spojení s maminkou


10.06.2010 - 21:33
(Vodnář) raduza.s
spojení s maminkou
před rokem mi v náručí zemřela maminka na rakovinu...moc mi chybí,nevíte jak se s ní mužu spojit,ani se mi o ní nezdá... :8:

Stránka: 1 2
Řazení:
10.06.2010 - 21:59 | Filtr
(Blíženci) Elatka
Mám toho teď sice moc, ale pošli mi údaje Tvojí maminky. Celé jméno, datum narození, úmrtí a místo, kde žila. Pátek sobota mám po večerech čas, tak Tě někam vecpu a podívám se na Tvoji maminku, kde teď je. U lidí, kteří zemřou třeba takhle.. Rodí se brzy. Můj táta zemřel 28.7.loni, taky na rakovinu a teď už za náma nějakou chvíli nebyl, taky se na něj musím podívat, jestli už nemá nové tělíčko a není někde v bříšku.
10.06.2010 - 23:41 | Filtr
(Vodnář) raduza.s » Elatka
to bych byla moc ráda,dost mě to trápí a zajímalo by mě jak se se smrtí tatínka vyrovnáváš ty,mě tomoc nejde...moje maminka se narodila30.3.1949 a zemřela30.6.2009 a žila s tatínkem 40 let v Ostravě
10.06.2010 - 23:55 | Filtr
(Býk) ave
Ahoj.
Pokud Ti mohu poradit nedělej to.Není dobré rušit klid duší.Tvá maminka Tě má jistě ráda jako Ty ji.Pokud ji budeš násilně tahat k sobě.Potom věř,že jí ubližuješ.Sama k Tobě přijde až přijde čas a bude to bezpečné pro vás obě.Ponech si lásku a hezké vzpomínky v srdci,tím jste propojeni.Pokud ji budeš volat násilím,potom její dušička nebude mít čas najít klid.Věř mi vím o čem mluvím i já jsem byla v kontaktu s dušemi různých lidí.To co vás spojuje a nikdy nezanikne je láska.A pokud je Tvá láska k ní tak silná jak píšeš ponechej jí klid.Již staří lidé říkali.Živí k živým,mrtví k mrtvým.Určitě přijde čas kdy se s Tebou setká zcela přirozeně a vašim duším to přinese pohlazení.Netrap svou maminku /i když Tvé přání chápu/nech ji nyní jít její cestou. :68:
11.06.2010 - 00:00 | Filtr
(Blíženci) Elatka » raduza.s
Ahoj, tak skoro hned mi padla karta, která říká, že Tvoje maminka je teď na cestě. Ještě ji čeká nějaká ta cesta, ale je dobrá. Karta říká, že Tvoje maminka už tady není. Už za Tebou nejspíš nepřijde. Podle toho, co karta říká, nemáš přečkávat v minulosti. Nepřipoutávej se k tomu a nechej maminku v klidu pokračovat. Další karta, která mi na vás padla ukazuje, že maminka se chystá postoupit dál, pokračovat. Buď odejde do svojí dimenze, ze které ještě přijít může, nebo už se jí chystá nové tělíčko a brzy z ní bude miminko. Mrkla jsem se už jen na karty, víc mi jich nepadlo. Až budu mít kapku času, mrknu ještě na další věci, abych to měla ujištěné, ale myslím si, že Tvoje maminka se co nevidět znovu narodí na Zemi.

Jak já se vyrovnávám.. těžko. S tátou jsme měli takový hodně všelijaký vztah, ale moje dcera byla jeho sluníčko a v tomhle smětu mi hodně chybí. Občas je to ok, občas jsem smutná, ale vím, že teď je mu určitě líp. Měl hodně veliké bolesti, byl na tom před smrtí strašně zle. Jsem ráda, že teď je mu dobře.
11.06.2010 - 09:37 | Filtr
(Vodnář) raduza.s » Elatka
moc děkuju za odpověd,mamka na tom byla stejně tak,měla velke bolesti,taky vím,že už je jí líp...jen se s tím musím srovnat.
Budu rada,když mi napíšeš víc,zatím ahoj.
11.06.2010 - 09:46 | Filtr
(Vodnář) Robert Isfaháni
Já bych doporučoval se s ní nespojovat. Faktem je, že citová fixace na naše matky přetrvává u některých lidí i po smrti, ale to neznamená že to musíme podporovat.
11.06.2010 - 09:52 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
taky tě prosím, aby ses s ní nespojovala, její duše by neměla klid, pořád by byla v meziprostoru, tím, že jí nechceš pustit, nemůže jít dál a je moc smutná. Musí to tak být, věř tomu, že ona tě sleduje stále. Jen si dušičky přejí, abychom nebyli smutní, mysli na ni s láskou, jí by to moc trápilo. Odevzdej její duši Bohu. A říkej si, že jsi moc vděčná, za to, co ti do života její přítomnost dala, za všechno, co tě naučila a pošli jí lásku. Jednou se sejdeme všichni, ale ona teď potřebuje být v klidu. :35:
11.06.2010 - 09:53 | Filtr
(Kozoroh) deissy » Elatka
Elatko, cožpak se duše tak brzy vrací zpět do nějakého nového života? Myslela jsem, že až po mnohem delší době. :74:
11.06.2010 - 10:11 | Filtr
(Vodnář) raduza.s » ave
já vím,nechtěla jsem rušit její klid víš,jen když maminka umírala,nestihla nám říct co měla na srdíčku,její zdravotní stav jí to nedovolil...umírala velmi dlouho a dramaticky,prostě se jí od nás nechtělo...bylo to těžké loučení.Chtěla jsem jen zjistit co se nám snažila říci víš,chci určitě,aby už měla pokoj a v žádném případě ji násilně k sobě netahám,naopak.
11.06.2010 - 10:13 | Filtr
(Vodnář) raduza.s » miluška medvídková
Věř,že právě tohle denně dělám,děkuji jí za všechno a přeji její dušičce klid
11.06.2010 - 12:28 | Filtr
(Blíženci) Elatka » deissy
Jak kdo. Lidé, kteří zemřeli rychle, třeba na nějakou nemoc, bolestivě, sebevrazi.. pokud odejdou k soudu, rodí se pak velice brzy, aby mohli pokračovat ve svojí cestě. Možností u lidské duše je strašná spousta. Ale podle karet (kterými jsem ji určitě nerušila) už je na téhle cestě nebo se jí chystá a velice brzo jí tato cesta začne. To je výhoda karet, neruším tu dušei.

A chtěla bych, stejně jako v jiné diskuzi, upozornit na to, že duše se nesmí rušit především ty 4 dny po úmrtí. Pak už není v astrálu uvězněná. Chodí sem jen na návštěvu, podívat se na svoje milované.. Táta taky tak.. zemřel, 4 dny chodil mezi rodinou, nejvíc byl u nás a u mojí dcery (ta byla u babičky, je extremně vnímavá, empatická a chtěla jsem ji všeho toho pláče ušetřit, ale když přijela, říkala mi večer, že děda za ní chodil a povídal si s ní). Pak odešel k soudu a od té doby jsem ho sem tam, někdy, cítila a občas jsem slyšela, že dcera si s ním povídá v pokoji, tak jsem je nerušila.. ale dlouho už tu nebyl. Taky už se myslím chystá k nové inkarnaci. Duši nerušíte, duše neodpočívá, duše po odchodu a po soudu má velice podobný život jako zemi, je mezi "svými" žije tam normálně, není nikde uskladněná k odpočinku, klidně může chodit na návštěvy, když chce nebo když ji někdo potřebuje... až do doby další inkarnace. Každá duše se inkarnuje po různé době. Někdo do roka, i dřív, někdo po dvaceti letech..
11.06.2010 - 22:40 | Filtr
(Kozoroh) deissy » Elatka
Děkuji za vysvětlení...přihodila se nám kdysi taková věc...před 15 lety mi umřel táta nejspíš na rakovinu, vlastně ani nezjistili za skoro tři měsíce co byl v nemocnici kde jí měl, stále dokola mu dělali stejná vyšetření, která se nepovedla a tak stále dokola, šel z pokoje do pokoje, doktoři si ho tam pinkali jeden druhému až to dopadlo jak to dopadlo. Po jeho úmrtí jsem šla s mou sestrou do jeho bytu pro oblečení do rakve, vybraly jsme a potom jsme si sedly v pokoji a já řekla: "Třeba je tu táta s námi" a v tom okamžiku spadl bar, který nikdy dřív nespadl...takže možná...nevím, lekly jsme se a šly radši pryč.
11.06.2010 - 22:44 | Filtr
(Býk) ave » Elatka
Ahoj.
Podle mých informací se domnívám,že se bohužel mýlíš.Zejména co se týká rušení klidu duší a sebevrahů.Ti,kteří touto cestou odešli dříve než měli a nedokázali splnit své úkoly na zemi,protože nebyli dost silní,nenajdou klidu v podobě jiné ,ale dostávají se na Zemi po velmi těžkém utrpení,které musejí dožít v prostoru bez lásky a pomoci jiných.Dožívají tam čas,který měli stanovený být na Zemi.Tam pochopí,že je jim hůře,než nejhůře.Potom když dožijí tento čas je jim odpuštěno a umožněno vrátit se do života jiného.Ale jsou vysíláni tam,kde jsou ztížené podmínky a maminka nechce z nějakého důvodu dě´tátko přijmout.Pokud v ní zvítězí láska k nenarozenému tvorečku a nechá si ho,začíná dušičce nová pozemská cesta ve které je postavena před podobné úkoly i když těžší a může se pokusit splnit.Pokud tuto duši matka nepřijme vrací se opět její energie do vesmíru kde je další stanovený čas.
S tím,že se každá duše reinkarnuje po různé době souhlasím.Ale pokud duše odejde z těla každý pokus o to se s ní setkat je rušení jejích úkolů.A zatěžuje to její cestu.
11.06.2010 - 22:59 | Filtr
(Býk) ave » raduza.s
Je mi velice líto Tebe i Tvé maminky.Je velice bolestné odloučení od milovaného člověka,ale přej jí,že již nemá bolesti a věř,že se setkáte :68:
Je velice brzy od jejího odchodu a Tvé srdíčko je zraněné, Tvá maminka Tě má stále ráda a když se tolik trápíš, duše její truchlí, dušička která opustila lidský život má svou cestu a je třeba jí pustit,ne přitahovat k sobě.Její odchod byl plný bolesti,ale její další cestu jí můžeš ulehčit vírou,že vaše společné chvíle byly správné a veliká láska mezi vámi vám sama jednou umožní se setkat.Toto je velký příslib o kterém se nemluví zbytečně,je to zákon podstaty a propojeného vědomí,nás žijících a těch kteří plní své úkoly ve formě jiné.Vím,že jsi mi již odpověděla,ale chtěla bych alespoń trochu zmírnit Tvůj smutek.Vše co chceš vědět se jistě od maminky dozvíš úplně přirozeně,až přijde čas :62: :68:
11.06.2010 - 23:10 | Filtr
(Blíženci) Elatka » ave
Nevím, z kama máš tyto informace. Mně píše hodně lidí, kterým se někdo zabil a právě kvůli těmto (promiň) mylným informacím se o ně strašně strachují. Valná většina ze sebevrahů, na které jsem měla starostlivé dotazy, byla do roka v novém těle nebo se chystala k nové inkarnaci. Duše nechodí do nějakého "pekla" jak teda nazvu to, co jsi popisovala. Tato duše se rodí brzy, má sice ztížený život (musí v něm dožít, co měla zadáno karmicky v minulém životě a ještě si "vyžrat" to, co si způsobila), ale že by si to vyžírali někdy mezi inkarnacemi, to mi nikdy žádná duše ani anděl ani průvodce neřekli.
11.06.2010 - 23:13 | Filtr
(Blíženci) Elatka » deissy
Tatínek tam byl s vámi. Byl zrovna v době, kdy se loučil s milovanými před odchodem. Věřím, že Vás chtěl ujistit, že je s Vámi a loučí se.
11.06.2010 - 23:21 | Filtr
(Býk) ave » Elatka
Myslím,že sama víš,že jsi napsala něco co není možné.Peklo je tam,kde utrpení nekončí a o tom jsem já nic nepsala.Bohužel i když podáš informace takové,které se líbí,nejsou pravdivé a dušičky takto odešlých lidí tím klidu nedosáhnou.Jediné co můžeme pro ně udělat,je odpustit jim a pomodlit se za ně.Nemá smysl se o to dohadovat kdo má nebo nemá pravdu.To se dozvíme až budeme sami duše.
Myslím však,že tam kde člověk příliš zasahuje do cesty duší,mohou být informace nesprávně vedeny. :74:
11.06.2010 - 23:26 | Filtr
(Kozoroh) deissy » Elatka
:) díky
11.06.2010 - 23:31 | Filtr
(Blíženci) Elatka » ave
Většinu informací mám od svého průvodce, od svého anděla. Předpokládám, že tyto nejvyšší bytosti mi asi nebudou opakovaně lhát.

Můžu vědět, z kama máš ty informace ty? Pracuješ s dušemi? Chodí Tě prosit o pomoc? Vypráví Ti, kde byli, co zažívají, jaké to tam je? Jen chci znát Tvůj zdroj, nijak tě nenapadám, nevyvracím. Jen mi to přijde silně křesťansky ovlivněné, tak se ve mně probudila holka zvědavá.
11.06.2010 - 23:45 | Filtr
(Býk) ave » Elatka
Můj zdroj nikdy nebyl člověk,je to Energie,která je tu od počátku věků.Ano s dušemi přicházím do styku pokud Energie dovolí,v takovém případě jsou někdy spojeni s lidmi kteří pro ně truchlí a povolí jim si vysvětlit to,co v životě nestihli.Jsou to lidé ,kterých se nikdy na nic neptám a neznám je ,přesto Energie hovoří přímo k nim a vše co napíše jim pomůže a znají příběhy ,které já neznám.Není to nejvyšší Energie vesmíru.Nejvyšší Energií je Poslední Soud.
Není to křes´tansky ovlivněné,v tom se mýlíš,je to prostě tak jak je to a netýká se to žádného dogmatu :1:
Věřím,že vše co děláš je v dobré víře,že pomáháš,ale opravdu je lehké sejít z cesty.
Právě když jsi neustále ve styku s neurovnanými dušičkami je takové nebezpečí větší.Nechci se Tě dotknout,právě proto,že věřím,že se snažíš pomáhat a jistě i často pomůžeš Ti to píšu. :74:
11.06.2010 - 23:54 | Filtr
(Blíženci) Elatka » ave
No já si je nevyhledávám. :) Většinou za mnou prostě sami chodí. Cítím je, vím přesně, kde jsou, většinou i vím, jestli je duše žena nebo muž nebo dítě, vidím barvu jejich duše a cítím to, co cítí oni. Je fakt, že ne všechny duše sebevrahů odejdou snadno, některé jsou tady zaseklé, ale těch důvodů, proč neodešli je strašně strašně moc. Některé prostě jejich milovaní nepustili včas, některé se strašně bojí jít dál, protože mají strach z trestu.. atd atd.. ale že bych si je sama volala, to jsem ještě neudělala. Všechno jde buď z jejich vůle a touhy po pomoci nebo mě požádají jejich pozůstalí a v tom případě nevolám přímo je, ale ptám se svého průvodce nebo anděla, jestli neví, jak na tom ta duše je a od toho se to pak odvíjí dál..
12.06.2010 - 00:16 | Filtr
(Býk) ave » Elatka
Duše každého sebevraha bohužel musí projít stejnou cestou,nezáleží na tom proč odešel ze života,zda z velké bolesti,nebo ztráty někoho blízkého.Pokud se zasekne a hledá pomoc,aby odešla,je dobré požádat Ochránce,aby jí pomohl.Délka toho jak dlouho zůstává jak říkáš zaseklá je různá pouze podle doby,která schází do jejich osudem daného odchodu.Ano vím jaké je když Tě vyhledá dušička někoho kdo "zapoměl"odejít a myslí si třeba,že ještě žije,jen mu chybí síla.Dcera také přitahuje dušičky,hledají u ní pomoc.Pokud přijdou s ní.Poprosím Energii o pomoc.Vím jaké je když přijde duše mladého člověka a napíše adresu,kde by se mělo říct že je tady.Není to správné jediné co můžeme udělat je poprosit pouze Ochránce,aby mu v takovém případě pomohl najít cestu ke světlu.Nespojovat je ,ale pomoct jim nalézt Světlo ze kterého se potom bez nebezpečí pro kohokoli mohou v lásce vrátit.Pozůstalí žádají ze žalu a chápu je.Jak rádi bychom ještě chtěli být,mluvit,vysvětlit si věci se svým milovaným člověkem.Znám to osobně i můj přítel kdysi odešel tímto způsobem.Není to ubližování,jen když lidé znají pravdu mohou opravdu pomoct.Je dobře,že nevoláš přímo je.Ale voláš je nepřímo na požádání jejich blízkých.
12.06.2010 - 00:20 | Filtr
(Býk) ave » ave
Myslím si,ale že pro Ty dušičky,které se tu skutečně zasekly jsi velkým darem,který jim cestu ke Světlu pomůže najít.Jen je všechno opravdu složitější :74:
12.06.2010 - 01:45 | Filtr
(Blíženci) Elatka » ave
Jednám tak, jak jsem vedená průvodcem pod jeho ochranou. :) Když do něčeho nemám zasahovat, tak mi to dá jasně najevo. :3:
12.06.2010 - 08:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Elatka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
víš co by mne zajímalo, proč se někteří nedokáží spojit s určitým člověkem, je to proto, že už se narodil jako někdo jiný?
Příspěvky: 1-25 26-40
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »