Reiki první stupeň - zkušenosti , pocity


15.03.2010 - 10:34
(Beran) jitkakoc
Reiki první stupeň - zkušenosti , pocity
Po zasvěcení do reiki jsem se dlouhou dobu snažila ho vědomě používat jako léčivou a čistící sílu, bohužel nikdy to nepřineslo výsledek. Je to tím, že "jednička" je slabá? Nebo znáte jiný důvod z vaší zkušenosti? Děkuji za příspěvky

Řazení:
15.03.2010 - 10:45 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
záleží na tobě, u I. stupně musíš mít trpělivost, když dáváš druhým lidem celkové ošetření, musí trvat 30 - 60 minut. Nejde si myslet, dám na ně ruce a hotovo. Sama sebe čistíš snad každý den, to nemusíš nijak cítit, ale tvoje těla se čistí hodně, ale také si musíš uvědomovat co na sobě máš zlepšit, projít si svůj život a zastavit se u toho, co nebylo dobré pro tebe i od tebe. Uvědomit si to, požádat o odpuštění a také odpustit. Je třeba pokorně požádat, neprosazovat své ego, jsi jen kanálem této vesmírné energie. Také poděkovat. Pracuj na sobě a uvědomuj si tu krásu, která je ti dávána darem, je to láska. Pokud k tomu budeš takto přistupovat, budeš naplněna nevýslovným štěstím.
15.03.2010 - 21:38 | Filtr
(Kozoroh) Mipaju
Snažila... Možná se právě soustřeďuješ na to snažení a reiki Ti uniká. Přemýšlej. Je to jen můj názor. Já když se snažím, tlačím na pilu, tak mi jde vše hůř. Nyní, když mi opravdu záleží na výsledku, tak si řeknu: Reiki mám..děj se vůle boží a bude to OK. A je. :4:
16.03.2010 - 09:07 | Filtr
(Beran) jitkakoc » Mipaju
tohle je určitě můj problém ve všem, za vším se moc ženu o všem moc přemýšlím, pořád tlačím, to je pravda pravdoucí.
17.03.2010 - 21:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele laka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahojky,můžu ti říct, z vlastní zkušenosti též berana,že to máme v povaze,ale dá se to naučit být trpělivější,což nám jde nesnadno.Když si to budeš uvědomovat,tak se časem naučíš,že lepší je věci nechat volně plynout a netlačit na tu pomyslnou pilu.Přeji ti at se ti to podaří. :27:
18.03.2010 - 08:45 | Filtr
(Beran) jitkakoc » laka
Díky... já jsem trpělivá hodně, ale volně plynout nenechávám spíš trpělivě tlačím :6:
18.03.2010 - 10:15 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » jitkakoc
moje učitelka reiki nám říkala - bez očekávání, prostě být, zrovna tak předávat reiki a neočekávat, že budeš něco cítit ty nebo on, prostě to přijmi jako hotovou věc, nepochybuj o tom.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »