Zazitek z mladi


17.01.2011 - 19:51
(Rak) mertinka
Zazitek z mladi
chtela bych se poradit zda nekdo nema zkusenosti s tim ,co jsme kdysi prozila ja,stale se musim k tomu v myslenkach vracet.Kdyz mne bylo asi 20 let mela jsme asi 4 krat za sebou zvlastni az hruzne ani nevim sneni ,jsme presvedcena ,ze jsem nespala.Stalo se mi to v noci i pro odpolednim usnuti,ze ke mne nekdo prisel,podle popisu by to mohl byt muj zemrely dedecek ,natahoval ke mne ruce a prosil at jdu s nim,hrozne jsme se bala a nechtela jsem s nim odejit,take jsme byla presvedcena ze nespim ,vnimala jsem hlasy i zvuky kolem sebe ,chtela jsme se pohnout ,otevrit oci ,ale nedarilo se mi to,byla jse zoufala,silou vule jsme se snazila otevrit oci ,pohnout nohou nebo rukou,az po chvili ani nevim jak jsme dokazala otevrit oci.Stalo se mi to nekolikrat ,bala jsme se v noci pak usnout

Řazení:
17.01.2011 - 20:41 | Filtr
(Lev) siolaa
Byla jste částečně odpoutána od svého těla a tak jste slyšela a viděla to, co je normálně za našimi smysly. Podobných zážitků jsem měl několik a je skutečně těžké se ubránit pocitu strachu, zvláště, když se nemůžete pohnout, připadáte si naprosto bezbranná. Takové zážitky mohou mít své konkretní pozadí, ale myslím si, že tady jde především o to, že je Vám tímto způsobem dáváno najevo, že to, co vnímáme našimi smysly, není celá naše skutečnost, že ještě existuje svět nám sice skrytý, přesto ale reálný, a že bychom se měli snažit celé toto naše jsoucno nějakým způsobem poznávat a tak si rozšiřovat obzor svého vědění.

:27:
17.01.2011 - 21:49 | Filtr
(Váhy) Turandot » siolaa
pekne si to napsal, souhlasim s tebou, neni co dodat.. Strach ma ruzne podoby, a tma nas uci bat se, a taky podporuje nasi predstavivost - je jedno jestli obrazovou nebo citovou.. Taky sen patri do "tmy", odrazeneho svetla.
18.01.2011 - 07:25 | Filtr
(Rak) mertinka » Turandot
Opravdu jsem mela velky strach,jen by mne zajimalo kdybych se neubranila a nemela tu vuli se vzeprit a s tim dotycnym souhlasit a jakoby odejit,nevim kde uz jsme cetla ze clovek muze opravdu umrit,ze jsteopravdu lakani na druhou stranu.
19.01.2011 - 22:54 | Filtr
(Býk) johanqa
Něco asi podobného jsem také zažila .. v mém případě jakoby vícedimenzní sen. Zdál se mi sen, ve kterém mě pronásledoval stín za dveřmi, ve snu jsem prožívala velký strach a nakonec jsem se z něj násilně hrůzou probudila, ale ne do reality, ale do jiné dimenze snu, ale dodnes jsem si jistá, že to nebyl sen. Byla jsem ve své ložnici a před postelí, jsem viděla velkou červenou záři ve tvaru obráceného trojúhelníku, která směrem ke mě měnila barvu do oranžové, bylo to jako takové laser show v odstínech červené :-) Okolo byli lidé, ale pamatuji si konkrétně jenom jednu ženu, byla lehce průhledná. Cítila jsem strach, ale žena byla velmi klidná. Zírala jsem na tu scénu a pak jak kdyby někdo zmáčknul ovladač televize bylo vše pryč. Sny a pocity z nich si zapisuji a z poznámek k tomu snu jsem vyčetla, že to ráno jsem se necítila fyzicky ve své kůži, měla jsem zimnici, byla jsem malátná a bolelo mě v krku. Možná to byl všechno jenom sen .. ale možná ne .. kdo ví :-)
20.01.2011 - 13:53 | Filtr
(Beran) prdlik
BOHUZEL,JA MIVAM TOHLE DOST CASTO.VIDAM MRTVE Z RODINY. A JAKO PRVNI VETSINOU VIM,ZE ZEMRELI,JELIKOZ CHODI ZA MNOU.PARKRAT SE MI STALO,ZE JSEM TO VEDELA UZ JEN O ZNAMYCH ,JAKO TENKRAT SE ZABIL MUJ PRITEL,S KTERYM JSEM UZ ALE NECHODILA A TAKE JSEM TO VEDELAJAKO PRVNI.JENZE TENKRAT JSEM NA TO NEBYLA ZVYKLA A PROSTE TOMU ,,SNU,,NEVERILA AZ KDYZ PRISEL MUJ BRATR MI TU NOVINU OZNAMIT.DNES JSEM SI JIZ ZVYKLA,
21.01.2011 - 02:07 | Filtr
(Beran) jaja84
no tak to jsem rada ze enjsem sama.mne se zase deje to ze usnu ale vsecko je stejne jako kdyz jsem byla vzuru takze si myslim ze nespim a vidim pred sebou sveho zemreleho brasku jak se na mne osklive diva a neco je za mnou a ja mam strasny strach neda se to ani popsat a ja se nemuzu ani pohnout jako kdyby mi nekdo dal nejaky prasek a ja jen lezim a muzu jen koukat,je to fakt strasny taky se pak bojim spat...je to fakt strasny,co to je?
23.01.2011 - 18:00 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j » jaja84
už jsem ti psala a ted jak tady čtu se mi to potvrzuje. Skus bráškovi odpustit a nedrž ho tady. Stačí chtít a říct:Děkuji ti za vše co jsem s tebou prožila s láskou ti odpouštím a propouštím tě. Toto opakuj několikrát. Mělo by to pomoci i tobě.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »