Regrese


12.05.2010 - 17:44
(Štír) Silvie33
Regrese
Máte někdo zkušenosti s regresí?Příští týden se na to chystám,tak by mě zajímalo,jaké z toho máte pocity,jestli Vám to pomohlo a tak...

Řazení:
12.05.2010 - 18:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele gucci, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zkušenosti s regresí sice nemám, ale co jsem slyšela, musí ji provádět skutečně fundovaný odborník - jinak může víc uškodit než pomoci. Tohle je třeba si uvědomit - a také to, je-li ta regrese opravdu nezbytná, či ji chceš podstoupit jen ze zvědavosti ( to bych neradila ). :3:
12.05.2010 - 19:12 | Filtr
(Rak) Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
Ahoj, já jeden týdenní regresní seminář podstoupila, nějaká zkušenost by byla, ale to se nedá opravdu popisovat, to se dá jen zažít. Je opravdu důležitý, aby se ti věnoval odborník na slovo vzatý a pokud cítíš, že je to právě to, co momentálně potřebuješ (nemůžeš se hnout z místa a vybočit ze začarovaného kruhu atd) a věříš téhle metodě, určitě tě to posune o kus dál. Osobně bych po své zkušenosti doporučovala individuální přístup - ty a on (terapeut či jakýkoliv odborník na regrese). Je dost těžké odpovědět na otázku, zda mi to pomohlo - asi bych se ale přiklonila k odpovědi ANO, posunulo mě to na mé cestě. Jinak podobných metod regresi existuje více, je otázkou, co člověku sedí,co ho nejvíc osloví. Přeju ti hodně štěstí a ať se ti podaří vyřešit to, co potřebuješ. :17:
12.05.2010 - 19:53 | Filtr
(Štír) Silvie33 » Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
Díky.Myslím,že paní ke které jdu je odborník a budu mít i individuální přístup,nebudu ve skupince.No a právě doufám,že mě to pomůže objasnit určité věci.Klasická medicína selhala,alternativními hodně pomáhá,ale pořád by to ještě chtělo ,,doladit,,.Právě si nejsem jistá,jestli to nebude něco psychyckého,nějaký nepříjemný zážitek z minulého života,který zatím nejsem schopna pochopit.Jaký to bylo v té skupince?To si nedovedu představit jak to probíhá mezi několika lidma. :1:
12.05.2010 - 20:06 | Filtr
(Rak) Jedna duše od studánky sv.Zdislavy » Silvie33
No ve skupině to bylo hodně zvláštní,ale praktikovali jsme to základě principu knihy "Cesta" od Brandon Bays ve dvojicích, (mimochodem ta kniha i ta metoda jsou super) terapeut dohlížel a dolaďoval atd. Ale dnes vím, že už bych tímhle způsobem ve skupině nepokračovala, byla to velká zkušenost, dostala jsem se do hluboké minulosti a dnes už pokračuju individuálně, další metoda si mě našla a daří se..Různé negativní zážitky i z minulých životů nám ovliňují život současný, "zakopaný pes" může být kdekoli , někdy je toho opravdu hodně, co nám komplikuje žít pohodový život s upřímnou radostí. Věřím, že se ti podaří odstranit jádro svých potíží a bude zase o kousek líp. :29: :17:
12.05.2010 - 20:13 | Filtr
(Štír) Silvie33
Díky Barulko,hned na to mrknu. :29:
12.05.2010 - 20:14 | Filtr
(Štír) Silvie33 » Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
Díky,kdyby jsi se odvážila napsat nějaký konkrétní příběh z minulého života,budu ráda. :22:
12.05.2010 - 20:19 | Filtr
(Rak) Jedna duše od studánky sv.Zdislavy » Silvie33
:63:tak to si snad ani netroufnu popisovat a ono to ani dost dobře fakt nejde takhle psát.
12.05.2010 - 20:26 | Filtr
(Štír) Silvie33 » Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
Bojím,bojíííím :43: :23: :22: :39: :15:
12.05.2010 - 20:34 | Filtr
(Rak) Jedna duše od studánky sv.Zdislavy » Silvie33
Ale prdky vrtky :4:, neboj se ničeho, to co má přijít, to prostě příjde a Vesmír prý nám nepošle nic, co bychom nezvládli, tak jaképak strachy - prostě to bude dobrý. :15:
12.05.2010 - 20:37 | Filtr
(Štír) Silvie33 » Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
Tuším,že to bude ,,oříšek,, ale jsem připravená maximálně to zvládnout...díky :75:
13.05.2010 - 07:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Anad 2, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Milá Silvie, regrese se dá někdy zažít i bez pomoci druhého. Stalo se mi to před pár lety, kdy jsem byla nějak dost pohroužená do sebe, řešila jsem spoustu dilemat a měla takový splín, spíš asi podzimní depku...nahlédla jsem na chvilku a probrečela jsem půl dne, hrozně mě to vzalo. ale začala jsem spoustu souvislostí chápat, pak už jsem se těch obrazů co se mě vyjevovaly nebála, naopak, přibývaly k nim další střípky, dnes už znám celý svůj minulý příběh. Moc mi to pomáhá orientovat se v tomhle životě. Tak držím všechny palce a jestli si vzpomeneš, budu moc ráda, když mě napíšeš svůj zážitek, třeba do vzkazníku, pa, D. :27: :27: :27:
13.05.2010 - 08:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » gucci
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
chtěla jsem regresi podstoupit ze zdravotních duvodu,ale je to docela drahá záležitost 500kč za hodinu + výdaje na cestu ta bybyla tak další 1000 kč,zkusila jsem regresi písemně přes net a to by bylo každý den 300 kč to je také moc, takže mám smulu. :63:
13.05.2010 - 08:15 | Filtr
(Štír) Silvie33 » josefinka1
No já jsem se ani na cenu neptala,ale bude to asi 400kč za hodinu,můžu Ti potom říct,ale jen vím,že paní říkala,že se předem nedá odhadnout,jak dlouho tam člověk bude,protože když se něco ,,otevře,, musí se to dořešit.Takže možná našetřit penízky a vydat se na 3 hoďky na regresi.Taky tam jdu hlavně kvůli zdravotním problémům. Už potřebuji pochopit co se stalo.
13.05.2010 - 08:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Silvie33
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
já bych to ani ty 3 hodiny nevydržela, odpadla bych kvuli depresi.Jedna paní mně to jasnovidně předpověděla, že by mne to stálo 8000 kč a ještě bych neměla záruku že mi to nějak pomuže.
13.05.2010 - 09:50 | Filtr
(Rak) aliens » josefinka1
Tak to je mazec.......toliko peněz. Já na tom byla loni a napřed jsem byla děsně nadšená a po čase to jaksi vyšumnělo, zjistila jsem, že to asi nebylo ono..... :24:
13.05.2010 - 12:14 | Filtr
(Štír) Silvie33 » josefinka1
Spíš by mě zajímalo,jestli by Ti ta dotyčná osoba nemohla poradit kterou cestou se dát,abys neměla ty zdravotní problémy.To by nešlo?
13.05.2010 - 19:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » josefinka1
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele gucci, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Je to sice lákavé, ale domnívám se, že existují jiné, spolehlivé a finančně daleko méně náročné metody. :44:
Já jsem podstupovala klasickou psychoterapii u člověka, jemuž jsem dokonale věřila ( a která mne naopak uvedla do stavu bdělého vědomí, což bylo opravdu dost bolestné ).
Následně jsem si musela postupně mnohé nepříjemné otázky poctivě SAMA V SOBĚ vyřešit, přičemž to vyžadovalo maximální upřímnost. Posléze jsem začala opravdu myslet jinak, zdravěji - a to mne pomaloučku, ale jistě vedlo k uzdravování. :1:
Chce to však soustavnou práci, neustrnout a nevracet se ke starým myšlenkovým vzorcům, které vedou akorát tak do pekel. :21:
P.S. Z psychiky pocházejí prakticky všechny nemoci.( tedy nejen duševní, ale i tělesné. ) :17:
13.05.2010 - 19:24 | Filtr
(Kozoroh) bhakti
Mela jsem v zivote obdobi,kdy jsem hledala pomoc v mych problemech.Prihlasila jsem se na regresi k jedne pani.Na posledni chvili to zrusila a dnes nelituji.Spoustu veci jsem pochopila i pres jine metody.Po case jsem chodila na kursy kineziologie a tam si vedle me prisedla pani.Jeji pritomnost mi delala velke problemy,nemohla jsem se k ni ani otocit,bylo mi spatne a citila jsem nejaky velky blok.U terapeutky jsem vzpomela tento zazitek a ptala jsem se,proc jsem to tak spatne nesla.Byl nam povolen rozvazat jeden karmicky uzel,a tam ja byla nejaka zena,s dlouhymi vlasy,ona,coby nejaky valečny bojovnik na koni me vlacela za ty vlasy a celou me rozsekala.Duse si pamatuje.Ale proc to vzpominam.Vyslo najevo,ze zrovna k teto pani jsem se prihlasila na regresi,kdovi jak by cela tato zalezitost dopadla.Opatrne.
13.05.2010 - 19:29 | Filtr
(Rak) Jedna duše od studánky sv.Zdislavy » bhakti
No panečku, úplně mi naskočila husí kožešina :23: Jo,jo, duše si pamatuje a naštěstí ti vesmír nedovolil k té paní jít - všechno je jak má být. :17:
13.05.2010 - 19:40 | Filtr
(Kozoroh) bhakti » Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
To mas pravdu,clovek ma poslouchat ten hlasek vevnitr,tam je spravne vedeni.Vetsinou citim hned,ze uz jsme se nekdy poznali,pokud setkani s dotycnym citim negativne,radsi hned cistim a prosim za odpusteni.Clovek ale nema vrtat jen tak ze zvedavosti v minulych zivotech.Je to hodne nebezpecne a pokud se ten konkretni zivot spravne neuzavre,muze nas ovlivnovat v soucasnem zivote.A clovek je cely vykolejeny,protoze on jakoby zil vice zivotu a nechape.Muze mit z toho i deprese a muze si z minulych zivotu natahnout i ruzne entity.Jedine k odbornikovi a jen ve vaznych pripadech.I pres kineziologii lze resit minule zivoty.Bud skryte,kdy praci dela terapeut,nebo terapeut uvede klienta do konktretniho zivota,pokud je dovoleno a on svym vnitrnim zrakem ten zivot proziva a vidi.Hodne poucne a zajimave-Vetsinou povoleni terapeut dostane,az klient neco pochopi,zpracuje,odpusti,pak je mozno karmicky uzel rozvazat.
13.05.2010 - 20:28 | Filtr
(Rak) Jedna duše od studánky sv.Zdislavy » bhakti
Bhakti, ty mi vidíš trochu do hlavinky a do duše,viď? :17: delší dobu jsem si připadala přesně tak, jak popisuješ - jako bych žila více životů najednou a ještě mě někdo odněkud řídil a tahal za provázky někdy jako loutku ,ale to ještě před regresí a po ní se to jakoby vystupňovalo. Pak si mě našla SRT metoda a s ní dobrá duše, co mi pomáhá čistit,uzavírá minulé životy, přitáhla jsem si diskarnáty a hodně moc temnoty, zvířecí energie atd. - ale už se to pomalu čistí a lepší - díky Bohu a dobrým duším. Ale kdo ví,zda regrese byla tou správnou metodou, určitě mě to posunulo dál, to ano. Moc ti děkuju za tenhle příspěvek, opět jsem o malinko víc pochopila. :17: :62:
14.05.2010 - 15:26 | Filtr
(Kozoroh) bhakti » Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
Me se taky stalo ze zustalo otevreno vice zivotu a bylo to opravdu hodne neprijemne.Clovek je jako rozdvojeny.S minulymi zivoty neni opravdu radno si zahravat.Zijme co je ted,a nesnazme se ze zvedavosti otvirat neco,co ma byt uzavreno.Metoda SRT je zajimava a verim ji,ale opet zalezi na cloveku ktery ji dela.Ja jsem si nikdy SRT neudelala,nejak citim,ze clovek se muze snadno dopustit chyby.Spojeni s vyssim ja musi byt bezchybne,a testuje se pres kyvadlo,nejak brzdim,pokud neni spojeni dokonale,muze se clovek dopustit spatneho testovani
14.05.2010 - 15:43 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » bhakti
taky si myslím, že se nemá do minulosti vstupovat
18.05.2010 - 22:41 | Filtr
(Kozoroh) kralicinka » miluška medvídková
AHOJKY.JÁ SE ASI HLOUPĚ ZEPTÁM.JAK BY MĚ TA REGRESE MOHLA UBLÍŽIT?OMLOUVÁM SE .ALE JSEM ZVĚDAVÁ A LÁKALO BY MĚ POCHOPIT URČITÉ UDÁLOSTI V MÉM ŽIVOTĚ.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »