stáva sa mi


04.03.2010 - 22:37
(Kozoroh) kalamajka
stáva sa mi
...keďže pracujem s ľuďmi v rôznom zdravotnom stave (fyzickom aj psychickom), že sa na mňa presunie negatívna energia.dokonca, viete, neikedy je pac aj agresívny, vyplúva vodu, tabletky, buchne do vás a tak. pri ňom sa snažím zachovať ako profesionál.ale ked odídem do ústarnia, cítim únavu a negatívne vlny po celom tele.väčšinou vždy siahnem po kofejne. už som sa pristihla, že vypijem aj tri-4 kávy :63:, to už nie je vôbec zdravé.ako čo najrýchlejšie vyrovnať túto nepriaznivú energiu? pozná niekto techniku?

Řazení:
04.03.2010 - 22:43 | Filtr
(Rak) HappyLu
poznám.. :15:
taky pracujem vo zdravotníctve,viacej vo vzkazníku :3:
04.03.2010 - 23:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Lothorien, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ahojky, znam to dobre, deje se mi to s mymi studenty...cim dal tim intenzivneji...az me najednou zacli vysavat i pratele a partneri... hodne mi pomohlo pochopeni, ze mam dar predavat vysokou a laskyplnou energii ..jen mi trvalo prijit na to, jak jim nedavat svou vlastni... existuje spousta energetickych ochran proti takzvanym upirum.. ale myslim ze nejsou resenim..zkusila jsem je vsechny...kolem 30 jich urcite bylo ...zkus se naucit dobijet energeticky.. ne kavou a jidlem ..jako napriklad driv ja ...hlavne cokoladou ...taky je dulezite to tem lidem odpustit ..divat se na ne jako na male nevinne deti, ktere to jinak neumi a respektovat ze to tak maji ...zkus treba Reiki nebo neco, co ti pomuze se dobit ..dobre funguji taky ruzne aktivity co te nabijeji...me treba nabiji ucit male deti nebo lidi, ktere ma vyuka bavi...pocitem radosti a naplneni si otevres kanaly energie, ktera te doplni :27:
05.03.2010 - 10:43 | Filtr
(Vodnář) Robert Isfaháni
Podobný problém vzniká ve všech profesích, kde se pracuje s lidmi, zvláště pak nemocnými a týká se terapeutů, lékařů, sester, psychologů, astrologů, léčitelů. Jmenuje se to syndrom nemocného léčitele. Ten způsobuje, že když není řešen, často je dotyčný nucen tuto práci přestat dělat a nebo začně mít psychické nebo zdravotní problémy.
Před pár lety jsem to řešil také, když jsem byl po dvouhodiném výkladu horoskopu úplně hotový. teď už jsme se naučil metody ochrany a následné očisty, takže je to dobré.
Mám svůj amulet, který je s tímto záměrem vyroben, používám různé metody jak ze sebe dostat když už nějaké problémy od lidí přetáhnu.
05.03.2010 - 11:55 | Filtr
(Blíženci) Elatka
Zajdi si do obchůdku s polodrahokamy a kup si nějaký ametyst. Ametyst je duchovní kámen, silně pomáhá přenést se přes stres, smutek, zármutek a zlobu. Zklidňuje a vyrovnává mysl i dušičku. Navíc Tebou bude proudit jeho energie a můžeš ji tak při dotycích trochu i předat dalším lidem.
05.03.2010 - 12:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
mozno miesto toho kofeinu by si na zaciatok mohla presedlat na nejaky cajik...dobry je aj Pu-ehr alebo ukludnujuce ucinky ma aj medunka lekarska :3: a odporucila by som ti nejaky amulet alebo krystal ako ochranny amulet proti zlej energii... :3: ja osobne som si vzdy pri takychto ludoch vymyslela ocistny ritual...som proste akoby striasla zo seba vsetku negativnu enrgiu, alebo proste vdychla pozitivnu, vydychla negativnu...alebo som si sla jednoducho umyt ruky a pritom som si hovorila, ze teraz zmyvam vsetko co ma rozculuje alebo vyvadza z rovnovahy a potom sa skratka na to pokusam zabudnut a ist dalej :3:
05.03.2010 - 12:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Elatka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
to je fakt, aj ametyst ma vyborne ucinky na upokojenie :15:
05.03.2010 - 14:12 | Filtr
(Panna) Irian von Sayfang
Souhlasím s komentátory. V každém případě doporučuji Reiki, obsahuje v sobě metody ochrany, očisty a v neposlední řadě také nabíjení pozitivní energií jak vlastní osoby, tak i druhých lidí. V každém případě vždycky měj na paměti, že v okamžiku, kdy přicházíš do kontaktu s druhým člověkem, vaše energetická pole se do určité míry propojí a začnou se mísit. to má za následek, že terapeut je "nakažen" energií léčeného. Prvním krokem by vždy měla být věta: "Vystupuji z tvých energetických polí," čímž se lidé odpojí, za druhé je vždy dobré, když svou energii ochráním proti dalšímu napojení. Například tak, že si predstavím zip, který vede od země až nad hlavu (ten zip může uzavřít naši auru ve tvaru vajíčka) a od spoda nahoru ho zapnu, a tím se bezpečně uzavřu. Spousta lidí má svá energetická pole otevřená a nechráněná. není na škodu, když čas od času vystoupím z energetických polí jiných lidí nebo se uzavřu. Samozřejmě jsou i jiné metody, ale tyto zvládne každý. Hezký den .)
05.03.2010 - 15:55 | Filtr
(Vodnář) Robert Isfaháni » Elatka
Problém tohoto druhu potřebuje posílení vůle a tudíž odolnosti, což ametyst neřeší. Obávám se že v tomto případě by nepomohl
05.03.2010 - 15:55 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka
Nejpřirozenějším v tomto je myslím si dostat se na roveň, kdy dokážeš zůstat pevně ukotvená ve svém středu/nitru v klidu, přijímat a nechat proudit dál z Tebe Lásku (které je dost a dost, akorát musí být u dotyčného splněny podmínky, aby jím mohla proudit, vlastně jako u reiki, akorát se k tomu dá dojít i bez zasvěcení), pak už budeš mít ochrany automaticky, stále a nebude to na Tebe přecházet. Vyrovnanost a harmonie. Ovšem je to taky cesta asi nejdelší, vyžadující kontinuální práci na sobě sama, ale když k tomu člověk krok po kroku směřuje, tak to potom jde z něj samého a už nepotřebuje žádné pomůcky z vnějšku.

Jinak ano, co tu bylo popsáno funguje (ale já osobně to beru spíš jako ty pomůcky), různé ty vizualizace - ale vydrží to jen určitý čas, a taky pozor, aby se tím člověk neuzavřel nějak příliš. Reiki může být taky dobré, ale za sebe bych radila pouze pokud cítíš, že jsi na to připravena, že je to cesta pro Tebe (ne jen proto, že Ti to někdo řekl, že je to dobré), je to přeci jen určitý zlom. Jinak ale můžeš "použít" i ještě snazší věci - jako najít si místo, kde se budeš cítit dobře a velice klidně (v přírodě, doma, kdekoli) a tam vždycky načerpávat energii apod.

Ono totiž velice vyčerpává i to, pokud zachováváš masku profesionála, jak píšeš, a tím něco potlačuješ, jak z toho vyplývá, což samozřejmě chápu, ale potlačování to je, takže to není fajn.
Bezpochyby takováhle práce je velice náročná, tak přeji, ať v sobě dokážeš naleznout ten klid a spočinout v něm. :3:
05.03.2010 - 15:58 | Filtr
(Blíženci) Elatka » Robert Isfaháni
Mně pomáhá. ;) Když ho nenosím, vytočí mě lidé velice snadno. Když ho nosím, jsem mnohem vyrovnanější a jen tak někdo mě nerozhodí. Asi i záleží na člověku, jak je schopný to do sebe nasávat. :)
05.03.2010 - 16:07 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka » Elatka
Kameny vnímám taky jako pomocné, mám třeba fajn náramek z růženínu a další, ale osobně to beru jako to doplnění. Když člověk dokáže dojít k tomu, jak být v nitru vyrovnaný, tak vlastně je nepotřebuje vůbec.
05.03.2010 - 16:13 | Filtr
(Blíženci) Elatka » Tyna_Tynka
To mi teda nejde. Já dokážu být v pohodě mezi určitou společností. Ale jsou lidé, při kterých se mi zvedá hladina agrese automaticky, ale ten ametyst mě prostě drží klidnou. Je to divné, ale mám svoji ametystovou slzu a ta mě drží úžasně.
05.03.2010 - 16:16 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » Irian von Sayfang
souhlasím, reiki je moc dobrá ochrana a k tomu nějaké ty kameny, amulety i představy zdi, uzavřeného vajíčka...
05.03.2010 - 20:09 | Filtr
(Býk) 777Jaja
Ahoj, proti takovemu nanosu neg.energie pomaha i tibetský duchovní předmět zv. DORDŽE.
Jedním koncem špatnou energii stáhneš a druhým nad hlavou krouživými pohyby dobíjíš.
Jinak taky doporučuji reiki. :27:
06.03.2010 - 07:32 | Filtr
(Kozoroh) kalamajka
jj Ďakujem, ste všetci skvelí.

ja asi siahnem po tom čaji, musíma vrátiť k pestovaniu byliniek.mäta, medunka, ...sú to skvelé náhrady kávy, to je pravda.

čo sa týka kameňov, ja mám s tým špatnú skúsenosť. neviem, možno mi bol darovaný nesprávny, ale pripisujem mu tráviace ťažkosti, ktoré u mňa krátko potom nastúpili. keď som si ho dala dole, tak prestali aj ťažkosti.
na reiky by som si musela nájsť čas v diáry, ale stačí začať tým, kde sa v mojom okolí robia, že?

pekný deň! :29:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »