Jak poznám, že on je ten pravý?


07.01.2011 - 14:27
(Rak) Nikišátko
Jak poznám, že on je ten pravý?
Ikdyž vím,že s nim nejsem ? Proč pocituji,že je osudový ačkoliv on má jiný názor? Proč cítím takový pocit, když vím,že je s jinou? Proč mám pocit,že musím čekat? Neklamu se???

Stránka: 1 2 3 4
Řazení:
07.01.2011 - 15:04 | Filtr
(Panna) nitěnka
Snad někdo poradí,jsem na tom stejně.... :42: snad to čekání nebude trvat dlouho.. :74:
07.01.2011 - 15:07 | Filtr
(Rak) Nikišátko » nitěnka
No právě.. ja jsem tedy jeste ani nepochopila konkretne do ktere oblasti mam svuj dotaz dat.... :61:
07.01.2011 - 15:19 | Filtr
(Rak) Nikišátko
no....tím by si tak nebyla jista... spousta mých dotazu byla zodpovezena az za nejakou dobu... takze je tu opet otazka , ze pokud neco chces musis byt trpeliva... ale otazka je ted na co.... :24:
09.01.2011 - 10:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nikišátko
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele simi.l, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Který je ten pravý partner? Jakou se dát cestou? Čekat nebo jít dál?

Ve snímku "Mr. Nobody" rekapituluje ve stáří hlavní hrdina svůj život. V dětství se ocitne v různých životních situacích na různých křižovatkách a pokaždé si vydere jinou cestu a tím pádem prožívá různé životy.
V prvním žije s ženou, která ho má svým způsobem ráda, ale zároveň slepě miluje jiného. Mají krásné děti, které vnímají napětí mezi rodiči. Náš hrdina se stará vzorně o celou rodinu. Omlouvá manželčiny depresivní nálady a snaží se obětovat pro rodinu a blízké.
V druhém životě si z trucu vezme ženu, která ho bezmezně miluje. Také má krásné a milující děti. Je úspěšný podnikatel. Žijí v přepychu, ale mu pořád něco chybí. Sní o jiné ženě.
Ve třetím životě potká v mládí osudovou lásku. Určitý čas prožívají krásné chvíle. Žijí jen jeden pro druhého. Bohužel osud tento vztah přetrhne a každý je nucen žít se svou rodino na jiném konci země.
Náš hrdina, ale zůstává své lásce věrný a stráví polovinu života čekáním na chvíli kdy ji opět potká. Když ta chvíle přijde neumí se s ní oba vypořádat. Něco se změnilo.
Který partner byl ten pravý,? Která životní cesta byla ta správná?
Na to asi každý odpoví jinak.

Myslím, že na takovou otázku Ti nikdo nemůže dát správnou odpověď.
Každý by Ti mohl poradit na základě svých zkušeností, ale ty se odehrály za jiných podmínek a u jiných lidí.
Mohl bych Ti klidně popsat mé zkušenosti a jak bych to na tvém místě řešil já.
Ale, nikdo nezná pořádně Tebe ani jeho. Nezná vaše názory představy o životě a td.
Kromě toho každý se mění a sním i jeho náhled na svět a vztahy a hlavně žebříček životních, pro někoho duševních hodnot.
Určitě nic nepokazíš tím, že o celém tom vztahu budeš nějaký čas přemýšlet. Podíváš se na něj z více úhlů a hlavně bez emocí. :3:
09.01.2011 - 10:25 | Filtr
(Panna) Clanci » simi.l
:30: :30: :30: :15:
09.01.2011 - 10:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele helena7, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
píšu jenom to,že svuj život mužeš ovlivnovaat ale musíš mít pevné rozhodnutí.
09.01.2011 - 10:33 | Filtr
(Ryby) honzík...tvrdý oříšek :)
Nikišátka a nitěnky, tady máte výbornou odpověď od
simi.l, k tomu není víc co dodávat.
:15: :1:
09.01.2011 - 11:04 | Filtr
(Štír) celebrita
Víš, myslím si, že osudový a pravý je rozdíl. Alespoň já to tak cítím. Osudový zasáhne možná nadosmrti, i když odejde, ale pravý ten se stává z osudového a ten zůstává, neodchází :62:

Vím, že osudového mám za sebou, teď jen čekám na pravého, tobě ho přeji také :62:
09.01.2011 - 13:03 | Filtr
(Štír) milca333
Taky si myslím že osudový a pravý je rozdíl. Osudové nám posílá karma a jsou to muži, s kterými jsme v minulých životech něco nedořešili. Jde jen o to, vyměnit si s ním energii, něco pochopit, dát mu svobodu a jít dál. Měla jsem to takhle nedávno s jedním mužem. Cítila jsme něco jako stříbrný déšť, když jsem byla s ním. Byla to spřízněná duše. Ale já si myslím, že spřízněných duší je víc. Tento muž má cestu před sebou, je ode mě na míle daleko. V ten moment, když jsme se potkali, tak jsem po něm velmi toužila. On mi ale v tu chvíli nemohl nabídnout více než kamarádství. Žil s jednou ženou, se kterou cítil, že to neklape. Pak od ní i odešel, ale z nějakých důvodů nedokázal se mnou být, že mi prý nemá co nabídnout. Přesto jsme se intimně sblížili a bylo to krásný. Pak jsme se ještě několikrát viděli, ale on mi přestal volat, nekomunikoval. Bylo mi to moc líto. Ale teď to už chápu. Měla jsem něco pochopit. A to, že se stále nemám ještě dost ráda. Proč jinak chci muže, který mě vlastně nechce. Jemu jsem tenkrát říkala, že je svým vlastním nepřítelem. On byl na začátku cesty mít se rád, zatím co já jsem už nějaký kus ušla. Měl mi ukázat, jaké to je, když se člověk nemá ještě dost rád. S tou ženou se kterou je je ze špatné motivace. Ona ho využívá. Má dvě děti, které nejsou jeho. On se stará o děti i o domácnost. Ona s ním manipuluje a on to nevidí. Já jsem mu dávala svobodu a on to nedokázal vidět. Že to, co mu nabízím já je mnohem krásnější a čistší. Teď jsem ho nedávno potkala. Šli spolu s tou ženou. Říkala jsem mu tenkrát, že jsme se se svým bývalým přítelem k sobě vrátili ale, že to prostě nemá cenu. Když něco neklape tak to neklape. Nemá smysl vztah obnovovat. Myslím, že jejich vztah je už u konce a že i on to chápe. Ale já už jsem jinde. Je tu jiný muž, který je pro mě mnohem lepší. Pokud bude ten pravý ukáže jen čas :1: :27:
09.01.2011 - 13:06 | Filtr
(Býk) player
Nepoznáš.

Hormony pracují bez tvé vůle.Víš,kolik miliónů "těch pravých osudových" dnes platí alimenty a říká si:že já vůl....

Nic si nenamlouvej.Ti praví jistě existujou,ale máš to jako v ruletě.Hrálas někdy ruletu?
09.01.2011 - 13:09 | Filtr
(Štír) milca333
Říká se, že když potkáš toho pravého, tak to prostě víš. Nejsou tam různé varovné signály, trky a podobné věci. Cítíš lásku, která proudí mezi vámi oběma, aniž byste se museli o něco snažit. Prostě je to příjemné teplo, které cítíš, když jsi s ním. Tak nějak to cítím. Potkala jsem už hodně mužů a vždycky v ten moment byli pro mě "Ti pravý". Navzájem jsme se měli něco naučit. Nebo nebyli to Ti pravý, ale Ti správní pro daný okamžik, abych něco pochopila. Ten pravý si myslím teprve přijde :1:
09.01.2011 - 13:13 | Filtr
(Štír) milca333 » player
Mě přijde, že Tvoje příspěvky jsou založené hlavně na rozumu a sexuálním pudu a kde je srdce? Máš vůbec nějaké? Cítil jsi někdy stříbrný déšť a teplo? Tyhle věci nevycházejí z kalhot!
09.01.2011 - 13:15 | Filtr
(Býk) player » milca333
Když myslíš... :43: :4:
09.01.2011 - 13:19 | Filtr
(Rak) Nikišátko » milca333
Ahoj... Srdicko mam obrovske.... To bys me musela ale znat... Ja hlavne myslim srdcem... Rozum stoji nekde opodal... Ja vím presne co chci a koho chci... Jiní me nezajimaji... A ano citila jsem teplo, radost, stesti, pokoru... Pocit blazenosti a hlavne to co nas pojilo.... Vim proste ze on je on.....
09.01.2011 - 13:19 | Filtr
(Býk) player » simi.l
Tos napsal moc krásně. Život je opravdovým bludištěm. Je to jedno veliké,pro tebe neznámé město.Ty nikdy nevíš,do které ulice odbočit a co tě za rohem čeká.

Faktem je,že na tohle vyzrál Budha.Přestal sexuláně žít,ode všeho se oprostil a stal se pouhým pozorovatelem. :16:
09.01.2011 - 13:36 | Filtr
(Štír) milca333 » Nikišátko
No jo, ale jaká motivace Tě k tomu vede...nic jsi o něm nenapsala, těžko posoudit, jestli je ten pravý. Jestli třeba nemáš samaritánský komplex, jako jsem ho měla já. Myslím, že pořád mám, ale už se právě snažím svoje motivace přehodnocovat. Ano, také jsem cítila lásku k tomu člověku. Ale motivací bylo mu pomoci. Ne sobě! A na to pozor, v tom je rozdíl. Nevím, jak on se k Tobě chová a jaké jsou tam okolnosti. Ale když myslíš, že to cítíš a víš!!...nezbývá Ti než býti trpělivá... :27: :15:
09.01.2011 - 13:41 | Filtr
(Rak) Nikišátko » milca333
Ja tenhle komplex nastesti nemam... Ja mam problem spis s tou laskou.... Davam hodne ... A pak jsem zklamana protoze nikdo nemuze dat tolik kolik ja... To uz mi vyslo nekolikrat... Ridim se city... ne rozumem... Co bys tak o nem chtela vedet???
09.01.2011 - 13:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele helena7, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
pokus máš sebemenší pochyby posílá to tvoje já tak čti v sobě .
09.01.2011 - 13:49 | Filtr
(Rak) Nikišátko » helena7
Pochyby... Nemam sem tam mi prijde takova myslenka na mysl ale to je spis to kdyz jsi ctu ty odpovedi.. zas nechci byt zahledena.....
09.01.2011 - 13:55 | Filtr
(Štír) milca333 » Nikišátko
No třeba to, jak píšeš, že jsi cítila tu radost, lásku, krásné city, jestli to cítil i on. Jak to má on vůči Tobě? Pakliže on to samé necítí, tak to ber tak, že jsi prostě láskyplnný člověk a najdeš si někoho, kdo si tu lásku s Tebou bude ochoten vyměňovat. Protože pakliže on nechce..., tak ho k tomu asi nedonutíš..., ne?? :3:
09.01.2011 - 14:02 | Filtr
(Rak) Nikišátko » milca333
Kdyz je se mnou je jinaci.. je vnimavy, je citlivy, mame stejne nazory, zajimame se o stejne veci... povidame si.... Nebo jen tak sedime a vychutnavame si tu blizkost.... Proste jsme tak nejak spokojeni jako bychom se znali dlouho.....
09.01.2011 - 14:05 | Filtr
(Štír) milca333 » Nikišátko
To je moc hezký... :27: No a ten vztah s tou druhou ženou ho naplňuje? Uvědomuje si ten rozdíl, když je s Tebou a s ní? Uvažuje o tom, že by od ní odešel a byl s Tebou?
09.01.2011 - 14:07 | Filtr
(Rak) Nikišátko » milca333
Momentalne je solo.... Ale se mnou není... Nedavno jsem se s nim bavila a říkal mi , že se mu líbi jeho kamaradka... Tak to chce zkusit u ní... Nejak me to netrapi nevim proc.
09.01.2011 - 14:10 | Filtr
(Štír) milca333 » Nikišátko
...tak ho nech dozrát... :3:...když myslíš, že je to ten pravý pro Tebe..., přijde za Tebou..., ale zatím to ještě neví, že Ty jsi ta pravá pro něho :1:
09.01.2011 - 14:13 | Filtr
(Rak) Nikišátko » milca333
Ja si to myslela.. nejakym pocitem vim, ze jeho cas vuci me jeste neprisel.... Nevim cim to bude... Ale dekuji... Snad nemam na ocich ruzove brýle,,,
Příspěvky: 1-25 26-50 51-75 76-82
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »