Aura


01.11.2010 - 18:45
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele _Janes_, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Aura
Tak tu mám dotaz na auru.Ano,vidím že je tu hodně diskuzí o tomhle...ale než bych našla odpověď na mou otazku to by trvalo asi noci :4:Mohu vidět auru i květin a stromů?Je aura nějak nebezpečná?mohla by někomu nějak ublížit?Jsem tu nováček,budu ráda když mi poradíte :3:Pa _Janes_ :35:

Řazení:
01.11.2010 - 18:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bard Moe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Hojda, otázka dosti obecná, zkusim obecně odpovědět, jelikžo na druhou část by se dalo hodně rozvíjet.

Rozhodně auru květin a stromů vidět můžeš, dokonce někteří lidé tvrdí, že je to snažší, jelikož je stálejší.. Ostatně dává to smysl, jelikož lidé jsou tak ustaraní.. že mají jednu dobu auru takovou, a druhou jinou.

Otázka jestli je aura nebezpečná, to se říct takhle nedá. Aura je projevem, stejně jako třeba z ní plynoucí pocity sympatie a nesympatie.
Nakonec je tedy aura projev například myšlenek, takže sama o sobě ublížit nemůže. To se o myšlenkách samotných už říct nedá.

Jinak se klidně ptej, jestli chceš.. :37:
01.11.2010 - 19:51 | Filtr
(Ryby) Countess » Bard Moe
Ako by mohla aura ublížiť.... Možno v tom, že by sme odhalili na niekom v jeho vnútri niečo, čo malo ostať utajené, a vyvolalo by to v nás taký zlý pocit, že by sme sa začali tomu človeku vyhýbať. Kamarát liečiteľ jedného času videl choroby náhodných ľudí okolo cez auru a musel sa modliť aby túto schopnosť stratil, taký to bol vraj hnus.
Samozrejme, neublížila tu aura, ale jej videnie :)
01.11.2010 - 19:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Countess
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bard Moe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Netvrdím, že by mohla ublížit, naopak..

Nicméně jak říkám, aura je projevem - obrazem..
Pokud budeš mít v úmyslu něco špatného, tak se ti to do aury určitě promítne.. :1:
01.11.2010 - 22:07 | Filtr
(Ryby) Sibry » Bard Moe
fascinuje mě její krása
02.11.2010 - 08:50 | Filtr
(Střelec) Burlesque
Můžeš vidět auru lidí, rostlin, zvířat, ale i třeba věcí. Je to energetický obal kolem. Barvu aury ovlivňuje naše zdraví, myšlenky, povaha a mnohé další. Dále může být někde "špinavá", "vykouslá", s "výrůstkem"...až získáš více zkušeností, budeš ty anomálie vidět. Není to nic škodlivého, ten obal kolem je přirozenou součástí všeho.
02.11.2010 - 08:57 | Filtr
(Střelec) Burlesque » Sibry
Ano, aura, ta záře, je nádherná . Ale ne vždy. Někdy když vidím takové ty špinavé šmouhance, nebo vykousaná místa, někdy mi jde mráz po zádech. Jenomže jsem to nikdy více do hloubky nestudovala, takže jenom vím, že to odráží něco - nemoc, následky úrazu, oslabení té které části těla nebo orgánu, nebo i psychické problémy, některé negativní povahové rysy...
02.11.2010 - 20:48 | Filtr
(Ryby) Sibry » Burlesque
Já zas nejsem na takové úrovni abych viděl tyhle jak říkáš vykousaná místa, možná časem..Máš pravdu něco takového to znamená, ale aura je moc složitá a přijít na všechny její odpovědi vyžaduje dlouhodobé studia každého jejího aspektu...Vždycky mě lákala možnost vidět do toho druhého a popřípadě mu nějak pomoct :76:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »