Vodnárska éra a rok 2011,2012..


24.01.2011 - 17:04
(Vodnář) mitea
Vodnárska éra a rok 2011,2012..
Vsetci uz vieme,ze vek Vodnára,vek premeny je tu. Intuícia, evolucný skok, zmena vedomia a zvýsenia vibrácií zeme i nás, prepólovanie...To vsetko sa deje, aby sme pochopili ,ze sme duchovné bytosti s ludskými skúsenostami podla stupna vývoja kazdého jednotlivca. Bude to odlisné podla toho,aké má kto vysoké vibrácie,vibracné pole...Ak clovek pocituje vo vnútri pokoj a mier ,napája sa na Zdroj /Kozmické vedomie/.Nemodlíme sa uz len za nieco,ale hned to aj cítime. Cize pokrok vo vedomí,to znamená,ze sme tiez Bohmi, tiez tvorcovia a co cítime,to aj dostávame... Takto to vnímam ja...Ako to vnímate vy ? Cítite na sebe zmenu ? Alebo v okolí ? :3:

Řazení:
24.01.2011 - 17:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
... první výraznější pocit mám ten, že si s některými lidmi, se kterými jsem dříve živě komunikovala, nemám co říct. Nechci tím říct, že bych se jim vyhýbala, necítím odtažitost, ale je to jiné. A oni to cítí taky.
Jsem více citlivější na to, co člověk říká a co si myslí. Stává se mi, že to není v souladu. A to je signál pro mne, abych se do ničeho nenutila.
Požádám-li, když se chci něco dozvědět, stane se to již za kratší dobu.
Jsem zatím v začátcích, takže těch pocitů moc není, ale díky za ně :74:
24.01.2011 - 17:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele BARUŠKA.BÁRA, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já teda všecko měním hned od 1.1.Ale jako je to štrapác,jsem myslela,že ty změny budou rychlejší :3:
24.01.2011 - 17:30 | Filtr
(Vodnář) mitea » onka
Tak s niektorými priatelmi to mám i ja tak...
a nie je mi ani smutno, inak to vnímam...skor tak súcitím. :3:
24.01.2011 - 17:31 | Filtr
(Vodnář) mitea » BARUŠKA.BÁRA
Budú,len sa prestan velmi snazit. :3:
24.01.2011 - 17:39 | Filtr
(Panna) Rachelinka 5
zmeny...fu,,ja to citim tak,ze do novembra bola ocistka,ziadna sila=Posledny sud,,,ten ma zevraj byt do 21.12.
od novembra-tie Svetelne vibracie po celom tele,pokoj,laska,stastie-tazke asi ten bod nula,no a potom ma to niekam nastartuje -ak je este kam
no a stale tancujem,spievam,skladam texty,prestala som jest mäso,ziadne tuzby,ciele,priania,zmizlo ego? :22:

inak-moj muz ma kazdy den bolesti hlavy,tak som mu povedala,ze sa moze tesit,ze na neho Svetelne bytosti nezabudli,sice nechapal,o com hovorim,ale aspon sa zasmial :17: :74: :68:
24.01.2011 - 18:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ja to vidím tak, že ten, kto sa nezobudil doteraz, sa nezobudí ani s príchodom veku Vodnára, priaznivejšie vonkajšie podmienky sú jedna vec a vnútorný postoj človeka, jeho odhodlanie k zmene je vec druhá :3:
24.01.2011 - 18:20 | Filtr
(Beran) M.A.U.
..jééé a co když nejsme v roce vodnáře :21:
24.01.2011 - 18:22 | Filtr
(Panna) alassea
Som ako na húpačke...alebo na lodi počas poriadnej búrky :61:,keď už sme pri tých vodnároch.
Mám pocit,že "už" až tak nepotrebujem prežívať bolestné situácie,aby som pochopila,čo sa mám naučiť :15:,že už je to moje učenie akési...vedomé
na druhej strane,stavy šťastia-alebo ako to nazvať sa závratnou rýchlosťou striedajú so smútkom a beznádejou-a zatiaľ nedokážem na to pozerať s odstupom a nezúčastňovať sa toho :75: :43:
ale je to úplne iné ako minulý rok :15: :15: :15:...a keď sa mi darí ignorovať strach-tak mám radosť-aj z toho,čo nás,ako pozemšťanov čaká....asi tak :63: :4:
24.01.2011 - 18:30 | Filtr
(Rak) Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
Ahoj Miteo, tak já to mám trochu podobný s těma lidma kolem jako EvaMo a hlavně cítím takový nějaký výraznější "prozření" nebo jak bych to nazvala, víc vnímám to ,co jsem dřív nevnímala. A taky mě to tlačí se mít víc ráda, víc na sobě pracovat, odpoutat se od nefunkčního vztahu-nevztahu a víc věřit svojí intuici, mám větší potřebu být SAMA se sebou, tak se mi nejlíp daří se napojit na zdroj. Ale pravdou je, že stále toužím po určitém pevném bodu - domovu, trochu chápajícím chlapovi. Ale vím, že dokud se pořádně nepustím toho nefungujícího, nemůže dorazit něco jiného. Stále mám trochu potíž rozeznat, co mám v životě příjmout a co mám změnit. :63:
24.01.2011 - 18:54 | Filtr
(Vodnář) mitea
Vek vodnára,nemá priamo nic zo znamením Vodnára.
Ale táto éra má vela spolocného s duchom,slobodou,intuíciu a premenami,proste niektorými vodnárskymi vlastnostami...
Tak to vnímam ja. :3:
24.01.2011 - 18:55 | Filtr
(Štír) Melody Pond » mitea
No....hi...vím o jednom vodnářovi, kterej je vyloženě ve svym živlu... :61: :5: :76:
24.01.2011 - 19:15 | Filtr
(Vodnář) mitea
Dakujem dievcatá za príspevky :35:
Vela sa o tom píse clánkov,ale ja som bola zvedavá a som zvedavá,ako to precitujú ludia tu na najdise a v mojom okolí...
Ono sú to také nenápadné zmeny.A kazdý to vnímame inak. Vek Vodnára je cas ducha. Získavame iné,jemnejsie kmitanie, ktoré nás automaticky priblizuje k vyssiemu vedomiu..cize zo solar plexus (ego ) hore do srdcového centra.
U mna to zacalo uz omnoho skor. Po telesnej stránke som minulý rok mala rozne bolesti a nevedeli zistit diagnózu, ako keby to putovalo po celom tele od orgánu k orgánu a samé to aj preslo.Prestala som vedome súdit,posudzovat,vedome som spracovávala a spracovávam svoje zlé vlastnosti.Stále sa mám este coho zbavovat.
Je to ako na húpacke,ako písala Allasea aj so mnou.Prídu tazsie chvíle, ked prebieha cistenie a to je tiez dolezite pre to ,aby som sa ocistila a naopak prídu chvíle,kedy prezívam hlboký pokoj,taký nadpozemský,proste nádherný...
Viac rozmýslam o sebe a som sama zo sebou.Stále sa lepsie a lepsie cítim po zdravotnej stránke.
Este pred rokom som sa chcela zúcastnit vela kurzov. Dnes mi chodí myslienka," ver,ze sa k tomu dopracujes obycajným zivotom s otvoreným srdcom, bez kurzov..." Boh ti postaví do cesty práve to, co bude v tej chvíli pre teba potrebné...
Tak takto v skratke o mne.Tých pocitov je v poslednom case vela,nedajú sa opísat. :3:




24.01.2011 - 19:20 | Filtr
(Vodnář) mitea » Melody Pond
A poznám ho ?? :4:
24.01.2011 - 19:27 | Filtr
(Rak) Jedna duše od studánky sv.Zdislavy » mitea
"Este pred rokom som sa chcela zúcastnit vela kurzov. Dnes mi chodí myslienka," ver,ze sa k tomu dopracujes obycajným zivotom s otvoreným srdcom, bez kurzov..." Boh ti postaví do cesty práve to, co bude v tej chvíli pre teba potrebné..." Tak pod tohle bych se taky podepsala. I když jsem se před pár lety nějakých těch pár seminářů zúčastnila, chvílema mám pocit, že někdy člověk udělá více škody než užitku, ale je to zase individuální a sám život je největší škola. :15: :62:
24.01.2011 - 21:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Kavenka2, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ano, pociťuji změny téměř všude, myslim ve mně a kolem mně. Vytřídili se lidi, bohužel i včetně příbuzných a všechno se to odehrálo dost tvrdým způsobem. Během posledního roku se přeměnilo a převoralo absolutně všecko a to všecko mě dovedlo postupně k dost jinému vnímání - všeho-Světa, lidí, situací, zlepšilo se mi mimosmyslové vnímání, intuice...a nastal ve mně mnohem větší klid než byl kdy předtím
24.01.2011 - 22:55 | Filtr
(Beran) Pampeliskaa » Kavenka2
Pro mě asi největším zážitkem byl návrat knihy, kterou jsem dostala od svého otce a kterou mi po 18ti letech vrátil otec mé dcery.Dost možná i proto, že jsem dokázala zastavit exekuci, která na něj byla uvalena pro neplacení výživného. Došlo mi, že kvůli 40ti tisícům příjde o nutné vybavení a že má malé dítě a žije skoro v pustině. Riskla jsem to a vsadila na to, že se domluvíme. Kdo tyhle stavy zná, pochopí. Prostě jsme nekomunikovali. Kniha je jen symbol. To hlubší je jinde a za to jsem vděčná. Myslím, že naše vztahy s okolím jsou důležité, ale k dobrým se dopracujeme zase jen, budeme -li to mít utříděné sami se sebou.
24.01.2011 - 23:13 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Myslíš,že ten stav,ve kterém jsem,není jenom totální otupělost?
Že by to mohl být ten výše uvedený klid a mír,kterého jsem došla? :25:
No já váhám,to víš :2:
24.01.2011 - 23:19 | Filtr
(Vodnář) mitea » Nuna
Myslím,ze to nie je otupelost...
Je to ale moje vnímanie,preto sa pýtam,ako to prezívate vy. :3:Musís sama v sebe porovnat ten mier teraz a v minulosti..Je v tvojom pocitovaní rozdiel ?
25.01.2011 - 07:59 | Filtr
(Blíženci) Brid Hopki
Cítím, že to graduje... :68:
25.01.2011 - 08:13 | Filtr
(Lev) NLenka
Ahoj,

ani jsem nevěděla, že je letos rok Vondáře a sama od sebe, intuitivně, jsem šla do "sebe" a změnila jsem se. Změnila jsem své chování, cítila jsem zevnitř, že to takhle dál nejde a jdu od Nového roku novou cestou. Zatím mi vše vychází, cítím se skvěle, ale pouze po vnitřní stránce (emoční), ale po fyzické stránce jsem totálně mimo, unavená jako nikdy v životě. Příjde mi, jako bych se nějak přetransformovávala.
Po tvém článku už chápu, čím asi byly mé pohnutky řízeny :1:
A nějak taky, bohužel, zjišťuji, že někteří lidi, s kterými se stýkám a bavím, tak mě nějak přestávají zajímat. Nějak je vidím "jinak". Nezajímají mě jejich názory ani jejich chování. Asi to tak má být, s kým člověk nemá být v životě, tak prostě nebude.

Děkuji :27: :17:
25.01.2011 - 10:09 | Filtr
(Blíženci) Nuna » mitea
Určitě :1:
Jen se zdráhám to nějak pojmenovávat :6:
25.01.2011 - 10:35 | Filtr
(Štír) Melody Pond » mitea
:5: jste spolu tančili na Bezdrevu přeci... :76:
25.01.2011 - 12:13 | Filtr
(Panna) Wolfinka
Ani se mi nechce to přisuzovat nějakému věku či období nebo konstalaci hvězd nebo prostě jen náhodě,ale faktem je, že konec minulého roku mě doslova odstříhal od všech možných a hlavně nemožných vazeb s okolím...

Ponechal mě samotnou se sebou a myšlenkami a nakonec i ty myšlenky všehovšudy odneslo první tání... připadám si trochu jako "někdeněkdokdotamužnení"... tedy - otisk bývalé formy se rozpustil... a je předemnou ještě hodně práce, nejspíš ale už vím lépe, které a proč... (?) a je tam otazník, protože stejně jak tu psala Nuna, nechce se mi to moc specifikovat ... prostě tak to nějak je...

:17:
25.01.2011 - 14:12 | Filtr
(Vodnář) mitea » Nuna
Netreba to specifikovat,hlavné je sa cítit viac,ako doteraz,uvedomovat sa... :3:


Díki za príspevky holky :35:
05.02.2011 - 16:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
niečo som tiež našla k tomu Veku Vodnára:
VEK VODNÁRA- charakterizuje bezprostredné vnímanie, analytické schopnosti (uplatňujúce sa vo sfére ducha i poznania), pochádzajúce z nezaujatého pozorovania. Vo veku Vodnára sa ľudia neklaňajú Bohu v tvare. Čo je v tvare, môže nás zaviesť len do sféry tvarov. Vykúpenie je však nad sférou tvarov. Preto aj Ježiš bol cesta a nie cieľ, aj keď cieľom je na konci cesty. Pri skončení tohto veku dôjde k neprejavenej obeti- teda nie zjavným preliatím krvi ako v dobe Ježiša a veku Rýb. Je to kríza končiaceho sa stavu, ktorá ustupuje inému géniovi. Ten sa prípadne prejaví len duchovne- zmenou všeobecného nazerania.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »