Metoda SRT......


22.01.2010 - 22:41
(Rak) Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
Metoda SRT......
Přeju všem pohodový víkend i dny další..Mám prosbu..Nemáte tady někdo prosím osobní zkušenost s metodou SRT? Moc díky. Jana :1:

Stránka: 1 2 3
Řazení:
22.01.2010 - 23:14 | Filtr
(Štír) atraM
Mám :1:
V kostce bych řekla: zajímavá, ale ne všespásná... :3:
Ono taky přijde na to, co chceš řešit.
23.01.2010 - 10:34 | Filtr
(Rak) Jedna duše od studánky sv.Zdislavy » atraM
Díky za reakci, nehledám v žádné metodě všespásu :76:, jen pomoc o kousek se posunout na své cestě. Něco mě stále táhne zpět a mám pocit, že problém je v hluboké minulosti a s tím si sama moc nevím rady. Zkoušela jsem Regresní metodu Modré alfy, ale tam jsem to jen tak naťukla. Cítím že potřebuju individuální přístup a tahle metoda mě příjde jakoby ta pravá. Budu vděčná za každou konkrétní zkušenost. Přeju pohodový víkend. J.
23.01.2010 - 10:39 | Filtr
(Kozoroh) Puzzlle
Já mám, byl to masakr...
23.01.2010 - 10:42 | Filtr
(Rak) Jedna duše od studánky sv.Zdislavy » Puzzlle
Čemu říkáš masakr? Posun vpřed jde většinou přes bolest.
Pomohlo ti to alespoň zčásti vyřešit , co jsi potřebovala?
23.01.2010 - 12:08 | Filtr
(Rak) Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
Panečku, díky moc Ajví,tuším, že to bude mazec, je to hodně individuální záležitost, chápu že nechceš uvádět detaily. Mě tu metodu doporučil jeden človíček, co jí též zažil.
Můžeš mi prosím napsat, kde jsi to absolvovala, jak je to dlouho a kolik cca sezení popřípadě net.adresu na toho člověka? Já našla mnoho lidí,co se tím zabývá, tak jsem trochu na rozpacích, koho oslovit, ale člověk by se měl řídi především svým srdcem a svými pocity z dané osoby. Jseš Anděl, díky. J.
23.01.2010 - 12:39 | Filtr
(Kozoroh) bhakti
Mam a dobrou.Kamaradka absolvovala kurs a je dobra,cista duse,urcite vyhledat zkuseneho terapeuta. :74:
23.01.2010 - 12:50 | Filtr
(Rak) Jedna duše od studánky sv.Zdislavy » bhakti
Díky, no právě, zkušeného terapeuta - ono je toho na netu kvantum, tak si říkám, že každá rada drahá..Máš najěký dobrý recept jak nají zkušeného terapeuta? Já vím "Když je žák připraven, učitel si ho najde..". :17:
23.01.2010 - 13:56 | Filtr
(Kozoroh) bhakti » Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
Ted nevim,hledas pomoc u terapeuta,nebo chces absolvovat SRT kurs
23.01.2010 - 17:50 | Filtr
(Rak) Jedna duše od studánky sv.Zdislavy » bhakti
O absolvování SRT kurzu mi nejde, chci tu metodu zkusit zažít na vlastní kůži. :25:
23.01.2010 - 18:16 | Filtr
(Kozoroh) Puzzlle » Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
Něco ano, ale celé to bylo docela hodně bolestné a plné negativních pocitů, ze kterých jsem se dlouho dostávala.
23.01.2010 - 18:26 | Filtr
(Rak) Jedna duše od studánky sv.Zdislavy » Puzzlle
Můžeš mi to nějak trochu víc přiblížit? Našla jsi tou metodou kořen svých problémů nebo tě to spíš víc srazilo k zemi? Počítám s negativními pocity, znám to z regrese. Všechno je to ale hodně individuální, co jednomu pomůže, to druhý snáší úplně jinak. Díky. :17:
23.01.2010 - 18:37 | Filtr
(Kozoroh) Puzzlle » Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
Srazilo mě to a navíc jsem cítila nedůvěru, že to přece nemohlo být tak...navíc jsem se u toho cítila i fyzicky špastně, jsem velmi senzitivní, cítila jsem chlad, začala jsem se klepat...já osobně bych do regrese nešla, protože to cítím tak, že tam toho mám hodně co řešit a bojím se toho a to SRT bylo podobné, i když více "na povrchu a lehčí" a přesto mě to srazilo...řešila jsem tehdy zásadní problémy a absolovala také jiné alternativní postupy a metody a tak těžko říct, co z toho mi doopravdy pomohlo ( kineziologie,rodinné konstelace,různí léčitelé apod., kartáři... ) všechno z toho bylo hodně zajímavé a hodně mi to dalo...navíc také hodně záleží na tom terapeutovi...přesně tak, je to hodně individuální...dá se říct, že pomocí všech těchto metod a především nahlédnutím sama do sebe jsem pochopila příčinu...není to o tom, co vám kdo jakým způsobem a jakou metodou řekne...ale o tom, že vy to přece víte sami, máte to sami v sobě a je to jen na vás, zda si to dokážete uvědomit a hlavně pochopit co se děje a proč se to děje...
23.01.2010 - 18:39 | Filtr
(Hadoken) ži.va
Co to je za metodu, jestli se můžu zeptat? :25:
23.01.2010 - 18:45 | Filtr
(Rak) Jedna duše od studánky sv.Zdislavy » ži.va
No moc to neumím vysvětlit, dá se tím odstranit různé bloky z minulosti, kletby atd., co ti působí potíže v tomhle životě. Je to ale hodně razantní metoda. Hezky to popisujou na netu, kdy si dáš do vyhledávače SRT metoda, najdeš toho hodně. :1:
23.01.2010 - 18:53 | Filtr
(Rak) Jedna duše od studánky sv.Zdislavy » Puzzlle
Jsem ti moc vděčná za tvoje sdílení svých pocitů. Myslím, že ta nedůvěra v to, že takhle to nemohlo být ti asi trochu ovlivnila výsledek celého procesu, měla jsem podobný zážitek i v regresi,dala jsem si tam prostě stopku a nepustila to dál. Ale všechno se děje tak, jak má, určitě nás to zase posunulo o kus dopředu, je to zkušenost a ta je k nezaplacení. Ty pocity, co popisuješ znám a počítám s nimi. Koukám, že toho máš taky dost za sebou - je to legrace, máme to docela podobný - rodinné konstelace, kineze, já ještě Modrou alfu,ty léčitele, karty....Často si říkám, že trpělivost není moje silná stránka :25:, je stále co se učit a učebního materiálu je pořád kolem dost a dost. :3:
23.01.2010 - 19:57 | Filtr
(Kozoroh) Puzzlle » ži.va
Terapeut pracuje pomocí kyvadélka a tabulek a " čistí" může se dostat i hluboko do minulosti klienta ( regrese ) kde zjišťuje co a jak ( to bylo pro mě nejhorší ); někteří u toho používají Bachovky a tak...
23.01.2010 - 20:32 | Filtr
(Rak) Jedna duše od studánky sv.Zdislavy » Puzzlle
Jo Bachovky jsou vcelku prima, hodně dokážou pomoci, zvlášť v krizovém stavu, vidíš, málem jsem na ně zapoměla - díky za připomínku , jsi uplnej Anděl strážnej a já jsem hlava děravá - ještě že máme ty Anděly, nemají to s náma lehký. Jsem ráda, že jsem tehle portálek Najdise.cz objevila, jste tu prima lidičky. :76:
24.01.2010 - 13:32 | Filtr
(Kozoroh) bhakti » ži.va
Pracuje se pomoci kyvadla pres nase vyssi bozske ja.Zakladatelem je Robert.E Detzler.Je to duchovni a spiritualni metoda,ktera uziva univerzalni energie k leceni traumat minulych zivotu a podvědomych bloku.Muze odhalit nase dusevni partnery a duchovni puvod.Preprogramuje zivot na lasku,radost a duchovni ucel. :74:
24.01.2010 - 13:36 | Filtr
(Hadoken) ži.va » bhakti
hmmm....

"Preprogramuje zivot na lasku,radost a duchovni ucel."

zas mi to zavání manipulací, ale dobře no...
24.01.2010 - 13:45 | Filtr
(Kozoroh) bhakti » ži.va
Zadna manipulace,mas treba strach z vysek,pres VJ zjisti,ze jsi nekde spadla ze skaly,vycisti blok,a tvuj nevědomy strach zmizi.Nebo na nejakou situaci reagujes neustale stejnym zpusobem,jsou to zazite vzorce podle kterych se chovas.Treba ve vztahu,tvuj partner vubec nechape,proc se tak chovas a ty vlastne taky ne,protoze si to bohuzel uz nepamatujes.Nebo v minulych vtelenich byly nejake prisahy,ty jdou zrusit.To vis,ze si toho neseme spoustu a ze to procisteni je dlouhodoba práce.Doporucuju knihu od Roberta E.Detzlera,Osvobozeni duse,ty informace ktere v ni jsou,v jinych knihach nenajdes. :74:
24.01.2010 - 13:51 | Filtr
(Hadoken) ži.va » bhakti
já ti rozumím, ale zastávám trošku jinej pohled...//pres VJ zjisti,ze jsi nekde spadla ze skaly,vycisti blok,a tvuj nevědomy strach zmizi//

--- z vlastní zkušenosti a prostě dle svého citu volím raději cestu, aby si na to ten člověk přišel sám, resp. s pomocí někoho druhého, ale vědomě...vynést to skryté na světlo, pochopit, přijmout, a teprve pak možno odložit...

//Treba ve vztahu,tvuj partner vubec nechape,proc se tak chovas a ty vlastne taky ne,protoze si to bohuzel uz nepamatujes.//

stejně tak platí i pro toto...

pokud ti někdo pomůže SI TO UVĚDOMIT, pak ano, ale stejně ve finále to musí jít z tebe, ty sám sebe uzdravuješ, druhý ti jen nabízí pomocnou ruku, ale jít musíš jít po svých... takto jsem to myslela víš...proto třeba nejsem ani zastáncem Reiki, a čehokoli, kde není trpící člověk chápán jako aktivní tvor schopný sebeléčení.
24.01.2010 - 14:16 | Filtr
(Kozoroh) bhakti » ži.va
Tady jde o nahled,jaka metoda komu vyhovuje.Mam zkusenost ze to jde cistit i pres kinezku,pres regresi.Nevim zda staci,aby si to clověk jen uvědomil.Pokud ano :68:,tak to klobouk smekam.Větsinou jde o hluboke citove emoce a ty se tezko odstranuji jen uvědomenim si.Ale je to opravdu jenom na clověku.Mozna v skrytu duse citime na nevědome urovni,co je pricinou,ale odstranit to neni lehke.
25.01.2010 - 21:50 | Filtr
(Rak) Jedna duše od studánky sv.Zdislavy » bhakti
Jejda holky, rozvinuly jste super debatu, moc děkuju za příspěvky, hodně mi to pomohlo, hned mám víc jasno. Určitě si nakonec každý najde to, co mu vyhovuje nejvíc, jak to vnitřně cíti a další zkušenost každého zase posune o kus dál. Mám ještě malý dotázek - uvádíte ve vaší výměně názorů zkratku VJ - co to je? díky. :1:
Aha, už jsem to asi pochopila - je to Vyšší já...? :3:
27.01.2010 - 19:20 | Filtr
(Lev) Safienka » Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
Ahojda, a zkušenosti s kurzy máte? Kdo je dobrý učitel? Ráda bych si tímto kurzem někdy prošla, tak abych měla nějaké tipy :-)
27.01.2010 - 20:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Večernice Arwen, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pracuji s SRT, chceš-li, napiš co tě trápí do vzkazů ... :3:
Příspěvky: 1-25 26-50 51-69
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »