Ra - sheeba


20.11.2010 - 19:58
(Ryby) Sulla
Ra - sheeba
V poslední době, někteří mistři Reiki, a dalších energií nabízejí zasvěcení egyptské faraónské energie Ra - sheeba.Setkal se někdo z vás, na vlastní kůži, s touto energií? Jaký je rozdí mezi ní a Reiki? Kde se vzala? Prosím, můžete mi někdo prozradit?

Řazení:
20.11.2010 - 21:04 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j
ahoj,přesně ti rozdílí nepopiši,ale dle mého názoru je typ energie boha slunce.Jinak v Reiki výkřik RA ,má SVÚJ POSTUP TĚ ZBAVÍ ZÁTĚŽE A UVOLNÍ TI NĚKTERÉ BLOKY. Podle mne toto zasvěcení znamená být ve středu svého slunce. Pokud máš Reiki,stejného dosáhneš když používaš karty nanebevzetých mistrů,jejich energie . konkrétně mistraHelion. POKUD BUDEŠ MÍT ZÁJEM O ZASVĚCENÍ TAK SE ŘID SVOU DUŠÍ,JEN SI PEČLIVĚ VYBER MISTRA
21.11.2010 - 12:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nie som zasvätená do Reiki, ale študujem teóriu Reiki...a podobný typ Reiki, aký opisuješ, je SEICHIM REIKI- založil ju Patrick Ziegler, vychádza z egyptského mysticizmu, je ekvivalentom prány, rauch alebo ki v iných systémoch. Ziegler sám cestoval po Blízkom Východe a dokonca prenocoval v pyramíde v Gíze, kde bol spontánne iniciovaný. sám to popisuje ako mystické napojenie na seichim energiu. Neskôr sa učil u súfistov, vrátil sa do USA a tam dostal zasvätenie od Barbary Ray. Doležitý v jeho tradícií je symbol nekonečna, egyptská mytológia a egyptský mysticizmus, ktorý zahŕňa Isis Seichim, Sekhemet Seichim. Existuje aj varianta Angel Seichim- archanjeli a judeo-kresťanská tradícia.
Podobná je aj TERA MAI SEICHIM- založená Kathleen Milner, ktorá využíva 4 elementy, pričom verí, že Seichim pochádza najmä z elementov Reiki (zem) a Sakarra (oheň)...

...podľa môjho pozorovania si každý majster reiki akoby vytvára svoju vlastnú reiki, ktorá má základ v predošlej tradícií, do ktorej boli zasvätení. Podľa mňa by ti mal každý správny majster vedieť odpovedať na všetky tvoje otázky ohľadom zasvätenia. Pokiaľ máš nejaké pochybnosti alebo otázky, je tu majster od toho, aby ti ich zodpovedal a nie len zhrabol peniaze zasvätil a nestaral sa...
21.11.2010 - 17:39 | Filtr
(Střelec) Burlesque
Tak egyptská faraónská energie? K tomu bych byla velmi skeptická. V dnešní době neznáme ze staroegyptských mystických praktik a esoteriky zhola nic! Ve Starém Egyptě tajné vědy a umění ovládal jenom velmi úzký okruh lidí, běžný Egypťan by nevěděl, která bije. No a v dnešní době, dávno po zániku staroegyptské kultury někdo ze Západu tvrdí, že ovládá cosi...Nic. To, co je za ně vydáváno, je akorát spekulace na entou, pár střípků sesbíraných a zmatlaných dokupy, občas okořeněné přejatým mysticismem z Indie, nebo prostoupené křesťanským duchem atd. Ostatně, i ten název Ra - sheeba je divný. Je v podstatě egyptsko arabský. Jméno boha Ré spojené s arabským slovem sheeba. Dost podivná kombinace.
21.11.2010 - 17:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Burlesque
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
s tým nesúhlasím...a čo hermetické náuky? inak reiki tradícia má japonský pôvod...a zasvätenie ako také alebo mysticizmus rozhodne nie je výsadou nejakej jednej komunity, spoločnosti alebo štátu...zdroj je predsa len jeden a ten istý... :3:
21.11.2010 - 18:24 | Filtr
(Rak) ardente
Zasvätenie do ra-sheeby som cítila ako jedno z najinténzivnejších,s reiki sa nedá porovnať,preto je dobré ešte pred tým mať skúsenosti s energiami..Hneď po iniciácii sa mení farba aury,zväčšuje sa elektromagnetické pole a celkovo sa menia vibrácie,vyžarovanie..je to omnoho silnejšia energia,aj čo sa týka dĺžky liečenia(kratší čas,než u reiki) aj intenzity,a preto ňou nemôže byť liečený každý,napr.deti,ktoré je vhodnejšie liečiť s reiki(také bežné choroby).
Čo je nevýhoda ra-sheeby to že má strašne veľa zložitých symbolov(12),ktoré treba pri liečení vykresliť,takže kvôli tomu ju vôbec nepoužívam na liečenie.
22.11.2010 - 09:18 | Filtr
(Střelec) Burlesque » Iza23
Nebudu se přít, za svým názorem si stojím, ať si kdo chce co chce říká.
22.11.2010 - 09:28 | Filtr
(Blíženci) Brid Hopki » Burlesque
Tady sdílím Tvůj názor na věc....vůbec kdejaké formy různých zasvěcování jsou teď "in"....přitom...no škoda mluvit...
25.11.2010 - 00:37 | Filtr
(Ryby) extrovert » Brid Hopki
Jsme-li prostorem, jsme i energií. Bůh nás stvořil k podobě své a tudíž nám dal i vší svou energii. Co je výš?
Nehraj si s ničím, co neznáš. pozor, pozor.
Tady je ta schíza na místě. průser a ještě :19: ti to nepomůže, snad jen od plné peněženky.
26.11.2010 - 16:42 | Filtr
(Ryby) Sulla » extrovert
Zajímaly mě názory širšího fóra, a moc vám za ně děkuji.
Ráda poznávám nepoznané. Zatím pracuji s energií Reiki a Shamballou...na každý další názor se moc těším :27:
26.11.2010 - 16:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sulla
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
inak sheeba znamená po anglicky Sába...(bájne mesto, odkiaľ pochádzala kráľovná zo Sáby) :3:
26.11.2010 - 16:59 | Filtr
(Ryby) Sulla » Iza23
Žasnu jaký máš přehled, pro mě je-to nové. Dá se něco načíst? V jakých knihách? Zatím jsem nic neobjevila.
Egypt, jeho historii, některé faraony znám, vím, mám přehled, ale nikdy by mě nenapadlo, že je možné, setkat se s jejich energiemi, dnes...a přiznám se, že mě toto poznání láká...
26.11.2010 - 18:14 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » Iza23
Reiki je japonské slovo, jeho první část Rei znamená něco ve smyslu vesmírného dávání života, druhá část Ki je obecný výraz po energii. V češtině tedy často říkáme, že Reiki je vesmírná životodárná energie.

Metodu Reiki zformuloval japonský učenec Dr. Usui na přelomu 19. a 20. století. Kořeny metody však sahají až do Tibetu před třemi tisíci lety. První klinika Reiki vznikla v Tokiu před druhou světovou válkou. Učení se od té doby předávalo z mistra na žáka a rychle se šířilo po celém světě. :27:
26.11.2010 - 20:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » miluška medvídková
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
viem, čo znamená reiki...ale autorka diskusie sa pýtala na konkrétny typ Ra-sheeba... :3:
26.11.2010 - 22:02 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » Iza23
ale já vím, já jen tam dala, že není původem z Japonska. :3:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »