Na koho se můžu obrátit?


13.01.2010 - 13:02
(Lev) Neleen
Na koho se můžu obrátit?
Chtěla bych poradit...potřebovala bych se spojit s jednou zesnulou duší, jsem více než zoufalá. Sama to nezvládnu. Máte zkušenosti s nějakou fundovanou čarodějkou(čarodějem), léčitelem, médiem,...? O kterém víte, že se opravdu snaží pomoci a ne jen tahat z lidí peníze?? Mockrát děkuji za odpověď. N. :74:

Řazení:
13.01.2010 - 13:10 | Filtr
(Vodnář) Siraels
Sama za sebe mohu říci,že bych zemřelé duše nevyvolávala,přestože to očividně možné je. Zemřelým duším bych raději ponechala jejich "svatý" klid a odpočinek. :27: :27:
14.01.2010 - 00:07 | Filtr
(Kozoroh) Mipaju » Siraels
Ano. Spíš je máme posílat ke světlu, pokud jsou zmatené. Zaslouží si to. Pokud ve světle jsou, mají už úplně jiný náhled a myslím, že by se usmály, v čem se dokážeme pitvat. Pokud něco chtějí sdělit a ulevit si, pošlou symbol, nějak se spojí, aby dosáhly klidu.
Neleen, psala jsem Ti o tatínkovi. On mě celý život někam vedl a po smrti mě jen sdělil, že je to jinak, že se mám věnovat něčemu jinému. Tak to chápu a fakt jsem se rozjela. On se asi "omluvil",aby měl klid.
14.01.2010 - 01:01 | Filtr
(Býk) ave
Mohu Ti jen napsat,abys to nehledala.Pokud se s Tebou duše člověka se kterou se chceš setkat spojí,bude to v době,kdy to bude možné.Tedy z hlediska duše i Tvého.Neboj se,vím,že pokud Tě k té dušičce pojí pouto lásky,dříve ,nebo později se Ti ozve.Ale nechtěj to prosím uspěchat,mohla by jsi ublížit jí i sobě a to jistě nechceš. :68:
14.01.2010 - 07:47 | Filtr
(Lev) růžička
Když tu duši nenecháš odejít , jeho -její duše nenejde klid !
Musíš se smířit sama se smrtí svého bližního i když tě to hodně zrańuje.Holka ta duše , už patří do jiného světa.Máš svůj život a musíš žít tento život a tu určitou duši budeš mít v sobě až na dosmrti ve svých vzpomínkách.Mášli veliké problémy a nemůžeš jej zvládnout, zkuz si popovídat s psychologem a nebo blízkou osobou na kterou se můžeš spolehnout a říci ji všechno co Tě trápí a ona Tě navede směrem kudy se dát.Neplakej , utři si slzy a vzpomínej na ní s láskou a přeji. at nahoře najde klid a mír.
Bohužel všichni tam jednou musíme .
Modlitba za vyléčení zármutku

Drahý Bože,

Vím, že můj zemřelý milovaný je s Tebou doma na nebesích. Prosím, abys jej opatroval a povzbuzoval svou láskou. Prosím pošli mu další anděly a pomoz mu, aby si v nebi zvykl, cítil se báječně a byl šťastný. Prosím, aby i mně poslal další anděly a pomohl mi zbavit se smutku a žalu. Pomoz mi vyléčit se z pocitů tíhy, abych se mohl/a vrátit k životu, který by mi můj zemřelý milovaný přál. Pošli mi, prosím, z nebe znamení, abych vědě/la, že můj milovaný je v Tvých rukou. Amen.
Drž se :62: :17:
14.01.2010 - 08:08 | Filtr
(Lev) růžička » růžička
Ještě dodatek.Mému synovi o prázdninách zemřel spolužák,kamrád . Zabil se při autonehodě .Také jsem ho znala od malička , občas nás navštěvoval doma .Hodně ho to zranilo .Složil o něm písničku , toulal se po noci a hledal ho ve tmavé noci .Letos maturuje , celá třída se s ním přišla rozloučit , každý mu zaplálil svíčku Rodiče pozvali na maturitní večírek , předali jim stužku. Jeho otec je učil totiž také ve škole.
Když měl Honzík svátek, byly vánoce a atd..Martin běžel na hrob a zapálí mu svíčku .
Několikrát jsem mu řekla , at´už neblbne a tu svíčku může zapálit i doma a zazpomínat na chvilé co spolu prožili..
Je čas je nechat odejít .. :17:
14.01.2010 - 08:16 | Filtr
(Rak) aliens » růžička
růži.....až mě z toho mrazí......... :24: :17:
ano, nechat je v klidu odejít............
14.01.2010 - 08:25 | Filtr
(Lev) Monika 21
Ahoj Neleen nech dušičku odejít za světlem .

A nebo zkus stránka www.duchovní pomoc kytička
Jsou tam i pěkné příběhy a mužeš tam nechai i svuj odkaz,třeba ti kytička odpoví... Měj se hezky a hlavu vzhuru. :27: :27: :27:
14.01.2010 - 09:07 | Filtr
(Lev) růžička » aliens
Chápu,já se po každé rozbrečím .Byl tak mladý a nikomu neublížil.V určitém momentu byl jen na špatném místě.Ach jo..
ano, nechat je v klidu odejít :17:
14.01.2010 - 09:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele cejar, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Skus než pojdeš spať poprosiť aby ti prišiel/a do snu a predstav si pred spanim čo mu/jej chceš povedať a odži si to vo sne. Ja by som sa inak nespajala zo zomrelým nie je to bezpečné. Veľa nedoriešených vecí sa dá odžiť aj inak. Neviem o čo ide tak Ti viac neviem poradiť.
:68:
14.01.2010 - 10:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mzkopečka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ahoj, nech dušičku odejít, popros anděly jestli ji můžeš vidět ve snu, odpusť ji a požádej anděly, aby ji odvedli za světlem
nebo koukni na tohle

http://www.andele.info/meditace/…
14.01.2010 - 10:53 | Filtr
(Býk) Sluník » mzkopečka
Pěkné stránky. :15:
:27:
14.01.2010 - 13:37 | Filtr
(Lev) Neleen » růžička
Děkuji všem, vážím si všech rad a vaší pomoci. Vůbec jsem nečekala, že na můj dotaz přijde tolik odpovědí. Alespoň mě to ujistilo v tom, že na světě ještě existují lidé, co se snaží pomáhat.
Je těžké přijmout to, co mi píšete. Opravdu těžké. Psycholog mi nepoví, proč to ,,ten" člověk udělal, jaký měl důvod. A ta nejistota mě strašně ničí, zraňuje. Smrtí svého blízkého se trápí každý člověk a pokud ten dotyčný ke všemu spáchal sebevraždu, tak člověk si pořád klade otázku: ,,Proč? Proč si to udělal?" - a to je strašně zničující.
Každopádně ještě jednou mockrát děkuji, vážím si toho! :17:
14.01.2010 - 13:43 | Filtr
(Štír) Melody Pond » Neleen
Je to těžký, to určitě. Ale furt myslim na to, že ten člověk asi měl právo naložit s vlastním životem dle svého uvážení, s tím, že následky si může jen odhadovat...Řešíme my, co jsme zůstali...když jsem byla já v podobném období, zdejší domorodci Tuláček s Namchanem mi dali trochu po čuni a časem mně to dost přešlo...ale jsou chvíle, kdy mně ty myšlenky zas doběhnou...proč...a je to spoustu let. Tak jen - držím palce, ať to zvládneš...


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »