jak na to?


17.09.2010 - 19:34
(Rak) Materne
jak na to?
Vnimam a citim pritomnost dusi zemrelych, ale jak s nima mam komunikovat?? Poradi mi nekdo? :1:

Řazení:
17.09.2010 - 20:15 | Filtr
(Kozoroh) hajounek
Není lepší s nima nekomunikovat?
17.09.2010 - 20:23 | Filtr
(Váhy) charri » hajounek
:4: :15:
17.09.2010 - 20:31 | Filtr
(Ryby) Luminon
Nejlepší je nekomunikovat. Duše zemřelých by neměly obtěžovat živé, jejich účel je odpoutat se od toho co tu na Zemi nechali a dostat se do astrálu. Pokud možno do co nejvyššího astrálu. Tam jim bude pomoženo účinněji. Setrvávat tady mezi lidmi pro nemá pro nikoho ze zúčastněných žádný užitek, spíš naopak.

Je dobré je poslat "do světla", dle individuálních schopností a možností. Astrál je místem iluzí, tam si ten svůj barák nebo cokoliv na čem lpí zase najdou a užijí do sytosti.

Tihle duchové nejsou jen alkoholici a hrabivci, jsou to někdy i Křesťané, myslí si že si nezaslouží do Nebe a jiná možnost je podle nich jen do Pekla. Je to samozřejmě krávovina, ale oni tomu věří a tak raději nejdou nikam.
18.09.2010 - 20:52 | Filtr
(Kozoroh) hledající
I já mívám podobné problémy a v poslední době mám dojem, že za mnou chodí úmyslně.Já totiž se snažím pomoct jim odejít do Světla.
Dělám to tak: zapálím svíčku a řeknu, že je to za tu bytost, která se nalézá v mé blízkosti.Pak prosím anděly nějak tak:
Prosím vás Andělé a prosím Tebe můj Anděli,pomozte této bytosti odejít tam, kam patří, kde bude poučena a osvícena.Případně jí před tím pomozte vyřešit příčinu toho, proč zde zůstává.Prosím, odveďte ji do Světla a věčné blaženosti.Děkuji za pomoc a vyslyšení mé prosby, amen.
Někdy přidám nějakou modlitbu nebo jen tak ještě poprosím Stvořitele, aby tuto bytost láskyplně přijal.
Někdy 1x nestačí, ale většinou ano.
Tak to je moje zkušenost
20.09.2010 - 08:12 | Filtr
(Blíženci) sunny5 » hledající
to je moc hezký rituál...:-)
jak je cítíte?
20.09.2010 - 17:20 | Filtr
(Vodnář) Robert Isfaháni
Já osobně taky nedoporučuji s nimi komunikovat, řešit problémy živých lidí smysl má, mrtvých nikoliv. To že si někdo po mrti vzpomene co všechno chtěl za života udělat a vykašlal se na to je sice smutné, ale neřešitelné. Jediná možnost je další inkarnace.
Jediné co se dá pro ně udělat jsou zádušní obřady.

Tady je ukázka ducha, který si nějak nestihl všimnout že zemřel a ještě po smti čistí stoly.
http://www.novinky.cz/koktejl/…


14.10.2010 - 15:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele guilty angel, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
není to jen tak,že tady chodía dkyby jejich problémy byly zbytečné, nechodili by tady, ne? Komunikace je třeba časem pošle tam, kam patří... ono nesejde na tom jak, důležitá je svíčka jako symbol světla, které vás chrání před tím, co nechcete potkat a taky ověřit si, jeslti jsou to skutečně zemřelí... možná jsou to jen nějaké úlomky vaší minulsoti a rozhodně bych se zeptala co chtějí zrovna tady
14.10.2010 - 16:02 | Filtr
(Beran) Háňa* » hledající
A zkusila jsi jim říct, že jim odpouštíš ? Možná potřebují zrovna to. A to za tebe žádný Anděl udělat nemůže
17.11.2010 - 21:02 | Filtr
(Kozoroh) hledající » Háňa*
Ano, dodávám ještě s naším nebo mým (pokud někdo blízký zemřel a cítím,že je to on)odpuštěním a požehnáním- to slyší moc rády.Nemám na to žádnou ustálenou prosbu,ale asi by nebylo odvěci si ji sepsat,aby to tam bylo všechno atím účinné.Děkuji za připomenutí. :74:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »