Stalo se tu něco v minulosti?


25.12.2010 - 21:15
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Stalo se tu něco v minulosti?
Nevím, jak bych to přilížil lépe, tak píši přesné zeměpisné souřadnice k místu, které mě zajímá: 49° 43.781´ s.š. 16° 11.271´ v.d. (jiný formát souřadnic: N 49°43´46.90" E 016°11´16.30").Místo se nalézá v obci Oldřiš (u Poličky), nebylo by ničím zajímavé, ani lípa, která roste na uvedených souřadnicích, není tak stará (zhruba 80-90 let?). A nikdy bych se na to místo neptal, kdyby malá neteř nezačala v tomto místě vyprávět, že právě tam bylo kdysi veliké utrpení a bylo tam moc mrtvých lidí za třicetileté války.To vyprávěla v době, kdy jí nebyly ještě ani 3 roky (nebo max. právě 3 roky), tedy ani neznala pojem "třicetiletá válka".Neteři je nyní 7 let, už nikdy podobné řeči nevedla. A tak si lámu hlavu, kde k tomu mohla přijít? Mohla tam snad vidět něco, co nikdo jiný neviděl?

Řazení:
25.12.2010 - 21:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Merlinkka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Četla jsem,že malé děti do 5 let,mají takové schopnosti,jsou na to velice citliví,jsou kolikrát mimo,jako že koukají do blba,a tam vidí co už dospělí vidět nemohou,obzvlášt prý chlapečkové :1: :15:
25.12.2010 - 22:04 | Filtr
(Lev) NLenka
Já bych řekla, že tohle musela zažít, že mluvila o svém minulém životě. Četla jsem nějaké knížky na tohle téma a prý některé děti od doby co mluví do pěti šesti let někdy mluví o svých minulých životech. Dokáži si to vybavit.Až nastoupí do školy a už je v těle hodně informací, tyhle vzpomínky se utlačují do podvědomí, proto si už je potom nepamatují a nemluví o nich.
25.12.2010 - 22:36 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » NLenka
Nevím. Nevylučuji tuto možnost, ale přece jen mluvila přímo o tomto konkrétním místě.
25.12.2010 - 22:47 | Filtr
(Lev) NLenka » Sosna zvlčelý
No právě proto...zkus si přečíst od Peter Harrison - Podruhé na tomto světě a Podruhé na tomto světě Vzpomínky dětí, které zemřely a znovu se narodily

Jsou to opravdu čtivé knížky :15:
25.12.2010 - 22:48 | Filtr
(Lev) NLenka » NLenka
Myslím tím právě proto, že asi přímo na tomhle místě byla a zažila to...možná :25:
25.12.2010 - 23:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele alegna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
všude se něco stalo..zejména v evropě......
26.12.2010 - 00:52 | Filtr
(Panna) Defleppcat
Říká se, že z místa po lípou vyvěrá z hlubin země na povrch na světlo čistá pravda.
26.12.2010 - 14:09 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
To je právě to, že ona toho mohla spoustu...
A mně by zajímalo, co z toho je pravda? Jestli by mi to tu někdo dokázal osvětlit.
26.12.2010 - 14:13 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » NLenka
Já ty knížky znám, ale v tomto případě to není důkaz k tomu místu. Navíc to místo se proměnilo za ta staletí natolik, že jsem si jist, že by to nepoznala.
26.12.2010 - 14:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele A., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
myslíš že tu najdeš nějakého historika jo? :4: nikdo ti to asi neosvětlí, záleží na tobě čemu chceš věřit..
26.12.2010 - 14:43 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » A.
V historii jsem se nedopátral ničeho většího, než že v obci probíhala silná rekatolizace, proti čemuž se místní silně bouřili (nutnosi uvědomit, že zde byla silná Jednota bratrská), až to vyvrcholilo popravou tří místních občanů. Ale ne zde v obci, pokud jsem zjistil.

No víš, jsou tu i lidi, kteří se umí na toto podívat blíže. Jen o dohady, že to mohlo být tohle a tamto, to mě celkem moc nezajímá, to vím taky. Nehledám tu nějaké uklidnění, víru atd., prostě mě zajímá, zda někdo dokáže dát odpověď, zda se tady něco tenkrát stalo, nebo ne. Když jo, dobrý, když ne, dobrý taky, hůř na tom nebudu. :2: :32:
26.12.2010 - 14:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Oldman, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Existují kvantové vlny, které běží z minulosti do budoucnosti, tzv. „normální“ časové vlny. Existují také vlny energie – tzv. konjugované komplexní vlny, které se rozšiřují z budoucnosti do minulosti! Je těžké to našim rozumem pochopit, ale dá se na toto pole napojit! Znám člověka, který se dokáže na toto pole napojit . (něco podobného jako Edgar Cayce)
26.12.2010 - 16:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele simi.l, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Energie dějů zůstává nesmazatelně zapsaná v místech, kde se odehrají po celá staletí. Zvláště pokud se tam odehrály silně emotivní události. Hromadné popravy, mučení ve středověkých vězeních, podzemních katakombách atd. Stejně tak je zaznamenatelná energie lidí. Je možné zachytit energii význačných osobností, jejichž energie byla silná už za jejich života.
Citliví, nebo mladí lidé se mohou v těchto místech cítit těžko...nebo zkolabovat. Někteří mohou tyto události dokonce vidět.
Dá se k tomuto tématu najít hodně zajímavého materiálu.
27.12.2010 - 16:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vědma1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj Sosno ano malé děti opravdu vidí to co my dospěláci už vidět neumíme,nebo si to vědomně nechceme připustit,aby si o nás jiní lidé snad nemysleli,že nám hrabe ,že jsme cvoci.Tak smýšlí lidé,kteří si nechtějí připustit,že je něco takového opravdu možné.Pokud dítě je v tomto směru takzvaně kroceno - to nesmíš říkat plácáš nesmysly lidi by řekli,že jsi nenormální a podobně -tak takové dítě v sobě začne potlačovat tuto schopnost v domnění ,že dělá něco špatného co se nesluší.Po řretím roce svého života pak zcela ztrácí schopnost jakého koli mimosmyslového vnímání.Kdyby toto dítě našlo spíše osobu,která by ho v tomto směru chápala a citlivě toto dítě vedla v rámci těch daných dětských schopností ,protože dítě si neporadí s tou schopností jak jí využít jak se s tím vyrovnat a jak to dál rozvíjet.Je škoda,že neteř takovou osobu v té době neměla vedle sebe.
Znám jiný příběh ze života. Mladé rodině umřel synek asi čtyřletý.Rodiče schovali všechny jeho hračky do staré skříně .Po 10letech se jiné rodině narodil syn když mu bylo kole čtyř let tak začal rodičům říkat,že chce domů.Oni mu vysvětlovai,vždyt si doma máme tě moc rádi,ale on trval na své,že chce jít domů a dokonce jim řekl do jakého města mají jet.Tak si rodina udělala výlet a jeli tam zazvonili u domu a vysvětlili proč zrovna jeli sem.Ti lidé je pustili do domu a hošík hned běžel ke staré skříni a začal vyndavat své hračky a říkal to jsem moc rád,že už jsem zase doma.Nechtěl odjet se svými rodiči ,chtěl zůstat u těch lidí kam přijeli na návštěvu chtěl zůstat u rodičů.
29.12.2010 - 11:37 | Filtr
(Blíženci) Elatka
Ahoj

Ano, na tom místě je silná psychozona vzniklá násilím a střetem. Prý je tam hodně zahrabaných lidí a nějakéé duše tam pořád jsou. Když mi to hodíš do vzkazu, zkusím je odvést až budu mít víc volného času. JE tam fakt hnusná energie.

A neteř je dobrá, bude mít silnou intuici a tak. :1: Šikulka.
31.12.2010 - 22:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Netta, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Občas se člověk a je jedno v jakém je věku dostane do časové smyčky- udělá to cvak-jako když rozsvítíš a najednou je ve své dávné minulosti-cvak a je zpět.A nemusí si nic pamatovat.O tom co se stalo v té části Tebou popisované,je možná zápis někde v archívu buď v městském archívu Polička nebo na faře v kostele apod.Také by jsi se mohl spojit se společnosti Agharta-a ti by mohli místo prozkoumat.
Jistě najdeš to co hledáš-přeji Ti krásný Nový rok 2011-netta :37:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »