Kdy jsem začala věřit


20.01.2010 - 13:42
(Lev) Eva
Kdy jsem začala věřit
že je něco mezi nebem a zemí.V mém životě jsem prožila něco jako vyslyšení.Byla jsem hodně nemocná a nešťastná.Možná,že bych tady dnes už nebyla kdyby mé modlidby nebyly vyslyšeny.Tou dobou jsem měla 4letého syna a tak se mi zdálo,že přeci ještě nemůžu odejít vždyť potřeboval mámu.Modlila jsem se k Bohu každičký večer a vedle mě v postýlce spinkal můj syn.V televizi na Nově měl pořad psychotronik p. Kříž který podle písma uměl určit nemoc.Já teda napsala.Jednou ráno jsem zapla televizi a p.Kříž z velkého koše vytáhl můj dopis a četl.Můžu Vám říct,že se mi slzy štěstí stékaly po tváři.Tomuto človíčku a jeho energii vděčím za to že dnes jsem tady a jsem moc šťastná a můj syn má stále svou mámu.A taky ještě někdo byl se mnou ten který naslouchal mým modlitbám. :17:

Řazení:
20.01.2010 - 13:58 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
To je moc dobře, že jsi se uzdravila a jsi šťastná. Já se o tom přesvědčuji každou chvíli, že je s námi stále někdo, kdo nás miluje takové, jací jsme, pomáhá nám překonávat obtíže, hledat cestu. A také moc děkuji andělům.
Třeba zrovna včera, byla jsem dost nabuzená z pracáku, ale den šel dál a najednou byl večer, manžel pořád nejel a hodinu a půl mi nebral mobil, jel z Prahy domů. Začla jsem se o něho tak strašně bát a prosila jsem, že už budu spokojená se vším, co mám, že není podstatné, jestli mám práci, hlavně, když jsme zdraví a jak jsem se modlila, zazvonil telefon. Děkuji stále všemu, co je. :27:
20.01.2010 - 14:51 | Filtr
(Lev) Eva » miluška medvídková
A to je právě ono,že si uvědomíme co je pro nás důležité. :74:
21.01.2010 - 09:02 | Filtr
(Kozoroh) střípek
Jsem ráda, že tvůj příběh má šťastný konec :68:.

Dnešní hektická doba nám dává málo prostoru na to, abychom se zastavili a zamysleli. Každý si tu chvíli buď najde, nebo se dostane do situace, která ho "donutí" zastavit se a zamyslet se nad svým životem. Jsou i tací, které to mine... Mě, jako kozorohovi, to jde obzvlášť těžce, ale snažím se. Věřím a věřit budu.... :27: :29:
21.01.2010 - 12:57 | Filtr
(Lev) Eva » střípek
Víra je to co nás nikdy neopustí. :17:
22.01.2010 - 14:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Nomody, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Všichni lidé mají své životní příběhy,každý v něco v nebo v někoho věřil nebo věří,a není snad člověk který by se nemodlil buď za sebe nebo za někoho jiného.Nevím jestli je bůh,nejsem věřící.Ale když mi je zle nebo si hrozně moc přeji,modlím se a prosím.Prosím stromy,vodu,oheň a vesmír.Většinou když jsem si takhle něco přál,tak se to splnilo.ˇčlověk má mít víru.V něco a v někoho.Někdy člověk řeší věci a trápí se pro úplné malichernosti a neuvědomuje si,že někteří lidé mají takové problémy s kterými se musi vyrovnat že ten jejich je uplnou banalitou.Ke mně si jezdí jeden pán středního věku na vozíčku kupovat cigarety,je vždy usměvaví a plný elánu,dodá energiji a vždy řekne pěkných pár slov.Jeho problém je přitom obrovský, ale má dar dávat světlo,dodat jím úsměv.Má obrovskou víru v sebe v lidi a život.
26.01.2010 - 07:16 | Filtr
(Ryby) Lud-mila
Vždy jsem věřila že něco je, už jako malá holka, ale moc jsem se tím nezabývála.
Až hodně, hodně později nadešel ten můj správny čas, syn měl autohavárii a já si začala uvědomovat, že se kolem mě začínají dít různé věci a že vše má svoji souvislost a udivuje mě to dodnes.Snažím se teď žít podle vesmírných zákonů a je to úžasné. :12: :27:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »