Bejvalky se nezbavíš????


02.01.2010 - 23:33
(Kozoroh) hajounek
Bejvalky se nezbavíš????
Když jsme s přítelem ještě nebyli partneři, jen kolegové v práci, často a dlouho mi vyprávěl o své bývalé, s kterou byl 5 roků. Po rozchodu u něj přes 3/4 roku bydlela, vyprávěl jak doufal, že se k sobě ještě vrátí, jak byla skvělá, užasná... Tehdy už spolu 2 roky nebyli. Z kraje mi to nevadilo, ráda poslouchám (raději než mluvím). A když mezi námi začlo být víc... Jenže snad nebylo schůzky, kdy by se o ní aspoň slovem nezmínil. Pak jsme spolu začli žít, po několika měsících se k němu nastěhovala a ono to vyprávění pokračovalo a nemělo konce. Co zorvna dělá, kde si prdla... Teď už mi chybí jen údaj, jak často chodí na stolici a vím o ni všechno... :14: Až po dlouhé době jsem mu řekla, že mi to teda vadí a jestli by to mohl omezit na minimum. Odpověděl mi, že ho to mrzí a že netušil, že mi to tak vadí. Že je pro něj kamarádka a díky mě se s ní může zase normálně bavit. (?!?) Taky, že když si "vybírá/l" partnerku (to mi teda řekl ještě předtím), vždy musí/ela mít něco navíc, než ta předchozí. (Nevím no dejme tomu.) Moc mě prý miluje...Jednou tak na ni zase přišla řeč a já zjistila, že po roce co jsme my dva byli spolu ji má stále v telefonu uloženou jako "milášek" . (Přijde vám to normální?) Nejdřív jeho vyvětlením bylo, že je to přezdívka, je na to zvyklej a že to pro něj nic neznamená... :42: Pak se mi teda omluvil, že už to měl dávno změnit a stalo se. Je fakt, že od té doby už si "dává pozor" ale já se nemůžu zbavit pocit, že ji nemůže dostat z hlavy. Pořád mě ujistujě, že mě miluje, že je se mnou spokojený, že na mě dlouho čekal... A mě v hlavě jedou ty slova, jak pořád doufal, že se k ní vrátí... Nějak mi pořád nejde mu věřit. Strašně mě to ničí, jsem z toho zoufalá. :9: Poraďte mi prosím vás, jak se všech těch nesmyslů o bejvalce zbavit. Nejspíš jsem asi jediná komu v té hlavě straší... :25:

Stránka: 1 2 3
Řazení:
02.01.2010 - 23:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Podle mě na ní pořád ještě myslí a možná ji i miluje...jestli o ní pořád mluví..to není normální...nebo se ještě nevyrovnal s tím rozchodem...ale říkáš, že se k němu nastěhovala? :25:
02.01.2010 - 23:40 | Filtr
(Štír) !gby
Neres to, nebavte se o ni, zapomen na ni a chovej se prirozene. Pokud je mezi vami laska a ja verim, ze je, tak se upni k tomuto pocitu. Nenech nejistotu aby se mezi vas dostala. Vidis, ze uz udelal jiste kroky.

Pokud je to jen o tom, ze na ni byl hodne fixovany a jen se s tim potreboval nejak smirit, tak se myslenky na ni budou vzdalovat... a pokud ne, tak neni na vztah s tebou pripraveny, nema "vycistene" srdce ...

timhle trapenim ale nic nevyresis. Proste jen miluj... vysledek se dostavi at chces ci ne. :68:
02.01.2010 - 23:44 | Filtr
(Ryby) už zase ocelová žena
Myslím, že tě miluje právě proto, že jsi to tak chápala, on nemá vyřešený svůj předešlý vztah a to je nejhorší varianta pro další vztah, takže je to k ničemu :19: :53: :53: :63:
02.01.2010 - 23:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » už zase ocelová žena
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Taky mi to tak přijde..přeci muž, který miluje tu, se kterou právě je, nemá potřebu neustále mluvit o své bývalé :63: A ještě k tomu dopodrobna :25:
02.01.2010 - 23:48 | Filtr
(Panna) Jaňajs
Záleží na tom,jak dlouho vy dva jste spolu.Jestli déle než rok a stále o ní mluví,asi jí v té hlávce stále má.Nedej se a nenech se trápit.Musíte si to vysvětlit.Jinak je to o ničem.Jen o tvém trápení.A to si nezasloužíš. :74: :29:
02.01.2010 - 23:50 | Filtr
(Panna) Jája13
Vidím to jak Slaměnka..bohužel,vypadá to, že jsi pro něj "záplata" za ni,ale on ten rozchod nemá ještě vstřebaný a vyřešený..do budoucna to může být problém..záleží taky na tom ,kdo z nich byl ten co se rozešel,zda-li ona partnera má..a nemyslím,že ti straší v hlavě..spíš bych to nazvala intuicí :17:
02.01.2010 - 23:58 | Filtr
(Vodnář) Siraels
Nevím, čím to přesně je způsobeno a jak si to vysvětlit,ale mám pocit,že s tíhle "blbne" více či méně každej chlap. A ruku na srdce- my ženy to vůbec neděláme?? :3:
Možná to není až tak vyhrocené,jak to vnímáš -uvědmom si: s někým žijeme nebo se stýkáme a tento "interval" společného soužití je určitá etapa našeho života v níž jsme zažili něco krásného,ale také něco co se nám nelíbilo. Toto je nějak vše v naší paměti zakodováno,ovšem v situaci,kdy potkáme jiného partnera bychom neměli na tomto již ulpívat,protože neustálý pohled do zpětného zrcátka nám nakonec znemožní kvalitní pohled směrem vpřed. Chápu,že Ti je to nepříjemné,ale opravdu se to stává. (teď mě to trošku připomíná jeden film,který se myslím, jmenoval "Bejvalky se nezbavíš")Nepředpokládám,že "tě straší v hlavě",ale uznávám,že tohle asi vadí každé z nás :27:
Dokud Tě neoslovuje jejím jménem je to ještě dobré :3:
03.01.2010 - 00:14 | Filtr
(Kozoroh) kalamajka » už zase ocelová žena
slamenka, myslím že máš pravdu v tom, že ked sa vzťah začína fúkaním rán vzťahu minulého, tak je to pre nový vzťah dosť špatný štart a zrovna na tom môže stroskotať.
niekedy len potrebujeme počuť názor toho opačného pohlavia ako sa na to pozerá iný muž, alebo teda iná žena.
03.01.2010 - 00:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Siraels
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele spimajim, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Neblbne. :3: Já to z těch svých spíše tahala, abych si udělala srovnání a někdy ani nevytahala, třeba můj současný přítel o bejvalce (-kách) mluví s krajním odporem - ne, že by na ně nadával nebo o nich mluvil hrubě, to by se mi nelíbilo, ale prostě je vidět, že nerad vzpomíná.

Dobré to podle mě není, protože ona si nenabrnkla jeho, ale jeho s bejvalkou. Tohle je jako by měl dítě. I když s ní snad už nespí, má k ní stále nějaký druh závazku, což mi nepřijde zdravé. :24:
Jen nevím, co jí poradit.
Podle mě on si v tomto neporučí, leda to může začít tajit, a to je taky k ničemu.
Takže já vidím jen dvě řešení - buď se s tím smířit (co se s ní zkamarádit? - asi :28: co?) nebo ho vyexpedovat zpátky do oběhu.
Na prd je obojí. :23:
03.01.2010 - 03:13 | Filtr
(Panna) dj.kelly
začni mluvit jako on, jak mu to bude fajn...
nevyrovnanej týpek, podle mně.
dnes je standard mít nějaký baby, seš jedna z počtu...
je pro něj lepší, mít někoho a svěřovat se, než se utápět v opuštění, jseš jeho záchrana.

takhle se nechová člověk, který si Tě váží.

:27: :27: :27:
03.01.2010 - 04:08 | Filtr
(Rak) ardente
Tak mu ver,keď ti tvrdí,že miluje teba,a k nej už nič necíti.
Váš vzťah vnikol na tom,že si bola pri ňom ty,keď sa liečil z rozchodu,a možno nikomu inému okrem teba nehovoril o svojom smútku a o nej tak otvorene,bol na to od začiatku zvyknutý pri tebe,preto si myslel že ti to neprekáža keď ti to neprekážalo ani vtedy..ale v čase keď sa už dal dokopy s tebou,tak sa zmieril s tým že oni už spolu nebudú,a otvoril srdce tebe :74:
03.01.2010 - 08:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
pokud už o ní tedka moc nemluví,změnil to v telefonu, to by bylo v pořádku,ale proč u něho znovu bydlí? je to nějaké zamotané,myslím si, že tě skutečně má rád, jenom v tom nemá zatím trochu pořádek jak by to mělo být.
03.01.2010 - 08:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » dj.kelly
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele lubatko, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15:súhlasím so všetkým
03.01.2010 - 08:52 | Filtr
(Kozoroh) Merlot
Nový vztah by se měl začínat až v době,kdy se vyrovnáš s posledním rozchodem.
A Tvůj přítel se s tím patrně ještě nevyrovnal.Připadá mi,jako by za tím vztahem s bejvalkou zapomněl udělat poslední tečku a stále doufá,že se to může vrátit zpět.
Sama musíš poznat jestli Tě má opravdu rád nebo jen jako nějakou náplast,aby nebyl sám.
Vcelku by mě zajímalo,kdyby se s Tebou rozešel.jestli by pak mluvil o Tobě nebo stále o té bejvalce před Tebou.
03.01.2010 - 09:29 | Filtr
(Hadoken) ži.va
// Pak jsme spolu začli žít, po několika měsících se k němu nastěhovala a ono to vyprávění pokračovalo a nemělo konce. Co zorvna dělá, kde si prdla... Teď už mi chybí jen údaj, jak často chodí na stolici a vím o ni všechno...//

nastěhovala ses k němu ty nebo ona? to tu spoustu lidí mate...


jinak můj názor:

může to myslet dobře, může tě CHTÍT milovat a namlouvat si to a může to i ve své iluzi takto vidět, ale podvědomě je to tak, jak píše dj.kelly :15:

není ti v tom vztahu dobře, tvoje intuice ti radí dobře, je jen na tobě, jestli to tak necháš, každopádně ON má problém, který si musí nejdřív sám vyřešit
03.01.2010 - 10:02 | Filtr
(Kozoroh) hajounek » Pietra di Luna
Já se nastšhovala k němu, špatně jsem to napsala :3:
03.01.2010 - 10:03 | Filtr
(Kozoroh) hajounek » !gby
Já miluju, ale cupuje mě na kousíčky ten strašnej pocit :9: že jsem zase znova jen ta druhá v něčím stínu...
03.01.2010 - 10:05 | Filtr
(Kozoroh) hajounek » už zase ocelová žena
Když jsme spolu začli žít, byli dva roky rozejití. Říkal, že mezitím potkal spoustu holek, ale s žádnou mu nebylo tak dobře jako se mnou...
03.01.2010 - 10:08 | Filtr
(Kozoroh) hajounek » Jaňajs
Teď budem spolu rok a půl, jak už jsem psala už o ní více méně nemluví. Řeším spíš svůj problém, jak se zbavit toho o čem mi kdysi vyprávěl. Pořád se mi to vrací i když na to nechci myslet a mám tak nějak zaryto, že se u něj ve vztahu k ní nic nezměnilo, ale třeba je dál než a ten problém zůstal jen ve mě... Nevím jak to popsat...
03.01.2010 - 10:16 | Filtr
(Kozoroh) hajounek » Siraels
Tohle všechno chápu, v minulosti jsem také měla vztahy, kdy jsem se hodně natrápila (možná se mi částečně vracejí nějaké nepříjemné souvislosti), všechno chce čas...

Možná že jsem měla dát dřív najevo, že mi není úplně milé, že je tématem našich hovorů...

Mockrát už mi od té doby dal najevo, že jsem jeho jediná a že je moc rád, že mě má...

Jde o to, že ji teď nedokážu dostat z hlavy já. Pořád myslím na to jak ji moc miloval a vlastně mě ze všeho nejvíc štve, že jsem nikdy v životě pro nikoho nebyla tak důležitá jako ona pro něj...

Říká mi, že by beze mě nechtěl žít a tečou mu přitom slzy a drží mě jako by měl strach, že se rozplynu a já nevím do jaké míry to můžu považovat za upřímné...
03.01.2010 - 10:18 | Filtr
(Kozoroh) hajounek » spimajim
Smířit jo, o to mi jde, ale kamarádit se nechci, raději zapomenout... :8:
03.01.2010 - 10:20 | Filtr
(Kozoroh) hajounek » dj.kelly
Nechci mluvit jako on, ještě se o ní zase rozpovídá a odnese to moje duševní zdraví... :24:
03.01.2010 - 10:21 | Filtr
(Kozoroh) hajounek » ardente
Děkuju!! :62: Tohle si budu opakovat před spaním...
03.01.2010 - 10:22 | Filtr
(Kozoroh) hajounek » josefinka1
Nebydlí !to tak ještě! bych už s ním nebyla... Špatný slovní obrat, bydlíme spolu my dva. :1:
03.01.2010 - 10:24 | Filtr
(Kozoroh) Mirijamka
Taky o jednom pořád tak mluvím,asi protože mi není ještě ukradený...ale zas byl můj jediný vážný vztah tak možná i proto :75:
Ale neházej flintu do žita..umíme milovat i jiné a myslíme to vážně :12:
Příspěvky: 1-25 26-50 51-64
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »