6.-7. ledna


06.01.2011 - 20:50
(Rak) karamel
6.-7. ledna
Tohoto období, kdy měsíce přibývá, je vhodné použít pro hmotné využití našich schopností a sil. Pokud se rozhodneme v této chvíli stříhat vlasy, budou nám dorůstat rychleji než v období, kdy Luna ubývá. Luna se právě nachází ve znamení Vodnáře. Je třeba si tedy dávat větší pozor na žíly, tepny, oči a kotníky a není vhodné tyto části těla v tuto dobu léčit či operovat! Tato doba je příznivá pro obchod s kovy, kameny, realitami a pro zemědělství. Také je příznivé období pro relaxaci a mírné procházky přírodou. znamením Vodnáře-není vhodné v této době přesazovat pokojové květiny a raději je ani nyní nezalévat - raději doporučuji pár hodin počkat na nadcházející období, kdy už bude Luna v Rybách! V těchto chvílích je také dobré co nejvíce šetřit svoje nohy kvůli větší náchylnosti ke komplikacím křečových žil - nejlépe se pravidelně uvolnit s nohama na stole! Vodnář na těle odpovídá za lýtka, holeně, kotníky, achilovky...Lidé, co mají křečové žily by měli v těchto dnech opravdu nohám dopřát odpočinek, žádné dlouhé stání ani chůze.I ostatní by měli navečer odpočívat s nohami nahoře, kvůli prevenci.Křečové žíly není tak těžké "získat", ale těžké je "vyléčit" je.Duchovní příčina je ve ztrátě smyslu života, v pocitu, že stojím na úplně jiném místě než bych měla a jsem neschopný s tím něco udělat. Jako prevence je samozřejmě vnitřní víra, že vše můžu, že každý krok je dobrý, že mám všechno ve svých rukách a věci, které nezměním, přijmu. Ale to je dobré do života jako obecně, hodí se to pořád a stále :-).Je dobré přidat do jídelníčku pohanku, pomáhá k pružnosti žil a cév.jen malé děti by ji moc neměly.Také není vhodné období k jednání s nadřízenými a dokonce ani s přáteli.Hermetická symbolika pro Lunu ve Vodnáři zní: tajemství a jeho pochopení, mysteria.

Řazení:
06.01.2011 - 20:51 | Filtr
(Rak) karamel
Dnes se očišťuje astrální energie. V kloubech máme energetická centra jako brány k astrálnímu tělu, mněte si proto prsty, kružte rameny, rozpohybujte klouby. V astrálním těle se odrážejí také naše emoce, proto se je snažte mít pod kontrolou. Spoléhejte se dnes hlavně na sebe, nenechte se vyprovokovat, nerozčilujte se, sbírejte psychickou energii.Tento den se vztahuje k zátylku a k hlavě. Pokud vás tato místa bolí, věnujte pozornost očistě organismu, např. ve formě detoxikační kúry.
06.01.2011 - 20:52 | Filtr
(Rak) karamel » karamel
Konzumujte semena a ořechy. Popíjejte čaje z heřmánku, meduňky, třezalky a lipových květů. Nepijte dnes alkohol.

06.01.2011 - 20:53 | Filtr
(Rak) karamel » karamel
Problémy s nohama obecně nám ukazují nějaký problém v naší životní chůzi, nemusí to být problém z venku ale náš vnitřní.
Sami sobě třeba vyčítáme místo kde teď stojíme, sami sobě znepříjemňujeme svoji životní pozici. Někdy nemusíme z venku nic měnit, stačí změnit náš vnitřní postoj.

Kostivalovou mast používejte pořád.
06.01.2011 - 21:31 | Filtr
(Střelec) akčive12 » karamel
...ale mě nejvíce chutná zelený čajík... :63: :3:
06.01.2011 - 21:47 | Filtr
(Rak) karamel » akčive12
zelený čaj ochlazuje, takže pozor na něj ted v zimě, někomu pomůže a někomu může uškodit
07.01.2011 - 14:08 | Filtr
(Rak) karamel » akčive12
Pátek bude poměrně dynamický. Pravděpodobná je zvýšená míra podrážděnosti a sklonů ke zkouškám a omezením. Projevovat se bude vyšší citlivost a vnímavost.


Berani
Udělejte něco pro své zdraví a trochu si zasportujte. Nebo se alespoň rozhodněte vylepšit svůj jídelníček. Na něm hodně záleží, zda budete či nebudete zdraví.

Býci
Pokud jste se s někým na něčem dohodli, neporušujte to. Je možné, že se vám do něčeho nebude chtít. Ale když vytrváte, přinese vám to své ovoce.



Blíženci
Dařit by se vám mělo, pokud se pustíte do plánované práce. Jednejte ale cíleně, nikoli chaoticky. Jinak den uteče a ničeho nedosáhnete.

Raci
Nedejte na slova jiných a udělejte si vlastní úsudek. Spolehněte se při tom na svou intuici. Ta vám ukáže správnou cestu.

Lvi
Spoléhejte se výhradně sami na sebe. O pomoc sice někoho požádat můžete, ale vězte, že každý má svých starostí více než dost.

Panny
Možná dnes potkáte nějakého starého známého, nebo vám zavolá. Pokud ne, bude zřejmě řada na vás, abyste tak učinili vy sami.

Váhy
Spokojeni byste měli být v lásce a čeká vás možná nějaké příjemné překvapení. Můžete tak obdržet pozvání na dobrý oběd či večeři nebo dostat malý dárek.

Štíři
Věnujte se více svým dětem, budou vám za to vděčni. Možná jim zkuste navrhnout nějakou společnou hru nebo je vezměte na stadion si zabruslit či do přírody zalyžovat.

Střelci
Jestli budete s někým o něčem jednat, připravte si dostatek pádných argumentů. Spolehněte se především na fakta. Na teorie moc nesázejte.

Kozorozi
Vyhněte se raději všem adrenalinovým sportům, hrozí vám úrazy. Rovněž na cestách se nesnažte předvádět, ale snažte se chovat zodpovědně.

Vodnáři
Je možné, že se budete cítit vyčerpaně, tak relaxujte a odpočívejte. První pracovní týden pro vás byl jistě náročný, tak jej zakončete v klidu a pohodě.

Ryby
Může dojít k nějakým příjemným změnám v oblasti bydlení, nebo rodiny. Počítat byste také mohli s nějakým přírůstkem. Nejspíš zvířecím.
07.01.2011 - 14:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » karamel
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele VlastaB, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:61:Prirustek uz zadnej nechci :75: :61:
07.01.2011 - 14:34 | Filtr
(Rak) karamelan
dík :17:
07.01.2011 - 19:35 | Filtr
(Rak) karamel » VlastaB
pozor - vši je také přírustek, nebo tasemnice :61: :75: :61: :75:
07.01.2011 - 19:54 | Filtr
(Střelec) akčive12 » karamel
:17:...páteček je v klídku :4: super :1: :68:
07.01.2011 - 21:14 | Filtr
(Ryby) Aristoni » karamel
Tak konstaktuji,příjemné změny nenastaly,spíš ty horší.Netýká se to samozřejmě mě,ale ti blízcí s nimi člověk trpí.Třeba jiné Ryby to měly lepší :9:Někdy to i mi vychází :3:
07.01.2011 - 21:19 | Filtr
(Rak) karamel » Aristoni
je tam napsano může..prostě snad příště to vyjde i tobě :62: :62: :62:, víš co si říkám já, žvot mě zoceluje, abych byla silnější..něco ti pošeptám do vzkazníku
07.01.2011 - 21:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » karamel
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele VlastaB, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:61: :61: :61:Tak ani jedno z toho nemam ,i kdyz hladik mam porad :61: :75:nastesti.....vsechno se rysuje ,tak jak ma :61:
07.01.2011 - 21:25 | Filtr
(Ryby) Aristoni » karamel
Karamelko,výzvy osudu jsou někdy děsné a je na nás jestli se necháme srazit na kolena.A nedej bože ještě níž. :63:Zítra bude lepší den,já vím :75:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »