Křišťálové a duhové děti


10.03.2010 - 16:35
(Váhy) Ireth
Křišťálové a duhové děti
Všimla jsem si již roběhlé diskuse na téma indigové děti a sama už sem o nich několik věci slyšela, ale teprve nedávno v podstatě před několika hodinami jsem se dozvěděla o existenci křišťálových a duhových dětí. Prosím povězte mi o něch něco máte sami nějáké skušenosti? :1:

Stránka: 1 2
Řazení:
30.06.2011 - 08:42 | Filtr
(Býk) Dene
Ahoj. Som maminou dúhového dieťaťka dievčatka:)).Prosim chcela by som sa o týchto detičkách dozvedieť čo najviac. Hlavne ako k nim pristupovať , ako ich vychovávať.
10.03.2010 - 16:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bard Moe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
O křišťálových jsem slyšel.. Co je ten pojem duhové? :32:

Stejně mi to jenom přijde jako pojmenovávání něčeho.. Jakoby na nějakých takových termínech záleželo.. :49:
10.03.2010 - 17:04 | Filtr
(Lev) Monika 21
Perleťové děti
Jejich podstatou je čisté bílé mléčné duhové světlo - jemné jako mlhovina s vyrovnaným zastoupením všech dalších barev spektra. Jejich vibrace je celistvá, vyrovnaná, lehká, hojivá. Povahou se tady na Zemi váže spíše k ženské polaritě. Jsou na Zemi poprvé. Procházeli vývojem v jiných Vesmírech, v energiích čistého Vědomí, Jednoty, Lásky, Radosti, Hojnosti, Tvořivosti. Nejsou zatíženi negativním prožitkem či karmou spojenou se životem v dualitě na Zemi. Nepotkaly se tedy v minulých inkarnacích ani se svými rodiči a blízkými. Všichni a všechno je tu pro ně nové a zábavné. Milují Zemi, lidi a vše živé. Jsou to šťastné, radostné a pokojné děti. Od početí si všechno, co potřebují k harmonickému životu, nesou v sobě a dokážou z toho čerpat a vycházet při tvoření své vnější reality. Jejich vědomí vnitřní jednoty se životem, vnitřní lásky, bezpečí, hojnosti a tvořivosti jim dávají pocit vnitřní Síly a vyrovnanosti uprostřed duality. Přinášejí nám tuto čistou láskyplnou vibraci Jednoty všeho a spojují nás s prvotním vědomím, které je nepokřivené a nezatížené manipulací, strachem a nedostatkem.

Diamantové děti
Jejich podstatou je čisté průzračné světlo s odlesky barev celého barvového spektra - třpytí se a láme jako světlo diamantu. Jejich světlo je jasné, silné, čisté, může být i ostré až oslepující. Povahou se tady na Zemi váže spíše k mužské polaritě. Jsou tu na Zemi poprvé v lidském těle. Pocházejí z jiných vesmírů, mohly však procházet vývojem v nehmotných inkarnacích na Zemi jako andělské či mistrovské bytosti vyšších dimenzí Země. Znají dualitu, iluzi a pozemské zákonitosti, ale nezažívaly je ve fyzickém bytí. Působily na Zemi jako vyspělí duchovní průvodci, moudré láskyplné bytosti světla, správci a strážci vývoje na Zemi. Se svými rodiči se mohly dříve setkat v roli jejich ochránce, průvodce nebo v dobách, kdy se duše jejich rodičů rovněž inkarnovala na Zemi jako nehmotná bytost Světla. Nesou v sobě dávnou moudrost, poznání, pravdu, vědění, sílu čistého záměru, tvořivost a spojení se Zdrojem - celistvým Bytím. Jsou to silné, plně vědomé bytosti, které tu mají realizovat velké duchovní poslání a stvořit život Jednoty a harmonie pro sebe i ostatní.

Zlaté děti
Jejich podstatou je čisté syté zlaté světlo prolínající se často s dalšími mistrovskými barvami - fialovou, sytě růžovou, rubínovou, stříbrnou, duhovou atd. Je to mistrovská vibrace "Kristova vědomí". Je to energie všeobjímající lásky, čisté radosti, tvořivosti a hojnosti ve hmotě. ((Tato původně čistá zlatá vibrace tvoření byla v minulosti pokřivena, zmanipulována či zneužita (zásadně např. v době atlantské a egyptské civilizace) a následně zatížena bolestí a utrpením (křesťanství). Během letního slunovratu 2008 však byla v celém rozsahu očištěna od všech pokřivení a stala se opět dostupnou pro všechny otevřené a probuzené lidi.)) Zlaté děti (i dospělí) jsou vyspělé duchovní bytosti, velmi staré Duše, které procházeli vývojem tady na Zemi ve fyzickém těle po mnoho inkarnací. Může jít o statisíce inkarnací během různých civilizací. Během toho vývoje dokázali prožít, očistit, transformovat a integrovat dualitu - světlo a tmu, dobré a zlé, mužskou a ženskou polaritu - skrze přijetí a nepodmíněnou lásku v sobě. Nesou si v sobě Sílu, moudrost, poznání, nadhled a schopnost opět stvořit v lásce a hojnosti novou realitu. Starou realitu a pravidla duality přijímají, umějí v nich žít, ale nenechávají se jimi omezovat, dokáží prohlédnout iluzi ega a tvořit ze svého středu, kde najdou všechny potřebné nástroje ke změně. Klíčem ke zlaté vibrací pro nás všechny je sjednocení mužské a ženské polarity horizontálně i vertikálně a sjednocení s naším Pravým Já (Lilith v horoskopu). V současné době je tato vibrace dostupná pro všechny a hodně probuzených lidí ji dokáže v sobě rozvíjet a žít. "Zlaté děti" z řad dospělých procházejících duchovním růstem jsou díky své mistrovské vibraci a pro svůj harmonický přístup k realitě, hmotě a Zemi ideálními rodiči pro Perleťové a Diamantové děti.
10.03.2010 - 17:11 | Filtr
(Lev) Monika 21
Křišťálové děti patří spolu s perleťovými a diamantovými dětmi mezi dlouho očekávané tzv. Duhové děti (Rainbow children). Jejich podstatou je duhově bílé světlo, jemné jako mlhovinka, které však na rozdíl od perleťových dětí obsahuje proměnlivé zastoupení barev v závislosti na okolních podmínkách. Jsou velmi citliví, otevření, důvěřiví, s laskavým a obětavým přístupem ke všemu živému. Jsou to přirození Léčitelé, pomocníci a Služebníci Přírody. Jejich hlavním energetickým centrem je srdeční čakra a duchovní srdce. Mají silnou empatii, díky které většinou nevědomky snadno přebírají různé (i negativní) energie ze svého okolí a přes své srdce je přeměňují v Lásku. To je oslabuje a činí velmi křehkými a zranitelnými. Od svých rodičů a okolí proto potřebují velikou ochranu a podporu. Potřebují se naučit přirozeně a jemně vymezit své hranice vůči okolí a ukotvit se bezpečně ve svých fyzických tělech a energiích Země. Husté a hrubé energie Planety většinou totiž špatně snášejí a vnímají jako těžké a omezující. Proto jsou často nemocné a unikají z reality do svého snového světa andílků, víl a jednorožců. Díky jemnějším energiím Nové Země mohou nyní lépe vyjádřit svou přirozenou podstatu a léčitelské schopnosti, cítit se lépe ve fyzické realitě. I ony se posouvají ve vývoji a stávájí se celistvými, plně vědomými, silnými bytostmi - Perleťovými dětmi.
10.03.2010 - 17:12 | Filtr
(Lev) Monika 21 » Monika 21
Tak to je zatím vše co jsem našla . Přeju pěkný den :27: :27:
10.03.2010 - 17:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
to jsou věci teda :63: :43: jsem si duhové dítě :22:také to všechno těžce nesu ....
10.03.2010 - 17:59 | Filtr
(Váhy) Ireth » Monika 21
Strašně moc děkuji :1:Udělalo mi to nesmírnou radost :74: :27:
10.03.2010 - 18:00 | Filtr
(Lev) Monika 21 » Ireth
Není zač :27: :74:
16.03.2010 - 15:07 | Filtr
(Rak) TJ » Monika 21
Máte prosím někdo zkušenost osobní s kříšťálkama? Dozvěděla jsem se, že oba moji chlapečci by měli být kříšťáloví, když si ale přečtu knížku od Doreen Virtue, jsou tam takové hodně pro mě nadsazené informace. Některé věci sedí, jiné ne. Nejsem si jista za jaký konec všechny nově získané informace vzít... Pokud máte taky křiťálové děti, prosím podělte se o zkušenost. Díky
16.03.2010 - 16:17 | Filtr
(Hadoken) ži.va
mě to přijde ujetý...

dítě jako dítě...s novou generací se rodí prostě nové děti a hotovo...je to přirozený proces, akorát že ve středověku by nikoho nenapadlo říkat někomu duhové dítě...zato tam bylo zase jiné "povyšování", jako královské děti a děti panovnickího rodu, modrá krev apod.,....árijská rasa byla taky "spešl" :5:

ono to je ve finále stejně jedno :44:
17.03.2010 - 18:52 | Filtr
(Váhy) Ireth » ži.va
Ano, je to jedno. Na druhou stranu to neznamená, že by se o to člověk neměl zajímat. :1: :74:
30.06.2011 - 08:44 | Filtr
(Štír) Freja
Chudák Péťa,tak mu přibyli další potenciální zlobiví parchanti :14: :61:
30.06.2011 - 09:03 | Filtr
(Rak) cifršpionka » Freja
:61: :75: :61:zase jsi mě "dojala" k slzám :75:
30.06.2011 - 09:08 | Filtr
(Býk) PetV » Freja
Nejdřív jsem se taky zalekl, ale podle toho popisu to vypadá, že by neměli zlobit, jako indigáči, se tam opakuje, jak jsou láskyplní a harmoničtí a milují Zemi, tyhle chci :12: :75:
01.07.2011 - 08:23 | Filtr
(Býk) Dene » Freja
Absolutne nechápem aky význam má tato stranka, konkretne táto téma. Ja som sa tu dožadovala o pomoc a nejake informácie o kryštalovych resp. duhových deťoch a namiesto toho si tu vymienate nejaké nezrozumitelne komenty. Vôbec nepíšete k téme. Myslím že nie som jediná, ktorá sa tu niečo pýta a odpoveď v nedohľadne.:(
01.07.2011 - 08:42 | Filtr
(Panna) mikiduc
Já jsem měla všechny děti smradlavý :39: :24:
01.07.2011 - 08:44 | Filtr
(Štír) Freja » Dene
Tož to budeš asi muset zagůglit :44:
01.07.2011 - 09:02 | Filtr
(Býk) Dene » Freja
Asi áno, nič ine mi nezostava.
01.07.2011 - 09:23 | Filtr
(Býk) PetV » Dene
Nic si z toho nedělej, to se stává, že ne všechno člověk pochopí, zvlášť nově příchozí :3:

A zkus své holčičce pro začátek pustit pěknou písničku, o duze :13: :13: :13: :75:
http://www.youtube.com/watch/…
:74:
01.07.2011 - 09:25 | Filtr
(Štír) Freja » Dene
Nebo si zkus založit spešl diskusi ne tohle téma,třeba se někdo chytne. :3: :74:
01.07.2011 - 09:28 | Filtr
(Býk) PetV » Freja
Myslíš třeba diskuzi pod názvem Křišťálové a duhové děti, taková už tady dlouho nebyla :61:
01.07.2011 - 09:43 | Filtr
(Štír) Freja » PetV
:47: :4:
No třeba by se ta diskuse mohla jmenovat AKO VYCHOVÁVAT KRISTALOVÉ DIETA....píšem po slovensky ozaj velmi dobre,čo? :61: :6:
01.07.2011 - 10:12 | Filtr
(Býk) PetV » Freja
No jo, hotový lingvista :22:
Takový talent na slovenštinu, a leží ladem :19: :4:
01.07.2011 - 10:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Amenti, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
...myslím,že každé dieťa hrá všetkými farbami...presne ako aj kryštál,ktorý vďaka rôzne obrúseným hranám odráža svetlo v bohatom spektre...nemám pocit,žeby bolo jedno dieťa také a iné onaké...všetky majú veľa spoločného a zároveň je každé jedinečný originál...práve tá pestrosť a nezatriediteľnosť ma u detí najviac baví...samé o sebe nikdy nemajú pocit výnimočnosti - len tak si plynú životom,najradšej spolu s ostatnými,no pritom si vždy zachovajú svoju vlastnú tvár...nezaujíma ich žiadne triedenie a škatuľkovanie...prečo im to robíme?...sú tak krásne vo svojej jednoduchosti a prirodzenej múdrosti :27:
Příspěvky: 1-25 26-28
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »