Mistr a reiki reiki


08.02.2010 - 19:48
(Lev) Monika 21
Mistr a reiki reiki
Zdravím Vás chci se jen zeptat mám vybranou mistra reiki p. Stanislavu Moudrů ze Zborovic. Je to na Kroměřížsku. Neznáte ji někdo? Tady jsou její stránky http://www.volny.cz/sam.km/… Moc díky. :3: :17:

Řazení:
08.02.2010 - 21:16 | Filtr
(Kozoroh) Mipaju
Znám osobně a klidně se ptej. Mě to k ní táhne, hodně toho ví.
Ještě další stránky http://pozitivnienergie.webnode.cz
09.02.2010 - 09:13 | Filtr
(Lev) Monika 21 » Mipaju
Je :75:moc děkuji :1: To jsem ráda, že aspon někdo. Protože v mém okolí se lidi moc o duchovno nezajímají. Tak jsem moc ráda. Narazila jsem na p. Moudrou,když jsem dala do vyhledavače zlinský kraj ohledně mistrů reiki . A její stranky mě zaujali,no měla jsem prostě dobrý pocit... :16: Chtěla bych k ní jít napřed na pročistění čaker a pak do zasvěcení reiki 1 Ale nechám to až na jaro nebo léto. Ale už se moc těším. Vás p. Moudrá zasvěcovala nebo jakou s ní máte zkušenost? Moc díky. :1: :27: :17:
09.02.2010 - 09:46 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
Hlavně musí jít o tradiční Usuiho systém, ne žádné moderní rychlokvašky. Jak jsem se dívala na tu paní, píše, že dělá I. stupeň za 4 hodiny, neumím si to představit a také to není správné, neboť se dělají vždy na I. stupeň víkendové kursy, jsou v I. kursu čtyři zasvěcení, takže musí být každé s nejmíň tříhodinovém zasvěcení, je to obrovský nápor.

vyjádření mého mistra p. Čapka z Prahy:Odpověď: ,Záleží na tom, jak a kým jste byla zasvěcená. Na první stupeň reiki je třeba aby adept dostal čtyři zasvěcení a seminář trval nejméně dva dny. Podle lékařského přístrojového výzkumu, který trvá už více než 8 let, ten kdo nemá čtyři zasvěcení na prvý stupeň je vodičem energie maximálně dva měsíce a potom dává svou energii. Potom je třeba, aby i Ti, co byli správně zasvěceni, si každý den dávali sami sobě Reiki ošetření, protože teprve od toho okamžiku, kdy sami sobě dají toto ošetření mají ochranu proti zpětnému chodu a jakémukoli negativnímu působení na svou osobu. A to se vše naučí jsou-li zasvěceni v tradičním Reiki Usui Shiki Ryoho. Už jsem já i tradiční mistři Reiki přesvěcoval stovky špatně zasvěcených lidí. S Láskou a Reiki Mirek
09.02.2010 - 09:52 | Filtr
(Blíženci) Im the one
ahoj!Na kroměřížsku?Fakt?Ty brďo...jsi mě teď dost nalákala..
Akorát mám otázku.Jsem teď nějak "mezi" a docela i souhlasím s tím,že člověk nepotřebuje platit za energii,kterou už v sobě má.Nejde to i bez zasvěcení?
09.02.2010 - 09:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » miluška medvídková
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele VlastaB, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Taky jsem se koukal na ty stranky a nezda se mi to .....ale je to kazdeho vec :4:
09.02.2010 - 10:39 | Filtr
(Lev) Monika 21 » miluška medvídková
Ahoj Miluško a Vlasto

Safra to jste mě nasadili brouka do hlavy :43: :63: :23:No už jsem té p psala, tak jsem zvědavá co napíše...... Ale moc díky :17:
09.02.2010 - 19:05 | Filtr
(Kozoroh) Mipaju » Monika 21
Paní Moudrá dělá zasvěcení jednotlivě a klientům se věnuje, řekla bych tak nastálo.
Není proto, aby se zasvěcovalo více lidí najednou. Nevím, ale takové to hromadné a ještě platit ubytování...no přemýšlejte.
Já jsem na dvojce byla na dopoledne a asi v patnácti lidech. Funguje mi i tak. Myslím, že když se jednotlivě může každému věnovat, pozná, co kdo potřebuje vědět. Myslím, že je fakt zodpovědná a hlavně pracuje leta letoucí, již od dětství má mimořádné vlohy.
Je znamení Panna a tudíž co se týče energií doslova puntičkář.
Vlastně také já až budu v Reiki pokračovat, jsem s ní domluvena. Ale zase můj názor. Jsem z Kroměříže a přesto, že mě do 1. a 2. nezasvěcovala, věnuje se mě jako svému žáku.
Bydlela jsem totiž jinde, tak jsem na ní přišla až po příchodu do KM.
Je dobře, že jsi si volala. Ona si také své žáky vybírá. Tak hodně štěstí a pozitivních zážitků s reiki.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »