Miluju dva muže- přítele a kamaráda


17.04.2010 - 16:22
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Danuskaaaaa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Miluju dva muže- přítele a kamaráda
Ahoj.Mám kluka s kterým jsem rok. Chtěla jsem ho už dlouho před tím, ale dohromady jsme se dali až před rokem. Cítím, že ho pořád miluju. Minulý rok v srpnu jsem na akci potkala kluka. Je to můj bývalý spolužák z páté třídy. Tak nějak sme si padli do oka. Povídali sme si a pak sme se šli projít. Chytli sme se za ruce. Ale já sem věděla že mého kluka určitě podvést nechci. Bránila sem se tomu. Nic se mezi námi nestalo, ale přeskočila jiskra. Neřekla jsem mu, že mám kluka. Pak jsme si psali a já mu napsala pravdu, že mám kluka a že bych si s ním vůbec neměla psát. Řekl mi, že si na mě počká...Potom sme si psali snad o všem dokonale sme si rozuměli, potom sme spolu šli ven. Jenom jako kamarádi, bylo to moc fajn. O nic se nesnažil a já taky ne. Potom jsme byli ještě několikrát venku. Pořád si píšem už je to půl roku a já na něj začínám hodně myslet. Vyčítám si to všechno. Nechci mu psát, nechci chodit každý den na jeho profil na FB, nechci na něj prostě myslet, ale nejde to...Cítim se provinile, je to nefér vůči mému klukovi, vím to, ale nemůžu si pomoct..Nevím co mám dělat =((..Nechci opustit mého kluka, ale přitom bych chtěla být i s tím klukem :8: ...Prosím o pomoc...chci zapomenou a nevím jak :9:

Řazení:
17.04.2010 - 16:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no to máš tvrdý oříšek :63: to spraví snad jenom čas,ale rozmysli si to dobře,kdyby tvuj kluk na to přišel mohla bys o něho přijít.
17.04.2010 - 16:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » josefinka1
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Danuskaaaaa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jj to vím moc dobře :24:
17.04.2010 - 19:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele 1reditelzemekoule, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jdi tam kam chce tvé :18: a nebo si je oťukni a možná budou pro, žít ve třech :25: :3:

vůbec ti nezávidím, no nějak se rozhodnout budeš muset, jinak ztratíš oba
17.04.2010 - 20:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele KOSMONAVT, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tak to gratuluju..jistě máš veliké srdce :15:
17.04.2010 - 20:14 | Filtr
(Rak) Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
No kočko, to je teda situace...Co si vyčítáš - tak si nech v klídku zatím oba, né? jeden je kamarád a druhý přítel, o co jde? Hlavně netlač na sebe a nechtěj zapomenout na to,na co se zapomenou prostě teď nedá - chemie je prostě nastartovaná, tomu neporučíš, příroda je příroda. Zkus tomu dát čas, uklidni se, uvolni se, nenadávej si - příjmi tu situaci jaká tedˇ jen pozoruj co se bude dít kolem tebe. Možná tě to nutí se zamyslet, jestli tvůj vztah s přítelem je opravdu pevný a ten správný - odpovědi na tyhle otázky znáš ale jen a jen TY. Ač to zní jako fráze, ale opravdu jsme strůjcem svého štěstí jen MY. A to, co jsi psala, že tvůj kamarád řekl, že si ta tebe počká - to je to, čím ti nasadil brouka do hlavinky. Zkus si položit v klidu a bez nátlaku otázku: "Chci svého přítele opravdu takového jaký je se všemi klady a zápory a umím ho tak příjmout?" - někdy odpověď, která příjde nás dokáže šokovat. Přeju hodně štěstí. :17:
17.04.2010 - 23:45 | Filtr
(Střelec) DANAMA
Danusko, nech to volně plavat a zároveň si ujasňuj svoji pozici a pocity. Věř intuici. Dva muži v životě...to tě možná potká ještě několikrát, není to vůbec lehké, protože je to příroda, chemie či něco úplně jiného, ale často to nejde ovlivnit. Jde se s tím jen naučit pracovat sama v sobě, mít pocit, že nikomu neubližuješ je velice důležitý a cestu k tomu pocitu musíš najít ty sama. :17:
18.04.2010 - 00:59 | Filtr
(Rak) ardente
ahoj :74:


nehaj tomu volný priebeh,počúvaj svoje srdce a časom sa to niejak vykryštalizuje a zostane len jeden,ten,s ktorým naozaj chceš byť..
18.04.2010 - 09:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Danuskaaaaa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jj přesně no nasadil mi s tím rouka do hlavy :/:(..Budu o tom přemýšlet..Moc děkuju :74:
29.04.2010 - 20:11 | Filtr
(Lev) DC-forever
Laska vs. zamilovanost... Ahoj, neco ti napisu, sveho kluka neopoustej, a stim klukem se nestykej, podivej se na to takhle ja denne potkavam spousty super kluku, se kteryma si fakt padnu do oka, dokonce i tvuj pripad se mi jednou stal, resila jsem to takhle, bud rada za to co mas, nebo o to prijdes a pak te doslova sezere svedomi,dobre je ti s tim klukem fajn, ale taK kdyby jste spolu meli byt, dokazes si to predstavit zit s nim, prakticky ho neznas, kazdej ma na prvni dojem tu dobrou stranku, ty spatny se ukazou az po case a nemusi byt stravitelny. Tvuj pritel te ma jiste rad, a ty nebud hloupa a utec s te platonicke lasky, jsi jak dite, toho kluka mas jen v hlave a ver tomu ze si to jen namlouvas ze bys ho mohla chtit.tak utikej za pritelem rekni mu jak ho milujes, usmev, radost, pohlazeni a smich davej jen svemu priteli protoze jen jemu to doopravdy patri...mej se hodne stesti pa :1:
29.04.2010 - 20:18 | Filtr
(Vodnář) Siraels
Spolužák z 5.třídy??? :4: :4: Předpokládám,že jste od sebe neopisovali.. :61:
Teď vážně: Ono je to totiž nefér vůči oběma a ty se v tom nějak zmítáš....každopádně předpokládám,že nechceš "bojovat na obou frontách",protože dřívě či později by tohle nevyústilo nikam a zklamaní byste byli nakonec všichni... :1: A samozřejmě je také určitý rozdíl mezi "milovat",mít rád,obdivovat..vše v sobě spojuje určitou úctu,ovšem každé trošišku jinak,že.. :1: :27:
04.05.2010 - 09:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » DC-forever
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Danuskaaaaa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Moc děkuju :17:...máš pravdu už sem se tak rozhodla..svého kluka miluju a neopustila bych ho pro někoho koho skoro ani "neznám"..
06.05.2010 - 20:31 | Filtr
(Lev) DC-forever » Danuskaaaaa
To jsem rada, ver tomu ze si chybu neudelala. Tak se mej krasne, preju ti to :) :1:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »