Znalosti materiálu


17.03.2010 - 11:51
(Panna) Irian von Sayfang
Znalosti materiálu
Zdravím nyní všechny, kdož mají potuchy o tom, jaký který materiál má jaké účinky při tvorbě esoterických pomůcek. Samozřejmě, že cítíme náboj daného předmětu/materiálu, když už ho držíme v rukou,teoreticky vzato můžeme cítít jeho náboj, už když leží na zemi, nebo jako větvička roste na stromě. Já se však ptám, zdalipak někdo ví, které materiály, ať už je to dřevo, bylina, kámen či cokoliv jiného, se nejlépe hodí pro tvorbu esoterických pomůcek, jež bychom mohli využít při jakékoliv práci s energiemi. Hůlka jako taková (dřevěná a nijak zvlášť neopracovaná) se mi osvědčila nadmíru, proto vznáším tento dotaz. Máte-li někdo zkušenost s jakýmkoliv materiálem, respektvie jste schopni sdělit mi/nám i jeho primární vlastnosti, budu naprosto štěstím bez sebe. Samozřejmě, že k tomu všemu budu používat vyčištěných prostor a každou přísadu zvlášt vyčistím a o vše požádám. Jde tedy pouze o materiál. Předem děkuji za vaše rady a podněty. Nemusí jít jen o hůlky, ale jakákoliv kyvadla a cokoliv Vás napadne. (zároveň předem upozorňuji, že všechny komentáře typu: hůlky NE! automaticky mažu.) :27:

Řazení:
17.03.2010 - 14:35 | Filtr
(Kozoroh) hledající
Nevím, jestli tě uspokojí moje odpověď.Přidám se k té předcházející.Vím, že různé talismany(nabídka časopis Spirit a j.)by se měly podle mne věšět na kožený proužek,ktarý je nutno po nějaké době spálit, protože je schopen vytahovat z těla nemoci a neg.energie.Je-li přesycen, vydává ji zpátky nám.Při nabíjení vody(ta pak zvyšuje vibrace)používat sklo a porcelán, plast vše ničí, sám je mrtvý.Postavit vodu na nápis v galaktické řeči:A ME NETE TI ORA NIME (vzkaz sdělen z vyšších dimenzí).Jinak kromě umělých hmot asi vše,hlavně to, co nás nějak osloví.
04.04.2010 - 14:22 | Filtr
(Panna) Irian von Sayfang » exit
pochopilas to spravne, chci si vyrobit hulku a ne vsechno se k tomu hodi, uz jsem o tom i enco prostudoval, akze s medi a stribrem jako spojovacim maerialem souhlasim, samozrejme ze lepsi je stribro, med je spis direktivni a vede proud eergie k presne urcenemu mistu, stribro je v tomhle pripade spis radiacni, takze vyzaruje. co se tyce kamenu, zalezi na tom, zda ho vkladame na spodni nebo vrchni cast hulky, spodni slouzi k hromadeni energie a naslednemu posladni skrz telo hulky, zaroven taky onu energii uzemnuje,proto by to mely byt tmavsi, zemite kameny, ale ja si udelam hulku je ns jednim kamenem, tedy na vrchu. Kamen na vrchu hulky uz je zajimavejsi otazka, prootze zaezi na opracovani a samozrejme na druhu kamene. nejlepe by mi vyhovoval diamant, ale nejsem Bill Gates, takze se nakonec rozhodnu pro tebou zminovany kristal, to byla moznost cislo dva, potom take pomerne drahy rubin.
a dekuji za tve zkusenosti nicim neovlivnene, protoze presne takhle jsem to myslel.)
a drevo je taky zadrhel, nebudu-li mluvit o tom, ze na hulky je potreba sklizet ho v urcitou dobu a zvlastnim zpusobem, nehodi se taky kazdy. nejlip bud ovocny (ale ne vsechny), stromy s bobulema a oriskama (taky ne vsechny), ale vubec nejlip jasan, topol a moruse. Ja si vybral morusi, jen uz prijit na to, kde ji sehnat :) dekuju moc za radu a kybys vedela o morusi, piskni :) :27:
04.04.2010 - 14:25 | Filtr
(Panna) Irian von Sayfang » hledající
O galaktickem jazyce jsem jakteziv neslysel, dekuju za tip, zase dalsi vec, kterou prozkoumat .D me se vsak jedna o tvorbu hulek, ale i tak tvoji radu s radosti beru :) btw, plast, rama a asfalt je uplne to samy, je to mrtvy jak rikas .)
04.04.2010 - 14:27 | Filtr
(Panna) Irian von Sayfang » exit
a na pouzivani hulky se neptej na diskuzi .D sdelovani takovych informaci nezasvecenym je pro ne dost nebezpecny .D rad pisnu


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »