Nevěra II


26.06.2010 - 17:50
(Kozoroh) Muška1234
Nevěra II
Kvetulina píše o nevěře. Mě by docela zajímalo, jak to vypadá z hlediska jiného. Jsem muž a žena se mi zamilovala. Ale je "rozumná" a nakonec zůstane, protože je to dobré pro děti apod.Jak je člověku, který se "vrátil" (již po nějaké době) a jak je člověku, ke kterému se bylo vráceno? Máte někdo zkušenosti?

Stránka: 1 2
Řazení:
26.06.2010 - 17:55 | Filtr
(Kozoroh) Muška1234
Vlastně jsem se chtěla zeptat, jestli to pak ještě funguje v tom vztahu. Říkají , že ne. Ale má někdo zkušenosti, že ano?
26.06.2010 - 18:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele královna zvířat, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
mám tu zkušenost
ex se vrátil, opustil milenku, ale neklapalo to
už jsem mu nevěřila a za každým pozdním příchodem viděla ženskou
stejně jsme se rozvedli i když nevěra byla jen jeden z mnoha důvodů
nyní již pár let žije s onou dámou znovu po rozvodu se k ní vrátil
26.06.2010 - 18:04 | Filtr
(Kozoroh) Muška1234 » královna zvířat
To je mi líto. I když pro tebe to možná potom byla úleva, že jo? Ale proč se vrátil? Kvůli dětem? Byl asi dost nervózní, že?
26.06.2010 - 18:16 | Filtr
(Kozoroh) Muška1234 » Muška1234
Asi tu není nikdo, kdo by řekl, že to možné je.
26.06.2010 - 18:22 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
jsi vzácný člověk, že jsi jí podal pomocnou ruku, opravdu se to může stát každému. Jde jen o to, jestli na ni někdy nevyjedeš - jdi si za ním, o co byl lepší atd. Přeji Ti moc a moc síly a budu vám celé rodině přát štěstí. Ve zkoušce osudu jsi obstál na 1. :27:
26.06.2010 - 18:39 | Filtr
(Kozoroh) Muška1234 » miluška medvídková
Víš Milu, řeším jako "kamarádka" tento problém. Je mezi nimi a nedokážu říci, jestli je dobře, když se k ní vrátí jen kvůli dětem a nebo bude lépe, když zůstane se svou novou. Vím, že rady jsou těžké. Ale jen to probíráme ze všech stran, víš? Asik je pravděpodobné, že vztah, kde je jeden zamilovaný do jiného nemůže přetrvat a stejně se brzo rozpadne, jak psala Ber ale jen z čistě filozofického hlediska mě zajímá, zda se to někomu podařilo.
26.06.2010 - 18:47 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » Muška1234
aha, to máš napsat hned, já myslela, že se to týká tebe, že píšeš jsem chlap... Ale jo, mojí nejlepší přítelkyni se to stalo, jsou spolu dál a je klid. Ale jak říkám, musí to být silná osobnost, jestli dokáže přemoci ješitnost a ego, odpustit beze zbytku.
26.06.2010 - 19:55 | Filtr
(Kozoroh) Muška1234 » miluška medvídková
To každopádně, ale stejně si myslím, že ona když bude mít splín, tak mu to může vmést do tváře a on si může třeba říkat, proč jsem nešel za svou láskou a díval se jen na své povinnosti. Časem by ho to mohlo zmoct. Ale to bys je musela znát.
26.06.2010 - 21:47 | Filtr
(Vodnář) dvorjana
Zdravím,
zažila jsem to, ale pokud se vám partner vrátí jen z povinnosti a z pocitu, že takhle je to správné, nemá to dlouhou budoucnost.
Není nic horšího než se dívat na někoho, na kom vám záleží a vidět, že je sice fyzicky zde, ale duchem je jinde. Trápí to pak oba.
Vydrželi jsme to tak 6 let, nakonec jsme se v klidu a po vzájemné dohodě rozešli.

Musím říci, že to byla pro mě ta největší uleva, učinit toto rozhodnutí a dát svobodu tomu druhému.
Jeho první milenka byla žena, která velmi manipulovola se svým okolím,to jsem ustála a bojovala, sice zůstal, ale po čase si našel jinou. I já jsem hledala nakonec útěchu jinde, ale takový vztah nikam nevede, je to jen chození v kruhu a nic to neřeší.
Začal žárlit ještě víc, ale to není láska, pouhá nutnost druhého vlastnit. Bylo to období velmi bolestné a myslím, že jsem oba překročili své hranice, za které se už nedá vrátit. Vztah postupně "vyhnil", už bez emocí a citů.
Nestála jsem o tyto zkušennosti a ani se je nesnažila vyhledávat, ale stejně přišly a teď vím že nelze tak jednostranně soudit jak to tady v mnoha případech zaznělo.

27.06.2010 - 14:59 | Filtr
(Kozoroh) Muška1234 » dvorjana
Dík Jani, něco takového jsem si myslela. Může to klapnout jen v jediném případě a to: on není zamilovaný do milenky a ona musí být silná osobnost, aby to unesla. Ale když nad tím tak přemýšlím, je velmi malá pravděpodobnost, být tak silný. I když si člověk řekne, že to zkusí a bude dělat vše pro to, aby odpustil a byl silný, stejně ten druhý bude duchem nepřítomný a bude se trápit.
Jsi silná holka, když jsi dokázala dát tomu druhému svobodu, ale asik na to člověk musí mít víc času a mít "útěchu " jinde.
A s ním to zatím klape?
27.06.2010 - 15:03 | Filtr
(Lev) Marhon
semnou v práci dělala jedna děsně ukecaná pani a ta mi říkala, že se za svýho muže už po třetí vdala. ale proč se rozvedli, to nevim, ale myslim, že to kůli nevěře nebylo. spíš kuli tý jejich italský domácnosti a prchlivý povaze. :4: asi k sobě nadobro patří :75:
27.06.2010 - 15:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ja som neverna bola...ale deti sme nemali...vratila som sa k partnerovi a mame ovela lepsi vztah ako predtym...mnohe sa neverou vysvetlilo, vyriesilo, otvorili sme otazky, ktore sme predtym nerozoberali, komunikovali sme ovela viac...no a co je dolezite ta laska tam predsalen ostala a paradoxne po druhykrat to v nasom vztahu myslim ovela viac blci :12:
27.06.2010 - 15:09 | Filtr
(Kozoroh) Muška1234 » Marhon
Nojono, osudová přitažlivost. Jiskření ke vztahu patří :3:, ale každému co jeho jest :41:.
Taky je fůra lidí, co se rozvedou kvůli nevěře prtnera a ten se časem odmiluje a vrátí se k rodině, to si myslím, že taky může klapnout, když jsou malé děti. Ale tihle mají děti už skoro dospělé a jeho vztah k "milence" trvá cca dva roky, co jsem tak vyslechla.
Asik to nebude chvilková záležitost.
Docházím k názoru poradit kamarádce, aby se s tím vyrovnala, co? :43:
27.06.2010 - 15:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Muška1234
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
byt na tvojom mieste, tak sa im do toho nepletiem...je to zalezitost tych dvoch, ktorych sa to tyka... :3: aj ked si dobra kamaratka vidis len to, co ti kamaratka dovoli vidiet, city a vztahy su sukromna zalezitost a mali by si ich poriesit ludia sami...neda sa pausalizovat, zvlast nie, ked ide o vztahy...neexistuje ziadna rovnica, ziaden priklad, ktory plati pre vsetkych, kazdy to ma v tom zivote uplne inak...tu su rady zbytocne...clovek sa jednoducho rozhoduje sam za seba a nesie si ten svoj kriz a zodpovednost za rozhodnutia v zivote sam :3:
27.06.2010 - 15:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » dvorjana
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Naprosto souhlasím. Je to o tom, že se člověk vrací z důvodu, že by měl, že to ten druhý chce, že si to myslí všichni ostatní.

Když se vrátíš k partnerovi a on ví, že ho stejně nemiluješ, že jsi tam jen z lítosti nebo z povinnosti, tak ať se snažíš jak chceš, stejně je ve vztahu "divně". Nemůžeš projevovat svoje pocity upřímně, on hlídá, jak se tváříš, když s někým telefonuješ, pak se i ty hlídáš, aby nežárlil... Máš tendenci zdůvodňovat, kam jdeš a proč a kdy se vrátíš, jen aby nežárlil...
A stejně je to na nic, protože ty ho nemiluješ a jsi srdcem jinde, ačkoli ses třeba s tím kterým rozešla - nepřestala jsi ho milovat. A to je pro vztah jako červotoč.
A zřejmě není nic extra, když se díváš na partnera, jak leží u televize a místo koukání na film má zavřený oči a zamilovaně se usmívá... Ten druhý už vždycky bude vědět, že partner takto nesní o něm.
Tak vypadá návrat z povinnosti.
:25:
27.06.2010 - 15:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Muška1234
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Když se nevěrník časem odmiluje a chce se vrátit z vlastní vůle, protože vidí, že tamto fakt nebylo na vztah, že byl fakt jen zaslepený chemií a fakt je mu blbě při pomyšlení, jak své drahé polovičce ublížil, měl by dostat druhou šanci. Si myslím, že to odmilování do těch dvou let spadá. Ale jakmile je to dýl, tak už je to fakt divný, to jim prostě neklape něco hodně důležitého, co našel jinde. Pak většinou zůstává jen proto, že si myslí, že své drahé polovičce víc ublíží, když odejde, než když zůstane. Ono je obojí šílený, ale bývá to tak.
Pokud to samozřejmě není týpek, kterýmu to náramně vyhovuje, protože nemiluje ani jednu a jen si užívá výhod tam i tady...
:32:
27.06.2010 - 15:20 | Filtr
(Lev) Marhon » Muška1234
já bych se do toho nemotala. nanejvýš bych jí řekla, co bych v její situaci udělala já, ale rady ne, nebo budeš nakonec ta blbá. ono to nějak dopadne.
jedná dáma taky z práce, bylo jí asi 45 let, tak zjistila, že jí manžel chodí za sousedkou už 15 nebo dvacet let. a myslíš, že si nechala poradit? ne, všichni sou blbí.
nejlepší je se do toho nemotat. jestli ho má ještě pořád ráda, tak od něj stejně nebude chtít odejít a jestli ho ráda nemá, tak je to vyřešený a měla by mít jasno ona. je přece plnoletá, ne?
27.06.2010 - 15:24 | Filtr
(Kozoroh) Muška1234 » Iza23
Máš pravdu Judo, i já si to myslím, jenže jsem to zkoušela víckrát, když kámoška přišla, jí říct, že toto téma je tabu, když ona přišla, aby se jí ulevilo. Spíš si jen tak povídáme o tom, co by kdyby, víš? Radu jí žádnou nedávám, jen rozebíráme problém. Jí to kapánek pomůže, protože se může vypovídat a vrátit se domů ke svým povinnostem.
Určitě jí neříkám, co má dělat. Rozhodnutí je vždy na každém z nás.
27.06.2010 - 15:25 | Filtr
(Vodnář) dvorjana » Muška1234
Ahoj Miluško,
tím chozením v kruhu jsem myslela i svůj vztah s kterého zůstalo přátelství. Nezle budovat partnerský vztah, když to nemám sama v sobě vyřešené a to chtělo čas. Pro mě to byla jen lekce jak to vypadá na druhé straně pomyslné partnerské barikády.
Žila jsem ve vtahu skoro dvacet let a tak si nejprve člověk musí najít svou vlastní hodnotu a směr, jinak by člověk šel do nového vztahu neúplný a hlavně mám dvě naprosto úžasné děti a ty si myslím mojí pozornost teď zaslouží nejvíce, nebude dlouho trvat a i jejich ži oty naberou vlastní směr.
Myslím že tahle životní lekce prověřila mé přátele a mě samou. Vycházím mnohem silnější
a s lidmi s kterými chci svůj čas trávit.
Je tolik cest a pokud je člověk jen trochu vnímavý, nemusí zůstat osamocen. Učím se žít ve svobodě a je to krásný pocit a stojí za vše prožité.
27.06.2010 - 15:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Muška1234
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tak jasne...fungujes ako butlava vrba, to je normalne...kamosky su tu aj na to, aby si nas vypoculi :3: tak je to potom v poriadku :3: :29:
27.06.2010 - 15:29 | Filtr
(Kozoroh) Muška1234 » Sem.miš
Míšo ty vždycky uhodíš hřebíček na hlavičku :3:, jedno vím jistě. Jemu se to stalo poprvé, že se zamiloval a ona už předtím byla nevěrná jemu. Ale její vztah nesetrval a tak se vlastně "nic" nestalo. Jen už s ním nějaký čas intimně nic neměla. Je to složitý, a tak budu jen vrba :30:
27.06.2010 - 15:31 | Filtr
(Kozoroh) Muška1234 » dvorjana
Tak to Jani držím palce a klobouk dolů před tvou moudrostí. Jen tak dál :3: :62: :30:
27.06.2010 - 15:32 | Filtr
(Vodnář) dvorjana » Sem.miš
Zcela jsi to vystihla, ale na to každý musí přijít sám.
27.06.2010 - 15:33 | Filtr
(Kozoroh) Muška1234 » Marhon
No, jak asik říkáš. Musí chtít oba. A to je základ.
27.06.2010 - 15:39 | Filtr
(Lev) Marhon » Muška1234
víš, co, ono ustřelit jednou může každej, ale jak je z toho pravidelnost, tak je to špatný. a ty nemůžeš vědět, jestli to udělal jednou nebo je to na denním pořádku, jen se o tom neví. tys jim u toho nesvítila, tak je lepší se do toho nemotat :4:
vrba je dobrá věc. a někdy to jako pomoc stačí.
Příspěvky: 1-25 26-42
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »