rozhovor s Malou Babičkou


12.11.2010 - 18:38
(Beran) miluška medvídková
rozhovor s Malou Babičkou
Video z živého rozhovoru na kanálu "2012 a za ním" s Kiesha Crowtherovou "Malou Babičkou", šamanská držitelka moudrosti. Ve velmi silném a pohybujícím se rozhovoru ona odhaluje své názory a pocity na subjekty jako 2012, změna na Zemi, láska, jednota, vděčnost, indigové a krystalové děti, výživa, andělé, krystalové sázení, silná místa a další.http://vimeo.com/15710699

Stránka: 1 2
Řazení:
12.11.2010 - 21:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ka.ty, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15:Je to úžasné, ďakujem. :74:
12.11.2010 - 21:08 | Filtr
(Blíženci) il*ča
Znám - krásné :15: :17:
13.11.2010 - 17:54 | Filtr
(Kozoroh) Mipaju
Miluško, je to moc krásné, vyzkoušela jsem to na manželovi, byl z toho úplně pav. Myslím, že to pomůže hodně lidem, kteří jsou v začátcích. Je to opravdu jednoduše a výstižně vyjádřeno. Děkuji za tento příspěvek a těším se na další podobné. :27:
17.11.2010 - 16:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele romis78, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
moc hezký :27:
18.11.2010 - 09:26 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » Mipaju
je tam těch videí víc, když mrkneš na pravo nahoře, tam je všechno
18.11.2010 - 17:57 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
nic není náhoda, i ty, kdo sleduješ toto video, jsi ten, kdo miluje :35: :62:
18.11.2010 - 18:06 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » miluška medvídková

Namísto co byste někoho soudili, což vychází z pozice hněvu - řekněme, že jste na ulici, a někdo na vás křičí, že špatně přecházíte. Vy si myslíte, že jdete na zelenou, ale někdo na vás křičí vulgárnosti. A vy se rozzlobíte a najednou z velmi vysoké pozice klesnete na velmi negativní.

Místo toho, abyste tomu věnovali energii, zkuste pochopit, že i ten člověk má problémy. Ke každému přicházejí problémy, každý den. A tak ten člověk určitě zažil něco obtížného. Ale my tu nejsme od toho, abychom ho soudili. Nejsme tu od toho, abychom proti němu vystupovali. Dejte mu požehnání, svými slovy, když odjíždí, prostě řekněte: "Přeji ti, aby se ti dařilo lépe". Ale ve chvíli, kdy negativně reagujete na jeho ošklivá slova, stáváte se také tou negativní energií.

Takže, ano, je mezi námi spousta negativity. Jakmile pustíte televizi, je to negativní. Když posloucháte, jak lidé mezi sebou hovoří, je to negativní. Co si můžete říci? Třeba: "Rozhodl jsem se změnit program." To neznamená, že musíte ignorovat zprávy, co se děje ve světě. Měli bychom být informováni. Měli bychom se modlit za lidi. Měli bychom pomáhat, kde můžeme. Ale neznamená to, že máme sedět a věnovat všechnu svou energii smrti a ničení, zločinu, který byl právě v televizi, někomu rozhněvanému, který chrlí negativní věci.

Když se lidé pokoušejí bojovat, třeba za mír, to je také špatně. Už není žádný důvod bojovat. My prostě máme pouze být změnou.

Ano, je velmi obtížné žít v tomto světě. Každý se snaží co možná nejlépe, v okolnostech, které má. A někteří lidé si neuvědomují, že tím, že odloží negativitu a začnou žít ze srdce, se stanou šťastnějšími. Ale to je jejich úkolem, aby na to přišli. My můžeme pro ně něco udělat, dát jim požehnání, mluvit s nimi laskavě, ale pak půjdeme dál. Místo abychom se oddávali negativitě.

Všichni máme rány. Každý z nás. Nemůžeme soudit opilého bezdomovce na ulici. Právě tak nemůžeme soudit svou sousedku, co je hrubá na svou matku. Každý z nás má svoje vlastní zkušenosti, a kdo ví, co ten člověk, co je na ulici, vytrpěl. Cožpak ho můžeme soudit, že se potřebuje napít alkoholu? Nemůžeme. Nevíme, co mu jeho život přináší. Nevíme, co se děje v jeho světě, ale můžeme mu dát požehnání.

To mi připomíná něco, co se odehrálo v mém oblíbeném filmu, mnozí ho asi znáte, "Smažená zelená rajčata." Je tam chvíle, kdy starý Smoky přichází do restaurace. Je bezdomovec, má špinavé šaty, třese se, protože se potřebuje napít whisky, je to opilec, a Edie ho přivítá s úsměvem, a posadí ho a dá mu jídlo. A jemu se tak třesou ruce, že to způsobí v restauraci scénu. Nemůže ani jíst. Namísto, co by ho Edie vyhodila a řekla mu, že je to ostuda a aby neobtěžoval, co udělá? Obejme ho, odvede ho stranou a řekne mu krásný příběh a dá mu napít whisky, kterou potřebuje, aby se uklidnil. A řekne mu příběh, aby ho rozesmála. Ona ho nesoudí, ale obejme ho, a řekne mu něco krásného.

To je moje přání, abychom tohle uměli všichni. Abychom viděli všechny jako bratry a sestry, jako krásné bytosti. Nezáleží na okolnostech, jestli na nás křičí nebo tiše sedí v koutě. Pojďme je vidět jako opravdové bratry a sestry, pojďme je milovat. Pojďme jim pomáhat. Takže, ano, ve světě je negativita, s tím nemůžeme nic udělat. Ale můžeme něco udělat s tím, jak na ni reagujeme. Když je v rádiu nějaký nesmysl, hrubosti, nebo pomluvy, které způsobí, že se cítíme špatně, přepněte program. Řekněte něco pěkného, přepněte energii v něco dobrého. Změňte program.

Když vkládáme do svého těla odpad, budeme slabí. A budeme postrádat energii. Ale je jedna technika, kterou mě v minulém roce učili, je velmi cenná a důležitá. Místo abychom si brali energii z lidí, tak jako to děláme po posledních mnoho set let, kdy jsme motivováni prestiží: Kdo zná naše jméno? Kdo zařídí, abychom sami o sobě měli lepší mínění? Jde pořád o prestiž, o pocty, chceme před ostatními vypadat dobře. To je omyl a je to něco, co jsme nikdy v minulosti neměli začít dělat.

Řekněte si: "Mně je úplně jedno, co si o mně myslí lidé." Chvilku o tom přemýšlejte. Je vám úplně jedno, co si o vás myslí ostatní. My bereme energii z ostatních, například tak, že ovládneme konverzaci, chceme být nejhlasitější v místnosti, hádáme se s ostatními - tím se snažíme vzít si energii z ostatních. Místo abychom žili z energie, kterou si bereme z ostatních, je tu systém, který tu vlastně vždycky byl, ale my jsme na něj zapomněli. Stačí pouze vyjít ven. My můžeme doslovně vdechovat energii z rostlin a přírody. Ať je to tráva, nebo stromy, hora, sníh, voda, je v nich dost energie, na živé planetě, pro jednoho každého z nás. Každý se může naplnit až po okraj. Takže, musíme to změnit, přestat brát energii z ostatních, protože my sajeme energii z ostatních, abychom si doplnili svoji. Musíme jít ven a vdechovat energii ze stromů. Doslova ji vdechovat.
Vaše Matka vás udržuje při životě, a dává vám všechno. Každý kousek potravy, každou kapku vody, každý dech. My nemůžeme žít bez své Matky. Je posvátná. Je božská. Takže ji vdechujte ...

A teď, když víme, že energie se můžeme nadýchat venku, dýchat ji z planety, i dávat ji zpět, každým nádechem přijímejme energii a každým výdechem dávejme planetě lásku.

Teď, když víme, že je to možné, a že jsme to měli dělat celou dobu, teď víme, že můžeme dávat energii i naší potravě. Vy, kteří sázíte rostliny v zahradě, sázejte je s láskou.

Modlete se za ně, aby vyrostly silné a zdravé. Aby byly plné výživy, aby jim matka Země předala všechny jemné energie. A když sami nic nepěstujete, když něco přinesete domů a uvaříte to a sednete si k jídlu, nezapomeňte se za to pomodlit.

Náboženství nás naučilo, abychom se modlili k nebeskému otci. Co kdybychom děkovali své Matce za jídlo, které máme na talíři? Ona nám ho dala. Bez ní bychom nejedli. A měli bychom poděkovat jedinému zdroji potravy. Poděkujte za jídlo, které se chystáte jíst. Požehnejte ho vibrující energií, ať je to brambor nebo mrkev, nebo semena, nebo hovězí, buďte vděční za jídlo, které je vám poskytnuto. Modlete se za své jídlo, aby bylo silné a zdravé.

Modlete se za rostliny, které rostou na Zemi. Pak z nich budete přijímat mnohem více energie než dříve. Je to velmi důležité. Pro naši světelnou energii, pro lidské tělo. Je to velmi důležité pro naši duši.
18.11.2010 - 18:16 | Filtr
(Rak) Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
To je nádhera, Malá Babička ..no nemám slov. jsem u toho i :9:. Té negativity je kolem nás opravdu hodně, být pozitivně laděný dá pořád dost a dost práce, ale je to zřejmě jediná správná cesta. Zlo oplácet zlem to plodí opět jen zlo. Když tohle aspoň zčásti lidí pochopí, bude o hodně líp. :62: :15:
19.11.2010 - 09:04 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
taky jsem u toho brečela, je to hodně dlouhé, ale stojí to za to a je to úžasný člověk
19.11.2010 - 18:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » miluška medvídková
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele laka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Děkuju za odkaz,moc se mi to líbilo.Je to užasná moudrost.Uložila jsem si to,abych se k tomu mohla vrátit. :17: :27:
20.11.2010 - 17:09 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
když si zadáte její jméno do vyhledávače, najdete hodně zajímavého

Little Grandmother

Kiesha Crowther
Strážkyně moudrosti a šamanka

Little Grandmother, "Malá Babička", třicetiletá nejmladší, nejbělejší a nejsvětlovlasejší strážkyně pradávné moudrosti předků

Předává nám poselství předků týkající se současných proměn naší Země.






"Malá Babička" se stala šamankou již ve věku 30 let. Je dcerou bílého otce - přítele a ochránce indiánů a indiánské Siouxské-Salishské matky. Vyrůstala v malé zemědělské komunitě na jihu Colorada, nezávisle na domorodých tradicích svého lidu žijícího v rezervaci.

Jako dítě strávila dlouhou dobu sama v divočině, kde žila a kde se učila přírodní moudrosti. Netušila, že jí bylo již v jejím útlém věku předurčeno kmenovou radou starších, že se později stane šamankou. Její mladý život byl poznamenán mnoha nevšedními zážitky a schopnostmi, kterým zatím nerozuměla.

V dětských letech se učila od předků, minulých babiček a od matky Země a byla známá svojí schopností vnímat a komunikovat se zvířaty a vidět a pracovat s energií. Dospívala s hlubokou láskou k přírodě. Vystudovala a získala akademický titul v oboru Živočišných věd. Mnoho let pracovala jako odborník na divoká zvířata. Založila neziskovou organizaci s názvem "SLV Wildlife & Endangered Species Rescue Center" (Záchranné přírodní centrum pro ohrožené druhy), pomocí které se snaží vytvořit bezpečné chráněné místo pro ohrožená, zanedbaná či zraněná zvířata.

Od doby, kdy se stala šamankou, se začala o své dary a vědomosti dělit s ostatními. Pořádá léčivé seance a obřady nejen v rámci úkolů pro svůj lid ze severu, ale aby sjednotila všechny velké i malé národy ze všech světových stran, všech barev pleti, aby spojila srdce a lásku všech lidí, kteří jsou ochotni naslouchat a žít v souladu s matkou Zemí a jejími tvory. Kromě toho její silné poselství zdůrazňuje, jak změnit individuální a planetární vědomí, a zapamatovat si, kdo jsme - Velké Já jsem.

20.11.2010 - 17:31 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » miluška medvídková

Kiesha, Little Grandmother, hovoří o roce 2012
Zurich, listopad 2010

Žijeme v magické době. V nejúžasnějším čase, který kdy byl na planetě Zemi. Země se znovuzrodí ve své plné slávě svého nebeského Já.

Změna již začala. A my budeme mít možnost dosáhnout v ní osvícení. Máme jenom dva roky, abychom změnili to, jací jsme.

Jsou tisíce knih o roce 2012 a dozvěděli jsme se z nich mnoho různých věcí. Ale vy víte, že národ Mayů, jediný národ, který kdy dříve prožil úplný posun, promluvil teprve před několika měsíci. A Mayové říkají: "Nemějte strach. Radujte se ve svém srdci." Protože to bude krásné. Budeme mít příležitost postoupit ve vývoji lidstva, stát se osvícenými. A když jste osvícení, všechny věci dávají smysl. A vy žijete ze srdce.

Víte, že nyní užíváme méně než třetinu svého mozku? Velmi brzy nám bude darováno plné užívání.

Nyní máme strach jen proto, že ty věci nechápeme. Jakmile budeme osvíceni, všechny věci se vyjasní. Není čeho se bát.

Alejandro, praotec všech mayských národů, řekl, že jediné zdi, které kolem sebe uvidíme padat, jsou zdi, které nás držely ve vězení, a měli bychom se radovat a být nadšeni a šťastni, že z něho vycházíme.

To, čemu věnujete svou energii a své emoce, se stane realitou. To je dar všem lidem. Ať je to cokoli, stane se pro vás realitou. A v příštích pár letech se změní mnoho věcí.

Možná se zatím bojíme, protože nevíme, co přijde, a tak žijete ve strachu. Ale když budete přebývat ve svém srdci, budete nadšeni tím, co přichází. Pak budete žít v radosti. Opakuji, není čeho se bát. Brzy poznáte, že celý svět se změní na něco mnohem krásnějšího.

Čeho byste se báli? Přichází nebe na Zemi. A my můžeme žít v nebi. Je to naše volba. Zůstanete-li ve svém srdci a budete láskou, budete osvíceni a postoupíte s matkou Zemí do něčeho vyššího. To říká národ Mayů, který prožil už dříve podobnou změnu.

Ta úplná změna se odehraje během několika minut, velmi rychle. Ale bude pár dní úplné temnoty. V tu dobu je pro nás velmi důležité zůstat ve svém srdci. Shromážděte své rodiny, prostě jen buďte v lásce a zůstaňte klidní. Nenechte se překonat strachem. Všechno bude v pořádku. Až zase vyjde slunce, uvidite novou Zemi. A všechno bude dávat smysl. Stanete se osvícenými. Postoupíte kupředu k novému lidstvu, kterému vládne láska.

Mnozí lidé nechápou, jak se svět posune. A to jim přináší hodně strachu, a ptají se, zda bude hromadné ničení. Nějaké přírodní katastrofy budou, ale kdy žilo lidstvo bez přírodních katastrof? K těm dochází stále.

Planeta Země má velmi tvrdý střed. Kolem něho je horká láva. Něco jako poleva. A zemská kůra sedí na té lávové polevě. A když se změní póly, nepohne se to celé, ale střed bude pevně držet, a zemská kůra se prostě pohne. Nebude to tak tragické, jak si myslíme. Matka se protáhne a posune se do svého dokonalého stavu. A bude tu skutečné nebe. A my ho uvidíme a budeme v tom stavu i žít.

Ten posun již začal. Póly se již začínají pohybovat. A na planetu Zemi přícházejí obrovská kvanta energie. Já mohu vidět energii, a vidím, kdy energie přichází. I naše věda umí změřit, kolik energie přichází na Zemi. A víte, že v posledním roce se energie více než ztrojnásobila.

Obrovská množství energie přicházejí na planetu Zemi. A přicházejí v krátkých intervalech, aby nám daly čas strávit tyto nové energie. Někteří z nás pociťují vedlejší účinky příchodu těchto nových energií. To proto, že naše těla se snaží tyto energie zpracovat a strávit je.

Až dojde k velkému posunu, na planetu Zemi přijde ohromné množství energie. A jestli nevěnujeme ani trochu času tomu, abychom si na ně zvykli, lidské tělo zemře.

Ale opravdu už to začalo, matka Země a lidská těla nyní mají více vibrující energie než předtím.

Příliš mnoho lidí na Zemi si myslí: "To je jenom historka, kterou si vyprávějí domorodci už dlouho." Ale my si neuvědomujeme, že se to skutečně děje, teď. Svět se mění. Naše těla se mění. Mění se i struktura DNA. Je to reálné. My zažijeme tento posun. My jsme ti, kteří budou během té změny naživu. A skutečně je na nás, abychom změnili způsob, jakým žijeme.

Jestliže se nezměníme a stále budeme žít ze své mysli a ze svého ega, budeme odstraněni, protože zabíjíme matku Zemi. Matka Země bude dále žít v univerzální lásce. Ale je na nás, zda půjdeme s ní nebo ne. Vše, co se po nás chce, je, abychom byli v lásce. To je vše. Je to tak snadné. A vaše duše vás vždy povede správným směrem. Vždy.

Překlad: Orgonet
20.11.2010 - 17:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele laka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jestli jsi myslela na youtube,tak tam jsem to zkoušela,ale všechno je v angličtině :25:
20.11.2010 - 17:59 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » laka
překlady jsem našla na http://orgo-net.blogspot.com/
20.11.2010 - 18:44 | Filtr
(Vodnář) mitea
Cez slzy neviem,ci vobec písem správne písmenká... :9:
Hovorila mi z duse...a zo :18:
Touto zmenou chcem byt a som :27:
20.11.2010 - 18:45 | Filtr
(Panna) Jaňajs
Tak jsem se mrkla Miluško na to vídeo.Je to krása,moc a moc milá žínka a mluví tak parádně,že se mi draly slzy z kukadel.Je to krásné.Díky ti,že jsi to sem rupla! :74:
20.11.2010 - 19:20 | Filtr
(Rak) Jedna duše od studánky sv.Zdislavy » mitea
Je to vlastně pro nás velká čest, být právě v tomhle životě u toho... :12: Já bulela jako želva obrovská. :62:
20.11.2010 - 19:23 | Filtr
(Vodnář) mitea » Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
Áno,cest :15:...som tak stastná a neviem zadrzat slzy dojatia...vyzaruje z nej tolko lásky...ach Boze...nemám slov...
20.11.2010 - 19:26 | Filtr
(Rak) Jedna duše od studánky sv.Zdislavy » mitea
Tá láska vyzařuje i z tebe Miteo a vůbec né malá :17: a z mnoha lidí kolem, ale u takovéhle ženy, jako je "Malá Babička" je to hodně výrazný - díky Bohu za takové Babičky. :62:
20.11.2010 - 19:35 | Filtr
(Vodnář) mitea » Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
Dakujem.Jo i s Teba :17:
Veru cest takým babickám :15:


Nic nie je náhoda,ale i tak dakujem Miluske,ze to sem dala... :17:
21.11.2010 - 09:11 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » mitea
:35: :62:
21.11.2010 - 09:35 | Filtr
(Vodnář) raduza.s
nevím co dodat... :9:úžasné :74:děkuji :62:
15.12.2010 - 20:21 | Filtr
(Rak) Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
http://vimeo.com/17566504 tohle mi dnes dorazilo emailem, je to další workshop s Malou babičkou, tak jsem si zase :9:.
15.12.2010 - 20:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele helena7, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
těším seeeeeeeeeeeee :18:
15.12.2010 - 23:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ka.ty, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: :9: :14:
Příspěvky: 1-25 26-29
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »