dnesni zazitek!!!


24.01.2011 - 20:30
(Býk) Jeannie2
dnesni zazitek!!!
:44:V drivejsi diskuzi jsem psala o tom, ze se "nejak nemuzu najit"...Dnes se mi v obchode stalo-pozitivne naladena jsem se snazila pani vysvetlit proc ji nemuzu jen tak vratit penize za kabat(plnou castku),z duvodu atd...a jako vstricny krok jsem ji nabizela vymenu za cokoli jineho. Pani byla ale velmi rozzlobena a myslela si ze zvysenim hlasu a rozhazovanim rukou neceho dosahne :21:a pak se to stalo. Ja na ni stale dal klidne mluvila a snazila se ji vysvetlit ze si za ten kabat muze vybrat jakykoli jiny kus...a kde se vzala,tu se vzala, stala u nas holcicka cca 7-8let a koukala na nas,stala primo u nas a ja se ji ptala jestli neco potrebuje a ona jen zavrtela hlavou ze ne.A ta pani dal pokracovala a ja zase klidne odpovidala a stala si za svym. A asi po minute co jsme tam tak tri staly-holcicka celou dobu mlcela a koukala na nas, se ta pani umoudrila-tedy spise ji doslo konecne to,co jsem ji celou dobu rikala. Vybrala si tedy aspon korale a ja ji mohla vratit zbytek penez :44: ale hlavni je ze pani i ja jsme se rozloucily s usmevem na rtech :76: Po svem predchozim prispevku mi byla doporucena kniha od Doreen Virtue Leceni s vilami ale me v knihkupectvi pro zacatek zaujala jeji jina kniha Bohyne a Andele...a tu ted ctu...po tomto zazitku v praci jsem prave v saline precetla kapitolu a indigovych,kristalovych a duhovych detech. A ted vim ze ta holcicka patrila mezi deti kristalove a ikdyz s nami vubec nemluvila, svou telepatickou schopnosti mi pomohla situaci vyresit.Dekuji :3:. Nakonec jsme zjistily s kolegyni ze slo o autistickou holcicku jejiz matka nakupovala ve vedlejsim obchode,ale dceru proste "neco" tahlo k nam...Co si o tomto zazitku myslite?Jsem zvedava co dalsiho diky Doreen Virtue objevim...

Řazení:
24.01.2011 - 20:39 | Filtr
(Panna) Rachelinka 5
:30: :30: :30: :74: :18: :15:
24.01.2011 - 20:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ceridwen, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Docela hezký příběh :1:Mám zkušenost, že je fakt dost těžký někdy udržet nervy na uzdě a být klidná a rozumně uvažovat. Já musela být pořádně vytrestána :3:S tou holčičkou je to zvláštní,ale některé děti takové jsou. v práci jsme měli jedno děvčátko, kterému diagnostikovali mírnou formu autismu. Nesnášela doteky od cizích lidí, ale já jsem ji mohla vzít za ruku a občas mě vyhledávala a chodila za mnou...byl to moc zvláštní pocit. Od Doreen Virtue jsem moc nečetla(snad jen Kninu elfů a víl), ale možná by tě mohla zajímat od Clarissy Pinkola-Estés, ženy, které běhaly s vlky-pokud jsi nečetla. :17:
25.01.2011 - 17:31 | Filtr
(Ryby) harry168
toto ma veľmi zaujalo je to zaujímavé..ja osobne som si určité veci energetického charakteru začal uvedomovať až teraz od piatku ked som sa prvýkrát porozpraval otvorene s jednou pani profesorkou na našej škole...nikdy som sa s nikym nerozpraval o tychto veciach tak otvorene..je to prijemne.. :) a co sa tyka vil a podobne, neviem posudit ale rozhodne verím že existuju veci na ktoré v blizkej buducnosti dostaneme jasnejšie odpovede..a dúfam že aj ja dostanem jasnejšie odpovede .)
25.01.2011 - 20:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Marinka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Moc pěkné :) Nedivila bych se, kdyby holčička autistická nebyla, protože dnešní křišťálové děti jsou medicínou často povážovány za autistické, i když nejsou..
Četla jsi Andělé v mých vlasech od Lorny Byrne? Pro mě nejkrásnější kniha o andílkách :) :17: :76:
25.01.2011 - 20:49 | Filtr
(Býk) Jeannie2 » Marinka
jeee dekuji za tip na dalsi knizku :74: Andele me ted zajimaji nejvic...
25.01.2011 - 22:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Jeannie2
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Marinka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Bude se ti moc líbit, uvidíš :17: Mně teď andílci taky zajímají moc a čím častěji se s nimi snažím komunikovat, tím víc začínají přicházet zážitky s nimi, jen to chce trpělivost a moc netlačit na pilu :3:
26.01.2011 - 22:19 | Filtr
(Lev) Eva » Marinka
Komunikovat s andílky to bych si moc přála.... :16:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »