Poradíte s kozorohem - karma?


14.12.2010 - 14:40
(Štír) Masik
Poradíte s kozorohem - karma?
Potřebuji radu, jak se dá pomoci ženě, narozené 10.1.1957 v 17:30 hodin, v Havlíčkově Brodě. Cítí se rok od roku hůře, propadá frustracím, až depresím. Nic ji nebaví. Esoterické věci ji nejsou cizí, ale stále opakuje, že je to složité, že, když jsou starosti, tak si člověk nepomůže jen tak atd. Faktem je, že navíc žádné velké starosti nemá, nechodí do práce, manžel ji živí, je zdravá, nic ji netrápí. Zjevně ztratila chuť do života, nemá o nic zájem, stále tvrdí, že má co dělat sama se sebou a na nic jiného ji nezbývá energie...Děkuji moc za radu či rozbor.

Řazení:
14.12.2010 - 14:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele eXistence X, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tož měla by najít, pro co žít ... :15:
vypadá to na určitou formu odporu před něčím, nějaká zdánlivě nepřekročitelná překážka - ale jen zdánlivě, negativní myšlení, nesebedůvěra ... změnit se to dá :15:
14.12.2010 - 15:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Vopluda, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nejsem v tom tak dobrá, ale řekla bych, že je u ní něco jako syndrom vyhoření. Na jedné straně žádný velký životní průšvih, ale na straně druhé nevidí nějaký velký úspěch, přepadá ji pocit marnosti, že nic nedokázala, že má vlastně odžito a nikdo to neocenil.
Je kozoroh, ti jsou ctižádostiví a jdou za kariérou. Když nemá práci, nemá ani možnost realizovat kariéru. Navíc ascendent ve lvu potřebuje uznání od druhých cítit, žádá si to.
Silný oheň a země na úkor vody a vzduchu. Paní by potřebovala "provzdušnit" a "zavodnit". Nejlépe pomoci by jí asi mohla teď rodina. Kdo jiný by ji měl ujistit, že neprožila život nadarmo? Její děti (jestli nějaké má). Možná by si paní měli na chvíli vzít k sobě, ke vnoučatům, vždyť se blíží vánoce, tak proč ne? Možná by to málo udělalo strašně moc. :15:
14.12.2010 - 16:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nejspíš bude na vině její negativní myšlení. Pokud ho nezmění, nikam se nepohne. Další co mě napadlo, je otázka: proč jí chceš tak pomoct? Na to nechci odpověď, ale zkus si na to sama odpovědět ;).
14.12.2010 - 22:07 | Filtr
(Kozoroh) hledající
Podle karmických kódů nejdůležitější den naroze ní.Ten určuje úkol tohoto vtělení.Je nar.10.a to vypovídá,že daný člověk má značné dluhy v oblasti duchovna a je tu proto,aby pochopil Božské zákony.Aby se dařilo, musí využívat energii pro duchovní věci a musí se vydat na duchovní cestu rozvoje.Tato cesta je nevyhnutelná (pro ně).Mají energie, které nemají všichni.Často zakouší stesk,nevysvětlitelný žal či pocit nějaké ztráty.Z karmického pohledu 1 v čísle 10 představuje paprsek lásky a moudrosti,Tento paprsek nese síluodhalení,očistu člověka jak od duševního tak fyz. odpadu.Bohužel vyžaduje neustálé přinášení obětí.S pokorou a trpělivostí se musí člověk naučit přijímat rány osudu.Jestliže se člověk duchovně nemění,nevšímá si takových znamení a varování,vývoj není možný,dochází stále k větším ranám osudu,ztrátám ( i zdraví)a může dojít i ke ztrátě fyz.těla.Nutno změnit žebříček hodnot i stravu,začít se zajímat o duchovní věci,je třeba pochopit, proč se mu všechno dějě,že to všechno je pobídka k velké životní změně.Pak se začnou dít zázraky!Paní totiž patří mezi tzv.vyvolené,kteří by měli učit nebo léčit druhé po strávnce fyz.,emocionální či duchovní.Jsou to staré duše a musí si připomenout kde byly kdysi(úroveň) a kde jsou teď.
No to se nedá tak tady napsat,prostě oni se spíše chtějí duchovnu nějak vyhnout a vymlouvají se na všechno možné, třeba i ničemu nevěří,ale změna je u nich nutností, jinak dopadají hůř a hůř.Ať si třeba pro začátek udělá Reiki a pak to najednou půjde samo.Já ji chápu,byl to i můj problém.
15.12.2010 - 09:10 | Filtr
(Ryby) Hariett
Bodejť by neztratila chuť do života,když nechodí do práce. Práce je pro Kozoroha stěžejní, obzvůáště,má-li 3 planmety v 6. domě a 2 v 10domě - zaměstnání i poslání je pro ni nesmírně důležité,možná na to už léty zapomněla.Navíc tam v práci potká spoustu lidí,příjde na jiné myšlenky a nebude se tolik zabývat sama sebou. Pokud netrpí hmotnou nouzí,zkuste ji nasměrovat do nějaké profese,kde by mohla spíš uplatnit praktické -manuální nebo organizační schopnosti.Pokud nebude něco dělat,její mysl zatrpkne a onemocní, Kozorozi pod vládou Saturna - nemají-li praktické nasměrování,ztácí půdu pod nohama.I kdyby měla fungovat jen na pár hodin,i kdyby zadarmo,bude šťastná. Pokud jí to ovšem její zdravotní stav dovoluje.Velká T-kvadratura,kde hlavní roli hraje opozice Luny a Neptuna ukotvená Uranem může vnášet kromě citovosti i originální přístup k životnímu poslání, otázky domova,kořenů a působení na své okolí ji také nejsou cizí.Hodně štěstí!
15.12.2010 - 10:56 | Filtr
(Štír) Masik
Moc vám všem děkuji za skvělé příspěvky!
16.12.2010 - 14:02 | Filtr
(Rak) nemoomen
ahoj
zřejmě bych mohl pomoci podívat se na její karmu pomocí siderického kyvadla a nejen to ale potřebujijejí souhlas k tomuto rozboru a její foto:27:
26.01.2011 - 14:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Když se nesnaží sama sobě pomáhat, těžko ji pomůže někdo jiný. Má devítiletý duchovní cyklus pod vlivem sedmičky a teď zrovna má osobní rok 6, co se shoduje s jejím životním číslem. Teď by měla začat chodit na nějaké kurzy, tvůrčí, i na jógu, další roky budou ještě horší, začnou vysoké vibrace, nespavost, když nezačně se sebou okamžitě něco dělat, začnou psychické potíže, zažila jsem to na vlastní kůži, mě pomohla jóga a vegetariánska strava.
:1: :15:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »