Chlapi a povrchnosť


18.12.2010 - 00:56
(Beran) Catwoman1
Chlapi a povrchnosť
Neviem ale tak sa mi zda, ze stale stretavam iba muzov, ktori nic ine na zene nevidia nez vzhlad. Proste idu za tou, ktora je krajsia, podelia si aj kamosky medzi sebou. Pripadne cakaju v poradovniku, ze co. Hneva ma, ze zena moze byt aj pribzrdena, opita ze pada zo stolicky, ale vidia v nej zranitelnu bytost, ktoru treba ochranit, hlavne ze je kus zenskej.Vsetkych zaujima len vzhlad, nikoho vnutorna krasa.Pekna zenska moze byt aj namyslena lebo vie ze sa nemusi snazit a chlap okolo nej dobiedza, ide na nej oci nechat, to je predsa jedno ze je namyslena.Ja by som chcela takeho chlapa, ktory bude zo mna hotovy a nepresedla na kamosku ktora sa zjavi neskor. Taky, ktory nebude povrchny, ale bude mat nejake zasady.

Stránka: 1 2 3 4
Řazení:
18.12.2010 - 01:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dora, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Všichni takoví nejsou, tomu sama nevěříš :1:
18.12.2010 - 01:17 | Filtr
(Beran) Catwoman1 » dora
tak dobre stretavam len dva typy muzov. taki, ktori az moc dvoria, ale chemia nefunguje, alebo tych namyslenych, co daju len na vzhlad.

ja neletim na peknych, ale na tych, ktori nieco vyzaruju. a takych nestretavam bohuzial.
18.12.2010 - 01:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Catwoman1
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dora, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Chápu, zažila jsem to, mě krása nezajímá, respektive krásný mi přijde ten, kdo něco vyzařuje - přesně jak píšeš.

Oni ale existujou - jsou muži osobnosti, které touží po ženě osobnosti. Jestli je nepotkáváš, pohybuješ se možná v nevhodném prostředí, to ale nemusí trvat věčně.
18.12.2010 - 01:26 | Filtr
(Beran) Catwoman1 » dora
a co je potom to vhodne prostredie..kde mam ist? :)

no vecne..dufam ze najdem nejakych normalnych uz. lebo aj ti, s ktorymi som sa cela len kamaratit, po case navrhli rande a ja som ich musela odmietnut vysvetlovala som im ze sa cem kamaratit a oni su odvtedy uplne ini, nezaujimaju sa ani ich nenapadne pozicat svoju bundu ked odpadavam od zimy a pod, kaslu v tom momente na zensku. urazene ego a nic viac.

tak toto ma stve.
18.12.2010 - 01:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Catwoman1
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dora, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Na něco příjdeš :)

Nj ty seš hezká, tak se nediv, že se s tebou nechtějí jen kamarádit...Ale to co píšeš je fakt ubohé. Hlavně o nich nesmíš pořád takhle přemýšlet - nedávno tu byl článek ve smyslu, že jak o mužích smýšlíme, tak se k nám chovají...Řekla bych, že je na tom hodně pravdy.
18.12.2010 - 01:42 | Filtr
(Beran) Catwoman1 » dora
tak zase su aj uplne modelky, chlapi to maju roztriedene podla poradovnika.

no ja sa snazim byt objektivna, priatelska, ale nakoniec sa ukaze ze je to takto.

musim si vsugerovat nieco ine...

hm a ty mas aky nazor, si starsia tak daj nejaku mudrost ako ich treba brat :) a vsak vlastne si to uz pisala, ze niekde urcite su aj normalni, len si treba pockat na to spravne miesto. :1:
18.12.2010 - 01:47 | Filtr
(Beran) Catwoman1 » dora
teraz ma pozyva na rande jeden, ktory ked som bola s kamoskou, s nim a jeho dvoma kamosmi....tak kupili 1 pizzu pre nas vsetkych, my s kamoskou aj oni sme boli mrte hladne aj sme to vraveli. no a tento moj zaujemca bez mihnutia oka do seba natlacil 3 kusky pizze a vsetci ostatni sme mali len po 1 kusku.
Vobec nebol k nam dzentlmen ani nemyslel na kamosov.
To som len kukala ako puk. a teraz ma vola na rande, ci sa nejdeme niekam najest :61:

tak ja uz neviem ci mam take "stastie" alebo co.
18.12.2010 - 01:50 | Filtr
(Střelec) Lokii
sama si takový vybíráš...tohle brečení nikdy nepochopim :49:
18.12.2010 - 02:03 | Filtr
(Beran) Catwoman1 » Lokii
poradi len ten kto pochopi. ja by som si nedovolila tvrdit niekomu ze si vybera taketo typy, ked dotycneho vobec nepoznam.
18.12.2010 - 06:51 | Filtr
(Beran) Háňa*
V první řadě zkus zapomenout, že existují slova všechno, jenom, vždycky, nikdy, nic. Ani jedno z nich není pro život potřeba, protože nevyjadřuje reálnou skutečnost.

Potom zkus "se o nic nesnažit", jako to dělají ty, které ti připadaj pěkné. Nehledej - nech se najít.

Ono to toiž není o tom, že jsou pěkné, ale právě o tom, že se o nic nesnaží.
Muž je lovec. Má to v sobě a jakákoli míra emancipace na tom nezmění vůbec nic.
Z ženy, která mu bude nadbíhat, ze strachu, aby ji neopustil plnit, co mu na očích vidí a ponižovat se strachem o o svého samečka, muž nikdy hotový nebude, i kdyby byla sebekrásnější. Možná si ji z pohodlnosti nechá, aby měl teplé večeře, ale nebude to ONO - to je prostě realita. To on by se měl bát o tebe. Jinak ho brzy přestaneš bavit. Proč myslíš, že vyhledávají jiné ? Protože je baví to napětí, jestli se jim podaří ji zaujmout. Dopřávej mu to napětí a nebude mít potřebu ho hledat jinde.

Co je svět světem, je to muž, kdo přesvědčuje ženu, že zrovna on je pro ni terno, to on má obavy ze svých soků a vymýšlí, jak být pro ni ten nejlepší - nech to tak a až se nějaký objeví, hlavně ho hned svojí nehynoucí láskou nezahrň tak, že se začne dusit. A když bude dělat něco nebo se chovat tak, jak ti to nevyhovuje, rovnou mu to řekni, že tohle tedy nebereš.
Komunikace, kompromisy, vcítění..... to je teď moderní uvádět jako záruku kvalitního vztahu. Jestli ale chceš muže, který, jak píšeš, bude z tebe hotový, tak na to rychle zapomeň.
Kompromisy a komunikace ano, vcítění taky, ale v dloholetém vztahu - pokud už jsou lidé příbuzní a chtějí spolu pohodově a bez nerváků zestárnout.
V začínajícím vztahu se vciťuj hlavně do sebe a kompromisy nedělej.

Nezapomeň, že je to vždy samička, krerá si vybírá toho nejlepšího samce, aby měla kvalitní potomky - v tom má provokatér pravdu.
Jsme prostě obratlovci, savci. Myslíme si, že ti nejvyspělejší, ale co se týká výběru partnera, není to tak - a proto degenerujeme. Třeba fena si opravdu vybírá toho nejlepšího, jiný má smůlu - jen žena bere každého, kdo projeví zájem (tedy některá)
18.12.2010 - 07:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Háňa*
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele HANINA64, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nedá se nic dělat než s Tebou souhlasit.Muž je lovec a nesmí mít pocit ,že je uloven i když v podstatě určí jenom a jenom ,žena zda se nechá ulovit.Kdyby to tak nebylo tak je to násilí.Jiná otázka je ,že po určité době to co muž ulovil přestává být trofejí a ve vztahu je jenom proto ,že jsme lidé a pro něj ta jistota je reálnější.Většinou kdo pak ten vztah ukončuje a nebo muže donutí ukončit je žena.Muž ze své jistoty nerad odchází a když tak jenom proto ,že se to na něj provalilo. :41: :15:
18.12.2010 - 07:32 | Filtr
(Beran) Háňa* » HANINA64
Ano - a v tom je právě ten vtip - nestat se trofejí. I když si muže po dlouhém vábení vezmu a budu s ním mít tři děti, nikdy se nesmím chovat jako trofej
18.12.2010 - 07:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Háňa*
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele HANINA64, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Prostě si nesmí být nikdy uplně jistéj :15:
18.12.2010 - 07:35 | Filtr
(Beran) Háňa* » HANINA64
Jo, dalo se to napsat jednou větou :3:
18.12.2010 - 07:38 | Filtr
(Vodnář) mitea » Háňa*
Zdielam podobný názor :3:
Hani,nedá sa inak,len chválit :15:
18.12.2010 - 07:43 | Filtr
(Beran) Háňa* » mitea
žiš, vy mě pořád chválíte :6: :6: včera za poslední odstavec, dneska zase tohle :6: :6: :6:
Začínám přemýšlet, že se stanu spisovatelkou :61:

Ale díky :17: :27:
18.12.2010 - 07:47 | Filtr
(Vodnář) mitea » Háňa*
Hlavne vies priniest ten správny vhlad v pravú chvílu :15:
No a s písmenkami ,to umís..tak preco nie ? Skús :4:
Vies,je to prejav úcty k tebe,k tvojmu poznaniu s ktorým rezonujem... :29:
18.12.2010 - 07:50 | Filtr
(Beran) Háňa* » mitea
Díky :17: :17:- nechtěla jsem tu pochvalu nějak bagatelizovat, promiň :6:- někdy jsem neomalená - opravdu mám radost. :75:

Otázka je, jestli to něco dá taky zakladatelce tématu :17:
18.12.2010 - 07:54 | Filtr
(Vodnář) mitea » Háňa*
Snád áno...dá,ak pochopí :3:
Aj my sme sa ucili cez vlastné skúsenosti porozumiet muzom a ich poslaniu...vsetci sú originál,ale nieco majú spolocné,ako si uz uviedla vo svojom príspevku...
18.12.2010 - 07:58 | Filtr
(Beran) Háňa* » mitea
Ano. Společné mají to, že jsou to prostě samečci obratlovců. My zase samičky.
Problémy se vztahy začaly myslím v době, kdy jsme to jaksi pozapomněli a začali si hrát na něco víc. Ale skutečnost je taková, že jsme obratlovci :61:
18.12.2010 - 07:59 | Filtr
(Vodnář) mitea » Háňa*
:61: :61: :61: :15:
18.12.2010 - 08:14 | Filtr
(Váhy) Mysterious
My jsme vždycky říkali, že ty největší k....,mají vždycky štěstí.Jinak máš pravdu.Když jsem byla mladá,tak jsem byla hezká po tváři,ale nebyla jsem zrovna vychrtlá,tak se kluci nehrnuli.Ale to byl ještě trend,že která nebyla vdaná ve 20ti,tak ji asi ujel vlak.Také se už končilo s vojnou, která z kluků dělala chlapy.Dnešní muži a ženy se mohou seznamovat později.A ti chlapi by tím pádem měli už být rozumní,že? Ta vojna jim chybí, protože je podle mě tak trochu uzemňovala.Také z té doby není tolik rozvodů.
18.12.2010 - 11:47 | Filtr
(Beran) Catwoman1 » Háňa*
Ci mi tvoj nazor nieco dal - urcite ano, su to cenne zivotne skusenosti :1:

Hlavne som nechcela, aby ma tu muzi za tuto diskusiu ukamenovali, nechcela som pocut kritiku, ale radu, rozumny nazor.

V podstate o tomto principe viem, ako to chodi (muz lovec, zena si vybera + musi byt nepredvidatelna, neposkytovat muzovi prilisnu istotu)

Aj som sa podla toho riadila. Avsak, som kratko po ukonceni dlhotrvajuceho vztahu, v ktorom sme si s partnerom velmi dusevne rozumeli a toto mi teraz akosi dost chyba...a zahmlieva myslenie :8:

Ja nehladam vztah, ale dusevne porozumenie a stabilitu v kamaratstve.

Ani nechcem ociernovat a hadzat vsetkych chlapov do jedneho vreca. Verim ze niekde existuju spriaznene duse, len je dost problem na ne natrafit.
18.12.2010 - 11:52 | Filtr
(Beran) Catwoman1 » Mysterious
tiez si myslim ze ten vojensky vycvik bol velmi prospesny a aspon ciastocne dohnal zanedbanu rodicovsku vychovu (liberalnu, rozmaznavajucu). chlap si potom vedel upratat, bol poriadnejsi, rozumnejsi. :32:
18.12.2010 - 12:13 | Filtr
(Beran) palol » Catwoman1
Tak asi patřím do té první skupiny :4: Neříkám, že na vzhledu vůbec nezáleží, ale hlavní je spíš, aby byla holka sympatická...nemusí to být zrovna "supermodelka". A ten typ, co "padá ze židlí" - tak ten mě přímo odpuzuje, a může být pěkná sebevíc. A myslím, že jen na vzhled dá jen málo chlapů...nebo aspoň doufám :1:
Příspěvky: 1-25 26-50 51-75 76-79
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »