Strach z rozchodu


02.04.2010 - 10:00
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Justify, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Strach z rozchodu
S přítelem spolu zanedlouho budeme 2 roky, jde o to, že nám to moc neklape v posteli. Jako já se snažím mu dát to co chce ale beru silná antidepresiva a proto moje chut na sex značně poklesla. Nu a včera jsem byla u přítele na počítači nehtěně jsem klikla na panel Nejnavštěvovanější a tam byl na prvním místě server Líbímseti. Vím, že tam už dlouho má profil, jenomže ted mi řek, že tam chodí koukat na cizí holky. Když sem se ho zeptala proč to dělá, řek že jen tak, že ho to baví. Já nemám nic proti když se na ulici nebo v kavárně podívá po jiné slečně ale tohle mi přece jen vadí. Já taky nekoukám na cizí borce na netu, když mám jeho. Uvažovala jsem, že mu to řeknu, jenomže nechci být za žárlivku.Nevím co dělat, když se ho zeptám co mu ve vztahu schází, popkaždé odpoví že nic. Scény dělat nechci je ale pravda, že když měl mě, tak se klidně na seznamkách seznamoval s jinýma holkama. Vážně si nevím rady,mám si s ním promluvit,nebo raději mlčet a ppotichu trpět? :9:

Řazení:
02.04.2010 - 10:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele AMOUR, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
a čo takto rozchod?

no ale predtým sa s ním porozprávaj, potichu trpieť?... to nie, neodporúčam :63:
02.04.2010 - 10:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » AMOUR
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Justify, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No já ho ale miluju, pravda je, že s ním se o tom bavit nedá. Jednou jsme to zkusila a byla hádka jako prase. Takže fakt nevím, jenomže rozejít se nechci.
02.04.2010 - 10:24 | Filtr
(Beran) jitkakoc
Když se s ním nechceš rozejít tak proč bys to dělala? Nad tím uvažuj až budeš mít pocit, že ti to něco pozitivního přinese. Pracuj na sobě, když pochybuješ o jeho lásce k tobě, pochybuješ asi o sobě, o tom, že jsi dost dobrá, abys mu stačila. Je to všechno složité, já mám tohle za sebou a nejen to. Hlavně to nedělej jako já, nemlč a nepřecházej všechno. On by si tě sice nemohl vynachválit jak jsi tolerantní oproti přítelkyním a manželkám kamarádů, ale ty bys byla vnitřně strašně nešťastná a utrápená. Pak už je těžké to zlomit, obrátit, vysvětlit, že nejsi šťastná, když podle něj nemáš proč nebýt. Všechno řeš, od maličkostí, klidným jemným způsobem podrž sebe samu, tak jako bys podržela svého přítele, kdyby potřeboval. Nedávej nikomu přednost sama před sebou, pro mě tohle znělo vždy sobecky a doplatila jsem na to. Tak to nefunguje, když upřednostníš jeho potřeby před svými pocity, pak mu jasně dáváš signál, že on má větší cenu než ty a to se pak krásně vrátí v tom, že se tak k tobě ten člověk začne chovat. Promiň, asi jsem to moc rozvedla, protože se v tom stále plácám...
02.04.2010 - 10:32 | Filtr
(Vodnář) nefertari
Nejdůležitější z toho je fakt proč bereš silná antidepresiva a jaká,vše ostatní je nedůležité,doufám,že nebereš tyto léky kvůli němu.
Dát partnerovi vše co chce je špatně,zejména pokud to děláš JENOM proto,že to chce on,nauč se říkat NE,nechci,nemám chuť,bolí mě to nebo ono,trápí mě to nebo ono,neříkej si to jenom v duchu,nebo do ticha,kde to on neslyší.

Jeho lásku nezískáš za cenu toho,že se mu budeš snažit přizpůsobit,ale že budeš svá,budeš dělat to co cítíš,ne to co on po tobě chce.

Není to jednoduché a mám to vyzkoušené na vlastní kůži,pokud člověk popírá a utlačuje své já,rodí se v něm pocit křivdy a automaticky potom od partnera očakává "odměnu"
za své "utrpení".

A láska není o odměně a utrpení..
02.04.2010 - 10:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Justify, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ale jak mám zjistit jestli jen kouká nebo flirtuje?
02.04.2010 - 10:41 | Filtr
(Ryby) už zase ocelová žena
Tohle mi zavání nefér jednáním ze strany vého přítlee, ty ho máš ráda, respektuješ vše (zdá se) a on s dělá co chce. Určitě se tobě nevyplatí mlčet a když si o tom promluvíte a nešlo by to dál (jinak), šla bych. Je to nevyvážený vztah, kde budeš ty trpět, proč?
Vem si, že vztah, který ti nevyhovuje ti brání v poznání něčeho lepšího, kde bys jednak nemusela trpět a pak: bylo by ti líp.

Ale ber všechno tak, že se máš něco naučit, tak je to vždycky. Třeba právě říkat NE.

Hodně štěstí!

(právě mi nejdou smajlíci, tak ti posílám sluníčko, aby tě hřálo jen tak...)
02.04.2010 - 10:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Justify
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele AMOUR, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ty milujes svoju predstavu o nom...

aky to ma vyznam, ked sa trapis?... vo vztahu by sme sa nemali trapit.

ak to chces riesit, mas dve moznosti, bud si najdes niekoho, kto ti bude viac vyhovovat, alebo jednoducho ho budes brat so vsetkym, aj s tym, ze sa pozera na nete po inych zenach a zmieris sa s tym...

02.04.2010 - 11:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele giovana, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já bych s toho žádnou vědu nedělala...spousta chlapů se takhle divá.. :3:vypustila bych to z hlavy...a netrápila se tím :74:
02.04.2010 - 14:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » nefertari
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele gucci, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: .. navíc mne udivuje, že se odmítá s angel o tom bavit. :22:
Na mou povahu by to teda nebylo a brala bych nohy na ramena od takového. :44:
02.04.2010 - 14:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Kordelie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mlčet a potichu trpět, to rozhodně nedělej :74:
Když cítíš, že Tě to skličuje, ubližuje Ti to...řekni mu to přímo. Uvidíš sama jak se k tomu postaví. Třeba Ti řekne, že to mezi Vámi už není co to bývalo. Nebo Ti poví, že takhle relaxuje. (Díváním se na jiné ženy mnoho mužů relaxuje)...Hlídat ho, kontrolovat, zakazovat - to vede jedině k zániku vztahu. Spíš si vyložit vzájemně karty a pochopit se. Zkus navodit atmosféru při které budeš cítit, že si s ním otevřeně můžeš promluvit a řekni mu vše co Tě trápí. Kluk nebo muž, který ženu miluje nebude uhýbat, lhát Ti do očí...Když by nechtěl tak s Tebou není, otázkou zůstává co Ti vztah dává?...Hodně štěstí :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »