Amulety, talismany


08.01.2011 - 12:07
(Beran) marysa
Amulety, talismany
Chtěla bych si vyrobit sadu přívěsků z amuletů. Můžu dát libovolný počet a jakékoli amulety v jedné kombinaci?Máte s tím někdo zkušenost :63:? Většina lidí si řekne, že je to hloupá otázka. Ale třeba je tu někdo, kdo mi osvětlí, jak by se mohly amulety "tlouci".Mám sluneční amulet :27:, aby mi přinesl do duše světlo a hřejivé teplo.Amulet se 4 světovými stranami jako příslib ochrany na cestách po světě nebo v životě.Jeden keltský ornament, který prý ochrání před útoky nepřátel, uklidní mysl a dodá sebejistotu.Ruku Fatimy pro dobrou intuici :15:.A skopce - moje znamení.Runy dle rady používat nemám. Vyznáte se v tom někdo?Jestli ne, budu je nosit a budu z nich mít prostě radost :1:

Řazení:
08.01.2011 - 12:10 | Filtr
(Rak) jana@
znám jednu moc šikovnou adresu,která by třeba tobě,nebo jiným pomohla.. :1:

http://www.tajemno.com/cz-sekce-log…

jsou tam ty tvoje amulety i talismany jako a jiný zajímavosti :27:
08.01.2011 - 12:11 | Filtr
(Beran) marysa » jana@
Děkuji :1:
08.01.2011 - 12:26 | Filtr
(Rak) jana@
není zač..hlavně,že ti to třeba pomůže :17:
08.01.2011 - 13:23 | Filtr
(Váhy) černoch
Jestli ne, budu je nosit a budu z nich mít prostě radost

--------------------------------------------------------------------------------
vystihla jsi to přesně. máš z nich radost,patří k tobě nos je :30:
já nosím váček s kameny a vím,že mi pomáhají :15:
08.01.2011 - 13:33 | Filtr
(Váhy) černoch » marysa
jestli můžu doporučit, sežeň si tuto nádhernou knihu. tam se do zvíš hodně moudra a nejen o amuletech :17:
08.01.2011 - 14:56 | Filtr
(Střelec) Burlesque
Malá připomínečka - Fátimina ruka neboli "Chamsa" (Chamsa jako 5 - pět prstů. U nás neříkáme, že je vhodná pro dobrou intuici, ale pro něco jiného. Má ochraňovat rodinný krb a nositelce přinášet štěstí, spokojenost a zdraví, chrání před uhranutím "ajn". Některé arabské ženy také věří, že jim zajistí i zdravé a dobré potomky, ale s touto verzí jsem se nesetkala často. Existuje Fátimina ruka tak, jak ji zná většina lidí - jako otevřená dlaň s pěti prsty (většinou zdobená ornamenty, někdy též uvnitř dlaně je zasazený kámen - zpravidla tyrkys- který posiluje ochranu proti ajn - uhranutí. Pak je i fátimina ruka, kterou nosí tuarégové, vypadá spíš jako písmeno M a skládá se z pěti čtverečků. Číslo 5 obecně Arabové považují za šťastné.
Volba amuletů je individuální a každý potřebuje něco jiného. Pokud se nebudou nějak nevhodně kombinovat a nebo volit zcela nevhodně pro nositele, neměl by s tím být problém.POZOR TAKÉ NA POUŽITÝ MATERIÁL.
Jinak já osobně si amulety vybírám většinou instinktivně, nepřemýšlím u toho a také je kombinuji. Většinou jsou stříbrné a nebo kamenné. Většinou je po čase odkládám - nějak je přestanu potřebovat, některé však nosím stále u sebe (tyrkysový malý kamínek už od střední školy). Pak mám ještě oblíbený kříž tuarégů, s ním to bylo zajímavé, hned mi padl do oka tak, jako nikdy nic před tím a hned jsem věděla, že ke mě patří. Nenosím jej pořád, jenom někdy, většinou když mám vyřizovat něco zásadního, nebo cestovat někam dál apod.. jak jsem zjistila a vypozorovala, je opravdu silný a vždycky, když jej mám na krku, dějí se mi neskutečné věci :27: tak z tohoto důvodu nějak cítím, že bych ho neměla mít asi u sebe pořád.
Na obrázku dole - kříž tuarégů.
08.01.2011 - 16:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Hříšnice, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ruka Fatimy, je ruka spravedlnosti, která odměňuje a kárá podle zásluh :3:
10.01.2011 - 12:13 | Filtr
(Vodnář) Robert Isfaháni
Ahoj,
já se zabývám výrobou osobních amuletů. Pokud by jsi měla zájem, vyrobil bych ti na míru přesně takový, jaký potřebuješ.
Rád si s tebou domuvím schůzku budeš-li chtít cokoliv vědět.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »