Karma,čištění a práce s duší.


28.01.2011 - 22:30
(Ryby) bimbulka.j
Karma,čištění a práce s duší.
Bylo již napsáno hodně příspěvků. Já s karmou a duší pracuji, tak pokud máte zájem pokusím se Vám to vysvětlit a napsat. Karma jsou nepochopené a správně nevyřešené věci z našich minulých a součastných životů. Každá duše,než se narodí do týhle reality a našeho těla si vybere určité skušenosti,které si dá za úkol tady zvládnout ,aby se mohla správně vyvíjet a růst.Pokud to nesplníme situace se nám opakují dokud to nezvládneme. Moje kamarádka tomu když si duše vybírá co zvládne ,tento stav nazývá:bez mozku:,myslím že je to trefné. Jinak karma slouží k vývoji duše,karma nás netrerstá.Pokud to nezvládnem a neaučíme se za několik reinkranací a naše duše dosáhne určitého posunu je nám odpuštěna. Tady musím napsat jednu důležitou věc pokud nejde o odělení duše od boha a vraždy,těžké karmické zátěže. To co naši duši nevíce zatěžuje jsou různe bloky a programy na duši,které si vytváříme jak na vědomé tak na nevědomé urovni a ukládají se nám v duši. Pak to vnímame i tady a těd, dám příklad: tíha,neklid ,deprese,vše vzdáváme atd. Souvisí to s našima zážitky ,jsou už z minulých ,ale i součastných životů.Kolikrát si to ani neuvědomíme,příklad :běžná hádka s partnerem,větší než obvykle,máme pocit ublížení a naprogramujeme si to do duše, aniž by jsme o tom věděli. Může s toho vzniknout neláska k sobě,sebeničení,neprůbojnost,strach projevit svůj názor,nebo obrácené pole energií. Takhle bych mohla pokračovat dál a dál.Pracuji s Nanebevzetými mistři a spolu s nimi mohu pomoci odstranit programy z duše a určité karmické věci, Nikdy o tom nerozhoduji já, ale jak již jsem psala mí úžastný učitelé a duchovní rádci.

Stránka: 1 2
Řazení:
28.01.2011 - 22:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pokud to nezvládnem a neaučíme se za několik reinkranací a naše duše dosáhne určitého posunu je nám odpuštěna.
................
priznám sa, takýto názor počujem prvý raz, že by nám karma po tom, čo ju nemáme spracovanú bola odpustená...prosím bližšie vysvetliť :25:

a ešte jedna otázka, keď píšeš, že karma je niečo, čo sme si sami vybrali, aby sme to zvládli sami a tým sa poučili, tak prečo teda pomáhaš čistiť karmu ľudí? neoberáš ich tým o ich drahocenné skúsenosti z prekonávania karmy? :25:
28.01.2011 - 22:58 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j » Iza23
Ahoj,je to jednoduché ,protože aniž by jsme zvládli tento ůkol,tak duše dosáhla pokroku a posunu vpřed. Čistím hlavně bloky na duši o kterých jsem psala, něco s karmy vyčistí vyšší bytosti světla a je to na jejích uvážení, souvisí to s dnešní dobou a budoucím rokem. Já opravdu nejsem ten kdo o tom rozhoduje,jsem jenom prostředník,šaman jehož duše je na určitém stupni vývoje a je mi dán dar,aby prostřednictvím mne se mohlo někomu pomoci. Ještě dovysvětlím i ty bloky na duši se čistí prostřednictvím mne a pracuji s bytostmi světla a oni rozhodují o tom co se vyčistí. Pokud se bloky odstraní člověk se i uzdraví, možnosti jsou mnohé, Podotýkam uzdraví se pokud nenastal čas dle vůle boží aby se duše vrátila domů. Opět o tom já nerozhoduji.
28.01.2011 - 23:06 | Filtr
(Panna) Rachelinka 5 » bimbulka.j
Bimbulka,tu poslednu vetu som nerozumela,,
podotykam uzdravi,,,,,,aby se duse vratil domu :24:

28.01.2011 - 23:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » bimbulka.j
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
a nebolo by podľa teba lepšie, keby si tie bloky dokázal človek odblokovať sám? naučiť skôr človeka, ako tie bloky sám odblokuje, než to urobiť zaňho? :25:
28.01.2011 - 23:09 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j
Ahoj,čím více budeš bojovat,tím více negativní energie si vytváříš. Skus požádat a sláskou odevzdat vše co tě trápí a ničí. Požádej a odevzdej vše bohu,universu,nebo andělům.Jinak dokonaly je pouze bůh ve své lásce knám a bytosti světla. U tebe je vše o enrgiich. Pozor, také tvé myšlenky mají obrovskou moc, Málo lidí si uvědomuje ,že svyma myšlenkama si tvoří svůj pozemsky život.Měj a nauč se mít sama sebe ráda. Je to těžké. Přeji ti at vše zvládneš. POKUD TI TO NEPUJDE ,JEDNÁ SE U TEBE BLOKY NA DUŠI A NEGATIVNÍ PROGRAMY,PAK NAPIŠ A POKUSÍM SE TI POMOC. AHOJ
28.01.2011 - 23:16 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j » Rachelinka 5
Je to myšleno tak,že to čištění pomáha i k uzdravení, lepšímu léčení pokud není rozhodnuto bohem, aby se duše vrátila domů,to je do sfér kam patří ke světlu,bohu aby se mohla znovu narodit. V této realitě to znamená fyzickou smrt. Naše duše žije dál.
28.01.2011 - 23:28 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j » Iza23
Ahoj znovu opakuji já jsem pouze prostředník,jinak o tom rozhodují bytosti světla.Žádny člověk nemá právo si hrát na boha,protože nikdo z nás nevíme co ještě si musíme odžít a prožít. Pokud bych o tom rozhodovala já jako člověk, nebo ty nebo někdo jiný ,nebylo by to správne, protože u každýho člověka nevíme co se může vyčistit, Pokud budeš chtít dělat takouhle práci, čeká tě léta nácviku, práce s jemnohmotnou energií, čištění kledby ,likvidace negativních energií uložených v univerzu atd,atd. Prostě spousty práce. Hlavně musíš mít čistou duši plnou světla a lásky. STOJÍ TO VŠE ZA TO. pPOKUD SI TO BUDEŠ UPŘIMNĚ PŘÁT ,PŘEJI HODNĚ ŮSPĚCHŮ,DUCHOVNÍHO ROZVOJE.
28.01.2011 - 23:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » bimbulka.j
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Žádny člověk nemá právo si hrát na boha,protože nikdo z nás nevíme co ještě si musíme odžít a prožít. Pokud bych o tom rozhodovala já jako člověk, nebo ty nebo někdo jiný ,nebylo by to správne, protože u každýho člověka nevíme co se může vyčistit :15:

..ešte jedna otázočka, podľa čoho vieš, že tie bytosti, s ktorými komunikuješ sú bytosti svetla? :25: kde berieš istotu?

...inak len sa pýtam, osobne ťa z jednej strany obdivujem, že si sa na také niečo dala, ja osobne by som sa na to neodvážila, už len preto, že som si vedomá istých povedzme skutočností a hrozieb, ktoré s tým súvisia a hlavne faktu, že karma je tak osobná vec každého človeka, že nik ani bytosti svetla nemajú podľa mňa právo miešať sa do nej. Ale zrejme si si istá tým, čo robíš :3:
28.01.2011 - 23:49 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j » Iza23
:74:Bytosti světla ,nanebevzetý mistři,mezi ne patří i Kristus. Jsem si tím jistá, protože je vidím i slyším a nejsem jediná kdo s nimi pracuje a každý dle svých schopností. Neni to u mně něco nového již před 600 lety jsem byla šamanem,to se mi ukázali mé minulé životy.Vidím jemnohmotný svět,dělám i jiné věci, ale o nich již nechci psát. Bohužel karma je v podvědomí lidí chápana jako nějaké zlo a proto jsem se to snažila trochu vysvětlit. Za vše může má dušička ,která prošla vývojem a rozvinula své schopnosti a já se beru taková jaká jsem a nic neřeším, Není to tak že bych řekla to a to chci,ani to tak nefunguje,vždy se duše vyvíji v souladu s boží vůli a zákonu universa. Pokud požádáš upřimne o svůj duchovní rozvoj,budeš sama překvapená co vše pak budeš umět,ale chce to duši také poslouchat a nechat se jí vést. Každá duše má schopnosti a nějaká je specifická. Měj se moc a moc hezky
28.01.2011 - 23:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » bimbulka.j
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
aha...zvláštne. No zrejme mám voči tomu predsudky...ešte jedna otázočka, prečo vlastne robíš toho prostredníka a prečo si sa rozhodla ľuďom takto karmu očisťovať za pomoci tých svetelných bytostí? :25:
29.01.2011 - 00:19 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j » Iza23
DOvedli ma k tomu bytosti světla,jsou to zároven mí duchovní učitelé. Řekli mi že tyto schopnosti mám a já jsem nechala rozhodnout svojí dušičku. Ted jsme spokojeny a v pohodě. Je to asi tím,že můj rozum s duší již nebojuje a každy si hledí svého. Já se cítim skvěle.Jinak nevím co ti napsat,proč se léčitelé rozhodli pomáhat,kartářky vykládat karty atd?
29.01.2011 - 00:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » bimbulka.j
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
vďaka za odpoveď. :3:

a stejne mi to nedá, ako to vlastne funguje..príde za tebou človek, ktorý ma problém a čo urobíš? :25: ako to čistenie karmy bežne prebieha? alebo ako vlastne pomáhaš tým ľuďom, radami? :25:
29.01.2011 - 00:35 | Filtr
(Rak) Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
Jsi nádherná bytost Bimbulko, už tě tady pár dní z povzdálí pozoruju, jen tak po očku. Moc přínosná písmenka tu píšeš, lidičky ani netuší, co pro ně děláš. :62: :76:
29.01.2011 - 00:51 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j » Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
ahoj,děkuji za milé slová,moc mi potěšili. Já mám info,že je to nápodobně a tvá přezdívka není jenom zástěrka,ale jseš krásna dušička,to mi řekli mí duchovní učitelé. Měj se moc, moc hezky,přeji klid a mír a svělo a lásku ve tvé užastné dušice Janka :17: :74: :68: :12: :27:
29.01.2011 - 00:54 | Filtr
(Rak) Jedna duše od studánky sv.Zdislavy » bimbulka.j
Kdo ví, co je zástěrka a co není. :3: Děkuju ti za krásná slova, ze tvým písmenek jde čistá energie - láska je všechno... Bude se mi krásně spát. Přeju i tobě nádhernou noc i ještě krásnější sny. Ráda tě zase tady zahlídnu.. :62: :27: :17:
29.01.2011 - 00:56 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j » Iza23
NE radami,mám u sebe mistra,napojím své vyšší ja na vyšší já člověka ,pak je pracovní postup ,ale to by bylo na dlouho a mám na to tabulky, Čistim to s mistrem přes kyvadlo a hledám a pátrám a čistím,mistr mi vždy kyvadlem ukáže tabulku a co je potřeba vyčistit, atd. Čistí se to přímo z duše
29.01.2011 - 00:57 | Filtr
(Štír) Tasha11
mas bimbulka krasne poslanie a Dakujem za ludi, ako si Ty ........ :68:
29.01.2011 - 00:57 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j » Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
Ahoj, dobrou,krásne sny a zase někdy.
29.01.2011 - 01:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » bimbulka.j
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no a čo je vlastne výsledkom toho čistenia karmy? aký to má eventuelný výsledok u toho človeka, pacienta? Chápe vôbec ten človek, prečo má ten blok a ako ho má poprípade odstrániť, keby sa znovu vrátil? Vie ten človek, čo s ním robíš (teda za pomoci majstra)? :25:
29.01.2011 - 01:06 | Filtr
(Rak) Jedna duše od studánky sv.Zdislavy » bimbulka.j
Mám velkou radost, že jsi se tu objevila, ani nevíš jak velkou, ale asi víš... :62: Bože,dnes je tak zvláštní noc. :16: :75:
29.01.2011 - 01:10 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j » Iza23
Prosím tě já nečistím lidi jak na běžícim pásu, vždy musím mít svolení mistrů. Ano vědí co s nimi dělám, jsou u toho. Člověk se cíti lépe na duši i na těle,třeba roztáčím i zablokované čakry, Také mu to pomůže v jeho dalším duchovním rozvoji a to je to hlavní. není důlezité některé bloky chápat,pokud jsou z minulých životů, Každá duše má svého strážce a to je vyšší já,od toho musím dostat také zvolení, jinak mi tam k duši nepustí
29.01.2011 - 01:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » bimbulka.j
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tak ďakujem za odpovede...prepáč mi moje otázky, len nepoznám nikoho, kto by robil to, čo ty a otvorene o tom hovoril...tak ma to zaujímalo. :3: mám síce v zásade úplne iný názor ako ty, ale to nevadí, oceňujem, že si mi to vysvetlila z tvojho uhla pohľadu :29:
29.01.2011 - 01:22 | Filtr
(Rak) Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
http://www.youtube.com/watch/… na dobrou noc všem krásným duším, co ještě nezaspali..:16:
29.01.2011 - 06:35 | Filtr
(Ryby) tabea*
Chápu správně, že praktikuješ SRT?
29.01.2011 - 09:43 | Filtr
(Ryby) už zase ocelová žena » Iza23
Názorů je přinejmenším tolik, kolik je nás...
Znám takovou paní, byla jsem u ní, všechno v jednoduchosti řekla - vysvětlila a přece ty lidi nikdo nenutí, přemýšlí nad svým životem a když si neumí poradit, pátrají a... zavede je to třeba tam, kam má.
Znám další, kteří se tím zabývají a není to jen bimbulka, aŤ se ti daří bimbulí, měj se krásně ty i vy všichni ostatní!

Příspěvky: 1-25 26-44
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »