xzorro, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ten článek je blábol,kdyby ta slečna (paní)DOOPRAVDY praktikovala různé druhy energii,nemohla by tohle napsat.Reiki v žádném případě neomezuje používání dalších druhů energii.Reiki je energie určité úrovně (frekvence).Při použítí jiné energie(např.k diagnostice na dálku)se stačí "naladit" na jinou,(vyšší)úroveň.Také každá čakra přijímá a vysílá energii na jiné úrovni.Odstranění bloku na určité čakře vyžaduje jinou energii.Pokud je čakra jen trochu oslabena,stačí ji správně "roztočit"a to může každý,kroužením správným směrem své dlaně před čakrou při výdechu....atd.Jediné,co je nutné při přechodu z jedné energie na jinou dodržet-je určitá časová prodleva.Ten článek napsal někdo,kdo s energiemi různých úrovní určitě nepracuje(v lepším případě)...hezký večer
Příspěvky: 1-25 26-50 51-53
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »