nerozumím mu


05.03.2010 - 10:36
(Štír) selket
nerozumím mu
ahoj všichni.Ráda bych se svěřila se svým trápením a třeba znala váš názor na věc.Před 3 měsíci jsme se s přítelem pannou rozešli,nebo si dali pauzu já ani nevím.Já vím,že jsem to zavinila já.Proto jsem prosila,at nám dá šanci a on stále nevěděl až to utnul ůplně.Já se pak už neozývala.Za měsíc mi napsal,že mu chybim a zda s ním nechci jet na chatu.Já řekla ano.Tak jsme spolu trávily ceý víkend.Choval se stejně jako když jsme spolu byli.Jen mi nedal pusu na uvitanou,ani na rozloučenou.žádné intimnosti též nebyly.Připadalo mi,že se tomu nějak vyhýbá.Stále mluvil o tom,že mi už tikají hodiny,že si mám pořídit dítě atd.Já mu totiž dřív říkala,že on je mladej a že já už chci rodinu a sním to par let ještě nepůjde.A on mi to teď připomíná.Koupil totiž chatu a je zadlužený a dítě je pro něj postrach..tak mi radil,ať si najdu bohatého a s ním si ho pořídím.Sem mu na té chatě řekla,ať už mě neštve,že kdybych chtěla bohatého a sním dítě,nejsu ted na chatě s ním.No problém je v tom,že on se mi už od tohoto víkendu neozývá.Dokonce jsem mu napsala,jestli mu se mnou bylo vůbec hezky.Neodepsal.Tak jsem mu napsala,že teda asi nebylo.Že se nedá nic dělat.že jsem ráda,že nám dal ještě jednu šanci a že ať se mu v životě daří.A nic...žádná reakce...jenže mě strašně chybí....a nevím,zda mě má rád,a jen se bojí,nebo už nic necítí..... :9:

Stránka: 1 2 3 4
Řazení:
05.03.2010 - 10:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no to je fakt divné,tak nějak nechápu, proč tě na tu chatu zval,ale ted mu klidně napiš, že ti chybí a že nevíš, jak to teda cítí on, když nic nepíše.
05.03.2010 - 10:43 | Filtr
(Rak) Baděnka
a to uz jsou tedy dva mesice co se ti neozval?
05.03.2010 - 10:50 | Filtr
(Štír) selket » Baděnka
no pohadali jsme se koncem listopadu,ja vyvolala hadku,pak sem si to uvedomila.....a omlouvala se mu...a on zrovna resil ten uver,mel jeste jednu praci,starosti a tak vybuchl,chtel uz mit klid...tak rekl,ze si dame pauzu.A 14 dni se neozval az na vanoce.Pak jsme si psali a ja se teda ptala,co s nama bude dal...a on nevedel.Tak ja dolizala,omlouvala se,uznala sve chyby a on ze nevi,ze uz neveri,ze to bude lepsi,ze jsem na nej byla hnusna atd.Pak rekl,ze nechce vztah,ze mozna casem spolu budem,ale ted ne,ze toho ma mac atd.Tak jsem se mu uz mesic neozvala a ted mu jen v pondeli napsala na svatek a byl rad,psali jsme si a pak napsal,ze mu chybim.Mam strach mu psat,jak ho mam rada,protoze to jsem delala dva mesice a ho to spis odrazovalo.A to tak bylo ve vztahu.Kdyz jsem byla chladna,bylo to lepsi....
05.03.2010 - 10:51 | Filtr
(Štír) selket » Baděnka
je to 5 dni,co se neozyva
05.03.2010 - 10:52 | Filtr
(Štír) selket » josefinka1
nevim...on moc dobre vi,co k nemu citim....dala jsem mu to na chate najevo.....on se jen v noci pritulil a chytl me za ruku...ja byla moc stastna v tu chvili
05.03.2010 - 10:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » selket
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
možná sám neví, co chce,když ti napsal, že mu chybíš, ale neozývá se.
05.03.2010 - 10:58 | Filtr
(Štír) selket » josefinka1
a co mam ted delat???Asi nevi,co chce...mozna si uvedomuje,ze jsem vazne uz zrala na rodinu a on mi to nemuze poskytnout..jenze proc mi nic nerekne??Proc nereaguje na sms,to si nezaslouzim.Ano ,muzu si najit bohateho,se kterym si poridm dite a budu zit fajn zivot...ale ja mam rada ho,i s tema dluhama i s tim,ze to dite bude pozdeji...ale on si to ani neuvedomuje.
05.03.2010 - 11:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » selket
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele giovana, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Přečti si mou diskuzi..Co tím sleduje,je hned pod tvoji.A poradím Ti jen jedno...VYDRŽ :3:
05.03.2010 - 11:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » selket
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele alek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nedělej nic a nech to být.
Pokud si to skutečně rozmyslí, ozve se sám. A jestli se mu neustále budeš ozývat a nabízet vše na zlatém podnosu, tím spíš Tě odmítne.
Dáváš se pod svojí hodnotou.
Dala jsi najevo zájem a teď je na řadě on. Ale začni žít, jdi ven, najdi si nové koníčky. A připrav se na možnost života bez něj.
05.03.2010 - 11:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj,
váš případ je vlastně klasika - Štír s touhou po klidném zázemí ( Koza ), ale s divokou povahou a výbušnými reakcemi, s výlevy citů a emocí... a Panna, klidná, rezervovaná, puntíčkářská, která dítě, partnerství a tyhle věci bere hodně jako celoživotní závazek a kolem třicítky má podle něj "na všechno ještě dost času".

Je to jako oheň a voda, ty ho trochu pálíš, ale lákáš. On Tě trochu chladí, ale taky tě láká. Moc to do hromady nejde. Nehledě na to, že on bere i do vztahu hodně rozum. Panny jsou hodně zodpovědné a hodně berou všechno přes rozum. Je fakt, že zázemí jimi zabezpečené, je stabilní. A že by sis toho Ty jako Koza uměla vážit, ale ve Tvém věku jsi právě ještě takový bouřlivák, že jemu to patrně nahání hrůzu. Jsi na něj patrně moc emoční. Ono je to láká, ale zároveň děsí.

Co se týká Tebe - zkus to ještě. Jdi na něj s rozumnými argumenty, vyšlapej si tu cestičku k němu přes rozum, jsi kreativní a chytrá, tak zkus nějaký plán, kterému by přišel na chuť. Emocemi ho asi v tuhle dobu spíš odradíš. On Tě může milovat, ale rozumově si zdůvodní, že pro tebe není vhodný a zkusí se "utnout", aby ti nebránil v dalším vztahu. Je na tobě, jestli si ho přitáhneš na rozumným špagátu zpátky. Ale musíš počítat s tím, že on na ty projevy lásky a na ty emoce má spíš své nitro. Navenek je moc ukázat neumí. A jestli mu to někdy vyčteš, bude mu to líto. Takže záleží na tobě, musíš si rozmyslet, co přesně chceš.
Hodně štěstí. :17:
05.03.2010 - 11:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » alek
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele giovana, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
alek má naprostou pravdu...jestli o tebe chlap stojí najde si cestu sám,je řada na něm ty vyčkávej a běž dneska pařít a bav se jak nejvíc to jde :36: :36: :74: :61:
05.03.2010 - 11:11 | Filtr
(Štír) selket » giovana
ja to vím,že na něj platí spiíš ppředstírat nezájem...však jsem za ním dolizala dva měsíce a bez úspěchu.Pak jsem se neozvala měsíc a ejhle,chyběla jsem mu.Jsem udělala chybu,že jsem mu dala najevo na te chatě,že ho mám rád a že chci jen jeh.On teď zase bude přemýšlet,zda je to dobré být se mnou.A to byly doby,kdy beze mě nechtěl být,prosil,ať se s ním nerozcházím,dokonce chtěl dítě,jen aby me neztratil.A navíc k mé smůle byl v tv film,na který jsme koukali,o ženě,která si našla o dost mladšího kluka,milovali se moc.Ale ona už chtěla rodinu a on řekl,že s ní chce dítě.Ale ona mu řekla,že je mladej,že mu nechce zkazit život .Tak ta žena se s tím mladým rozešla.A ten "můj" to jen schvaloval...takže teď si asi říká,že to asi taky tak uděla nebo co
05.03.2010 - 11:16 | Filtr
(Štír) selket » Sem.miš
ahoj,je to presne tak....já vím,že mě miloval právě proto,že jsem byla jiná než holky ktereé měl.On nedává skoro vůbec city najevo.Ale mě to zpočátku nevadilo,já ho brala prvni měsíce spíš jako kamaráda a nedávala žádné city najevo též.Nic nevyčítala,nic neřešila a on žárlil a snažil se a to bylo fajn.Problém nastal,až jsem se zamilovala...chtěla jsem víc lásky,víc citui,vášně,pozornosti,začala vyčítat a nadávat atd...což ho odrazovalo samozřejmě.Ale ted na té chatě jsem byla úplně v pohodě.
05.03.2010 - 11:24 | Filtr
(Štír) selket
já vím....stejně mě tak naštval,že až se ozve,tak se budu muset držet,abych nevybuchla....nezasloužím si,aby mě přece ignoroval.Já když se s ním rozcházela(pravda,bylo to docela časté)tak jsem k němu byla vždy upřímná....řekla důvod a komunikovala s ním.proč on je takovej srab???Jsem na něj fakt naštvaná.Už mi bylo docela fajn,jsem se smiřovala s tím,že už spolu nebudem a on mi teď jen nasypal sůl do rány.nejsem žádná chudera,která by si nemohla najít jiného.Spíš je problém v tom,že mě žádnej nezaujme...tak proč lezu pořád za ním,kdž mě tak děsně štve...:-) ale vážně,tak jak on mě snad žádnej neštval.I teď na té chatě jsme se pošťuchovali,ale je to spíš taková legrace....ach jo
05.03.2010 - 11:29 | Filtr
(Štír) selket
já už si asi trošku zvykla na to,že ty city najevo nedává....je prostě takovej.Ale štve mě,že se s ním nedá o ničem bavit.Debaty o tom,co mi vadí nejsou možné.On nechce o ničem debatovat.A asi s tím egem máš pravdu.Představ si,že vždy dělá a říká opak toho,co já.Dělá to ale schválně a tím mě pěkně sere.On ví,čím mě dokáže naštvat.Nevím ale,proč to dělá,je jak malej.Léči si na mě své ego nebo co????Já třeba chtěla čaj do jeho nového hrníčka,on že né,že je to jeho hrnek.říkám,že se mi libí,že to bude můj hrnek a hadali jsme se jak malé děcka...pochopíš to???taková blbost...a co myslíš,nepůjčil mi ho :4:
05.03.2010 - 11:31 | Filtr
(Rak) Baděnka
pokud ho opravdu chces, dej mu cas, asi si to musi sam v hlave srovnat, co on sam chce a jake jsou jeho priority, urcite te ale rad ma!
05.03.2010 - 11:35 | Filtr
(Štír) selket » Baděnka
no jo,ale když ma rad,tak proc potrebuje cas??Proc nereaguje na sms??ja mu dokonce psala,ze doufam,ze budem alespon pratele,ze mu nic nevycitam...tak at netrucuje a on nic....nereaguje....
05.03.2010 - 11:44 | Filtr
(Rak) Baděnka » selket
protoze to sam jeste nevi, jak se rozhodnout, jestli ti rict, ze je konec nebo ze to ma smysl a budete spolu. jestli o nej mas zajem, tak na jeho rozhodnuti pockas a jestli ne, tak na nic necekej. vim, ze je tezky cekat, ale trpelivost ruze prinasi, ne?
05.03.2010 - 11:47 | Filtr
(Štír) selket » Baděnka
jsem asi jak on..pokud mi chlap unika,snažím se..pokud by možná za mnou lezl po tom víkendu,asi bych taky začala přemýšlet,zda to má cenu.Jsem mu taky napsala,že nevím,jaké by to bylo dál,asi trošku složitější,ale že mi s ním bylo fajn a to je pro mě to nejdůležitější....no,teď víkend a já zas budu přemýšlet,co asi dělá atd.a s kým....hrůza...
05.03.2010 - 22:23 | Filtr
(Štír) selket
tak vám všem děkuji za rady..možná jsem tu diskuzi měla založit dříve....dnes mi napsal,že samozřejmě můžem zůstat přátelé.ˇAž bude prý dělat pařbu na chatě,že můžu přijet....takže jsem mu odpověděla po svém...po štírsku.....asi si to umíte představit.No nic..něco končí aby něco nového mohlo začít.mějte se hezky
06.03.2010 - 08:36 | Filtr
(Rak) Baděnka » selket
urcite prijde neco hezciho :17:
06.03.2010 - 15:21 | Filtr
(Štír) ivakolacek
mela jsem podobne trapeni ,,,
kdyz jsem cetla tvoje psani mela jsem pocit ze jsem to ja ,,, (obe jsme stirky ) asi to je ono ...
muzi potrebuji vice casu a ty jsi netrpeliva jako ja ...
pokud chces neceho docilit ,,, neozyvej se mu ..jdi na misto kde te bude videt ..ale nemluv na nej ..ani pohledem ho nepozdrav ..
ozve se sam a otom delej ofuky ... jako no ..ten vikend?? Uz jsem zazila i lepsi ...
nemam ted moc casu ,,ale kdyz moci mermo chces muzem se sejit ..ale nezdrzet se dlouho jenom kratce ,,ukazat se mu v nejlepsim svetle a zmizet ,,
neni to jednoduche pro nas Stirky skoro neuskutecnitelne ale stoprocentne to funguje a nejenom na panny ale i lvy ..a to je co rici ..
preju hodne uspechu ,,a jen tak mimochodem kdyz mu nezvednes telefon - neboj se on se bude divit a zavola znova...
Iva :17:
06.03.2010 - 15:35 | Filtr
(Štír) selket » ivakolacek
děkuji moc za pochopeí...maš pravdu,jsem netrpělivá a pak dělám kopance....umím dostat muže do kolen,aby dolízali za mnou,ale jen když o ně nestojím.Co teď??myslíš,že se ještě ozve??jsem na něj tak děsně naštvaná,že kdyby napsal,asi mu nadám.....ani nevím,zda bych s ním po tom všem chtěla být...ale ještě k tomu všemu mě strašně štve,že mě odmítá,že se mi vlastně vysmívá....to je nejhorší..a já se tak ponižovala.ZMETEK!!!Neumím to s těma chlapama,když mi o ně vážně jde.Ale přitom už jsem zlomila tolik srdíček chlapů,o které jsem nestála příliš....ach jo
06.03.2010 - 15:42 | Filtr
(Panna) Charis » Baděnka
no, ak je panna , tak bude dlllllho rozmýšľať, ako sa rozhodnúť, ty si myslíš, že on ťa ignoruje a kašle na teba, ale on rozmýšľa, aby si to dobre rozmyslel, musí to rozanalizovávať stále dokola, ver mi , že je to ťažké, poznám to.Tak skús mu dať ešte trochu času... :29:
06.03.2010 - 15:45 | Filtr
(Panna) Charis » Charis
PS: a koľkože má on rokov? veď ty ešte nemusíš s deťmi ponáhľať, nie? ešte si mladá :14:
Příspěvky: 1-25 26-50 51-75 76-89
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »