Reči o bývalkách


08.12.2010 - 19:19
(Beran) Catwoman1
Reči o bývalkách
Minule som sa bavila s kamarátkou, ktorá nie je spokojná, ako sa k nej jej partner správa, najmä posledného polroka.Tak si začala písať s jeho bývalou, na ktorú sa on v začiatkoch chodenia s mojou kamoškou sťažoval, že ho podviedla a preto sa rozišli.Táto bývalá jej napísala, že to tak vôbec nebolo. že vtedy jej on povedal, že sa chce rozísť (správal sa pritom tak isto ako teraz k tejto kamoške), tak sa rozišli, ona si našla nového priateľa, s ktorým je dodnes šťastná.Aký máte názor, alebo skúsenosti, či chlapi takto často takto prekrúcajú fakty o bývalých partnerkách...Asi nikto sa predsa nechce "pochváliť" novému objavu, že to vlastne pokašľal on sám a radšej bude zvaľovať všetko zlé na bývalku, aj keď to nebola pravda... :23:

Řazení:
08.12.2010 - 19:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele lovec, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mě se asi neptáš, ale myslím, že málo kdy je chyba jen u jednoho. Pokud si v klidu sednou a situaci proberou, i když se rozejdou, přáteli mohou zůstat.
08.12.2010 - 19:28 | Filtr
(Beran) Catwoman1 » lovec
to si tiez myslim...potom by sa ale mala zbystrit pozornost, ked novy partner hovori o byvalej ako o tej, ktora mu strasne ublizila...vacsinou toto signalizuje nejaky problem na jeho strane.
Normalne by predsa povedal, ze - obaja sme urobili zopar chyb, ale nebude zo seba robit obet a pod.
08.12.2010 - 19:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Psyko, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Prekrucovani pravdy ve svuj prospech je hnus.
08.12.2010 - 19:34 | Filtr
(Beran) Háňa*
A jak vlastně víš, co je skutečně FAKT ?
08.12.2010 - 19:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Psyko
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Kordelie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
souhlas. A taky si myslim, že ten kdo to dělá se sám musí cejtit jako podlá krysa... i když :32:
08.12.2010 - 19:45 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Já obecně nemám rád to označení "rozešla se se mnou", "rozešel se on s ní"...
Vždy je rozchod o obou, třebas větší iniciativa je u jednoho, ale vztah asi skřípe oběma. Možná si to však jeden nechce připustit a trvá na tom, že to ten druhý. No nebo taky lze zcela překroutit fakta.
Jsem rád, že si dokážu udělat vlastní úsudek sám a problém řešit samostatně, nikdy bych nekontaktoval bývalé partnery. To mi přijde poněkud zvláštní. Nejde přeci o to, jak se choval k jiným, ale jak se chová k ní. Jestli hnusně, tak to má hned řešit a nekoukat na druhé.
08.12.2010 - 19:55 | Filtr
(Beran) Catwoman1 » Háňa*
no o tom sa da dlho filozofovat :D
08.12.2010 - 19:56 | Filtr
(Beran) Catwoman1 » Sosna zvlčelý
ja som skontaktovala byvalu jedneho exa len raz v zivote...a myslim ze je to zbytocne, je to skor detinske gesto. Aj tak byvala s naslednickou nebyvaju nikdy najlepsie kamosky...mozno vynimka sa niekde najde ale celkovo je to naprd.
08.12.2010 - 20:09 | Filtr
(Panna) Ameliee
mně totok přijde celé nějaké ujeté... :23:
1. proč bych měla kontaktovat exslečnu svého současného přítele?...co mě k tomu má vést, vede??
2. hele, překrucují všichni, dle toho, jak se jim to hodí, vůbec bych nepaušalizovala..
3. je nutné probírat předešlé vztahy se současným přítelem?..no, tak jako proč ne, ale pokud by mi dotyčný na svou ex slečnu hnedle začal házet špínu, asi by mi to něcvo napovědělo...

prostě, mám dejem, že ten, kdo má předešlé vztahy vyřešené, nemá potřebu o svých ex vůbec mluvit a když, tak v klidu a s respektem...

ale fakt otázka, proč ta tvoje kamarádka kontaktovala tu jeho ex...co tím chtěla docílit?...snad, pokud se v tom vztahu necítí, tak je asi třeba to zjistit a něco s tím udělat, než se paktovat s ex... :23: :44:
08.12.2010 - 20:15 | Filtr
(Beran) Catwoman1 » Ameliee
no ona asi len chcela zistit, aky on je, ci jej nahodou neklame... :43:

08.12.2010 - 20:23 | Filtr
(Beran) Háňa* » Catwoman1
Mně přijde, že informace od bývalky zrovna nejsou 2x spolehlivé - vždycky má každý svou pravdu a špatný byl samozřejmě ten druhý.

Těžko očekávat, že ti jeho bývalka řekne: "No, on byl super, ale já ho věčně štvala, buzerovala a podváděla, takže už to nevydržel a kopl mě do :71: "
08.12.2010 - 20:49 | Filtr
(Blíženci) Nuna
..prchám od chlapa,kterej má tendence začít mi vyprávět o tom,jaká byla jeho bejvalka semetrika.. :28: :1:
08.12.2010 - 20:58 | Filtr
(Kozoroh) Merlot
Člověk,který si stěžuje na své bývalé partnery tak je problém v něm samotném.Do vztahu stejně vidí jen dva lidé a to ti,kterých se týká.
08.12.2010 - 21:08 | Filtr
(Beran) Catwoman1
Celkovo som si vsimla, ze to ze partner casto spomina byvalu znamena, ze este nie je od nej uplne odputany...vylieceny. Je plny "krivdy", prip. nenavisti a potom tieto negativne pocity bude ventilovat na novej partnerke. Ta potom nechape a stale ma pocit, ze si ju s niekym pletie, ved ona taka nie je...Az po case, ked si dotycny zvykne a naozaj sa zamiluje do novej partnerky, potom s tym neadekvatnym obvinovanim prestane a zacne konecne zit tu a teraz.
Ale casto su aj take typy, ktore stihnu vymenit novu partnerku za dalsiu ani sa nenazda...a tej dalsej sa znova stazovat na tu jednu - prvu, nezabudnutelnu. A tak dokola. Podvadzaju svoje aktualne partnerky, aby sa "akoze" pomstili.
08.12.2010 - 21:12 | Filtr
(Beran) Háňa* » Catwoman1
Stěžovat si na partnera, to je jen sdělení, že jsem to byla já, kdo chyboval - špatně jsem si vybrala :2:
08.12.2010 - 21:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele marves, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Když by přítel začal mluvit o své bývalé, tak bych měla pocit, že si sám v sobě stále nevyřešil rozchod s ní a další věci. Jinak na zprávy od bývalek bych moc nedala. Vyslechla bych je, ale zaměřila bych se na to, jak se přítel chová ke mně.
09.12.2010 - 00:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Catwoman1
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Psyko, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ja to nechapu.. vztahy prozivam asi hloubeji, protoze po rozchodu nejsem schopny si hned najit "partnerku". Ja se z toho obvykle dostavam X mesicu a az kdyz si na byvalou partnerku dokazu vzpomenout bez nakeho emo-negativniho zabarveni, ve smyslu "bylo to fajn, ale z nejakeho duvodu je to pryc", tak az potom muzu jit dal. ¨Jakoze ji beru jako nekoho, kdomi umoznil popojit dal, ale bez nenavisti. A neni duvod pomlouvat, nebo mstit se.. :23:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »