nepříjemné buzení


07.08.2010 - 15:13
(Býk) sklepnice
nepříjemné buzení
poslední dvě noci se probouzím kolem 4 hod.ranní,na dnešek jsem cítila jak mě někdo drží za rameno a cloumá se mnou,přestalo to až ve chvíli kdy jsem si sedla a koukala po pokoji,přítel si myslí že se mi to stálo,ale já jsem si na 100% jistá že se mi to nezdálo,nevím jak si to mám vysvětlit,můžete mi poradit?děkuji :1:

Řazení:
07.08.2010 - 19:13 | Filtr
(Ryby) The Phantom
prostě nějakej duch :3:
07.08.2010 - 19:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele panpavouk, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
nedlužíš někomu měco? :63:
07.08.2010 - 19:20 | Filtr
(Lev) Marhon
jo, tohle mě zajímá. já se budim ve dvě v noci. když mě nevzbudí rušivý okolnosti nebo nepříjemný sen nebo zvonění budíku ve snu, tak mě budí máma, teda ve snu. to bylo pořád vstávej, vstávej až sem se vzbudila. byl to sice jen sen, ale taky by mě zajímalo, proč se mě snaží cosi, kdosi vzbudit. :63:
08.08.2010 - 15:53 | Filtr
(Býk) sklepnice » panpavouk
nn nikomu nic nedlužim :6:
08.08.2010 - 15:55 | Filtr
(Býk) sklepnice » Marhon
no není to nic příjemnýho,na dnešek jsem se zase vzbudila,když jsem byla u kartářky tak mi řekla že mám u sebe ducha,že si s ním mám povídat,ale já nemůžu sebrat odvahu,spíš mám z toho strach,mevím jestli mi to něco nenaznačuje...jak dlouho se takhle budíš?já to mám 3 noc :23:
08.08.2010 - 16:00 | Filtr
(Blíženci) Elatka
Nevím, jak budu dneska stíhat, ale mám teď víc lidí na seznamu s dušičkama, tak se na to chci vrhnout, nevím, jestli Tě u toho stihnu, ale hoď mi do vzkazu tvoje celé jméno, celé datum narození a místo bydliště, abych měla jistotu, že jde přímo o tebe. Uvidím, co s duší půjde.
08.08.2010 - 16:44 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem
Tady by mohla být odpověď... :3:

23.-l. hodina
Začína pracovat žlučník. Ti, kdo mají s timto organem potíže, se obvykle v tuto dobu budí nebo nemohou spát.

l.-3. hodina
Aktivují se játra. V této době nastavá útlum (nejnižší okysličení mozku), proto je třeba zvýšit pozornost např. při cestování. V tuto dobu se rovněž budí žlučníkaři, protože játra a žlučník jsou parove orgány. Nedoporučuje se pit alkohol, kouřit, požívat tuky, kávu.

3.-5. hodina
V činnosti jsou plíce, proto se v tuto dobu budí kuřáci, astmatici, nemocní na průdušky, s rýmou a se záněty cest dýchacích. V této době také člověk pociťuje největsi strach a uzkost. Každa maličkost nabývá obrovského významu.

5.-7. hodina
V nejvyšší činnosti je tlusté střevo. Doporučujeme navyknout si v tuto dobu na vyprazdňovaní, vyhýbat se stresu a spěchu. Probouzet se je třeba postupně, neboť nemocní lidé se právě v tuto dobu cítí velmi špatně. Je vhodné pít hodně čaje.

7.-9. hodina
Dostává se do činnosti žaludek. Velmi důležité je v tuto dobu konzumovat vitamíny. Tělo potřebuje být v teple, proto není vhodná studená sprcha nebo koupel.

9.-11. hodina
V činnosti je sliniaka břišní a slezina, nedoporučuje se požívat alkohol! Vhodné je ovoce, med (je to jediná denní doba, kdy je tělo schopno strávit sladkosti). Vyhýbat bychom se měli přilišné fyzické činnosti, avšak můžeme podávat vysoké duševní výkony. Kolem 11. hodiny nastává dopolední výkonnostní vrchol.

11.-13. hodina
Doba aktivní činnosti srdce. Není dobré je zatěžovat velkým množstvím potravy. Nastáva mírný útlum, pozor na úrazy! Vhodná je procházka nebo krátký spánek.

13.-15. hodina
V nejvyšší činnosti je tenké střevo. V této době se snižuje citlivost zubu (vhodná dobo na dentistický zákrok). Začíná se zvyšovat fyzická aktivita.

15-17. hodina
Nejvíce pracuje močový měchýř. Dobré je pít bylinkové čaje, sportovat. Trávicí systém je schopný přijmout vydatné jídlo, aktivita stoupá a dosahuje druhého výkonnostního stupně.

17.-19. hodina
V činnosti jsou ledviny. Velmi potřebné je vyloučit vše, co jim škodi - tuky, cukr, sůl, limonády, chemikálie, káva, alkohol, chlad, stresy.

19.-21. hodina
Do činnosti se dostava obal srdce - krev. V teto době člověk velmi dobře vnímá. Je to čas vhodný pro poslech hudby a divadelnich her, ale take nejučinnějši pro působení antibiotik nebo pro aplikaci kremu na bolestivá místa.

21.-23. hodina
Doba činnosti "tří zářiču" tělo se připrasuje na spánek, proto bychom neměli činit nic pro jeho aktivaci. Nekouřime a vynecháme jídlo.

Zdroj: Regenerace v pentagramu, Energy
08.08.2010 - 16:54 | Filtr
(Lev) Marhon » sklepnice
já to mam poslední asi dva, tři roky. mě vždycky něco vzbudí, jednou mi lez do postele medvěd :4:
já zase koukala na orgánový hodiny.
http://www.empatia.cz/astrologie-de…
já se budim ve 2 a ve 4
ale já to připisuju i tomu, že v tyhle hodiny občas vstávám, tak se proto se budim. ale jestli to tak je??? :25:
15.08.2010 - 13:18 | Filtr
(Býk) sklepnice » Elatka
moc děkuji za pomoc,nejde mi to poslat vzkazem tak to napíšu sem:Michala Richterová,06.05.1989,Stráž pod Ralskem,ještě jednou děkuji
15.08.2010 - 13:20 | Filtr
(Býk) juditadurynska:) » Ilon spí s měsícem
Ty jo, to sedí.
15.08.2010 - 13:23 | Filtr
(Beran) Háňa*
Prostě si to nevysvětluj. Ať si to vysvětlíš jakkoli, stejně nikdy nebudeš mít jistotu, jestli to tak opravdu je.

Možná se zamysli jen nad tím, proč to bylo zrovna ve 4 ráno. Může to být jen intuice - co by se mohlo ve 4 ráno dít zajímavého nebo důležitého s někým s tvých blízkých ?
Nebo třeba někdo, kdo si tě zamiloval, vstává každý den tou dobou do práce a při ranní kávě myslí na tebe - nemůže někdo takový být ?
21.08.2010 - 19:13 | Filtr
(Vodnář) elis23
Podle mě stačí najít souvislost. Popřemýšlej co se v tu hodinu asi může dít. Co třeba dělají tví blízcí nebo osoby ve tvém okolí. Třeba jsi jen na někoho navázaná.... :3:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »