dotaz tarot


13.10.2010 - 18:01
(Býk) joggobellka
dotaz tarot
dobry den,je tu nekdo kdo se uci vykladat tarotove karty nebo uz ma nejake zkusenosti a mohl by mi poradit.ja se ucim vykladat tarotove karty a vzdy kdyz se zeptam karet na danou otazku tak mi daji uplne jinou odpoved nez na tu otazku co jsem se ptala jak je to mozne jak mam dosahnout toho aby mi dali spravnou odpoved?myslite ze muzu mit i blby karty ktere mi nesedi znate nekdo tyhle

Řazení:
13.10.2010 - 18:19 | Filtr
(Býk) joggobellka
no proste si vylozim karty na neco se jich zeptam a pak to co mi v kartych vyjde ta odpoved mi nesedi na tu otazku bud nedokazu cist v tech kartach,proste tem kartam nerozumim.
13.10.2010 - 19:28 | Filtr
(Váhy) Ireth
Tarot zobrazuje to, co je uvnitř nás. Jakousi skyrtou pravdu, kterou například odmítáme vidět nebo si ji dostatečně neuvědomujeme. Pro člověka je jednodušší vidět pravdu ,,vlastníma očima" než si ji v duchu přiznat. Pokud máta pocit, že ty karty k Vám sedí, že jsou to ony, není, co řešit, pokud si jimi sama nejste jistá, tak se zamyslete. Pramení Vaše nejistota z toho, že jejich výklad nechápete nebo je v tom něco hlubšího. Mě samotné se dostalo do rukou několik druhů tarotu a pokaždé jsem se vrátila k tomu samému. Karty musí být očištěné, občas se stává, že karty ukazují nesmysly pokud nejsou čisté. Důležité je pokládat otázku jasně a hlavně věřit ve správný výsledek, i když Vám karty mohou v danou chvíli připadat nsmyslné, nemusí to být tak napořád...Důvěřujte svému vnitřnímu hlasu, ten ví jak na to. A další věc, pokud je již budete mít očištěné, pokaždé si požádejte o svolení karty použít a požádejte si o jasnou intuici. Ta je výkladu nejdůležitější. Hodně štěstí a nezoufejte, co se stane, stát se má. :1: :68:
13.10.2010 - 22:03 | Filtr
(Blíženci) Elatka
Většinou, když mám pocit, že mi karty kecají, tak se zamyslím, jestli nemám při výkladu myšlenky jinde. Protože karty odpovídají na to, na co se ptáš či na co myslíš, když je mícháš. Položit otázku a myslet na nákupní lístek je jako ptát se jich, co máš koupit. Karty čtou Tebe a Tvoje vnitřní pocity, myšlenky.. při míchání si otázku opakuj. :1: A uvidíme, třeba je to ono.
14.10.2010 - 08:35 | Filtr
(Býk) joggobellka » Elatka
dekuji za odpoved.je mozne ze mam nespravne karty slysela jsem ze pry je pekny crowleho tarot znateho nekdo?proste v nich neumim cist musim koukat do knizky,vcera jsem zkusila vyklad na tri karty ptala jsem se zda budu mit do budoucna nejakou praci a vyslo mi prevraceny mesic prevracene slunce a veleknezka.nevim co z toho vycist myslim si ze by to mohlo znamenat ze si do budoucna najdu praci ale predtim me cekaji nejake prekazky nebezpeci je to tak nebo ne poradte mi. :1: jak se naucit vykladat bez knižky.
14.10.2010 - 14:33 | Filtr
(Váhy) Ireth » joggobellka
Crowleyho tarot je dle meho mineni absolutne nejlepsi. Sama ho pouzivam.
15.10.2010 - 23:08 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j
:40: :40: :17: :74:Ahoj,jak jsi si karty vybrala? Nevím jak dloho je vykládáš, průvodní kniha a významy karet jsou vodítkem,u každdé osoby stejná dvojice něco jiného,musíš koukat na karty jako celek. Bud trpělivá a oni se ti otavřou,pronikneš i pod povrch. Karty se nedají naučit, pracuj s intuicí. Nepochybuj o nich ,dej jim důvěru a chce to vážně čas. Já pracuji s kartama OSOVKAMA,TO JE TAROT VYSOCE DUCHOVNÍ A TRVALO MI TO SNAD 2 ROKY NEŽ JSE MI UPLNĚ ODKRYLI,TED V NICH VIDÍM DUŠI ČLOVĚKA,JEJÍ PROBLÉMI,ALE TAKÉ PODROBNÝ POZEMSKÝ ROZBOR,UKÁŽOU MI SOUČASTNOST I BUDOUCNOST OSOBY.KDYŽ VYLOŽÍM CIKÁNSKÉ KARTY TAK MI TO POTVRDÍ.Přeji ti hodně uspěhů,hraj si s nima, pozoruj je a taky vnímej jednotlivou kartu,prostě řid se intuicí a nespěchej.TÍM SI OTEVŘES CESTU KEKARTÁM,ČASEM JSI TŘEBA POŘÍDÍŠ JINÉ, ALE TAKÉ NE.POKUD BUDEŠ CHTÍT A MÍT NEJAKÝ DOTAZ A BUDU TI MOC ODPOVĚDĚT NAPIŠ. ahpj :75:
15.10.2010 - 23:11 | Filtr
(Štír) Freja » joggobellka
Začala bych jednodušším...zkus si každý den vybrat jednu kartu a snažit se s ní nějak spojit,meditovat nad ní a hodně si všímej symbolů na kartě,pak se teprve podívej na její význem....to je dobrý pro začátečníky :1:
15.10.2010 - 23:19 | Filtr
(Blíženci) Elatka » joggobellka
Crowlehy tarot je dost zvláštní. Má svou určitou energii a nesedí všem lidem. Některým padne naprosto dokonale a některým, jako mě, vůbec. Na mě je ta jejich energie moc divná, taková sytá, nejasná, tmavo šedá až tmavo modrá.. nevím proč, ale vnímám je tak. Nemohla bych s nimi pracovat. ´Vybírej podle intuice. Zajdi si to nějakého šikovného obchodu, omrkni si obrázky a vnímej energie, který tarot Tě bude hřát, nebo k tobě vysílat vibrace, tak to je ten správný.
16.10.2010 - 09:27 | Filtr
(Býk) joggobellka » bimbulka.j
dekuji si moc hodna me pripada ze ty karty ke me moc nejdou nebo nevim,a co ty karty znamenali byl dobry ten vyklad? :2:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »