Psychozona - jak se jí zbavím?


11.11.2010 - 11:17
(Blíženci) sunny5
Psychozona - jak se jí zbavím?
Poradíte mi něco? Je dost silná.

Řazení:
16.11.2010 - 19:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bard Moe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Hojda, upřímně, když jsem se na tohle téma podíval, tak jsem absolutně netušil, co to slovo znamená. Ale strýček google mi poradil.

(Pro ostatní psychozóna je pojmenování energetické stopy po něčem dřívějším, řekněme po duši)

O tuhle stránku okultismu se moc nezajímám, ale první co mě napadlo, ani přímo nevim proč, bylo Reiki. Je to metoda, jako mnoho jiných, ale osobně když něco čistim a užiju jí, tak je účinná stejně tak dobře jako každá jiná.
Jsou i jiné způsoby, doporučuju si sehnat někoho, kdo se zabývá třeba převáděním duší, ten by pravděpodobně tuhle stopu mohl odstranit.
Hlavně si pamatuj, že je vše možné, takže zbavit se ji dá. :)
16.11.2010 - 21:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Levleon, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pusť jí něco od Diamandy Galás a nebo televizi :4:
19.11.2010 - 00:44 | Filtr
(Ryby) extrovert
Jak víš, že je to psychozona? Co si pod tím představuješ? Straší ?
Ano, dá se s tím pracovat, ale to musí být hodně zkušený člověk.
19.11.2010 - 04:30 | Filtr
(Býk) OLLA
Ano-dušička,či astrálna larva...tj.stopa po negatívnych emociach(krik,plač...atd)týmto si ju vlastne zhmotňujeme-dávame jej silu :43:
sunny,astrálne larvy zlikviduješ takto:Kúp si bielu sviečku,ktorú necháš aspoň 1 deň ponorenú v soli...potom ju zapál a krúživým pohybom sviečky, začni v každom rohu miestnosti(musíš v celom dome) :3:Ak je to larva,zistíš velmi jednoducho...ak oheň praská,či zo sviečky ide čierny dym...larva je zahubená :2:Občas i ja mám 1-2larvičky ktoré sem-tam takto zničím :3:
Na zblúdilú dušičku je viac možností....napr.do misky zapáliť šalviu(môže byť i sušená)či šalviové tyčinky-prípadne škoricové,pootvárať všetky okná a dymiť a dymiť(celý dom).Môžeš sem- tam i silno tlieskať...nemajú radi hluk :4:Alebo môžeš zapáliť vanilkovú sviečku a na odohnanie negatívnych energií... prosiť o pomoc(ja osobne archanjela Michaela) :3:i o očistu domu a vytvorení ochranného štítu na tvoj dom! :1:Samozrejme celú seansu praktizujem s ochranou(na pomoc svojich ochrancov,či arch.Michaela a žiadam pomoc i silu bieleho svetla)a ked som sama doma(či je klud)!
Uvidíš,ucítiš...pomôže :15:Vela šťastia :29:
19.11.2010 - 10:12 | Filtr
(Blíženci) Elatka
O psychozoně jsme psala Sunny já. Odváděla jsem jí několik duchovních bytostí. Sunny je dost vysoká duchovní bytost sama o sobě a tak ji spousta duší vyhledává. Bydlí na špatném místě, mně to tam hlásilo pohřebiště nebo něco podobné. Něco spojeného se smrtí. Matně tuším, že tahle zona už je vyřešená, pokud mám správně v hlavě data.

Bílá svíčka a sůl sice pomáhá, ale minimálně. Většinou spíš duchovním bytostem smrdí. S psychozonou nehne.

Btw. psychozona nemusí být jen negativní. Jsou i pozitivní. Jde o stopu extremních emocí, ať jsou jakékoli. Vlezli jste někdy do porodnice? Nádhera. Je tam sice cítit veliká vyčerpanost, ale i velikánské štěstí. Osobně Vám už z pohledu na barák řeknu, jaká je v něm energie, jestli jím něco prochází apod. Odstraňuju psychozony s pomocí archanděla Rafaela, reiki, andílků a jejich bílého světla. Nestalo se mi, že by nepřišli pomoct.
26.11.2010 - 14:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Kavenka2, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj,
my máme starý dům v kutné Hoře a jelikož je z 15. století, je to tam docela síla . Radili jsme se s člověkem, co se na tyhle "jiné" energie zaměřuje, poradil nám vykuřování šalvějí a zaříkávání...no, trochu to pomohlo, ale myslím, že ne uplně. Asi by bylo nejlepší se spojit s takovýmto specialistou, aby poradil, co s tím.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »