???


18.10.2010 - 22:18
(Rak) Materne
???
stalo se vám, že když usínáte nebo už spíte, že na vás někdo zavolá jménem a přitom v místnosti ani poblíž nikdo není? Dnes se mi to stalo během noci asi 4x. Tak jsem toho moc nenaspala. Pokaždé když jsem zabírala spánkem, tak mě někdo zavolal jménem a to mě vyburcovalo do stavu bdělosti a za chvíli zase. Co to mohlo být? :17:

Řazení:
18.10.2010 - 22:58 | Filtr
(Kozoroh) Mipaju
A je to známý hlas?
.... totiž, většina z nás slyší známé hlasy, abychom nějak lépe pochopili. Nemusí to být pravidlo, ale když hlas rozeznáme, nejsme tak zmateni a pokud známe toho, kdo k nám "promlouvá" a vztah, jaký k nám má, můžeme si z toho leccos vydedukovat.
Nejsem odborník, ale dovol moje vysvětlení:
řekla bych, že k Tobě promlouvá Tvoje vyšší já a doporučuje Ti, aby jsi se s ním spojila.
Prostě si uvědomila, že je Tvoje a dohromady jste JÁ - SÍLA!!!
Malý pokus. Před spaním popros svoje vyšší já, aby se s Tebou spojilo a pomohlo Ti vyřešit, co potřebuješ. Na tom můžeš jenom získat. :75:
19.10.2010 - 01:06 | Filtr
(Ryby) Aristoni
Já zase vidím tváře a taky nevím,co to znamená. :63:
19.10.2010 - 09:13 | Filtr
(Vodnář) raduza.s
Mohu vědět název knihy prosím? :25:
19.10.2010 - 11:30 | Filtr
(Vodnář) raduza.s
:1:děkuji :17:
19.10.2010 - 13:32 | Filtr
(Blíženci) movvin
Dík, tak to se na ní taky mrknu :3:
19.10.2010 - 23:38 | Filtr
(Ryby) Aristoni
Víš,to je dilema.V bibli je napsáno,že není možné,aby nás viděli po smrti naší blízcí.Že Bůh nedovolí,aby po smrti se trápili mrtví nad živými.Tak nějak nevěřím,že nás navštěvují mrtví,které jsme měli rádi.prý jen občas se zjeví třeba ve snu,aby utěšily trpící.O vůni,to je zvláštní,to prý nás navštěvují andělé,ale pod pojmem anděl si taky představuji něco jiného,než co se propaguje.A pak jsou ty duše,které neopustily tuto zem,protože jsou tak materiálně spjati s materialismem tohoto světa,že i po smrti se toho nemůžou vzdát.Přečetla jsem spoustu knih,ale co je důležité,člověk musí věřit sám sobě a svému rozumu,svým zkušenostem,své víře a pak se objeví poznání.Ale to není pro druhé lidi,to je jen tvoje a každý člověk má tu šanci,když hledá,tak najít své osobní poznání.A člověk by se tím neměl chlubit nebo pyšnit,má si to uchovat sám pro sebe.A jen malinko pustit do světa,jen to,že to vůbec existuje.Nevěřím lidem kteří mě přesvědčují,co zažily,tohle je pro každého jiné a každý má jiné zážitky a jiné zkušenosti,ale v globálu,máme všechno stejné. :75:
20.10.2010 - 20:32 | Filtr
(Ryby) Aristoni
Já nepsala o duchách. :22:Já jen napsala svůj názor.Já jsem celý život hltala všechno,co se týkalo nadpřírozena,nevěděla jsem si rady,co znamenají věci,které se mi dějí a nechápala jsem je.Bylo to na zbláznění a za komunistů,tu nic neexistovalo.Po revoloci se s nimi utrhl pytel a je tolik názorů,že jsem nevěděla co s tím :39:Dneska se zajímám o tarot a s duchy už nikdy,dej Bože nechci mít nic společného.(myslím vyvolávání duchů).Dnes už prostě vím :75:Jak je to všechno nebezpečné pro lidskou duši.Ale taky je krásné,když duch přijde ti poděkovat a ani nemluví a ty víš. :3:Mě by určitě nechali shořet na hranici a možná mě už upálily v minulém životě,ale jde mi o to,aby každý člověk si udělal svůj názor na všechno,co čte,co slyší,vyslechl si toho druhého :24:a nesoudil nikoho,když mu vypráví svou pravdu,kterou zažil.A hlavně nikdy nikoho nepřesvědčoval jen o té své pravdě.Člověk dostal do vínku rozum a nějak na to zapomněl a stává se z něho,však víš,ne?Díky za pochvalu obrazů,vážím si toho.Měj se moc krásně. :29: :29:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »