Vidíte ve snech do budoucnosti?


02.06.2010 - 14:25
(Beran) Tiskar94
Vidíte ve snech do budoucnosti?
Jednoduchá otázka. Proto dám ještě pár podotázek. . . - Vidíte do budoucnosti již od narození?- Nějaký speciální zážitek se sny z budoucnosti?- Vidíte pouze do vlastní budoucnosti, nebo i do cizí?- Pokud vidíte i do cizí, liší se ti nějak od té vaši vlastní?Vaše odpovědi mi opravdu velmi pomohou, předem děkuji :1:

Stránka: 1 2
Řazení:
02.06.2010 - 14:48 | Filtr
(Rak) cifršpionka
Mám různé sny,ale do budoucnosti žádný :25:
02.06.2010 - 14:55 | Filtr
(Štír) celebrita
Něco málo, jela jsem poprvé vodu v neděli, a vzpomněla jsem si, že se mi přesně o tom místě zdálo :25: :75:
03.06.2010 - 09:36 | Filtr
(Ryby) The Phantom
vidím do budoucnosti od narození jak vědomě tak i snově,ale od pěti let jsem se v tom nějak ztratila a přestala si uvědomovat že vidím budoucnost a sny jsem brala jako prostý sny a až ve 14 letech jsem si zas uvědomila že vidím jak do minulosti tak i do budoucnosti,začala se mi totiž vracet původní intuice neboli šestý smysl a tak jsem začala toho využívat,zatím vidím jen tu svou budoucnost.Takže snů i vizí do budoucnosti jsem měla amám plno,ale nevím který je speciální :43:Ale myslím že pro mě bylo zajímavý když se mi zdálo že jsem dostala k narozkám nebo vánocům nějakej dárek a pak jsem ho skutečně dostala :3:
03.06.2010 - 11:18 | Filtr
(Beran) curry
nenazvala by som to videnim do buducnosti, sny sa mi snivaju kazdu noc a aj si ich pamatam a pri niektorych z nich viem, ze sa stanu, intuicia, ale zatial sa mi to stalo len zo 5krat

napr. raz sa mi snivalo ako idem s priatelkou do skoly, ideme cez cestu, vykroci prva a nevidi, ze sa na nu ruti auto, tak ju musim schytit a prudko stiahnut dozadu, dva centimentre blizsie k autu a prejde ju, zobudila som sa s divnym pocitom, presne som mala v hlave zaznamenany rozhovor, ktory sme v tom sne mali cestou do skoly......ten den bola skola, takze sme sa stretli a isli spolu, to co zacala rozpravat sa presne zhodovalo s mojim snom, tak som len trpla ked sme sa blizili k ceste....no a co budem hovorit - stalo sa presne to co v sne

3 z piatich snov, ktore sa splnili sa netykali mna, aj ked som v nich bola podobnym sposobom zapletena...
03.06.2010 - 11:28 | Filtr
(Kozoroh) hajounek
Několikrát se mi zdál sen, brzy jsem na něj zapomněla a nepřikládala žádnou důležitost či jakýkoli význam. Za několik dní se stalo přesně to co se odehrávalo v tom snu, až pak jsem si uvědomila o co jde. Nejdřív mě to trochu vyděsilo, zatím ale nešlo o nic nepříjemného či závažného, takže se tomu nebráním...
03.06.2010 - 11:45 | Filtr
(Blíženci) Brid Hopki
Ano...v některých

- to nevim, si nepamatuju
- ano, ale nechám si pro sebe
- i do cizí
- styl je stejnej, jenom to vidím očima nezúčastněného u cizích, ale cítím to, co oni přitom, takže teda nic moc
03.06.2010 - 12:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
mne sa dnes rano snivalo, ze sa mi spusti krv z nosa...a spustila sa :3: rovnako tak aj to, ze nam budu upravovat cestu a prisla som na druhy den do prace a cesta bola rozkopana :3:
03.06.2010 - 12:15 | Filtr
(Vodnář) mitea
Mne niekedy,nie casto...hlavne ked mám ochoriet..
ale mojej kamarátke sa snívajú sny aj o mne,vzdy mi zatelefonuje a povie o tom sne a velakrát sa aj stanú tak,ako sa jej snívalo..az ma niekedy zmrazí, ako presne jej to vychádza.. :3:
03.06.2010 - 12:33 | Filtr
(Vodnář) Robert Isfaháni
Často se mi podařilo skrze jasnovidné sny vyřešit problémy své a mých klientů, dokonce i předpovědět události. Takže pokud se sny vydaří, je velmi dobrá pomůcka.
03.06.2010 - 14:43 | Filtr
(Vodnář) angela12
Videt se da do sve i do cizi jen se to musi umet clovek naucit .je a hlavne si s ny pamatovat
03.06.2010 - 14:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele královna zvířat, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
sny ne
jen kratičké záblesky deja vu
03.06.2010 - 17:06 | Filtr
(Beran) Tiskar94
Děkuji vám všem, je vidět, že nás je opravdu víc. . .
A teď jedna otázka taková učenější:
Má pro to někdo nějaké vysvětlení? Proč vidíme ve snech do budoucnosti? Má to být dar každého člověka? A že někdo nevidí, je jen tím, že ani ve spaní nedokáže nemyslet na nic a uvolnit se?
03.06.2010 - 19:55 | Filtr
(Kozoroh) Puzzlle » Tiskar94
Ano, často se mi to stalo, co se týká dětství si nepamatuji, ale mám pocit, že to tak prostě je,nevím kdy to začalo, ale beru to už jako samozdřejmost, i když i přesto občas nad tím kroutím hlavou. Standardní symboly, které ledacos signalizují, jako např. příchod nemoci a pod., dále cokoli z podvědomí, věci, které se staly nebo se stanou...většinoujsou to obrazy nebo pocity, nedokážu to popsat...

Poslední dobou se mi stává, že zachycuji věci nebo obrazy z následujícího dne den předtím ve snu...např. vidím ve snu obraz něčeho,co na druhý den řeším, aniž bych to předem věděla a většinou si na to vzpomenu teprve až v té chvíli, kdy se to děje a tehdy si vybavím ten sen. Přijde mi to normální.

Například se mi zdálo o sovách, druhý den jsem se s nimi setkala, aniž bych to předem věděla, že se s nimi setkám a ten sen celý se mivybavil teprve v té chvíli, kdy k tomu došlu. Děje se mi to často, téměř každý den.

Myslím, že to celé se nám děje proto, že vlastně neexistuje ani minulost, ani přítomnost ani budoucnost, ale všechno se děje najednou, všechno existuje najednou a navzájemse to prolíná a my to jen zachycujeme, třeba ve snech.

To, co bude vnímám i za bdělého stavu formou jakýchsi náhlých myšlenek, které se mi objeví v hlavě a pak se to stane.

Někdy přemýšlím nad tím, zda to ZACHYCUJI anebo ZPŮSOBUJI. Pevně doufám, že to první.

Omlouvám se za dlouhý příspěvek, ale tohle téma mě dost zaujalo:-)
03.06.2010 - 19:58 | Filtr
(Býk) player » Tiskar94
Prosim tě - zjisti mi,kdy nás ti Muslimové anektují.abych se včas naučil odříkávat sůry a koupil si motlitební kobereček pod kolena.Díky.
03.06.2010 - 20:52 | Filtr
(Ryby) Aristoni
Vidím a ještě se plní. :63:
03.06.2010 - 21:09 | Filtr
(Štír) Freja » Puzzlle
Jo,občas se mi to taky stává..málokdy.
A většinou se to týká úplných hovadin,takže je to naprosto nepoužitelný. :4:
03.06.2010 - 21:58 | Filtr
(Beran) curry » Tiskar94
mozno vidime v snoch do buducnosti preto, ze nam skratka osud naznacuje, ze existuje, ze to co sa nam prihodi nie je nahoda, ale dokladne vypracovany system kde vsetko do seba zapada, mna osobne to ukludnuje, lepsie potom clovek znasa to zle, co sa mu prihodi...ale preco to v snoch vidia len niektori to neviem :63: mozno sa to tiez da zistit nejak astrologicky :2:
03.06.2010 - 22:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Jendahun, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Před leteckou katastrofou kdy umřel polský prezident i se svou manželkou,se mi po ránu vybavilo jméno Maria.Nevím proč se mi to vybavovalo celý den.Pak jsem zjistil,že manželka prezidenta se jmenovala Maria.To může být náhoda.Asi týden po této události,se mi po ránu zase začalo vybavovat Miramaru.Pořád jsem si to celý den prozpěvoval,nevím proč se mi to utkvělo tak v hlavě.Asi po dvou třech dnech,jsem četl ve zprávách,že nějaký chlap(myslím,že to byl Angličan),zavraždil v hotelu ve Španělsku své dvě děti a pak spáchal sebevraždu.Ten hotel se jmenoval Miramaru,nebo nějak podobně.
Tento týden nad ránem,se mi zdál sen: ležel jsem na zádech a měl jsem pocit,jako by z mého těla odcházela nějaká bytost,intenzivní pocit že to byla žena,odcházela v podobě mlhy a jako když stahujete z ruky nějakou gumovou rukavici a ta se trhá v cáry.Začal jsem se probouzet a ta bytost,nebo co to bylo,se v ten moment jako guma vrátila zpět do mého těla.S tím si tedy nevím rady,co to mohlo být. :25:
03.06.2010 - 22:31 | Filtr
(Vodnář) mitea » Jendahun
privtelená bytost...oni zijú s nami,ani o tom velakrát nevieme a ty o tom teraz vies...
:3:
03.06.2010 - 23:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vidím,ale většinou ty horší věci.
03.06.2010 - 23:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dajdule, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Také se mi zdávají občas zvláštní sny, které bych zařadila do kategorie "řešení problému". Občas, když mám nějaké velké dilema, nebo zdánlivě neřešitelnou situaci, zdá se mi nějaký sen, který má neuvěřitelně jednoduché řešení mé situace. Také se mi občas zdají lidé, které jsem před tím nikdy neviděla a potom je potkám. Můžu vám říci, že z toho mám mráz po zádech. Také se mi občas zdají situace, které se po té stanou. Místa která navštívím ve snu, potom navštívím bez nějakého záměru i ve skutečnosti. Nejedná se ale o nějaké zásadní věci. Někdy mi sen dá na jevo, že mě někdo pěkně oblbuje a když se na to pak zaměřím, zjistím že sen měl pravdu. Vše beru jako normální součást svého života. Krom toho se mi zdají krásné barevné a výpravné sny, které mě jen těší a před ničím nevarují. :4:
10.06.2010 - 17:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele živočíšek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
párkrát v životě už se mi to stalo .... prvně v deseti letech .... to se mi zdálo, jak a proč zemře moje teta .... i datum, 30. května .... jen ne rok .... několik květnů jsem z toho byla špatná, pak jsem to pustila z hlavy .... nakonec se to stalo .... po osmnásti letech ....

pak autonehoda mého bratrance, to mi bylo asi pětadvacet ... asi tři měsíce předtím se mi zdála ... i to, jakou bude mít košili, že pojede na kole a že to nebude až tak tragické ....

a ještě nějaké maličkosti, párkrát ... ale tyto dva sny byly zásadní .....

co mívám víc, jsou předtuchy ... ale takové ty jako blesk z čistého nebe .... ne že bych o něčem zrovna přemýšlela a napadlo mě nějaké řešení

tak nevím, zda jsem pomohla .....
10.06.2010 - 17:18 | Filtr
(Kozoroh) bhakti » celebrita
Tak to mas stejne sny jako muj syn,prijde a rika,mami,to uz jsem videl ve snu.
11.07.2010 - 00:43 | Filtr
(Lev) Svatopluk Vlastislav
Ano
Vidíte do budoucnosti (VE SNECH), od narození?
- Ano

Speciální zážitek(a jsou jich ještě desítky)

- Zdála se mi tři čísla(a ty mě nabádala, ať si vsadím, mám u postele blok, tak jsem si je napsal a následující den jsem je vsadil, všechna byla správná.

- Vidím i do cizí budoucnosti
- Ano, je to jiný zvláštní pocit, člověk to cítí...

Výkladem snů se zabývá kniha:
Jak rozumět snům - od pana doktora Tyla, ostatně se zabývá i sny do budoucnosti.
11.07.2010 - 00:59 | Filtr
(Vodnář) EVOTY
Vídavam vo snoch svoju budúcnosť presne v detailoch,ale útržky. :3:
Příspěvky: 1-25 26-33
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »