Nepovedené astrální cestování?


13.12.2010 - 06:52
(Blíženci) sunny5
Nepovedené astrální cestování?
Ahojte,dneska nad ránem se mi stalo tohle. Nemohla jsem pořádně spát, spíš jsem na chvíli usnula, pak se opět probudila a tak stále dokola. Pak se stalo to, že jsem ucítila silný tlak od chodidel až po kolena. První co mě napadlo bylo, že jsou u mě zase duchové, protože to se mi jeden čas stávalo. Pokoj kolem mě vypadal úplně stejně jako v reálu. Teda já si myslela, že nespím. Nic tomu totiž nenasvědčovalo. Normálně jsem mohla uvažovat, jen jsem se nemohla hýbat, ani nohama ani jinou částí svého těla. Ani křičet mi nešlo. No a najednou jsem se probudila. Byla jsem z toho trochu zmatená, protože do tý doby jsem si myslela, že nespím a jen mě ovládá strach a proto se nemůžu hýbat atd.Mohlo jít o nepovedené astrální cestování?

Řazení:
13.12.2010 - 09:38 | Filtr
(Blíženci) sunny5
no já si říkala, jestli to třeba nebyl jen nějaký živý sen, ale bylo to fakt reálné... já se astrálního cestování docela bojím,... potkat tam nějaké přízraky, tak se asi zblázním

něco podobného se mi už stalo asi 2x, jednou jsem dokonce chodila po bytě, všechno bylo tak, jak je to ve skutečnosti, křeslo na svém místě atd. ale to jsem si myslela, že to byl jen živý sen, ty já mám dost často, ale dneska to bylo jiné....

dá se v astrálu cestovat do minulých životů?
13.12.2010 - 09:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele helena7, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
budou Tě tam "házet" po malých "dávkách", aby to Tvá psychika zvládla a rozum pochopil. :3: Kdo?????? :43:
13.12.2010 - 11:22 | Filtr
(Blíženci) sunny5
a není to nebezpečné, jako po psychické stránce? nemůžou mi nějak ublížit astrální bytosti...
13.12.2010 - 11:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele A., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
podobné věci se mi stávají celkem často, obzvlášť při takovém tom polospánku, kdy jsem už jenom z malé části při vědomí, a když zjistím že se po bytě pohybuju *bez těla* tak se strašně vyděsím a v tu ránu jsem zpátky v posteli a vzpamatovávám se, kde a kdo že to vlastně jsem.. :43: fuj, je to dost nepříjemné.. a moje sny jsou vůbec hodně zvláštní, někdy mi připadají reálnější než samotná realita, vzbudím se a musím se fakt soustředit, abych si vzpomněla kdo jsem a kolik že to mám vlastně dětí, a ne není to holčička ale kluk, a podobně.. fakt haluz :32: :23:

a ještě jedna věc je hodně zvláštní, taky při takovém tom polospánku, kdy jsem sice ještě vzhůru ale už jsem vlastně mimo, tak mám pocit jako by můj mozek pracoval nezávisle na mě, jakoby to byl přijímač, jakoby se fakt naladil na nějakou radiovou stanici nebo různě mezi nima přepínal, honí se mi hlavou myšlenky, koncepty, nebo citáty, většinou hodně abstraktní, které ale absolutně nemůžou pocházet z mého mozku, protože bych to v životě nevymyslela, a kolikkrát tomu ani sama vůbec nerozumím... :63: hm.. a dokonce se mi takhle už stalo, že jsem dostala odpověď na jeden problém, který jsem řešila a nechápala, ale význam té odpovědi mi došel až později, po určitých událostech... :25: tak nevím, co to všechno má jako znamenat.. :43: :14: :49: :32:
17.12.2010 - 14:22 | Filtr
(Panna) J@rda » sunny5
Pohybovat se časem je možný při mentálním cestování, takže astrální tělo zůstane ve hmotným těle a venku bude jenom mentální. Mentální cestování je hodně podobný živým lucidním snům. Astrální sféra je omezená časem, mentální není.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »