SAMOZASVĚCENÍ


14.03.2010 - 14:48
(Kozoroh) Mipaju
SAMOZASVĚCENÍ
Ráda bych znala Váš názor na samozasvěcení do Reiki. Děkuji a přeji pohodovou neděli.

Stránka: 1 2 3
Řazení:
14.03.2010 - 15:09 | Filtr
(Střelec) PepaKopřiva
Mirko,

zajímavé téma :) já ti nevím - mám reiki od Marcelky králové (brno), na internetu jsem narazil na samozasvěcení do reiki tak posílám

Originál: www.sokaisi.eu
Česká verze: http://vzestup.stesticko.cz


Do jisté míry Reiki neuspělo ve své misi na planetě Zemi. Divím se, že dokonce i dnes potkávám mnoho lidí, včetně duchovních jedinců, kteří o Reiki nevědí vůbec nic. Je pravdou, že někteří jedinci se díky naivitě lidí snažili předělat Reiki na metodu přinášející zisk. Znám některé „mistry“, kteří moc duchovní nejsou, ale vyučují Reiki kvůli nezanedbatelnému finančnímu zisku.
Reiki mělo nastartovat úsvit nové éry a objevilo se na Zemi asi před sto lety, s cílem vytyčit pro lidstvo cestu k nové spiritualitě. Tenkrát nastal čas pro posun, když se připustilo, že náboženství s touto cestou skončilo. Tenkrát nastal čas pro rozvoj nové lidské duchovnosti.
Mikao Usui poprvé přijal Reiki v Satori na hoře Kuruma, po mnohadenních meditacích a půstech. Nakonec našel to, co celý život hledal: Spirituální energii (Rei=duch, duše a Ki=energie). Poté objevil, že tato energie je schopná léčit, protože zjistil, že nemoc má příčinu ve spirituální rovině.
Po smrti Mikao Usui, zfalšovala Takata (jeho žačka, která měla velikou touhu přenést Reiki do západního světa) dokumenty, kterými dokazovala, že ona je jedinou legitimní následnicí Dr. Usui a že Usui bral za léčení peníze, aby mohla začít s velmi dobře prosperujícím obchodem: prodávala léčebnou metodu! Cena za titul Mistra se v té době vyšplhala až na 2.000$, což bylo hodně přemrštěné.
To bylo poprvé, kdy bylo Reiki zablokováno, aby se rozšířilo mezi mnoho lidí.
Důsledkem toho bylo, že se objevilo Reiki Shiki Ryoho, jako výsledek hledání mistrů po metodě vedoucí k osvícení a ne nezbytně léčitelskou metodu. Tato metoda měla být přístupná každému. Následovníci Dr. Usui později transformovali Reiki na léčitelskou metodu, aby dosáhli určitých výhod. Nemocní jsou všude, ale ti, kteří hledají osvícení jsou vzácní! Až do dnešních dnů zůstalo Reiki převážně metodou léčení a je velmi málo těch, kteří uvádějí Reiki v souvislosti s duchovními otázkami.
Objevilo se mnoho Reiki stylů a různých „mistrů“, jejichž jména jsou zde naprosto nepodstatná (i když oni si většinou myslí jací jsou hrdinové), kteří se snažili chránit „svůj“ styl, samozřejmě kvůli obchodu!
Mnoho lží byl vyřčeno těmi, kteří se snažili udržet si monopol na Reiki: za prvé, že iniciaci nelze provést na dálku a nezbytnost mistra, který naladění provádí (a dostane za to zaplaceno), za druhé symboly (které by převedly Reiki na ezoterickou metodu přístupnou každému zápaďanovi) a za další léčení rukama a k tomu veliká lež že Reiki teče pouze rukama a nebo dokonce jenom nohama.
Všechny tyto lži kvalifikovaly „mistry“ na patetické opice, schopné jakékoliv lži, jen aby si zachovali přísun financí. Osudy těchto šarlatánů mě nezajímají. Jen ať zemřou spolu s érou, ke které patří. Mě zajímá globální situace. Všechno toto omezilo Reiki, aby bylo přístupné široké veřejnosti a odklonilo je od jeho hlavního cíle – rozvoje ducha!
Reiki je ve skutečnosti jednoduchá metoda, kterou je schopný pochopit kdokoliv a která vede přímo k rozvoji ducha. Představte si jaké by to bylo, kdyby dnes třeba polovina populace používala Reiki. Vypadal by svět stejně jako vypadá dnes? Asi by nebyl manipulován duchovními, politiky, vládami, televizí, společnostmi, apod.
Nyní se potřebujete dozvědět, že Reiki bude vždy následovat váš záměr. Poteče tam, kam ho pošlete, aniž byste u toho museli hnout prstem. A vždycky bude dělat to, co po něm budete chtít. Ti, kterým to nefunguje, ho asi správně nepoužívají! Energie je podstatou veškeré existence a samozřejmě všeho ve vesmíru. To vyžaduje znalost, nebo alespoň povědomí o Vesmírných zákonech.
Jakmile ovládáte energie a správně jí programujete, stáváte se Stvořitelem. To vás transformuje z koncového uživatele na tvůrce – volba je na vás!
2
Abych napomohl nápravě tohoto stavu, dohodl jsem se se Zdrojem, že kdokoliv požádá mým jménem o naladění do energií Reiki, dostane je v maximální úrovni.
A „jakýmkoliv“ Reiki mám na mysli kterýkoliv z monopolizovaných stylů všemožných „mistrů“, kteří na něm vydělávají.
(Jak je uvedeno v dalších manuálech o postupně sílících energiích, je možné pro naladění použít v jakémkoli meditativním stavu například následující často používanou afirmaci: “Já žádám jménem Armanda o naladění na Reiki energii, dokud zasvěcovací proces nebude kompletně dokončen ”. )
Mimochodem, nedávno přišly na planetu Zemi mnohem mocnější energie, které jsou uvedeny dále. Reiki lze v dnešní době použít jako vhodnou základní úroveň pro seznámení s prací s energiemi a jako přípravu pro mnohem silnější energie.
Originál: www.sokaisi.eu
Český překlad http://vzestup.stesticko.cz
Překlad: V.Kašpárek 2010
3
14.03.2010 - 15:12 | Filtr
(Střelec) PepaKopřiva
Všechny tyto energie vyžadují samostatná naladění, která jsou prováděna ze Zdroje a ne žádným člověkem. Ve skutečnosti dokonce i Reiki zasvěcení jsou prováděna bytostmi Světla. Balet, který mistr předvádí během zasvěcování, aby „vnesl“ symboly a energie je stejně tak užitečný k zasvěcení druhých, jako Čajkovského Labutí jezero. Je to pouze pro umělecký dojem a jejich utajení s atmosférou tajemství. A mnozí lidé zato zaplatí penězi. Stejně tak jak někteří „mistři“ chtějí držet různé Reiki styly jako svůj vlastní kapitál a
4
rozmnožovat peníze, mohou nám vyprávět mnoho lží o energiích Světla. První lží je, že zasvěcení na dálku nefungují. Také nyní jsou zde někteří „mistři“, kteří cestují po světě se svou „baletní show“ a přijímají poplatky za zasvěcení bez nového přínosu. Souhlasím, že je možné přijmout úhradu za čas a námahu, ale ne za lži a obelhávání lidí, kteří mohou být zasvěceni z vašeho gauče v obývacím pokoji. Činit jiné závislými se zdá být pro tyto „mistry“ důležitější, než je naučit, aby hledali sami sebe. Jinou velkou lží je, že smísení různých druhů energie je pro ně samotné a pro jejich klienty škodlivé. Když si dovolíte „Přestat hledat“ – dovolíte si být budoucím zákazníkem, a oni přece potřebují účastníky pro své semináře. Není pro ně žádoucí, když objevíte, že jiné energie mohou učinit totéž nebo dokonce více, protože lístky na jejich neplodné konference by zůstaly neprodané. Všichni tito „mistři“ nesou nyní břemeno selhání Reiki. Je to pravda: Reiki se objevila v úsvitu Nové éry v pravý moment a bylo předpokládáno její rozšíření přes celou planetu mezi lidi, zvyšování lidského vědomí a zvětšování spirituálních vibrací planety. K tomu mohlo dojít kdyby tito „mistři“ následující Mikao Usui až do dnešní doby (ty které všichni chtějí mít na svých certifikátech – pravděpodobně aby později věděli, kdo je ošidil) nepožadovali nenormální peněžní obnosy za něco, co přichází z nebes. A evidentně toto chybné vedení a jejich lži změnily mnoho jejich studentů v ubohé mechanické léčitele - kteří zbožňují svého „mistra“ a bezmyšlenkovitě kopírují/vkládají jejich tak zvané učení, místo aby z nich udělali odpovědné jednotlivce, kteří používají Vyšší vedení. To je důvod, proč všechny Reiki manuály vypadají stejně. A nejsou to pouze „mistři“ Reiki o kterých jsem hovořil, ale každý kdo má obchod s duchovností, počínaje duchovním pastorem, který zradil jako první! Všechny tyto osudy jsou nyní zapečetěny a to, co mě nyní těší je, že ničení které bylo vykonáno, povede ve skutečnosti k tomu, že oni budou jednoho dne sloužit těm, které ošidili a tím vyrovnávat svoji karmu, teď, nebo v nějaké příští době, vždyť každé dobré úsilí je kdykoliv vítané.
Není snad pro nikoho těžké si uvědomit, že duchovní vztah k Bohu je něco intimního a není vázáno na kostel, duchovní nebo mistry. Znám takzvané mistry a duchovní, kteří nejsou duchovní ani jako jejich cestovní zavazadla. Možná se nyní ptáte, proč o tom hovořím. Vede to na této planetě ke konspiraci těch, kteří předstírají, že znají pravdu, a to přestane. Hladovějící po pravdě byli tak dlouho mateni, že mnoho z nich nyní vyšlo z křoví těchto lží. Říkal snad někomu Ježíš Kristus, aby se stavěly kvůli němu kostely a chrámy? Nebo jasně sdělil kde a kdy můžete dosáhnout Boha? Proč tedy celá tato maškaráda ve jménu našeho vykupitele? Jak k tomu přijde Ježíš, který je jedním z vesmírných duchovních mistrů, že se stal majetkem kostela? Má nyní někdo odvahu se zeptat Ježíše Krista, jak je z toho všeho nadšený? Nebo ví někdo, jak se tyto energie jako Reiki, které měly přinést začátek nové éry, staly plnými dogmatismu a klišé? Je to jako by vás zasáhl blesk?
14.03.2010 - 15:23 | Filtr
(Kozoroh) Mipaju
Jo, to jsem četla a když se člověk na tím tak zamýšlí, tak ještě po 100 letech je nás málo.
Už tehdy to mělo jet.
Před devítí lety jsem také potřebovala mistra,
ale jsme čím dál samostatnější. I Koso Rays musíš zvládnout bez pozemského mistra. A to je daleko silnější....
Tak nevím, je-li lepší stavět na vlastních zkušenostech, nebo přebírat cizí, když jsme tak odlišní.... ??????????????
14.03.2010 - 15:45 | Filtr
(Střelec) PepaKopřiva » Mipaju
nevím nevím :(

jo koso! holka včera jsem si poslal na zuby - no mazec ...

ráno jsem koso paprsky posílal planetě Zemi pro transformaci a k otevření srdcí - tak uvidíme

jinak jsem včera začal s armandovým systémem Sokaisi - takže pokud už máš koso za sebou ... :) už se těším na Kofu - to už budu lítat!
14.03.2010 - 16:39 | Filtr
(Kozoroh) Mipaju » PepaKopřiva
Tak jo, také začnu a popojdu, zatím jsem to jen tak omrkávala.
Jinak Koso jsem vyzkoušela na žaludeční problém. Pár sekudn jsem stála před světlem a pak jsem se dozvídala a to jsem se usmála, že mi chybí tekutiny, že jsem na 8 hodin "přepnuta na nouzový program" jako u počítače,( asi to chodí tak, abychom tomu rozuměli) kolik mám pít a tak...
No fakt, za 8 hodin jsem byla jako rybička...
14.03.2010 - 17:45 | Filtr
(Střelec) PepaKopřiva » Mipaju
prý je máme používat každou chvíli ikdyž se nám to může zdát zbytečné - prostě využívat každou minutu - platí jak pro reiki tak i pro další energie - aneb není žádný malý úkol
14.03.2010 - 17:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » PepaKopřiva
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
co to je to koso ? :63:
14.03.2010 - 17:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bard Moe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pozn.: Nečetl jsem ostatní příspěvky..

Podle mě je určitě možné "zasvětit sám sebe". Tedy svým způsobem - díky vlastní vůli, vždy je k tomu ale potřeba nějaké "pošťouchnutí".. Léčitelé také léčí různými energiemi, do kterých byly zasvěceni například při cestách astrálem - různými mocnostmi.

K energiím jsou různé cesty, kurs je jedna z nich. Ale podle mě, pokud to přijde "Samo" je to tak nejlepší.
14.03.2010 - 17:52 | Filtr
(Kozoroh) Mipaju » PepaKopřiva
OK. U reiki to tak funguje, tak proč ne. :27:
Moc se mi líbí, jak jsi radil s čištěním čaker
archandělem Rafaelem. Používám to před samozasvěcením. Doporučuji všem. :17:
14.03.2010 - 17:57 | Filtr
(Kozoroh) Mipaju » josefinka1
Podívej na ty odkazy, které pepicekkop posílá hned v prvním příspěvku nahoře.
Jsou to nové silné energie posílané na Zemi.
Právě zde je potřeba dosti vysokých vibrací a reiki by mohla být pro každého takvou vstupní branou. Dík, že se ptáš.
14.03.2010 - 17:59 | Filtr
(Kozoroh) Mipaju » Bard Moe
:15:
14.03.2010 - 18:15 | Filtr
(Střelec) PepaKopřiva » josefinka1
koso rays - koso paprsky - samozasvěcovací systém do léčebných energií
14.03.2010 - 18:15 | Filtr
(Střelec) PepaKopřiva » Mipaju
ooo, děkuji za pochvalu!
14.03.2010 - 18:17 | Filtr
(Střelec) PepaKopřiva » Mipaju
já jsem tady měl diskuzi na téma koso paprsky, bohužel moc lidí o nich neví nebo ví a nepíšou :)

smích - asi se bojí

další zkušenost s stříbrným paprskem - spojit se s vesmírem a cestovat do minulosti - u mě to funguje tak, že si mohu vybrat situaci v minulosti a znovu si ji projet - popřípadě očistit - paráda!
14.03.2010 - 18:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mipaju
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
děkuju za vysvětlení :15: i pepíčkovi :17:
14.03.2010 - 18:27 | Filtr
(Kozoroh) Mipaju » PepaKopřiva
Tak to je super. Ono těch zkušeností je málo.
Tak to můžu používat místo regrese! Opět děkuji. :74:
14.03.2010 - 18:33 | Filtr
(Střelec) PepaKopřiva » Mipaju
:30:
14.03.2010 - 18:37 | Filtr
(Štír) val08
No konečně jsem se přesvědčila,že to jde samo.Jak to poznám,že mi to jde?Nemám moc zkušeností :68:A keště jeden dotazík:Je všechna léčivá energie Reiky?
14.03.2010 - 18:39 | Filtr
(Střelec) PepaKopřiva » val08
poznáš :) zkus to!
14.03.2010 - 18:49 | Filtr
(Kozoroh) Mipaju » val08
Reiki není jen léčivá energie,práce s ní nevyčerpává. Můžeš ji poslat i do vztahu.
Jak to poznáš? Když nebudeš pochybovat.
Prostě věř, nečekej zázraky a jak říká Pepa, pořád s ní pracuj. Posílej tam, kde se ti něco nelíbí. U léčení dětí stačí přítomnost.
Posílej ji Zemi, třeba několikrát denně. Nenásilně na ni mysli a ono se to rozjede.
Víra posouvá, pochybnosti brzdí.
14.03.2010 - 19:03 | Filtr
(Střelec) PepaKopřiva » val08
no všechna léčivá energie není Reiki, ale Reiki je energii zdroje (zdrojovou energií) vlastně z tohoto místa pocházejí všechny energie, všechno i my!

další druhy energií se potom různě "zabarvují" takže tu můžeme mít delfíní reiki, reiki kvantová energie, merkabu, shamballu ...

a mnoho dalších, které jsou třeba konkrétní na určitou "událost" na určitý sektor

14.03.2010 - 19:24 | Filtr
(Ryby) už zase ocelová žena
Ahoj Miruš i Pepíčku,
oba jste mi pěkně kápli do noty, já se na to, díky Mirušce připravuju a těším se, že začnu!

Opravdu by bylo na Zemi líp, kdyby to bylo používáno tak, jak bylo myšleno nebo určeno. Ale nakonec je to tak, jak je, myslím, že se to rozjede a bude všeho doženo, jen trochu později..., ne?
Je to prostě supr a konečně se naplní, proč jsem tu :44:!
14.03.2010 - 19:40 | Filtr
(Střelec) PepaKopřiva » už zase ocelová žena
a proč jsi tu?

žít s radostí, ne? a k tomu reiki ani jiné energie nepotřebuješ ... (ikdyž jsou výhodou)
14.03.2010 - 19:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » PepaKopřiva
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15:
14.03.2010 - 19:57 | Filtr
(Ryby) už zase ocelová žena » PepaKopřiva
myslela jsem to ještě i trochu jinak :3:
Příspěvky: 1-25 26-50 51-52
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »