když láska bolí


06.05.2010 - 21:00
(Rak) anndulla
když láska bolí
jsem jak v začarovaném kruhu , zamilovala jsem se do fajn kluka a byli jsme spolu rok jenže jsem už v půlce toho zjistila že to táhne s jinejma a já slepice jsem to nechala být a odpustila pak mě stejně dal košem na valentýna ted chce jen kamaradství ale nechápe že já tak nemůžu že mě to bolí pořád tvrdí jak chce být kamarad ale nevnímá mě , neposlouchá připadám si jak když mluvím do dubu myslí si jak to pro mě musí být hračka že on už to má taky zmáknutý dávno už má svou holku ale mě sepořád nechce vzdát jako kamaradky a pořád slyším hezké sliby slova, a tak ale přitom realita je lhostejnost ale asi ho mám pořád tak ráda že se tím trapím :9: nevím co dělat, mám pocit že todle trápení nikdy neskončí

Stránka: 1 2
Řazení:
06.05.2010 - 21:18 | Filtr
(Lev) DC-forever
Skonci ale case. Mila Andulko, je to s prominutim Hajzlik, a ty jsi fakt hloupa ze si mu to odpustila, ale aspon mas skusenost do zivota, ta se hodi :) Pokud to nechces, nedelej to, stejne pokud ho mas rada a trapi te to tak bys to nezvladla byt kamaradka zbytecne by ses pretvarovala.proste vymaz ho z hlavy, ignoruj ho a on casem bud pochopi co delal spatne nebo proste se ti ztrati z zivota, podle me proste ho radsi vymaz z hlavy a srdce tez, a jemu to doporuc taky, kdyz konec tak ale se vsim vsudy, nebud hloupa a nenech se ukecat to on prave sceka, zna te vi jak na tebe tak mu ukaz ze se plete. Jsi silna,zmaknes to, drzim palecky mej se hezky :)
06.05.2010 - 21:23 | Filtr
(Rak) anndulla » DC-forever
děkuju a jo jsem hloupá měla jsem to tenkrát už dávno utnout když srdce prostě někdy přemůže rozum a pak to takhle dopadá jsem prostě naivka :9:
06.05.2010 - 21:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dvorda, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
I kamarádům je potřeba věřit, jemu už veřit nelze! nejdřív je kamarádství a pak partnerství...jemu se nelíbila horní příčka, tak chce být dole?????
okamžitě ukončit ...sejde z očí sejde z mysli, tady je tolik fajnovej chlapů, kteří Ti rádi na něj pomůžou zapomenout, jen se rozhlídni. Věříš člověku, který Ti ublížil nebo Těm co tu jsou,
neublížili ti a nabízejí virtualní kamarádství?

Vlastní zkušenostt...několikrát otestovaná.věř mi. je mi to líto :14:
06.05.2010 - 21:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele samota, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Každá láska bolí...některá míň...jiná víc. :8:
Ty jsi ta,co měla ve vztahu ráda víc,než ten druhý...ale i on má právo se rozhodnout podle sebe...a ty to musíš bohužel respektovat,ikdyž to teď tak moc bolí. :62: Ale věř,že jednou se i jemu karta obrátí...až narazí na nějakou protřelejší než jsi ty a dokonce i on..a pak pozná na vlastní kůži,jak zklamání bolí :9: Držím Ti palečky,aby vše brzy přebolelo...a nebo s někým rychleji... :44:... :17:
06.05.2010 - 21:32 | Filtr
(Panna) laku
to trápení neskončí, dokud ho ty sama neukončíš. Dokud budeš skákat, jak on píská, tak s tebou bude pořád cvičit.Pro něj je to hra, ale i na hru musí být dva. Dovolí si k tobě, jen to, co mu dovolíš Ty sama. :1:
06.05.2010 - 21:33 | Filtr
(Lev) kvitek
skonči to ta pravá láska na tebe někde čeká neztrácej čas s mizerou
06.05.2010 - 21:34 | Filtr
(Rak) anndulla » Dvorda
ráda bych věřila zapoměla a poznala někoho kdo se konečně bude fer a bude se ke mě chovat trochu s uctou.děkuju :)
06.05.2010 - 21:44 | Filtr
(Rak) anndulla
skoro jsem to mohla nazvat jak začít znova žít naplno a bez výčitek jak se odrazit a jít dál a zvyknout si na samotu
06.05.2010 - 22:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » anndulla
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pat, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Partner se k Tobě bude chovat s úctou jedině v případě, že si budeš vážit Ty sama sebe. Dokud nezapracuješ na sobě, potkáš podobného.
:74:
07.05.2010 - 01:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dajdule, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vím jak bolí marná láska, ale naučila jsem se být v tomhle ohledu silná a zadusit ji v sobě, co možná nejvíc. Nejlépe by ti pomohlo se na něj úplně vy.... a zamilovat se do jiného. Potom by tě možná začal uhánět, protože to je takový červíček, který si zkouší svoji prestiž, na takových holčičkách, jako si ty. Když by viděl, že se mu vzdaluješ, začal by bojovat. Tebe by to, ale už vůbec nedojímalo a mohlo by se stát, že by ti byl i protivnej. Zkus si ho pěkně zhnusit a ono to bude dobrý. Všechno chce čas. Prozatím si najdi jiného kamaráda, který aspoň bude upřímný a budeš si s ním moci o všem popovídat. Dobrou noc. :29:
07.05.2010 - 02:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vila.evelinka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Skončí. Až mu řekneš, že jeho kamarádkou být nemůžeš a nechceš a pustíš ho z hlavy.
Vím, že to není jednoduché, ale nic jiného nepomůže, jedině ho nevídat. Sejde z očí, sejde z mysli.
Jestli on to chápe nebo ne, to neřeš, to není tvůj problém.

Ránu si namaž nějakou příjemnou mastí a zavaž. Není důvod si do ní sypat sůl.
07.05.2010 - 03:27 | Filtr
(Beran) Pan Božský Nesympatický
Kdybych se scházel s více děvčaty a jedné z nich bych navrhl přátelství, tak jen proto, abych se s ním mohl vyspat někdy později, až se mi to bude hodit. Nic jako trvalejší partnerství nebo láska tam nehrozí.

Jestli má holku a stále Tě chce mít na seznamu, pak se dá předpokládat, že ten dotyčný má problém se sebevědomím a aniž by si to uvědomoval, bude ubližovat všem, s kým se setká. Ty máš dvě možnosti. Sedět na rozpálené peci a strašně se divit, že Tě pálí prdel a nebo z té pece slezeš a půjdeš jinam.

Jsou dva druhy lidí. Sobci a hlupáci. Buď sobec a mysli na sebe, tím že budeš myslet na sebe, budeš prospěšná okolí úsměvem a dobrou náladou :27:, tím že budeš hlupákem budeš jen obtěžovat přátele smutkem a slzami.:47:

Jen poslední detail. Nemiluješ ho. Miluješ představu o něm. Jsem si jistý, že tu představu najdeš i jinde, stačí si to uvědomit... :20:
07.05.2010 - 05:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele leona, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak to jsi holka v průseru.A každá jsme v něm někdy byla.Jak se tu píše,chce to čas a nejlíp se mu vyhýbat oklikou a nevyhledávat stejný místa,kam chodí i on.Stalo se mi to samý.A jak já ho milovala,hajzla jednoho :1:
No a pak se našel jinej,kterej miloval mě.Já teda nějak zvlášť lásku nehledala a dokonce jsem ze začátku toho dalšího vztahu myslela na ten předešlej a pak jsem jednoho dne zjistila,že se mi už 3 dny nezdálo o tom blbečkovi.To bylo vyléčení...A čas začít budovat ten krásnej novej vztah.A víš,co na tom bylo nejlepší????Že jsem do toho svýho štěstí potkala bývalýho a ten mi řek,že je mu to líto,že mě ztratil.To byla nááádheraaaa.Takový zadostiučinění za všechno to trápení.Jenom ten čas kdyby se tak pitomě pomalu nevlekl,co?
07.05.2010 - 07:22 | Filtr
(Vodnář) mitea
On to vo svojom srdci k Tebe uz skoncil,je rad na Tebe, a nenechaj si vedome ublizovat...na vztah musia byt dvaja a ten správny na Teba niekde caká...drz sa a maj sa rada. :3:
07.05.2010 - 10:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Pan Božský Nesympatický
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Chtěla jsem na její příspěvek reagovat ale všechno jsi řekl za mě :15: :4:
To už je opravdu dlouho, co jsem ve všem souhlasila s beranem :4: Jenom - sobci také dokáží ublížit a ne pokaždé srší dobrou náladou, leckdy jsou natolik sobečtí, že svoji špatnou náladu a problémy nevědomky předávají dál....
07.05.2010 - 10:32 | Filtr
(Beran) Pan Božský Nesympatický » Pietra di Luna
Mám výhodu, že mám mužský mozek a že si pamatuji i své původní modely myšlení z období před dosažením mé duchovně/tělesné dokonalosti...
07.05.2010 - 10:51 | Filtr
(Býk) player
Skončí. A na konci bude konečník... :3: :4:
07.05.2010 - 10:53 | Filtr
(Beran) Pan Božský Nesympatický » player
Seš neskutečný romantik. Měl´s psát texty pro Gotta...
07.05.2010 - 10:55 | Filtr
(Beran) Pan Božský Nesympatický » Pietra di Luna
...asi to nebyli OPRAVDOVÍ berani... :27: :27: :27:
07.05.2010 - 18:12 | Filtr
(Rak) anndulla » Pan Božský Nesympatický
on byl váha tak nevím :23:
07.05.2010 - 18:13 | Filtr
(Rak) anndulla » Pan Božský Nesympatický
děkuju napsal jsi to hezky a pravdivě.děkuju a máš pravdu chce to zabojovat sama v sobě. :74:
07.05.2010 - 18:15 | Filtr
(Rak) anndulla » leona
to jo někdy ten čas tak letí a ted mám pocit že je to nekonečné když už je líp někde na sebe narazíme nebo tak už bych tudle kapitolu chtěla tak strašně uzavřít a zas žít.děkuju.
07.05.2010 - 18:16 | Filtr
(Rak) anndulla » player
ne vysvobození a svoboda :40:
07.05.2010 - 20:00 | Filtr
(Beran) Pan Božský Nesympatický » anndulla
Nebojuj, hlavně žádné násilí. Stačí pochopit chybu, proč se stala. Já jsem byl dlouho sám, měl jsem čas přemýšlet. A podívej, jak jsem dopadl :49: Tobě bude stačit pár dnů, než Ti to docvakne. Jde o to, pochopit chybu a poučit se z ní :44: :27:
08.05.2010 - 12:08 | Filtr
(Vodnář) mitea
Najprv sa musíme v zivote pár krát vo vztahoch popálit,aby sme spoznali tú pravú lásku.. :3:
Příspěvky: 1-25 26-28
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »