Sny o vodě


01.02.2010 - 22:14
(Lev) Tanana
Sny o vodě
Chci se zeptat, zda se tu někdo vyzná víc ve snech a jejich významu. Dost často jsem někde u vody - ale jsou to opravdu velké rozdíly. Jednou se procházím u řeky, která má děsivej proud, je zvlněná, přes každou překážku se silou přelije. Vidím v ní i víry. Pak se k ní přiblížím (zužuje se nábřeží) a často se mi z tý rychlosti proudu zatočí hlava a upadnu do tý řeky. Je to pokaždý šok, ale brzy se z ní dostávám zpět, i když si myslím, že je to moje poslední chvíle. :49:Jindy jsem naopak u panenského lesního jezera. Sluníčko, klidná hladina, pohodička. Většinou ale na dně leží cosi, co mi celý dojem pokazí - třeba matrace a nějaké harabudí. Takže nemám dál chuť se koupat - je to tajemné a nechutné... :22:V jiných snech se dostávám na moře na nějakém pochybném plováku. Jsem tam úplně sama a hrozně dlouho. Jen tak se nechávám unášet a vlatsně ani moc nepluju. Uvědomuju si občas, že se dostávám příliš někam daleko od pobřeží, ale moc mě to neděsí. Vzpomenu si jen na to, že by tam mohl být žralok. :4:V dospívání jsem viděla i různý temný tmavý nádrže v nějakém podzemí a byla v nich špinavá voda zbarvená třeba do cihlové barvy a zase se tam nějak mlela - jako kdyby se tam čistila.Potůčky a louže moc nepotkávám. Co takové vodní sny znamenaj? :1:

Řazení:
01.02.2010 - 22:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Saxana76, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
U nás v rodině se už od babiček traduje, že kalná voda - to je do dvou dnů nemoc někoho v rodině, stačí obyčejná chřipka. A čistá voda s rybkama, tak to je těhotenství. Funguje to.A je jedno jestli v tom snu vidíte vodu v řece, v bazénu nebo je to moře. Jde o čistotu té vody :16:.
01.02.2010 - 23:15 | Filtr
(Lev) kvitek
záleží jaká ta voda je pokud kalná je to nemoc nebo smrt v rodimě a pokud čistá tak je to radost
01.02.2010 - 23:37 | Filtr
(Lev) Tanana » kvitek
Aha, děkuju. :1: Voda v moři je čistá vždy, v jezeru také, ale řeka je vždy podle skutečného městského vzoru celkem špinavá. I když po pravdě, zrovna u ní si všímám hlavně tohou proudu. Taky jsem zapomněla napsat, že z ní občas vylézají krokodýli, želvy a vidím ryby apod. Ale to se váže k jedné takové specifické řece z mého dětství. :27:

No a ty rybičky viděti ve vodě,... už bych musela být několikanásobnou matkou. :4:

Někde jsem četla, že voda ve snech symbolizuje naše pocity, tak možná proto někdy rozbouřená řeka, jindy klidné jezero.
01.02.2010 - 23:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Tanana
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Saxana76, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ale ty rybky nemusí nutně znamenat tvoje těhotenství :75:je to vše o rodině , o blízcích v tvém okolí. Nemocný může být syn Pepa a těhotná třeba sestřenice Běta :44:ten proud ta jeho síla může znamenat razantnost choroby, krokodýl - to je třeba nemoc skrytá zákeřná, ale to už si jen tak fantazíruju, tohle mi moje babčka nevykládala :20:
01.02.2010 - 23:59 | Filtr
(Lev) Tanana » Saxana76
Tak schválně se na to zaměřím, jak kdo bude stonat - až se mi zas bude o vodě zdát. :1: Teď se mi zdálo o moři, ale z toho si pamatuju asi jen tolik, že jsem si několikrát lokla slané vody a té soli tam bylo tolik jako v Mrtvém moři. :69: Doufám, že tohle se smrtí nesouvisí. :25: Spíš já sama se teď cítím už nějakou dobu "vysátá", bez energie, mrtvá...

Jinak ta fantasie není k zahození! :3:
02.02.2010 - 00:08 | Filtr
(Panna) Defleppcat
Voda - její stav a kvalita odpovídá duševnímu stavu
/čirá-příslib úspěchu ze zisku
kalná a špinavá-předzvěst nejasných či nejistých poměrů/
Vodní hladina
klidná-příslib bezstarostný dnů
zčeřená, neklidná-dny plné starostí
zrcadlení-klam či zklamání
Řeka - znázorňuje překážku, může to být i váhání v důležitém okamžiku životní cesty
Jezero - krystalizují se nová rozhodnutí
Moře - náznak, že se chystý něco nového
Nádrž s vodou - příslib dobrého postupu ve věci, která velmi leží na srdci
Nejsem žádný velý odborník, proto je tohle třeba brát s rezervou.
02.02.2010 - 00:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Tanana
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Saxana76, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak když se cítíš vysátá :24:, tak možná sny ti radí pusť to k vodě a plav po proudu, nech se unášet vlnkami :6: hlavně se nepachti proti proudu :39: a ta sůl ?...což takhle zajít do lékárny pro nějaké vitamíny :20:
02.02.2010 - 00:24 | Filtr
(Lev) Tanana » Saxana76
Dobrý nápad s těma vitamínama - koupím si ovoce.. :3: :17:
02.02.2010 - 00:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Tanana
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Saxana76, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
a rybí tuk nebo žraločí chrupavku,ju ? :30:
02.02.2010 - 00:30 | Filtr
(Lev) Tanana » Saxana76
:75:
02.02.2010 - 09:34 | Filtr
(Lev) Tanana
Pěkné a zajímavé postřehy! Tady myslím, že jsme doma.. :1:
02.02.2010 - 11:02 | Filtr
(Štír) tronco
voda.....
záleží na tom jaká je,ale z velké části je to o emocích,ale též i o duševních záležitostech...
Vodou se můžeš též umýt,či se v ní utopit...
může to být studnice vědomostí,ale též tam můžeš najít i bahno,či opravdový strach.
I sám ďábel byl popsán v podobě draka vylézajícího z moře. Moře je někdy významově národ.Opravdu záleží více na podobě ve které ti přichází,vnímej to tak,jak to cítíš,co to pro tě znamená.Rozhodně víc,než snáře...
Všímej si též podoby vody....dokáže být hluboká,čistá atd...dravá voda,to budou rozbouřené emoce snažící se něco odnést,či očistit....břehy budou věci okolo pozemských-zemitých věcí....atd...jen ve zkratce...
02.02.2010 - 11:06 | Filtr
(Štír) tronco » Saxana76
:1:...jeden z nejkrásnějších snů byl,když jsem byl rybkou-závojnatkou v jezírku někde v japonské zahradě....ůžasný pocit bez pocitu ohrožení,nebyly tam dravé ryby....ale těhotný jsem nebyl :61:.... :44:...jó! jasně...souhlas,já byl to miminko! :75:
02.02.2010 - 12:02 | Filtr
(Vodnář) Robert Isfaháni
Sny o rozbouřené vodě či povodni jsou v dnešní době časté, jak jsem pozoroval u sebe a jiných lidí mají je také. Je to dáno rozbouřenými transformačními procesy, které se teď dějí a způsobují že někteří lidé či firmy padají a jiní neuvěřitelně vyrostou.
Zdá se, že podle toho snu ti tyhle procesy spíše způsobují problémy.
Voda značí prosperitu, takže jezírko v lese s čistou vodou bude možnost uspět, ale zdá se že ti brání nevyřešené staré věci, konzervativní myšlení neschopné se adaptovat na novou dobu.
02.02.2010 - 20:04 | Filtr
(Lev) Tanana » Robert Isfaháni
Čím jsou podle Vás způsobeny transformační procesy?

Procesy způsobující mi problémy - k tomu asi pár slovy, protože bych tady asi hodně přesáhla rámec tématu a pozornost bych strhla do rozsáhlosti na svou osobu a moje živ. období. Nevím, jak to přesně mám chápat, že by mi ty transformační procesy (které to jsou?) způsobovaly problémy, ale můžu říct, že teď prožívám období, kdy se toho na mě "sype" dost ze všech stran a nějak se mi s tím špatně vyrovnává. Ale jde o podstatné živ. záležitosti, o kterých bych chtěla optimálně pro svůj pokrok a dobro rozhodnout a brání mi v tom snad jedině strach z neúspěchu,... že nebudu mít na to dost síly, že někoho zklamu apod. Ráda bych ve všem uspěla hlavně podle svých měřítek hodnot, ale nemám jasno o svých preferencích a nikdy asi nebudu mít úplně jasnou představu - trochu pasivně nahlížím na to, co mi život nabídne´a "za pochodu" vybírám. Snažím se zachovat si svou duševní podstatu (dosti rozdílná od společ. očekávání), kterou v sobě cítím, ale zároveň neztratit určité šance, o kterých jsem přesvědčena svým rozumem. Asi najsem stejně k "přečtení". A možná víte nebo tušíte. Nechci být záměrně konkrétní.
Tak uvidím, jestli nakonec "spadnu" nebo "vyrostu" - a tenhle rozpor v sobě rozhodně mám. Doufám, že B je správně. :1:

Jo a nová doba mě trochu děsí - a jsem na to dost mladá, abych se děsila... :32:

"Voda je život." :69:
02.02.2010 - 20:24 | Filtr
(Vodnář) Robert Isfaháni » Tanana
Zkrátka existují v současnosti vyšší tlaky na změnu.
Proto dochází k tomu, že jsou lidé prozkušování, jakým směrem se vydají, komu důvěřují apod. To, že trpíš strachem ze zklamání druhých a nesplnění společenských očekávání ti může způsobit jedině to, že zklameš sama sebe.
02.02.2010 - 21:01 | Filtr
(Lev) Tanana » Robert Isfaháni
Díky. Pěkný večer. :17:
03.02.2010 - 23:32 | Filtr
(Lev) kvitek » Tanana
můžu říct že se mi vždy splnilo tak jak jsem psala čistá průzračná voda radost prostě jakakoliv a kalná nemoc nebo smrt nevztahuje se to jen na mě ale na celou rodinu :17:
03.02.2010 - 23:51 | Filtr
(Lev) Tanana » kvitek
A víte, že ta radost nečekaně po tom snu přišla? :27: Opravdu byla (takové štěstí v neštěstí to bylo :3:) - akorát brzy mě opustila - a už zas není.. :24::20:
03.02.2010 - 23:54 | Filtr
(Lev) kvitek » Tanana
netrap se přijde jiná radost která tě potěší :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »