poselství k tarotové kartě


22.01.2010 - 14:19
(Rak) karamel
poselství k tarotové kartě
Zrozenci 1 karty MágPřistupuj k druhým lidem a buď k nim otevřený a upřímný. Nic nezadržuj. Ukaž svůj veškerý talent a schopnosti, ale také svoje názory a svoje porozumění. Tím, že se otevřeš a vyjádříš, můžeš dát druhým něco cenného. Důvěřuj svým spontánním, vnitřním podnětům. Chování druhých si neber příliš osobně a sebe sama zase neber tak vážně. Dá ti to vnitřní svobodu a budeš lehce a hravě zvládat svůj život.

Řazení:
22.01.2010 - 14:21 | Filtr
(Rak) karamel
2 – Velekněžka

Skrze tebe chce proudit a vyjadřovat se něco velice cenného. Jsi spojen s energiemi a silami, které působí na tvoje okolí léčivým, harmonizujícím a blahodárným způsobem. Důvěřuj své intuici, tichému vnitřnímu hlasu, něžným vjemům, hlubokému vnitřnímu vědění. Věnuj čas sám sobě a osvoboď se od mínění druhých. Velekněžku mnohdy potkáš jako moudrou ženu s intuitivními silami, které se můžeš svěřit.

22.01.2010 - 14:23 | Filtr
(Rak) karamel
3 – Císařovna

Otevři se příjemným a oblažujícím stránkám života. Raduj se z krásy, nech se milovat a hýčkat. Věnuj svoji vnitřní plnost a harmonii lidem a životu. Sdílej, co můžeš dávat, a přijímej bez falešné zdrženlivosti. Život to s tebou myslí dobře a čeká na každičkou možnost obdarovat tě.



22.01.2010 - 14:24 | Filtr
(Rak) karamel
4 – Císař

Dovol si být silný a vědět, co chceš. Neschovávej se, nýbrž projev svoji sílu bez falešné zdrženlivosti. Prosaď se, pokud víš, že jsi v právu. Rozhoduj se pomocí autority svého vnitřního vědomí. Jednáš-li s druhými jednoznačně, přímočaře a láskyplně, budou ti důvěřovat a něco od tebe přijímat. Vymez si svoje území a dbej na to, aby je nikdo nepřekročil bez tvého pozvání.



22.01.2010 - 14:25 | Filtr
(Rak) karamel
5 – Velekněz

Následuj volání své duše. Nech se vést svou vnitřní moudrostí. Všímej si vnitřních podnětů a znamení života. Uč se trpělivě ze svých zkušeností. Jakmile k tomu dozraješ, potkáš moudrého člověka, který významně podnítí tvoji životní cestu. Moudrého člověka poznáš podle toho, že se ti nesnaží vnucovat svoje myšlenky a názory, ale podporuje tě v tom, abys odhalil svoji vnitřní pravdu a rozvinul vlastní vnitřní moudrost.

22.01.2010 - 14:45 | Filtr
(Ryby) Aristoni » karamel
Je to skvělé,pokračuj dál. :27: :27: :27:Díky :74: :74: :74: :74: :74:
22.01.2010 - 19:56 | Filtr
(Rak) karamel » Aristoni
6 – Milenci

Buď otevřený milostným setkáním! Svěř se lidem, kteří jsou pro tebe důležití. Následuj volání přitažlivosti a dovol si zamilovat se úplně nově. Upřímně a svobodně projevuj svoje city. Buď připraven jít s partnerem, který se ti otevře hlouběji. Nic nezadržuj a nech se vést silou lásky. Buď zamilovaný – do sebe, života a všech lidí, které potkáš.


22.01.2010 - 19:57 | Filtr
(Rak) karamel
7 – Vůz

Jsi připraven na nový začátek. Všechna znamení ukazují na změnu k lepšímu ve tvém životě. Pohlédni do sebe a naslouchej moudrosti svého vnitřního vedení. Chce ti něco sdělit a připravit tě na průlom do nové fáze tvého života. Využij všech zkušeností, které na tebe čekají, k rozvinutí svých nejvyšších schopností.

22.01.2010 - 19:57 | Filtr
(Rak) karamel » karamel
8 - Síla

Největší rozkoš spočívá ve svobodě být sám sebou, se vším, čím jsi. Přitakej životní síle, která se vyjadřuje tvým tělem, tvými pocity a myšlenkami. Pokud miluješ a přijímáš síly v sobě, poznáš, že nic špatného neexistuje. Raduj se ze své divoké, nespoutané vitality.



22.01.2010 - 19:58 | Filtr
(Rak) karamel » karamel
9 - Poustevník

Ve své současné situaci je zvlášť důležité spojení se sebou samým. Už se dál nevyhýbej tomu, co se v tobě pohybuje. Využij čas samoty, aby ses hluboce vcítil a zaposlouchal do sebe. Nemáš-li ze sebe strach a všechno v sobě přijímáš a miluješ, tvůj strach ze života se rozpustí. Potom dokážeš být s druhými, aniž bys ztratil spojení se sebou.

22.01.2010 - 20:00 | Filtr
(Rak) karamel » karamel
10 - Síla

Ve tvém životě nastává šťastný obrat. Přišel čas pro velké rozšíření. Můžeš a musíš nechat být všechno, co tě dosud omezovalo nebo stísňovalo. Připrav se na nový začátek, slibující štěstí.



22.01.2010 - 20:01 | Filtr
(Rak) karamel » karamel
11 - Spravedlivost

Ponoř se do svého meditativního středu, ohniska svého bytí. Vnitřní klid a soustředěnost jsou nejlepším předpokladem, aby bylo uvedeno do pořádku to, co vyžaduje vyrovnání. Pokud se teď od tebe něco očekává, přistup k tomu a dělej všechno řádně a klidně. Pokud v sobě prožíváš rozrušení a chaos, hluboce dýchej a čekej, až se uklidníš. Směřuj svoji pozornost spíš dovnitř než ven. Jakmile máš opět uvolněné spojení se sebou, dělej vše nezbytné a všímej si znamení života.



22.01.2010 - 20:03 | Filtr
(Rak) karamel » karamel
12 - Visenec

Vlastní sílou už nemůžeš ničeho dosáhnout. Hluboce dýchej, uvolni se a věz, že pro každou situaci existuje dokonalé, božské řešení. Přestaneš-li klást odpor nebo bojovat, možná tě překvapí, jak se život o všechno stará. Hluboce se pusť a důvěřuj, že se všechno rozvíjí podle kosmického plánu a slouží všem zúčastněným k jejich růstu.

22.01.2010 - 20:03 | Filtr
(Rak) karamel » karamel
13 - Smrt

Něco v tobě nebo tvém životě se chce proměnit nebo změnit, protože to už k tobě nepatří. Dej tomu volný průchod. I když pro tebe může být rozloučení také bolestné, nebraň se mu a zcela se mu poddej. Bez smrti není nový život. Staré musí zahynout, aby mohlo povstat nové. Naučíš-li se ochotně a beze strachu pouštět, může být tvoje osvobození exatické a zrození nového naplněno radostí.



22.01.2010 - 20:04 | Filtr
(Rak) karamel » karamel
14 - Mírnost

V tobě a tvém životě se odehrává hluboce rozsáhlá, harmonická proměna. Něco v tobě muselo zemřít, aby se teď mohlo nově rozvinout. Umožnila to tvoje odevzdanost zkušenosti, činnosti nebo nějakému člověku. Teď vzniká něco nového: nový životní pocit, nové pochopení nebo nový vztah – k sobě nebo druhému člověku. Odehrává se to úplně snadno, téměř samovolně. Jediné, co je teď zapotřebí je tvoje otevřenost.



22.01.2010 - 20:05 | Filtr
(Rak) karamel » karamel
15 - Ďábel

Velký tvořivý potenciál v tobě čeká na to,aby mohl být svobodně a vědomě prožíván. Vychutnávej svoji sílu a svoje úspěchy, ale nebuď na ničem závislý tím, že k tomu upneš svoje srdce. Každá forma závislosti tě zotročuje, a nedostaneš to, co si od toho slibuješ. Dbej na to, aby tvoje myšlenky a jednání sloužily blahu všech lidí. Buď vděčný za vše, čím tě život obdarovává, ale neupínej se k věcem, vztahům nebo osobám. Láska může rozkvést a naplnit náš život jen ve vnitřní svobodě.



22.01.2010 - 20:07 | Filtr
(Rak) karamel » karamel
16 – Věž

Procházíš obdobím velké změny. Tvůj svět se hluboce otřásá jakoby vnitřním zemětřesením. Otevři se všemu, co se teď chce v tobě a tvém životě proměnit. Můžeš přitom zažívat silné emoce. Pokud se však tomu nebudeš bránit, brzy na všechno pohlédneš novýma očima – zejména sám na sebe.



22.01.2010 - 20:08 | Filtr
(Rak) karamel » karamel
17 – Hvězda

Jsi napojen na univerzální inteligenci a skrze tebe může působit božská síla. Podstatné je, co tě teď zaměstnává a vnitřně rozechvívá. Pokud se tomu svěříš s otevřeným srdcem, můžeš přijmout pro sebe a svoje okolí něco blahodárného, možná dokonce něco zázračného. Staň se čistým kanálem pro působení oné Jednotné síly, která vše prostupuje, a nech ji ze sebe vyzařovat. Využij tento okamžik, abys svůj život zasvětil božskému.



22.01.2010 - 20:09 | Filtr
(Rak) karamel » karamel
18 – Měsíc (Luna)

Teď je důležité, abys byl velmi bdělý. Vykonávej svoje úkoly co nejsvědomitěji. Naslouchej svému nitru a neopomeň udělat nic, co víš nebo tušíš, že bys měl udělat. Pokud složíš zkoušky, které ti teď život předkládá, můžeš vyjít i z obtížných situací s novou silou a jasností.

22.01.2010 - 20:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele KOZLÍK, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:30: :30: :30: :30: :2: :2:jé tak to je fajn takže budu obdarovávaná :75: :30: :30:
22.01.2010 - 20:10 | Filtr
(Rak) karamel » karamel
19 - Slunce

Teď je důležité, abys byl velmi bdělý. Vykonávej svoje úkoly co nejsvědomitěji. Naslouchej svému nitru a neopomeň udělat nic, co víš nebo tušíš, že bys měl udělat. Pokud složíš zkoušky, které ti teď život předkládá, můžeš vyjít i z obtížných situací s novou silou a jasností.

22.01.2010 - 20:11 | Filtr
(Rak) karamel » karamel
20 - Soud

Soud je výzvou nahlédnout do jádra věcí, místo abychom jako obvykle sledovali jen povrch. K tomu musí naše vědomí opustit omezený pohled ze žabí perspektivy a vznést se do vzduchu jako orel.



22.01.2010 - 20:12 | Filtr
(Rak) karamel » karamel
21 Svět

Něco v tobě anebo tvém životě prochází nádherným završením. Cyklus důležitých zkušeností se zakončuje. Máš všechny důvody k tomu, aby ses hluboce uvolnil a odevzdal proudu života. Čím úplněji se otevřeš Universu, tím pravděpodobněji nastanou okamžiky, v nichž dokážeš vnímat neomezenost svého bytí a svoji zásadní jednotu se vším. Potom možná pocítíš zcela novou důvěru v sílu a inteligenci, která prostupuje celé Universum stejně jako tvůj život a řídí je. Dostane se ti všeho, co je teď pro tebe důležité a dobré. Nemusíš o nic bojovat. Tvoje otevřenost a důvěra v Celek tě povedou k vyššímu, dokonalému stupni.

22.01.2010 - 20:13 | Filtr
(Rak) karamel » karamel
Blázen

Otevři se skoku do neznáma. Nedej se ničím zmást – následuj odvážně a jasně volání svého srdce. Osvoboď se od pochybovačných názorů ostatních. Neposlouchej zbabělá našeptávání vlastních obav, důvěřuj plně a pouze svému vnitřnímu vedení. Můžeš je vnímat jako pocit nebo jako vnitřní znalost.





Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »