Chodím s ní ale nerozumíme si


13.05.2010 - 21:09
(Ryby) Prosteja
Chodím s ní ale nerozumíme si
ahojte, je mi 15 a mám pro mě vážný problém,šíleně sem se zamiloval do holky ze školy s kterou se znám od vidění, ona do mě taky a tak sme si řekli že to zkusíme... jenže, když sme spolu prostě si nemáme co říct, možná je to tím že se moc neznáme, ona je s kamarádkama vtipná a prostě normální holka ale když je se mnou je tichá a stydlivá... já sem taky trochu někdy až hyperaktiv :-D ale když sem s ní taky se stydím... její kamarádky tomu taky moc nepomáhají.. to je pořád samý: "polib ji, obejmi ji," takže když to řeknou před ní vypadá to jako by mě někdo do něčeho nutil... Víte, je to můj 1 vztah a nemám ještě zkušenosti...Nakonec sme se shodli že se oba v tom vztahu cítíme blbě a rozešli sme se, ale já ji miluju a myslím že i ona mě... sice sme spolu chodili jenom týden, ale i tak bych to chtěl mezi námi nějak slepit(jestli to vůbec jde) ve škole, se chovám jako kdyby o nic nešlo a vyhýbám se jí, taky ona mě, ale já na ní musím pořád myslet, ale nejsem si jistý jestli je to vzájemný... prosím potřebuju pomoct... jak si j ní mám najít cestu :8:

Řazení:
13.05.2010 - 22:01 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
holkám nevěř, je plachá v tomto věku, jdi na ni hezky pomalu, pozvi ji do kina, nevyplaš ji. Nebo ji natáčej na mobil atd., neboj, ona bude šťastná, když budeš milý, uvidíš. :27:
13.05.2010 - 22:33 | Filtr
(Ryby) Prosteja » miluška medvídková
jde o to že ona je fakt pěkná a sexy... předemnou měla tolik kluků, že nevěřím že si ještě pamatuje jejich jména... navíc po ní slintá ještě můj spolužák, kterej mi ji prej po druhý nenechá a je to docela maniak... takže i když se pokusím ji znovu získat dopadne to blbě, s tím rozdílem že když se na ni vykašlu aspoň z toho vyváznu živej :4: ale to já neudělám... navíc jsme se teď (s ní) trochu rafli.. sem ztracenej případ.. bože, proč nás v těch amerických filmech krmí takovíma blbostma, jako že řekne "miluju tě" a začnou se líbat a jestli neumřeli nebo se tam nenastěhoval můj psychicky narušený spolužák(což by znamenalo to samý) líbají se tam dodnes.. :8:
13.05.2010 - 22:51 | Filtr
(Ryby) Luminon
Jestli jsi chodil s holkou týden, tak to máš víc zkušeností než já ve svém věku o 7 let vyšším. (zatracená technická střední odborná škola)

Asi tomu nerozumím, ale proč byste se museli hned líbat a objímat? Začněte něčím, co vás oba zajímá, prolomte nějak ledy. Vyložte si, co vás zajímá, třeba budete mít něco společného. Já bych si s holkou se kterou si nemám co říct ani neměl co říct, natož abych s ní chodil :2:
Zamilovanost a hezká tvářička sama lásku nedělá, tu dělá taky i přátelství a oboustranný zájem o osobnost toho druhého.
14.05.2010 - 09:17 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » Luminon
:15: :15: :15:
14.05.2010 - 09:27 | Filtr
(Blíženci) zdraví1
Nic si stoho nedělej :1:já když byla v vím věku a chodila s klukem taky jsme víc mlčeli než mluvili ,chodili jsme třeba po parku drželi se za ruce a když den znás něco vykoktal :4:hlavní je že se máte rádi.Až budeš starší půjdeš na to uplně jinak :3:Hrozně ráda vzpomíná na první lásky , na první pusu na to jak jsme byly neohrabaný a stiděli se ale oto to bylo hezčí.Někteří chlapy jsou neohrabaný i ve 30 :3: :29:
14.05.2010 - 09:32 | Filtr
(Vodnář) mitea
Je to úplne prirodzené,ze sa hanbís a nemás istotu,v prvom vztahu to bolo asi u kazdého tak...nikto nie je suverénny a nevie , co povedat,aby to nevyzeralo trápne,tak radsej mlcí.
Na zaciatku je lepsie sa venovat neutrálnym témam,pýtat sa ,co chce studovat,kde pojde na prázdniny,co ju zaujíma,hudba,filmy atd.Musíte sa najprv spoznat,nájst spolocné témy a záujmy a tie potom rozvíjat.posielat si sms a pekne pomaly,ale mlcanie prinása nudu a preto ste to vzdali.Neboj sa komunikovat aj o sebe,pozvat ju na kávu a to ostatné príde samo...prekonaj strach s komunikácie a ono to pojde...v skole ju neignoruj,ale vzdy veselo pozdrav a opýtaj sa, ako sa jej darí...zblíz sa s nou najprv ako kamarát,aby mala prílezitost Ta lepsie spoznat...drzím palce. :15:
14.05.2010 - 13:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele leona, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Když ty holku neukecáš,tak na to budeš muset jináč.Alkohol máš ještě zakázanej,na dárečky nemáš prašule,já bych to fakt viděla taky na to kino.Mluvit tam nemusíte a líbat se můžete.Hooodně štěstí :18:
14.05.2010 - 13:55 | Filtr
(Blíženci) Nuna
..to je tak milý.. :30: :4:
..po dlouhé době něco,co mě dojalo.. :1:
14.05.2010 - 21:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele militie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jste mladí na všechno,"co si chcete říci"....Možná by to chtělo nějaký ten rok počkat. S kamarády, to jde, ale s city a s člověkem, který se chce vyjádřit, je to těžší.

Stydlivost není na škodu, vůbec ve vašem věku.
A city se mezi kamarády neventilují. První pusa se dává v soukromí a většinou se mlčí, protože dva si nemají k tomu co říci. Jsou ze sebe "na větvi".

Díky kamarádům si člověk neříká, že se cítí blbě. Pokud je mezi oboustranná přitažlivost, proč byste se nemohli sejít, jít do kina, a bavit se na vaší věkové úrovni.

Nejde o slepování, ale o to jí říci, "ahoj, zvu tě do kina na..., půjdeš se mnou...". Potom uvidíte, zda se k sobě hodíte, či ne.

Ale věř, že lásek na tebe čeká spousta. :4:
14.05.2010 - 21:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vila.evelinka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já bych ti poradila, abys do ničeho netlačil a choval se k ní jako k ostatním - úplně normálně. Proč se jí vyhýbat, vždyť jste si nijak neublížili, ne ?
Možná se prostě cítíte blbě ve vztahu jen proto, že jste ještě pro vztah nedozráli - je vám 15, cítíte se sice už dospělí a v mnoha směrech jistě jste, ale na nějaké vážné vztahy to možná ještě není. Buďte přátelé, choďte do kina a na nic nespěchejte - co má přijít, to přijde samo.
17.05.2010 - 23:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » vila.evelinka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Prostejaa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
hmm jsem vážně ztacenej případ... zatímco já se tu trápím a hledám pomoc na týhle stránce(což sem sám sebe překvapil, že sem toto udělal)
ona už si našla jiného a právě toho týpka, kterej mi vyhrožoval(né že bych z něj byl kdoví jak na větvi, nepatřím zrovna k těm srabákům) ale myslel sem si že je kámoš... ona se ho dokonce dřív trochu bála a vyhíbala se mu, takže mi naprosto nejde to hlavy, proč s ním teď tráví tolik času, sice spolu zatím nechodí, ale i její kámošky mi naznačili že mám velkou konkurenci, ale až teď vidím, že já sám pro něj ani zádná konkurence nejsem... nechápu to, v bandě sem celkem populární, sem i celkem hezký, ale v lásce prostě nemám štěstí a nikdy sem neměl... jako bych byl nacucený těma časákama atd.. kde píšou jak se má chovat dokonalej kluk až zabraňuju svým vlastním pocitům a té moji přirozenosti... nebo prostě nejsem na žádnou lásku a vztahy stvořenej...měl bych na ni zapomenout ale nejde to, kdybych věděl že mám aspoň minimální šanci jí znovu získat(je to celkem zábavný, když sme se rozešli, říkal sem si nějak to dopadne a spíš sem si dělal obavy, aby jí to nějak moc nemrzelo a teď sem já ten koho to nejvíc mrzí a boli, né nadarmo se říká cenu něčeho poznáš až když to ztratíš)... ale i tak, díky bando :15: ... a jestli máte ještě nějakou radu která by mě mohla dostat z týhle díry, sem s ní... :3:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »