Je to možné??


24.02.2010 - 12:00
(Lev) Neleen
Je to možné??
Zdravím, zajímaly by mě dvě věci...obě se týkají astrálního cestování - je možné, aby mě někdo vzbudil, když moje duše právě cestuje astrálem?? A druhá věc...můžete mi někdo doporučit nějakou dobrou literaturu o astrálním cestování? Kde jsou návody. Na internetu jsem na nějakou narazila, ale jistě ne každá je dobrá. Mnohokrát děkuji! :17:

Řazení:
24.02.2010 - 12:56 | Filtr
(Lev) Light
Ahoj,
astrální cestování, nebo lucidní sen je sen jako každý jiný jen máš plné vědomí sama sebe a vzpomínky atd. jak tady v realitě, spiš je problém v tom že tě to do toho těla "tahá" samo. Já jsem četl Stephena La Berge Lucidní snění a Gato - Brána do věčnosti.Dobrá knížka ale stejně bude ta co tě osloví.
Musím podotknout že AC v bdělém stavu se mi nepovedlo nikdy, ale povedlo se mi "probudit" se ve snu - lucidní sen. Pro mě největším problémem bylo to že jsem si pořád "hlídal" svoje fyzické tělo. Do té doby než jsem to pochopil, že na něj nesmím myšlenkama vůbec sahat se mi nepovedlo nic .
Zdravím a ať se daří

Honza
24.02.2010 - 18:57 | Filtr
(Lev) Neleen
Mockrát děkuji Light i Dazing za odpovědi :17: Budu si to muset přečíst ještě několikrát, abych tomu skutečně porozumněla.

Stále je mi těžko vysvětlitelná jedna věc - už mi to na diskuzích bylo vysvětlováno, ale pořád to nechápu. A to sice to, jak rozpoznám, že astrálně cestuji nebo se mi zdá sen. Dá se to s určitostí rozpoznat? Nebo se můžu jen domnívat, že teď je to sen...nebo naopak: teď jsem v astrálu... :64:
24.02.2010 - 19:28 | Filtr
(Lev) Light » Neleen
No já jsemt o taky nechápal dokud se mi to nestalo. Prostě vnímáš úplně stejně jako v realitě ale víš že spíš - že tělo je jinde. Chodíš - spíš létáš - vědomě po krajině, mluvíš s lidima, děláš vědomě různé věci co chceš. Není to sen který jen pozoruješ a určitě to poznáš - já jsem měl první LD takový že jsem pošel dveřmi u balkonu a říkal jsem si, že to není možný že mi to nikdo neuvěří tak jsem chtěl do sněhu napsat svoje jméno a v mžiku jsem si uvědomil sama sebe . Kdo to neprožije tak tomu opravdu nemůže plně rozumět. Jinak snový prostor a astrální je v podle mě v podstatě to stejné - jakmile získáš luciditu můžeš si nechat ukázat rozdíly, nechat se přenést do vyššího astrálu kde jsou vyšší bytosti, cokoliv tě napadne. Chápu tvou otázku protože mi to taky nebylo jasné, ale jde to zodpovědět jenom tím že to prožiješ..... Trvalo mi to cca půl roku než se mi to povedlo, bohužel jsem dělal hodně chyb které to blokovaly. Ani teď nemohu říct že zítra budu mít LD, ale třeba budeš mít štěstí a povede se ti to na první záměr ....
24.02.2010 - 19:32 | Filtr
(Lev) Light » Neleen
Dovětek - lucidní snění , astrální cestování jsou jen slova , názvy, doufám že se tady se mnou nebude někdo hádat že jsem prožil něco čemu se říká jinak . Prožil jsem plné vědomí ve snu kde se mohu volně a s plným vědomím pohybovat, mluvil s lidmi, materializovat myšlenky atd.... Myslím že toto je obsahem obou těchto slov.
25.02.2010 - 11:15 | Filtr
(Lev) Neleen
Mockrát děkuji...teď už mi to je trošku jasnější :27:

Light, říkal jsi, že si dělal spoustu chyb...mohl bys mi říct, jakých chyb se vyvarovat?? Třeba dělám stále něco špatně a proto se mi to nevede :9: Třeba by mi to mohlo pomoci...


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »