STRACH


11.07.2010 - 21:26
(Beran) maja23
STRACH
Ahoj, je mi 16 let, tuhle stránku mi doporučila maminka, taky píšu z jejího účtu, protože jsem zaregistrovaná jen krátce a tak ještě příspěvky přidávat nemůžu. Chtěla bych se s vámi podělit o něco, co mě docela trápí a tímto vás taky poprosit, jestli s tím máte nějaké zkušenosti a jestli mi nějakým způsobem můžeme s tímhle poradit... Často před spaním nebo i když se v noci probudím, mám strašný strach. Často i takový, že znovu nemůžu usnout a musím si rozsvítit světlo. Někdy se mi stane, že ten strach je tak silný, že se bojím k tomu světlu i dojít. Zkoušela jsem to řešit tak, že jsem si zašla do města do jednoho pěkného obchůdku, kde mají spoustu věcí, které by mi s tím nějakým způsobem měli pomoct. Teď na krku nosím v noci pentagram a achát, který mi doporučila právě paní prodavačka, jenže ani to mi nepomáhá. Je to strašné! :( Teď asi tak poslední půlrok mám mimo strachu z čehosi neznámého i strach z toho, že jsem nějak nemocná. Vůbec nevím, jak mě to napadlo, ale je to hrozné. Jednou se mi dokonce o tom i zdálo, od té doby mám strach ještě větší. Dokonce zvažuju, že si zajdu i na testy. :D Možná je to přehnané, ale tohle by mě asi uklidnilo. Ještě jednou prosím, jestli s tímhle máte nějaké zkušenosti a můžete mi nějak pomoci, budu moc ráda. :)

Stránka: 1 2
Řazení:
11.07.2010 - 21:39 | Filtr
(Panna) elaviel
Ahoj :27: s timhle zkusenost nemam, ale tak me nejak napada, ze tim, ze porad myslis na to, ze se neceho bojis, si v sobe ten iracionalni strach jeste vic prizivujes a zvetsujes. Obcas, kdyz koukam na nejaky horor, se taky pak bojim jit i sama na zachod, ale je to jen proto, ze si predstavuju, co na me kde ciha. Pritom to je uplna blbost.
Asi to muze byt pro tebe tezky, ale misto toho, aby sis vsugerovala, ze se neceho bojis, si zkus vsugerovat, ze se neni ceho bat. :1:
Pokud mas pocit, ze te ohrozuje neco neznameho, zkus kristal. Ten by mel pomahat :27:
11.07.2010 - 21:47 | Filtr
(Beran) maja23 » elaviel
Přesně takhle to mám taky s těma hororama. Ten strach se začal tak zhoršovat od té doby, co jsem se podívala právě na horor. Já vím, že je to blbost, pořád si to říkám, ten strach se pokouším i překonávat, ale přijde mi, že je to prostě silnější a moc mi to nejde. :( Před spaním se modlím, snažím se myslet na jiné věci, ale tohle se mě drží. :( Křišťál určitě zkusím. :)
11.07.2010 - 21:50 | Filtr
(Panna) elaviel » maja23
:1: co treba zkusit komedie pred spanim? Nebo pres den nejakou aktivitu, ktera te unavi a vecer padnes a nebudes o strachu vedet :27: Neco, co te totalne rozptyli a ty si na strach ani nevzpomenes. :44:
11.07.2010 - 21:52 | Filtr
(Beran) maja23 » elaviel
To funguje, teď o prázdninách lehnu do postele občas strašně unavená a spím okamžitě. :) Ale když tak unavená nejsem... :(
11.07.2010 - 22:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele xzorro, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
pentagram ani achát ti nepomohou.pokud ti tyhle stavy neg.ovlivňují tvůj život a máš s tím fakt problém,nejlepší bude navštívit odb.lékaře.Panický strach z něčeho je velmi nebezpečný..
11.07.2010 - 22:02 | Filtr
(Panna) elaviel » maja23
... tak nemysli na blbosti :1: Zamer svoje myslenky na veci, ktery te tesi, co se ti za den peknyho povedlo nebo kde bys treba zrovna chtela byt. Predstavuj si neco peknyho a pozitivniho a uvidis, ze usnes a jeste se ti budou zdat krasny sny. :27:
11.07.2010 - 22:03 | Filtr
(Beran) maja23 » xzorro
To se taky chystám. Tak vidím, že nejsem magor, když se s tímhle chystám k psychologovi. :) Děkuji ;)
11.07.2010 - 22:06 | Filtr
(Beran) maja23 » elaviel
Tohle zkouším každou noc, když nemůžu usnout. :( Ale už uvažuju, že začnu dělat nějaký sport, abych domů vždycky přišla tak strhaná, abych jen lehla a spala až do rána. :D Myslíte si, že s tím můžu spojit přání? Něco jako, že si budu přát, abych byla nebojácná nebo něco takového? Mamka o tomhle četla knížku, dokonce to i praktikovala a pomáhalo jí to na různé její starosti, ale nevím, jestli je vhodné to spojovat s tímhle..?
11.07.2010 - 22:14 | Filtr
(Panna) elaviel » maja23
Myslim si, ze kdyz si neco prejes a dostanes svoje prani do podvedomi, tak se to splni. U mne to tak funguje. Ja osobne bych se zamerila na myslenku, ze se neni ceho bat. snazit se ji dostat do podvedomi a prestat se tak bat bezduvodne.
Ps: prosim, nevykej mi :1:
11.07.2010 - 22:19 | Filtr
(Beran) maja23 » elaviel
Právě to půjdu asi zkusit. :) Moc děkuji, myslím, žes mi trošku pomohla. Dobrou noc. :)
11.07.2010 - 22:27 | Filtr
(Beran) lenyška
Doporučuji přírodní léčbu-Bachova květová terapie,jsou to výtažky z rostlin a květů,jsou vhodné pro všechny-děti,dospělé,zvířata i rostlinky.Nemají vedlejší účinky a mohou se užívat i s jinými léky.Je tam jedna esence na noční můry a strach bez příčin,ale bylo by lepší si najít někoho kdo by to s tebou probral,protože to může být strach z něčeho co znáš(mám strach že se už nevzbudím-zemřu)a to bys musela užívat zas jinou esenci.Můžeš si pročíst mé webovky,snažila jsem se všechny bachovky srozumitelně zpracovat(a ještě na nich pracuju),tak snad ti to pomůže. :27:
11.07.2010 - 22:33 | Filtr
(Beran) maja23 » lenyška
Určitě to zkusím, děkuji. :)
11.07.2010 - 22:44 | Filtr
(Panna) elaviel » maja23
:6: to jsem moc rada. Krasne se vyspi :7: :17:
11.07.2010 - 22:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele xzorro, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
život je nádherný a žiješ jen jednou.Važ si sebe a každé chvíle kterou prožíváš a nenech si ani jediný okamžik zkazit negativy.Pozoruj svět okolo sebe,vnímej krásu a dokonalost přírody,jejiž součásti jsi i ty.Neboj se bojovat ze vším,co tě omezuje,braň se za každou cenu a nepodceňuj svou sílu.Věř si a vždy najdeš cestu... :1:
11.07.2010 - 22:50 | Filtr
(Panna) elaviel » maja23
Jeste me napadla jedna vec. :44: Kdyz jsem byla mladsi, tak jsem si brala k sobe plysaka. Rikala jsem si, ze kdyz jsem v posteli s nim, nic mi nemuze ublizit, protoze jsme tam spolu. To spolehlive fungovalo po tech hororech. :1: Momentalne mam misto plysaka pritele a funguje to stejne :3:
11.07.2010 - 22:51 | Filtr
(Panna) elaviel » xzorro
Moc pekne receno :15: :27:
11.07.2010 - 23:04 | Filtr
(Ryby) Luminon
Pověz mi, jen tak mezi námi. Nezkusila jsi DROGY?
Věk na to máš, a v mojí třídě se kupříkladu hulila mařena už od třinácti, a v patnácti hašiš :1: Ale takový perníček spíš zkusili přestoupivší někdy teprve až v druháku na střední, jsem z malého města.

Normálně totiž platí, moje tělo - můj hrad, strašidla nemají přístup, jsme vůči nim necitliví jak špalek dřeva. Jenže drogy mohou dost závažně poškodit naši izolaci od nižšího astrálu, činíc nás tak citlivými na nejrůznější existence podřadného charakteru.

I když jsi v tom úplně nevinně, stejně doporučuju uzemňovací aktivity, např. sport, ruční práci, a tak dále. Ale psychologicky, uvědom si že tady nikdo a nic není, a že ti nic nemůže ublížit. Jedině tím, že tě nechají bát se. Kromě toho, na překonání strachu by mohly pomoct násilné počítačové hry, za předpokladu že překonáš ten strach u nich :3: Tam uvidíš že pajduláci na obrazovce nejsou doopravdy.
11.07.2010 - 23:14 | Filtr
(Štír) ivakolacek
ahojky ,
taky jsem mivala strach ale to uz je hhhoooodne davno,,,a tehdy mi poradily abych se soustredila co nejvic abych zjistila z ceho ten strach je ,,- pojmenovat ho ,,,treba si vzit tuzku a papir a napsat strach ze zitrejsi skoly-ne
strach z prepadeni - ne
a tak pokracovat a zkoumat svoje emoce na jednotlive strachy a az se ti to podari pojmenovat - tak mas teprve moznost se toho zbavit ,,

treba je to ze tmy??ze samoty???
:74:
11.07.2010 - 23:19 | Filtr
(Blíženci) Elatka
Ahoj, mám teď sice strašně moc práce a nestíhám nic, ale hoď mi do vzkazu Tvoje údaje. Celé jméno, datum narození a místo, kde žiješ. Podívám se na tebe a Tvoje bydliště, jestli tam nemáš nějaké duchovní bytosti. Protože ten strach, co popisuješ, je stejný strach, který pociťují lidé v přítomnosti duchovních bytostí. Tvoje podvědomí o nich ví, ale ty jsi příliš realistická než aby ses na ně správně napojila a vnímala je. Proto Ti pouze Tvoje podvědomí vysílá signály v podobě strachu. A ten strach z nemoci se dá vysvětlit strachem nějaké duchovní bytosti, která se do Tebe vtělila, nejspíš sama trpěla nějakou fobií z nějaké nemoci nebo byla vážně nemocná, když ještě tělo měla a měla strach, že se nevyléčí. Podívám se Ti na to, jen opravdu nezaručuju, kdy. Mám toho moc. Ale pokusím se co nejdřív.
12.07.2010 - 00:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ELISABETA, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Být Tebou,bych se nedívala na pořady,které záměrně vyvolávají strach.Počínaje hororama,detektivkama,katastrofickýma příběhama a v neposlední řadě i zprávama- ve kterých jsou ukázány jenom hrůzy co se kde zase stalo.
Strach duši ochromuje a brání jí v ducovnímu vývoji.A taky, aby se dostala do vyšších duchovních vybrací.
Dříve vyvolávala církev strach v lidech,aby si je udržela v poslušnosti.V dnešní době už lidé prokoukli církev a zjistili,že je církev jen zneužívala.
Aby nynější lidi udrželi znovu v poslušnosti,tak vymysleli mediální strach.
Počínaje americkýma blbostma.Tedˇbudou strašit v televizi jak už bude konec světa.Nenech se tím ovládnout.
Raději popros svého andělíčka atˇTě ochraňuje.Podívej se na nějakou komedii,nebo si přečti knížku a nebo si poslechni příjemnou hudbu.Říkej si jak se Ti rozpouští úzkost v srdeční čakře.Mysli na pěkné věci.
12.07.2010 - 01:42 | Filtr
(Rak) Oraphim
Taky jsem dříve cítil strach, ale já ho dokážu přemoct. Zkus si pokoj vykouřit vykuřovadly. Doporučuji tyto: Damara, dračí krev a styrax na posílení učinků. Představuj si přitom jak místnost prozařuje světlo z tvého nitra(počítám, že víš, kde je vnitřní světlo).
Jinak koupil bych si na tvém místě nebroušený křišťál a dal bych ho někam blízko postele. Můžeš si při tom vykuřování pustit tohle:
http://www.youtube.com/watch/…
To zaručeně vyžene všechny bytosti se špatným úmyslem. :3: :16: Neopisuji nic z knih, nebo z jinných stránek. Je to jen pouze má osvědčená improvizace. :3:
12.07.2010 - 07:46 | Filtr
(Beran) maja23 » elaviel
Plyšák mi asi nepomůže, to už mám odzkoušené, ale když nespím sama, tak se tak nebojím. :)
12.07.2010 - 07:51 | Filtr
(Beran) maja23 » Luminon
Upřímně... Ani se nedivím, že se na to ptáš. Drogy opravdu neberu, nikdy jsem nekouřila marihuanu a cigarety taky nekouřím. Ale podle toho, co se se mnou děje, můžu opravdu vypadat jako závislačka. :D Počítačové hry jsem nikdy moc nehrála, nevím, jestli v nich najdu zalíbení i teď, ale zkusím to. ;) Díky za tip. :)
12.07.2010 - 08:02 | Filtr
(Beran) maja23 » Oraphim
Na ten křišťál už sem dostala víckrát tip, tak si ho určitě koupím. Děkuji :)
12.07.2010 - 08:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Můžu se zeptat... jde "jen" o bezdůvodný strach, nebo to provází ještě jiné pocity, stavy apod?
Příspěvky: 1-25 26-30
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »