pomoooc:-(


27.04.2010 - 11:24
(Ryby) Jarmillka
pomoooc:-(
Práve pred chvílkou sa mi stalo niečo,pre mna dost divné..ležala som na posteli a zrazu si ku mne "niekto" prilahol..strašne silno ma to niečo chytilo okolo ramien,nemohla som sa pohnút ani kričat..nič..:-( trvalo to asi 2 minútky..a v ušiach ako by som mala roj včiel..neskutočne hlasný zvuk včiel..čo to do :21: bolo????? dakujem vopred za každú jednu odpoved :24:

Řazení:
27.04.2010 - 12:25 | Filtr
(Rak) aliens
já už tu jednou diskuzi na podobné téma založila, zkus mrknout, jmenuje se Incubové a Sucubové a je tam právě toto popsané, myslím, že by to mohl bý tvůj případ. :74:
27.04.2010 - 14:03 | Filtr
(Ryby) Jarmillka » aliens
práve som si to dočítala dakujem :17: Ale ak som dobre pochopila,oni prichádzajú v snoch..ja som ale nespala.. :24: Celý čas som mala otvorené oči..Ležala som naboku a ono to prišlo zozadu a len ma to pevne objalo a držalo..nič viac :25:
27.04.2010 - 14:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Zvířátko, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
něco podobného se mi stalo nedávno, akorát že to bylo brutálnější. Stává se mi to v takovém spánku/nespánku, hlavně když usínám přes den při čtení, tak potom večer. Temná bytost se na mě namačkala a pak mě jakoby srážela až k zemi a já nemohla ani mluvit, pořád tlačila, už jsem ležela na podlaze .... říkala jsem si v duchu "láska a dobro zvítězí nad lží a nenávistí" - tohle jsem furt opakovala. Po chvíli ten nátlak ustal, bylo světlo a takové jakési alfa zvuky, vrnění. Potom jsem jen řekla "díky Ježíši", nějak jsem věděla kdo mi pomohl. Pak zaznělo zahoukání vlaku a já se probudila...
27.04.2010 - 14:47 | Filtr
(Ryby) Jarmillka » Zvířátko
A stáva sa ti to velmi často? Nedá sa s tým niečo robit? :63: najzvláštnejšie na tom bolo,že aj ked to bolo strašne nepríjemné,necítila som žiadny strach..ten sa dostavil až ked bolo po všetkom..
27.04.2010 - 15:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Jarmillka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Zvířátko, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
často se mi to nestává, ale nebylo to poprvé. Teď naposled někdy koncem března/začátkem dubna, zatím je klid. bydlím na kolejích a co jsem se dozvěděla jednou náhodou v hospodě při pokecu se spolubydlící tak prozradila (a to už mě vede opravdu k zamyšlení), že jednou se jí "zdálo" že viděla ve dveřích černou postavu. taky se jí "zdálo", že viděla za oknem černou postavu se zapálenou cigaretou (sme asi 3 metry na zemí...).

Osobně s tím nic nedělám, většinou v duchu prosím o pomoc nebo si říkám nějakou pozitivní věc a čekám až to přejde... pouze pociťuji strach, strach že zemřu že ten nátlak co na mě je neustojím. Když už je konec, tak se pak bojím usnout, ale nikdy se to neopakovalo a vždy jsem mohla už v klidu skutečně spát spánkem. Nikdy mi nepřišlo že by ty útoky měli sexuální podtext, spíš mě chtějí nějak "srazit"... to že jsi neměla strach mi zvláštní příjde, ale možná je to nějaká jiná forma, která ten strach tak nebudí, nevím :8:
27.04.2010 - 16:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ev.kot, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
popiš to přesně prosím...já viděla spoustu podobných "lidí" ale každý byl něco jinýho
27.04.2010 - 16:48 | Filtr
(Kozoroh) stanislava
Jsou to útoky černých mágů. Myslím, že si tak berou od jiných lidí energii. Protože potřebují negatívní energii, snaží se vzbudit negativní pocity. Stačí si na pomoc v duchu zavolat nějakou světelnou bytost - Ježíše, Anděle, Archanděle. Ve své podstatě jsi se ho zbavila správným způsobem. Když zjistí, že mu žádnou energii nedáš, že se umíš bránit láskou a světlem, najde si jinou oběť.















27.04.2010 - 17:32 | Filtr
(Rak) aliens » Jarmillka
nemyslím si, že by museli přicházet jen ve snech......
28.04.2010 - 15:31 | Filtr
(Vodnář) Robert Isfaháni
Takové věci se dějí poměrně často, ovšem řešení je poměrně jednoduché, stačí udělat něco pro ochranu dotyčného člověka.
28.04.2010 - 15:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Darin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A když mě jednou v noci zbudil šok, nebo jak to nazvat, že mě studená ruka chytla za zápěstí a já jsem se tak vylekala až jsem poskočila a přišlo mi to tak živé a chladné, takže to mohlo být to samé? Nebo to byl jen sen...?
28.04.2010 - 16:10 | Filtr
(Střelec) Lokii
me se stalo neco podobnyho, lehnul jsem si takhle v praci na zem, protoze jsem byl vycerpany a v polospanku jsem se chtel vzbudit ale nemohl jsem se pohnout ani mluvit
28.04.2010 - 16:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
stává se mi to také, někdo na mne tlačí až se nemohu pohnout ani dýchat a bojím se také až je po všem a už nemohu usnout.
28.04.2010 - 17:19 | Filtr
(Ryby) Jarmillka
Rozmýšlala som aj nad tým,ale s mrtvymi ludmi z našej rodiny sa mi vačšinou sníva..Neviem,ale dúfam že sa mi to už nestane,lebo dnešnú noc som od strachu ani nespala..tak som sa bála,že sa to stane zas,že som celú noc presedela pri rozsvietenom svetle :41:
28.04.2010 - 17:21 | Filtr
(Ryby) Jarmillka » Robert Isfaháni
A možte mi prezradit čo? :74:
28.04.2010 - 17:35 | Filtr
(Ryby) Jarmillka » josefinka1
Prezerala som si niečo o týchto "návštevách" na nete. A jediné čo som našla,že to je pravdepodobne nejaká nižšia bytost z astrálu,ktorú si so sebou nevedomky prinesieme ako "darček"..Lenže ako tomu predchádzat a čo s tým,ked je to už tu,aby sa nevracali, som sa nedočítala :42: Ale aj tak vám všetkým dakujem..ste zlatí..už som si myslela že som blázon :32:
28.04.2010 - 17:36 | Filtr
(Býk) OLLA
Po každý raz,ked pôjdeš spať-požiadaj archanjela Michaela :76:o zvýšenú ochranu.On pomôže velmi rád,len ho o pomoc musíš požiadať :3:Ver,že Michaelovu pomoc-ti radím z vlastnej skúsenosti :76:(Za mnou chodia dušičky zomrelých...otvorila som im bránu,ked som začala pracovať s kyvadielkom a praktizovať EVP...a môžem ťa uistiť,že Michael :76:ma ešte nesklamal!!! :1:)
Skús a uvidíš...vela šťastia s archanjelom Michaelom :76:a dôveruj mu... :29:
28.04.2010 - 19:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele caj, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tohle se mi nikdy nepřihodilo, ale možná bych si to občas zasloužila:-D, proč myslítě že se to děje zrovna vám? to asi nebude vhodná otázka, no nejsem v techto věcech odborník:-D, já jsem akorát kdysi viděla bytost, něco jako anděla, nebo alespon tak tomu říkám. ale tohle, to musí být něco.. brr..
28.04.2010 - 22:45 | Filtr
(Kozoroh) hledající
Ahoj!
Ať je to kdokoliv,měl by prý člověk přivolat na pomoc Archanděla Michaela,aby ochránil tento pokoj před každým a vším, co by ti jakkoliv ublížilo a ten odstraní všechno negativní. Ještě lepší je říct:
Ve jménu Pána Ježíše Krista odejdi tam, kam patříš.Někdy prý to jednou nestačí.Potom poděkovat samozřejmě za pomoc.
Též před spaním poprosit svého anděla strážného o ještě větší ochranu a pomoc.
Nechtěla bych to zazít a držím palce, ať se to už nikdy neopakuje! :74:
29.04.2010 - 06:32 | Filtr
(Ryby) Luminon
Já jsem měl podobný problém. Spolubydlící (momentálně nepřítomen) je epileptik. To znamená že když to na něj přijde, tak jej posedne živelné zlo z nejnižšího astrálu. Sám se chová jenom jako silně opilý, ale pokoj je potom jako prokletý, na mě se lepí astrální svinstvo, které není ani povahy bytostí, spíš jak mi bylo řečeno, čistě zlá usazenina z pekel.

Dost mě to dokázalo rozhodit až to bylo ze mě poznat. A to nekecám, vzýval jsem všechny svaté a energie vysoké jak ten jalovec v písničce. Bohužel, nepomohlo.

Potom na mě byla provedena očista mocnou a jasnovidnou osobou, (ta se ale divila kde jsem tak hrozné neřádstvo nachytal) která mi i dala radu. Na takové věci se nemá plýtvat vysokými energiemi. Jde o bezduchý astrální odpad nejhrubšího zrna. Tohle nebude reagovat na žádnou lásku a milosrdenství. Co takhle sílu? Zničit beze strachu, slitování a výčitek. Tomu rozumím... Bojovat tímhle způsobem je jako ničit příšery v počítačové hře, snad proto ty hry existují :5: Už vidím místní dušinky jak si instalují Dooma 2 pro trénink obrany proti démonickým vlivům :21: Takže odvahu! Opravdové zlo se lásce jenom směje, takový pojem nezná, ale síle rozumí velice dobře.

Není celá pravda, že být duchovní znamená být mírný, pokorný a láskyplný. Možná částečně, jenže k tomu si navrch ještě přidejme inteligentní jednání a sílu. Některé problémy za nás vyšší síly nevyřeší, musíme probudit vyšší sílu v sobě, ať se to taky naučíme. A když vám někdo svévolně sáhne na zadek, peněženku nebo auru, tak mu dáte co, láskyplné rozhřešení? Kdepak, pořádnou jednu po kebuli :47: Aplikujme to i na duchovno. Jenom proto že je holomek astrální a tedy neviditelný, neznamená že se máme vyděsit a rovnou mu dát všechno co chce. Vy máte taky astrální složku, a navíc pořádné pevné fyzické tělo, které je váš hrad! Tak tam neotvírejte bránu tím, že se budete bát.
29.04.2010 - 07:40 | Filtr
(Býk) OLLA » Luminon
:15: :15: :15:Presne tak :15: :15: :15:
Hlavne... im neukázať strach :30:
29.04.2010 - 12:29 | Filtr
(Vodnář) Robert Isfaháni » Jarmillka
U každého je tomu jinak. Pokud budeš mít čas zavolej mi dám ti nějaké návrhy.
30.04.2010 - 12:35 | Filtr
(Beran) M.A.U.
Bylo to nepříjemné?..mně se to taky stalo, ve dne, ale naopak jsem se cítila hrozně bezpečně, ze zadu se ke mně přitulil a já se lekla a tak jsem se vzbudila, takže jsem si jistá, že to nebyl sen..říkal, že přišel, abych se přestala bát, že mi všechno vysvětlí a ukáže, že mi veme s sebou..ale já se stejně trochu bála, usmíval se a pak zmizel.. :32:
13.05.2010 - 22:23 | Filtr
(Blíženci) Ula Achula
Tak ja zazila vice vizitoru.Duse zemrelych dobrych lidi se mi zjevili ve snu.Ukazali mi jak v tom momente na tom jsou.To byli lide co jsem znala za zivota. Pak duse zemrelych zbloudilych ktere osobne neznam-a to by mohli byt ti energeticti upiri co se zivi strachem.Je to o tom ze znehybni nase telo a tim vyvolavaji strach i hruzu ze smrti.Driv jsem se pohla silou vule,po 30tem roce jsem si volala na pomoc Jezise.U slabsich staci jednou,u silnych se s tim musim prat.Posledni rok se mi dari poznat okamzik,kdy se blizi a otevrit oci - vidim je.Cim jednodussi tvar,tim jsou slabsi.Jednou ke mne neco prislo a tomu jsem se doslova vysmala-uvidela jsem ze ma kulaty tvar a jednotnou vybledlou barvu.Ti co mi zpusobili preci strach maji ruzne tvary a intenzitu barev,nekdy i kresby uvnitr.Nejvice mne ale videsilo neco co melo sice kulaty tvar ale bylo to cervene a intenzivne svitilo - tak to byla skutecna nocni mura!Vyslo to ze zdi.Myslim ze se proste vsude nekde obcas oteviraji ruzne brany do astralniho sveta.Kdyz to prijde v noci,predchazi tomu vzdy nejaky sen,ktery se odehrava za sera ci v noci a to ikdyz spim ve dne. A co jakesi bubliny co pochoduji pod kuzi? Zazili jste to? Ja pokazde,kdyz jsem se rozhodla nebat se,nebranit se tomu a vyzkouset co mi to chce,kdyz do mne leze.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »